Πολιτικοί που παραλαμβάνουν Κράτος και παραδίδουν «κοινότητα» μια λέξη τους αξίζει......ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

4
 Γράφει ο Βασίλης Νικολόπουλος

Θυμάστε τον Τάσο Παπαδόπουλο τον ηγέτη του κυπριακού ελληνισμού που αντιστάθηκε στις ασφυκτικές πιέσεις αποδοχής του σχεδίου Ανάν;
Θυμάστε τι είχε απαντήσει όταν μια κρίση είχε στηθεί γύρω από τη πορεία της χώρας του;
Διαβάστε: «Παρέλαβα Κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο. Δεν θα παραδώσω «Κοινότητα» χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα. Και όλα αυτά έναντι κενών, παραπλανητικών, δήθεν, προσδοκιών.»Σήμερα η δική μας χώρα βρίσκεται σε κρίση.
Όλοι έχουν προεξοφλήσει ένα δραματικό οικονομικό γεγονός (κούρεμα, αναδιάρθρωση, αναδιάταξη, στάση πληρωμών) για το εγγύς μέλλον.
Κι όμως η πλειοψηφία του πολιτικοοικονομικού μας κατεστημένου έχει απoδυθεί σε ένα αγώνα τρομοκράτησης του ελληνικού λάου για να τον πείσουν ότι είναι προς το συμφέρον του την ώρα της κρίσης η χώρα αντί για κράτος να είναι ένα άθυρμα υποθηκευμένων κοινοτήτων.
Μας λένε ότι βρισκόμαστε σε «οικονομικό πόλεμο» και από την άλλη υποστηρίζουν να παραδώσουμε τον έλεγχο της..........

ενέργειας, των φυσικών μας πόρων, των υποδομών μας στους δανειστές μας που τυγχάνει να είναι οι ίδιοι που κερδοσκοπούν εναντίον μας( μιας και έχουν επενδύσει τόσο σε ομολόγα όσο και στη χρεοκοπία μας).
Προεξοφλούν μια οικονομική ανωμαλία και παράλληλα υποστηρίζουν να παραδώσουμε στους δανειστές μας όλα εκείνα τα μέσα που θα διαφυλάξουν την διαπραγματευτική μας ισχύ την κρίσιμη ώρα και παράλληλα θα μας επιτρέψουν ακόμη και αν απομονωθούμε να ορθοποδήσουμε ξανά.
Όλοι αυτοί σοβαρά θεωρούν ότι τα πράγματα θα είναι καλυτέρα όταν στην τελική διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας βρεθεί η χώρα να έχει παραδώσει ήδη την ενέργεια, τις τηλεπικοινωνίες της, το νερό της, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της στα ιδιωτικά μονοπώλια εκείνων με τους οποίους θα διαπραγματεύεται;;;;;;;;
Όλοι αυτοί σοβαρά προσπαθούν να μας πείσουν ότι μια χώρα που είναι ακόμη κράτος και ασκεί διαχειριστικό έλεγχο επί σημαντικότατων τομέων κερδίζοντας από αυτούς και πάρολ αυτά δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος της θα μπορεί να το κάνει αύριο με πολύ λιγότερα έσοδα και ως διαλυμένο και υποθηκευμένο σύνολο κοινοτήτων;;;;;;
Δεν ξέρω τι κρύβεται πίσω από το μπαράζ της παράλογης επιχειρηματολογίας που μας κατακλύζει ούτε πως ορίζει το δικο μας Σύνταγμα την έσχατη προδοσία αλλά η στάση του Τάσου Παπαδοπούλου αποκαλύπτει το προφανές:
Πολιτικοί που παραλαμβάνουν Κράτος και παραδίδουν «κοινότητα» μια λέξη τους αξίζει....

ΠΡΟΔΟΤΕΣ!


ΥΓ Αξίζει πραγματικά να διαβάσει κάνεις το διάγγελμα του Τάσου Παπαδόπουλου (
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2008/12/blog-post_12.html ) για το τρόπο με τον όποιο ένας ηγέτης και ένας λαός θα πρέπει να απαντά στους διεθνείς εκβιαστές και τα εφιαλτικά τους σχέδια. Παραθέτω ένα ακόμη εξαιρετικά επίκαιρο απόσπασμα:
«Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σας.
Είμαι βέβαιος ότι δεν σας αγγίζουν ψεύτικα διλήμματα.
Ότι δεν σας τρομάζουν απειλές για δήθεν διεθνή απομόνωση.
Ότι δεν σας πείθουν τα περί δήθεν τελευταίας ευκαιρίας.
Είμαι βέβαιος ότι εξακολουθούν να έχουν για σας νόημα οι ηθικές αρχές και αξίες του λαού μας, του πολιτισμού και του εθνικού ιστορικού μας βίου, τον οποίο θέλετε να συνεχίσουμε με ασφάλεια, δικαιοσύνη, ελευθερία και ειρήνη.» -


Νικολόπουλος Βασίλης

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
  1. Μπλα μπλα μπλα μπλα.......
    Πολύ γκρίνια ρε δικέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Δανειστες απετυχαν να ενημερωσουν τους Λαους τους οτι 30 χρονια δανειζουν αερα σε αερα με απιστετο ρισκο, διοτι ολοι ετρωγαν καλα !!!
    Οι Δανειστες ειναι η φουσκα!!!
    και οχι η Ελλαδα.

    Οποιος δεν τοι καταλαβαινει, εχει μασησει στις Σοσιαλιστικες περιγραφες. Οπως εσκασε η Lehman ετσι να σκασουν και οι Δανειστες !!!

    Ερχονται και με περισο θρασσος απαιτουν!! υπογραφη ενυποθηκου ΔανειουΙΙ απο αυτον τον οποιον καλουν να τους κανει bailout.

    Οταν Δανειζεις αερα στον αεριτζη Δανειζομενο ( εστω) ποιος φταιει οταν ο δευτερος δεν εχει να πληρωσει??? χαχαχαχαα
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !

    Ναπανε πισωα στ ΔΣ και τα Κοινοβουλια τους και να πουν την αληθεια.
    Δεν θελουν ? δεν μπορουν ??
    κανενα προβλημα !! να σκασουν !
    τι ?? δεν ακουσα καλα ???
    θελουν προσημειωσεις για τα τους σωσουμε ???

    χαχαχαααα
    Εχω να τους προσημειωσω κατι αλλα δεν λεω….

    Στόχος είναι η Ελλάδα και ο πλουτοπαραγωγικός της ιστός, όλα γι αυτό γίνονται… Μας ετοιμάζουν και χειρότερα… Μόνο ελάχιστοι θ’ αντέξουν…
    ___________________________________
    Χτες να μην το ξεχασω οδηγηθηκε στο δικαστηριο της Αργεντινης και δικαζεται ο αναχωρησας δια ελικοπτερου τεως προεδρος ΝΤΕ ΛΑ ΡΟΥΑ.
    Να ζω να το δω και εδω.
    Να οδηγουνται ολοι τους στο Ειδικο Δικαστηριο, με αλυσιδες, σαν τον βιαστη φιλο, και αυτοι τετοιοι ειναι.______________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στις 5:30 τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου 2011 το κατειλημμένο κτίριο του Παλιού Κυλικείου, που βρίσκεται στο χώρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου, δέχτηκε επίθεση κάποιων εξοργισμένων.


    Η πυροσβεστική έσβησε τη φωτιά γύρω στις 7 το πρωί και οι ζημιές που προκλήθηκαν στο χώρο είναι μόνο υλικές.

    Οι εξοργισμένοι παραβίασαν τον χώρο όταν δεν υπήρχε κανείς. Γέμισαν τους τοίχους συνθήματα (ο πόλεμος μόλις άρχισε κ.α) και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά. Οι σημαντικότερες ζημιές προκλήθηκαν στους δύο κύριους χώρους του κτιρίου και είναι αρκετά σοβαρές (η οροφή έχει καεί τελείως όπως και τα κουφώματα των παραθύρων, το ρεύμα έχει κοπεί, τα πλακάκια έχουν ξεκολλήσει απο το δάπεδο).

    Μπήκαμε φαίνεται σε μία περίοδο που σημαδεύεται από συνεχείς αντιδράσεις κατοίκων κατά "καταλήψεων" και εν γένει τέτοιων χώρων, σε "παραμονεύοντες να μαχαιρώσουν περαστικούς" λαθρομετανάστες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να «υποδεχθούμε» όπως πρέπει τον νεοταξίτη Πρωθυπουργό των τοκογλύφων την Κυριακή 29 Μαΐου, στα μαρτυρικά Καλάβρυτα.

    Σε υποδοχή όπως ταιριάζει σε έναν νεοταξίτη Πρωθυπουργό της «παγκόσμιας διακυβέρνησης και των τοκογλύφων», καλεί τον λαό της Αιγιάλειας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας και της Κορινθίας, το Πατριωτικό Μέτωπο.

    Ο κ. Γ. Α. Παπανδρέου, επισκέπτεται την Κυριακή 29 Μαΐου, στις 10 το πρωί, τα μαρτυρικά Καλάβρυτα. Χωρίς «τσίπα», ο Πρωθυπουργός των τοκογλύφων, επιχειρεί για....
    μια ακόμη φορά, να «παίξει» επικοινωνιακά, με τις πατριωτικές-δημοκρατικές ευαισθησίες του Λαού μας.

    Θα είμαστε όλοι εκεί, να «υποδεχθούμε» όπως πρέπει, τον Πρωθυπουργό της νέας τάξης και των τοκογλύφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου