Ποιά Νοσοκομεία καταργούνται

10
Σήμερα το απόγευμα  ο καθηγητής κ. Λυκούργος Λιαρόπουλος παρουσίασε  το σχέδιο για τα Νοσοκομεία. 
Ο υγειονομικός χάρτης της Πελοποννήσου και της δυτικής Ελλάδας περιλαμβάνει επτά νοσοκομεία λιγότερα. Τρία νοσοκομεία αλλάζουν χρήσεις και μετατρέπονται σε Κέντρα Υγείας. Πρόκειται για τα νοσοκομεία Καλαβρύτων, Ληξουρίου και Κρεστένων. Το νοσοκομείο Ναυπλίου γίνεται νοσοκομείο χρόνιων παθήσεων, όπως και το Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Άγιος Λουκάς (Πάτρα).

Τέλος, σύμφωνα με την εισήγηση του κ. Λιαρόπουλου, καταργούνται δύο νοσοκομεία, το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο ..............
Τρίπολης και το Καραμανδάνειο στην Πάτρα.

Σε ό,τι αφορά την 5η υγειονομική περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, η σχετική εισήγηση εντάσσει τα 14 νοσοκομεία της περιοχής σε τέσσερις ομάδες, με νοσοκομεία-επικεφαλής των ομάδων το Πανεπιστημιακό Λάρισας, το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Τη μεγαλύτερη αναδιάρθρωση εισηγείται ο ειδικός για τις μονάδες υγείας της Εύβοιας. Ειδικότερα, τα νοσοκομεία Καρύστου και Κύμης μετατρέπονται σε Κέντρα Υγείας και το Νοσοκομείο Θηβών μετατρέπεται σε τραυματολογικό κέντρο.

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια
  1. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ 'ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ' ΤΗΣ(!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΔΩ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ/ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κλείνουν τα νοσοκομεία όπου έχει μόνο έλληνες και όχι λαθρομετανάστες, πχ σε χωριά στην επαρχία.

    ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ τα νοσοκομεία όπου πηγαίνουν λαθρομετανάστες για τζάμπα φάρμακα, τζάμπα εγχειρήσεις κλπ.

    Ακου λέει ποιά κλείνουν...

    Αυτές είναι οι έξωθεν διαταγές (ΕΕ).

    Αντε να βγαίνουμε από την ΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ βλάκα, δίνε 2 δις ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ για να πηγαίνουν ΤΖΑΜΠΑ στα νοσοκομεία οι λαθρομετανάστες.

    Και μην τα απαιτείς μετά από τις πρεσβείες τους...

    Μπράαααααααααααβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετα καθήστε να αναρρωτιέστε γιατί αυξάνουν καθημερινά τα ποσοστά της χρυσήα αυγής. Ήταν στις εκλογές 100.000. Τώρα τα γκάλλοπ τη φέρουν στο 1,5%.

    Βάλτε μυαλό επιτέλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΟΒΕΡΔΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 417 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.)!
    ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ.
    ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟΣ.
    ΑΧΡΗΣΤΕ ΨΕΥΤΟΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μόνη λύση πιά είναι

    η άμεση αφαίρεση όλων υπηκοοτήτων αλλοδαπών και

    η απέλασή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκωλογλυφτη δεν ηξερες, δεν ρωταγες;ΕΥΩΝΥΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η στοχοποίηση και το ανελέητο κυνήγι των μεταναστών εξυπηρετεί περίφημα τα σχέδια της κυβέρνησης, καθώς θέλει να εκτρέψει τη λαϊκή δυσαρέσκεια και να την κατευθύνει σε βάρος των μεταναστών, που τους παρουσιάζει ως αιτία όλων των κακών, αλλά και συνώνυμο της λέξης «εγκληματίας». Ιδιαίτερα μπροστά στην κλιμάκωση της αντιλαϊκής επίθεσης, η κυβέρνηση έχει κάθε λόγο να πυροδοτεί το «μέτωπο» κατά των μεταναστών, που είναι βέβαια αναπόσπαστο τμήμα του πολέμου της πλουτοκρατίας κατά του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 13 Μαΐου 2011 9:11 μ.μ.

    Κάποτε υπήρχαν στρατιωτικοί με την πραγματική εννοια της λέξης.

    Σήμερα ολοι τους σχεδόν ειναι (οι της καρριέρας αξιωματικοί) Ρομποκόπ , και να μην πώ και τίποτε άλλο.

    Που σε ολη την διάρκεια της στρατιωτικής τους καρριέρας κοιτάνε τα γαλλόνια τους πως να τα αυξήσουν , τις καλές θεσούλες για να υπηρετήσουν, και στο τέλος πως θα βολευτούν σε καμμιά Κύπρο, σε καννένα μουσείο, σε κάποια διεύθυνση ιστορίας στρατού,κλπ κλπ, ως επανελθόντες εξ εφέδρων.

    Η που θα χωθούν ως νεοαπόστρατοι σε καννένα γραφείο αντιπρόσωπου η εμπόρου που έχει συναλλαγές με τον στρατό ως ομάδα πίεσης και ως πλασιέ προιόντων πρός στούς νεώτερους αξιωματικούς που υπηρετούν σε συγκεκριμμένα ειδικά πόστα .

    Οταν στιφτούν και πεταχτούν απο παντού σαν στιμμένες λεμονόκουπες τότε θυμούνται και φωνάζουν για το ΝΙΜΙΤΣ , το ΜΤΣ, τον Αγιο Ανδρέα, τον ΟΣΜΑΕΣ, και ολες τις αδικίες που γίνονται η γίνονταν στο στρατιωτικό προσωπικό.

    Τίποτα τώρα με Λοβέρδο η με τον Μπένι και παλαιότερα επί Βουλγαράκη και Σπηλιωτόπουλου δεν θα γινόταν ειδικά στο ΜΤΣ και στο ΝΙΜΙΤΣ αν υπήρχαν στρατηγοί με οκάδες @@, αλλά βλέπεις φίλε μου υπήρχε η ένοχη σιωπηλή συγκατάθεση των στρατηγών σε αυτές τις διαλυτικές καταστάσεις που δημιούργησαν οι πολιτικοί.

    Σε αυτούς που συναίνεσαν καλλίτερα ρίξε το ανάθεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου