Η χώρα θυμίζει ατελείωτη Μεγάλη Παρασκευή!..

3

Γράφει ο Καφενόβιος

 

Φέτος η σταύρωση έρχεται μετά την ανάσταση!

Νέος Γολγοθάς περιμένει τον ελληνικό λαό με την αναπότρεπτη, όπως ομολογούν και διακηρύσσουν τώρα όλοι, αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

Η χώρα βρίσκεται ξανά στο χείλος του γκρεμού. Μπορεί όλοι να μιλούν για αναδιάρθρωση, αλλά σχεδόν κανείς δεν είναι βέβαιος για το τι εννοεί. Δεν είναι ίδιοι οι σχεδιασμοί του ΔΝΤ, της Γερμανίας και των Ευρωπαίων τραπεζιτών.
Ωστόσο, ο καυγάς υπέρ ή κατά της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους δεν γίνεται με όρους βιωσιμότητας της Ελλάδας, αλλά ανάλογα με το ποια χώρα ή τραπεζικός οργανισμός έχει ή δεν έχει ξεφορτωθεί – και σε πόσο μέρος – τα τοξικά ελληνικά ομόλογα.
Πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια των............ ξένων παίζονται πάνω στην πλάτη των Ελλήνων, που φτωχαίνουν...
Πως φθάσαμε στη σημερινή σχεδόν ανεξέλεγκτη κατάσταση είναι λίγο πολύ γνωστό.
Αυτό, που ενδεχομένως να μην έχουμε συνειδητοποιήσει, είναι ότι, η χώρα χωρίς να διαθέτει πίστη, σαφή στόχευση και μέθοδο, έχει απέναντί της αδηφάγες αγορές, που έχουν προεξοφλήσει την τύχη μας, κερδοσκόπους που θέλουν να πάρουν το στοίχημα της πτώχευσης και εταίρους καχύποπτους και παγερά αδιάφορους για το ελληνικό δράμα.
Μια βασική ερώτηση, που οφείλει να απαντήσει η κυβέρνηση αφορά στο ποσοστό του χρέους που είναι ικανή η χώρα να εξυπηρετήσει χωρίς ο ελληνικός λαός να εξανδραποδιστεί και να μεταβληθεί σε δούλο για δεκαετίες, δίχως εθνική ιδιοκτησία και δυνατότητα ανάπτυξης προς όφελος των Ελλήνων και όχι των ξένων τραπεζών, «επενδυτών», κερδοσκόπων και άλλων «λαμόγιων».    

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. Χριστος Ανεστη !!
    Καλη Ανασταση για την Πατριδα μας !

    Γιατι η αντιπολιτευση συσσωμη δεν ζητα να ερθει η συμβαση του μνημονιου για κυρωση στη Βουλη?
    Θελουν να κρυψουν κατι ακομα και τα μικρα κομματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε επιτέλους ότι ο ΓΑΠ και η συμμορίτες που τον περιστοιχίζουν, δεν έχουν έρθει με σκοπό να βγάλουν την Ελλάδα απο την μάυρη τρύπα που την έχουν ρίξει, αλλά να τη χώσουν ακόμη βαθυτερα ?

    Πόσο δύσκολο, όταν επιμένει σε μιά πολιτική που έχει αποδειχθεί όχι απλά αποτυχημένη, αλλά ΙΔΑΝΙΚΗ
    γιά να στείλει τη χώρα και τους πολιτες της, στα τάρταρα…

    Αν ήμουν πρωθυπουργός και πίστευα πραγματικά στα μέτρα που έπαιρνα, θα ήμουν με συνεχείς πονοκεφάλους απο τη στιγμή που δεν θα μου “έβγαιναν”…
    Δεν θα πήγαινα να κάνω κανό…

    Καταλάβετε επιτέλους ότι δεν του καίγεται καρφί, και γι’αυτό δεν επιχειρεί ούτε ανασχηματισμούς, ούτε εκλογές, και συνεχίζει το βιολί του…

    Πότε πιά θα αντιδράσουμε ?
    Οταν δεν θα μπορούμε να κουνηθούμε απο την ασιτια,
    απο την οδύνη γιά τον χαμό κάποιου αγαπημένου μας προσώπου, που δεν την έβγαλε στο νοσοκομείο, που δεν είχε …γαζες ?

    Τι άλλο περιμένουμε να δούμε απο αυτόν τον εντεταλμένο της λέσχης μπιλντεμπεργκ, τον σιωνιστή εβραιο-μασωνο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου