"Πουλάτε πουλάτε-Το ξύλο θα το φάτε" Φώναξαν χιλιάδες πολίτες σε πολλές πόλεις της Ελλάδας

20
Πανό και στα ισπανικά από τους Έλληνες "Indignados" Δεκάδες χιλιάδες πολίτες κυριευμένοι από αγανάκτηση για τα νέα μέτρα και το Μνημόνιο πλημμύρισαν τις πλατείες πολλών ελληνικών πόλεων. Ακολουθώντας το παράδειγμα των Ισπανών «Ιndignados», νέοι, οικογενειάρχες και συνταξιούχοι, χωρίς κομματικές ταμπέλες, πραγματοποιούν από το απόγευμα ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, υψώνοντας τη δική τους φωνή απέναντι στη λεηλασία που επιχειρείται σε βάρος τους.
Στην πλατεία Συντάγματος εκτιμάται ότι έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από 20.000 πολίτες, ενώ η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται. Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα κατά των............
πολιτικών και των αποκρατικοποιήσεων ("Πουλάτε, πουλάτε. Ξύλο που θα φάτε"), ενώ έχουν υψώσει δύο πανό, ένα στα ισπανικά κι ένα στα ελληνικά. Ορισμένοι κρατούν πλακάτ που αναγράφουν: "Ξυπνήσαμε".
Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στη συγκέντρωση είναι ότι όλα τα καταστήματα γύρω από το Σύνταγμα παραμένουν ανοιχτά με τους καταστηματάρχες να δηλώνουν ότι είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται διαδήλωση και δεν αποφάσισαν να κατεβάσουν ρολά. Το μετρό του Συντάγματος λειτουργεί κανονικά.
Αντίστοιχη κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη, όπου περισσότεροι από 5.000 έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Λευκό Πύργο. Η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται, ενώ δεν υπάρχουν πανό και ακούγονται ευρηματικά συνθήματα.
Στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας έχουν συρρεύσει περίπου 2.000 πολίτες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα διαμαρτυρίας μέσω του Ιντερνετ.
Στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, περίπου 300 άτομα, κυρίως νέοι, ντυμένοι με μαύρα ρούχα πραγματοποιούν σιωπηλή διαμαρτυρία, ενώ στην παραλία του Βόλου, μπροστά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα 2.000, ενώ πολίτες εξακολουθούν να συρρέουν στο σημείο.
Μεγάλη είναι και η συγκέντρωση στο Ηράκλειο, με ανθρώπους κάθε ηλικίας να διαδηλώνουν κατά του Μνημονίου και της οικονομικής πολιτικής.
Πάνω από 1.000 άτομα είναι συγκεντρωμένα στην Πλατεία Αγοράς των Χανίων, ενώ η προσέλευση συνεχίζεται. "Είμαστε άνθρωποι, όχι προϊόντα σε μια αγορά", τόνισαν.
Στην πλατεία του Αγνώστου Στρατιώτη συγκεντρώθηκαν οι "αγανακτισμένοι" του Ρεθύμνου. Νέοι άνθρωποι, μαθητές, οικογενειάρχες, περίπου χωρίς σημαίες και πανό, διαμαρτύρονται για τα μέτρα της κυβέρνησης.
Οι διαδηλώσεις οργανώθηκαν μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook  και το Twitter και αποτελούν κινήσεις πολιτών, χωρίς κομματικές ταυτότητες.

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια
  1. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ!!


    Οταν ο έντιμος και υπερήφανος Ελληνας μικροσυνταξιούχος και μισθωτός προσέφερε από το υστέρημά του για τον κοινό σκοπό, το πρώτο που θα περίμενε κανείς είναι ότι ο πρώτος πολίτης της χώρας θα έδινε πρώτος το καλό παράδειγμα καθορίζοντας τη μηνιαία χορηγία του και τα έξοδα παράστασης σε ένα ευρώ και καταθέτοντας τα υπόλοιπα στο ταμείο για την εξόφληση του χρέους.


    Οταν ο ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, λαμβάνει ετήσιες ακαθάριστες αποδοχές 395.188 δολάρια ή 282.159 ευρώ,
    στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας παρέχεται ετήσια χορηγία και έξοδα παράστασης 447.600 ευρώ,
    ήτοι οι παροχές του υπό την πτώχευση του Ελληνικού Δημοσίου προς τον Πρόεδρο είναι κατά 165.441 ευρώ περισσότερα από αυτά που παρέχει το Αμερικανικό Δημόσιο προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

    Αυτή τη δύσκολη στιγμή, αυτή τη δύσκολη περίοδο που δεν υπάρχουν ούτε εύκολες ούτε ανώδυνες λύσεις, είμαι βέβαιος ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστω και καθυστερημένα θα κάνει το καθήκον του και θα δώσει το παράδειγμα και στο υπόλοιπο πολιτικό προσωπικό που βρίσκεται στον κόσμο του και απολαμβάνει τα προνόμιά του μακαρίως, χωρίς αιδώ και χωρίς ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμίγκος,

    καρατάτε γερά. Δεν θα τους αφήσουμε να κόψουν τον δανεισμό από τις ξένες τράπεζες και να πάψουμε να παίρνουμε μισθούλαρους στο δημόσιο!

    ΚΟ.ΠΡΟ.Σ.

    Κόμμα των Προοδευτικών Συνασπισμένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 4 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΑ ΤΡΑΒΟΥΝ Μ@Λ@ΚΙ@ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΤΙ ΤΗΝ ΣΟΔΟΜΙΖΟΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς ξυπνήσαμε..... ΕΣΥ ακόμα κοιμάσαι στο καναπέ; Έλα μαζί μας, σε χρειαζόμαστε για να φύγουν οι κλέφτες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tι κάνουν; Τη γεμίζουν λαθρομετανάστες που για τα τζάμπα φαγηά και τζάμπα φάρμακα μας κοστίζουν 3 δις κάθε μήνα

    κι εκείνοι σε αντάλλαγμα οργανώνουν συμμορίες που μαχαιρώνουν 10 έλληνες την ημέρα.

    Το βρήκα, βλάκα;

    Ε, βλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΚΙ ΑΠΟΨΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ:

    1.ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ 10.000 ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    2.ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ Η ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΣΤΡ/ΚΟ ΤΥΦΕΚΙΟ.
    3.ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ.
    4.ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΤΙΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ,ΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
    5.ΟΙ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ Λ/Μ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ.
    6.ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ Λ/Μ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΥΝΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ). ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΗΔΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12:29/12:34 ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

    ΤΟ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

    ΓΙΑ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ 0.

    ΟΙ 300 ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ.

    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ.

    ΤΑ ΜΑΤ & Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ, ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ: ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ Ή ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΓΟΥΝ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ) ΠΟΥ 'ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ' ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ' ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ 'ΚΑΛΕΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ (ΕΙΔΙΚΟΥΣ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΛΠ) ΝΑ 'ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ'. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΗ (ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ ΟΙ ΣΠΙΘΕΣ) ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ.

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ', ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

    ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ, ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ, ΤΟΥ ΤΡΙΣΕ, ΤΟΥ ΓΑΠ, ΚΛΠ. ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΑΠΟ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ, ΚΛΠ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ.

    Η ΔΕ 'ΚΑΛΥΨΗ' ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ 'ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ'.

    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανευ προηγουμένου ήταν η προβολή που είχε το λεγόμενο «Κίνημα Αγανακτισμένων Πολιτών» από τα αστικά ΜΜΕ. Ειδικά η τηλεόραση του αλαφούζου έδωσε ρεσιτάλ. Αλλεπάλληλες συνδέσεις, κολακευτικά λόγια για τους «αγανακτισμένους πολίτες που είναι μακριά από κομματικές σημαίες» όπως είπε σχολιαστής του δελτίου ειδήσεων του Σκάι. Τα δημοσιοκαφρικά φερέφωνα των πλουτοκρατών γνωρίζουν ότι τέτοιες κινητοποιήσεις είναι εντελώς ανώδυνες για το σύστημα και με δεδομένο ότι γνωρίζουν ότι η ελληνική κοινωνία βράζει εξ αιτίας της καπιταλιστικής επέλασης, κινητοποιήσεις όπως αυτή των «αγανακτισμένων πολιτών» -με τα χαρακτηριστικά που έχουν σήμερα- λειτουργούν σαν βαλβίδα εκτόνωσης της οργής και αγανάκτησης που υπάρχει σε πλατιές εργαζόμενες μάζες.
    ΜΕ ΑΠΟΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1:57 ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΣΟΥ, ΓΚΕΜΠΕΛΑΚΙ, ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ 'ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ' ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ 'ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΕΡΩΝ' ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ' ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 'ΑΡΧΗΓΟΙ' ΤΗΣ ΕΦΕΕ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΟΙ ΤΗΣ 'ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ': π.χ. Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΓΚΑΡΓΚΑΝΑ, ΠΟΥ 'ΜΑΧΟΝΤΑΙ' ΤΗΝ 'ΑΣΤΙΚΗ' ΤΑΞΗ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ, ΚΑΘΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ.

    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ο ΟΡΟΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ
    ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ 500 ΔΙΣ ΜΕ 2 % ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ
    ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ (ΚΟΣΚΟ) ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ !!!

    ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΟΥΣ
    ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ

    ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΥΨΟΣ ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑ 2.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ

    ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 40, 45, 50 ΧΡΟΝΩΝ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΕΝΣΗΜΑ
    ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑ ΙΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟ ΟPEN GOV

    ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΣΤΟ OPEN GAV ΟΙ ΜΣΙΘΟΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑ ΙΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.000 ΕΥΡΩ

    ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ. ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ

    ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ :
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ : ΣΗΜΙΤΗΣ, ΛΑΛΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
    ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ :
    ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΕΡΕΛΗΣ, ΜΑΝΤΕΛΣΗ, ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, ΔΡΥΣ, ΚΟΝΤΟΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΛΑΛΙΩΤΗΣ
    ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS, ΓΙΑ ΤΑ SWAPS, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΝΤΕΝΕΚΑΚΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ή ΔΗΜΟ Ή ΥΠΗΡΕΣΙ Ή ΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΗΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝΕ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ;; ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ Ο ΙΑΘΛΙΟΙ ;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΚΡΙΣΗ ;;
    ΕΜΕΙΣ ΠΩς ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ;;
    ΑΝΤΕΣ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ...
    1.200.000 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ...

    ΒΑΖΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ 300 ΕΝΑΕΡΙΤΕΣ ΚΑΙ 1.000 ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ...

    595 ΟΡΓΑΝΣΙΜΟΥΣ ΙΔΡΥΣΕ Η Ν.Δ. ΣΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 80.000 ΚΟΣΜΟΣ
    (ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡ.ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ)
    80.000 Χ 30.000 = 2,4 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    Ο ΟΣΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΗΜΙΑ 1 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ...

    ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΕΣ ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΣΕ ΔΗΜ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ

    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τζα!!!

    Παλι ξεφυτρωσε ο φιλλεληνας με τις θεωριες του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. στην ζούγκλα του τριανταφυλόπουλου μόλις άρχισα να γράφω ότι όλη η υπόθεση των 'αγανακτισμένων' είναι στημένη με πέταξε έξω το σύστημα τους και μου έγραψε "user is banned".

    μετά με όποιο password και να προσπάθησα να μπω δεν με άφηνε και μου έγραφε το ίδιο.

    τόσο πολύ για ελευθερία της έκφρασης.

    φανταστείτε σε τι επίπεδο γίνεται η λογοκρισία.

    και τί συμφέροντα και εντολές εξυπηρετεί αυτό το ρεμάλι ο τριανταφυλόπουλος με το όλο θέμα της 'αυθόρμητης' διοργάνωσης των 'αγανακτισμένων'.

    από το δια-δικτυο δεν είπαν ότι την οργάνωσαν; ε, να ποιος είναι ο οργανωτής της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2:46 τώρα εσύ είπες εξυπνάδα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2:46 Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ.

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

    ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ 2:28 & 2:39 ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, ΜΑΥΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ;

    ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ontos to zougla stelnei averta "user is banned".
    ektos an krasare to chat tous.

    oso gia tin "epanastasi" ego mono syrizades & periergous typous eida, aplo lao den eida.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο φιλλεληνας ειδε μια ακαπελωτη συγκεντρωση και νομιζει πως εγινε επανασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 4.25 ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΕΣΥ ΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ .Α ΡΕ ΜΑΡΞΙΣΤΟΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ?
    ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΡ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ,Η,ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ?

    ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιουχάισαν τον πρ.υπουργό Λουκά Αποστολίδη..
    Τη στιγμή που βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η συγκέντρωση στο Σύνταγμα, εμφανίστηκε πεζός ο πρ. υπουργός του ΠΑΣΟΚ Λουκάς Αποστολίδης , στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου.

    Αρκετοί τον αναγνώρισαν και άρχισαν να τον γιουχάουν χωρίς να κινηθούν όμως εναντίον του.

    http://planet-greece.blogspot.com/


    Ετσι μπράβο να μην μπορούν να βγούν απο τα σπίτια τους οι προδότες.

    Κάνοντας μια ακτινογραφία τους χθες, σαν γεγονός σε όλη την χώρα, που προκάλεσε συγκρίσεις με άλλες συγκεντρώσεις και τα ΜΑΤ να σπέρνουν τρομοκρατία, βία και σχεδόν δολοφονίες πολιτών.

    Να προσέξουμε ιδιαίτερα γιατί το παρακράτος θα πάρει την εντολή, είτε ως κουκουλοφόροι, είτε ως ΜΑΤαντζήδες, είτε ως Χρυσαυγήτες,
    για να ξανασπείρουν τρόμο και βία, όταν θα έχουμε μαζευτεί 150000 πολίτες στο Σύνταγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου