Τα μάτια μας ... ανοικτά!!!

16
Γράφει  ο  Γιάννης Πρεβενιός

 Πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να παρακολουθήσουν την συνέντευξη του Μίκη Θεοδωράκη στην πρωινή ζώνη του Αnt1  με το Γιώργο Παπαδάκη. (παραθέτω τους συνδέσμους των βίντεο στο τέλος)
Τον Μίκη ο οποίος για άλλη μία φορά με γλώσσα απλή και κατανοητή είπε τα πράγματα με το όνομα τους.
Προσωπικά δεν μου προκαλεί εντύπωση το ότι οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν την συγκεκριμένη περίοδο να δώσουν βήμα στο μεγάλο μας συνθέτη  ο οποίος εδώ και καιρό και μετά την ίδρυση της κίνησης των πολιτών με την ονομασία “Σπίθα” έχει κάνει πολλές ομιλίες ανά την Ελλάδα και οι οποίες ποτέ δεν έτυχαν της προβολής που θα έπρεπε.
Αυτή λοιπόν  η “ευχάριστη” εξέλιξη συνδυάζοντας την και με την αλλαγή τακτικής  του MEGAβαντόρικου καναλιού προς την.....
κατεύθυνση κριτικής προς την κυβέρνηση δείχνει ότι είμαστε στον προθάλαμο ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.
Φίλες/οι μη γελιόμαστε όλο αυτό δείχνει ότι οι εξ εξωτερικού δυνάστες μας αλλά και εγχώριοι συμμετέχοντες , αβανταδόροι και θιασώτες τους, θεωρούν πλέον τον κ. Παπανδρέου και την παρέα του καμένα χαρτιά τα οποία θα πρέπει να αποσύρουν έγκαιρα πριν εκδηλωθεί η οργή του Ελληνικού λαού.
Μια οργή που θα τους πάρει και θα τους σηκώσει όλους μαζί (πολιτικούς και δημοσιογράφους) για την προδοσία, το ξεπούλημα και την υποθήκευση του μέλλοντος της ζωής των παιδιών μας.
Αυτό όλο σίγουρα μπορεί να φαντάζει ελπιδοφόρο αλλά θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για το τι έχουν σχεδιάσει προκειμένου να μας ξεγελάσουν για άλλη μία φορά.
Θεωρώ η λύση όπως είπε και ο Μίκης θα πρέπει να δοθεί ειρηνικά αλλά δυναμικά από τον λαό μας ο οποίος θα βάλει μπροστάρηδες για την μεγάλη αλλαγή ανθρώπους  έντιμους και άφθαρτους μέσα από τα ίδια του τα σπλάχνα δίνοντας τέλος στα τζάκια και στην οικογενειοκρατία των τελευταίων 60 χρόνων.
Παράλληλα θα πρέπει να ελέγξει όλους όσους άσκησαν εξουσία τα τελευταία χρόνια επιβάλλοντας  βαριά τιμωρία στους κλέφτες, στα λαμόγια και τους προδότες!!!

Ακολουθούν οι σύνδεσμοι

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια
  1. O K Παπανδρέου και η παρέα του καμμένα χαρτιά.

    Ευσεβείς πόθοι.
    Και πως τότε εξηγείται το προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6 Απριλίου 2011 11:32 π.μ.
    φίλε μην είσαι αφελής ακόμα πιστεύεις τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις και τους πουλημένους δημοσιοκάφρους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Παιδί μου φτιάξε σχέση με τον Σόρος».....

    Η επίσκεψη του Σόρος στην Ελλάδα και η συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου θύμισε την προ ετών προτροπή της μητέρας του, Μαργαρίτας, να τον γνωρίσει . Το περιοδικό «Νέμεσις» της Λιάνας Κανέλη είχε δημοσιεύσει, πριν από δέκα περίπου χρόνια, πλήθος επιστολών από την αλληλογραφία της Μαργαρίτας με τον γιο της. Σε μία από αυτές, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ακόμα στο υπουργείο Παιδείας, του έγραφε: «Παιδί μου φτιάξε σχέση με τον Σόρος».~~~~~~~~~~~~~~~~

    Όπως έγραφε το περιοδικό «Νέμεσις» (τεύχος 41) στην εν λόγω επιστολή : «Του γνωστοποιεί την ισχύ του Τζορτζ Σόρος στην Ανατολική Ευρώπη. Του λέει ότι είναι κολλητός του φίλου της Στάνλει Σάινμπάουμ…Τον προτρέπει τον Γιωργάκη να πιάσει γνωριμία με τον Σόρος και να στήσει ένα ίδρυμά του εδώ…».

    Ο ΓΑΠ που έκτοτε έχει πετύχει πολλούς από τους στόχους και τα όνειρα που είχε η μητέρα του για εκείνον, κατάφερε να πραγματοποιήσει και αυτή την επιθυμία της.

    Προσπάθειες υποβάθμισης της επίσκεψης..

    Κατά τα άλλα η κυβέρνηση προσπαθεί να υποβαθμίσει την επίσκεψη του Σόρος στην Αθήνα και η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ως κάτι μη σημαντικό. Ένας γκουρού των αγορών ήρθε να μιλήσει και σύμφωνα με τις διαρροές του Μαξίμου, απένειμε τα εύσημα στην κυβέρνηση για τις προσπάθειές της.

    Όμως, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Την ίδια στιγμή που το κλίμα είναι εξαιρετικά βαρύ για την οικονομία, την ίδια στιγμή που η λέξη αναδιάρθρωση ακούγεται όλο και περισσότερο, έτσι για να τη συνηθίσουμε (και να μη χρησιμοποιούμε τη σωστή λέξη πτώχευση), έρχεται στην Αθήνα ένας μετρ της κερδοσκοπίας, ένα αρπακτικό των αγορών και όχι μόνο συναντάται με τον κ. Παπανδρέου, αλλά βλέπει σε κλειστό γεύμα την Κυριακή το βράδυ, 40-50 επιχειρηματίες και τραπεζίτες.

    Κάποιος δεν πρέπει να μας πει με σοβαρότητα τι σημαίνει αυτό; Γιατί δηλαδή συζήτησαν όλοι αυτοί, κι αν γίνει αναδιάρθρωση δε θα έχει δικαίωμα ο κόσμος να βγει στους δρόμους και να τα σπάσει;

    Ας μας πει κάποιος κυβερνητικός αν ο Τζ. Σόρος έδωσε εντολές και συστάσεις στους επιχειρηματίες και τους τραπεζίτες για το πώς θα αντιμετωπίσουν την αναδιάρθρωση, την ώρα που ο κόσμος βράζει στο ζουμί του και φοβάται για τις καταθέσεις του, τους μισθούς και τις συντάξεις του.

    Αν δηλαδή η επίσκεψη Σόρος έγινε για να προειδοποιηθούν τα μεγάλα “κεφάλια” της χώρας για την πτώχευση, τότε δημιουργείται μείζον θέμα.

    Διότι οποιοσδήποτε θα έχει το δικαίωμα να ισχυριστεί ότι θα την γλιτώσουν κάποιοι, και μάλιστα θα βγάλουν και λεφτά ποντάροντας στην πτώχευση της χώρας.

    Το ιδιαίτερα βαρύ κλίμα των ημερών έγινε ακόμη χειρότερο σήμερα καθώς η Fitch προέβλεψε ότι η Ελλάδα δε θα βγει στις αγορές το 2012 και προειδοποίησε για νέα υποβάθμιση. Επίσης, και ο άλλος “απατεώνας” των αγορών, ο επίσης συνομιλητής του κ. Παπανδρέου, Ν. Ρουμπινί, προβλέπει ότι η αναδιάρθρωση είναι αναπόφευκτη και θα γίνει εντός του 2011.

    Και μια μικρή ιστορία απόλυτα ταυτισμένη με τα παραπάνω. Στη Λιβερία η οικονομία ήταν σε μαύρο χάλι και ο πρόεδρός της ξεκίνησε πρωτοβουλίες για να την σώσει. Πήγε στις ΗΠΑ για βοήθεια, κάλεσε το ΔΝΤ και στο τέλος επισκέφτηκε τη χώρα και ο… Τζόρτζ Σόρος.
    Σας θυμίζουν τίποτε όλα αυτά ;




    Οταν χαιρετησε τον Σορος… εχασε κατι δαχτυλα !!!!!
    η φωτο επιβεβαιωνει τα λογια μου !
    Ο Σορος ο Φιλλελεην..
    μας την ειπε και ο Σρεκ χτες!!! αχχαχαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γαία πυρί κρεμάλες μειχθήτω

    μονο ετσι αλλάζει η κατάσταση και αυτό φοβούνται οι αλήτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 11.37
    Οταν σας συμφέρουν οι δημοσκοπήσεις τις προβάλετε.
    Οταν δεν σας συμφέρουν τις θεωρείτε χαλκευμάνες.
    Κοντός ψαλμός αληλούια.
    Οπου νάναι απ ότι φαίνεται θ ακουστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΑΚ///ΤΑΚΑ///ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
    ΥΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.

    ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ
    ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΥΠΑΤΙΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
    ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕΝΟ
    ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12.19
    Aπό τον τρόπο που εκφράζεσαι προφανώς ανήκεις στην κατηγορία των τετράποδων.
    Αντε σε κανένα ζωολογικό κήπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ: ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕΝΤΑΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΝΑ ΔΗΜΕΥΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ: ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ 'ΤΙΤΑΝΙΚΟ' ΠΟΥ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ.

    ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ (ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ & ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ/ΝΟΜΩΝ) ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΪΣΟΥΝ.

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ/ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!

    ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΩΣ ΚΑΣΤΡΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΦΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @11:32,12:06,12:27
    ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΣΚΥΛΙ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΜΨΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΦΕΡΤΟ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟ ΣΟΥ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΣΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ.
    "'Οσω ζω θα σας πηδάω(τουρκους), και αν πεθάνω θα μου κλάσετε τα αρχίδια".
    καθώς και
    "αν γίνω καλά θα τον χαλάσω εγώ αυτόν που με βάρεσε εάν ψοφήσω κλάστε μου το μπούτσο ",
    Γεώργιος Καραϊσκάκης
    Μπορεί η εικόνα που έχουμε για τους ήρωες του '21 να είναι κομμάτι εξωραισμένη απο τα σχολικά βιβλία , η αλήθεια είναι ότι επρόκειτο για απλούς ανθρώπους που στην επικοινωνία τους δεν ήταν με το "σας" και με το "σείς" αλλα άνθρωποι όπως όλοι μας που σε κάθε ευκαιρία το έριχναν το γαμωσταυρίδι τους .

    Για αυτό και εγώ ως απλός άνθρωπος επαναλαμβάνω ......
    ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΣΟΚΟΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΛΑΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΒΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ!!!

    Παρεπιπτόντως δεν είμαι ο 12:19 που με τόση ευκολία ΑΝΗΓΑΓΕΣ σε τετράποδο, είμαι ένα ανθρωπάκι απο αυτά που ανέφερε ο Μίκης στο Παπαδάκη, το οποίο είναι έτοιμο να σε στήλει έσενα και τους ομοίους σου για βρούβες αμα σε βρω μπροστά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 4.51
    Το ίδιο κομπλεξικό τετράποδο είσαι και συ.
    Μάθε βρε ανόητε πως δεν θα με βρεις μπροστά σου γιατί δεν κάνω παρέα με ηλίθιους.
    Κάνω παρέα με ανθρώπους που σέβονται την άποψη ολωνών,όποια κι αν είναι.
    Τζάμπα μάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι ΠασοκοΛΑγΟΙ να πατήσουν επιγόντως το καζανάκιιιιιιιι

    η μποοοοοοοοχχχχχχχχααααααα
    τους δεν υποφέρεται...
    σαν ΣΑΠΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ
    βρωμοκοπανεεεεεε.....

    ΑΝΤΕ ΡΕ ..ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ.

    ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

    ΕΣΕΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΝΡΕΑ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΤΟΝ ΜΕΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ
    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗ
    ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.. ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ..
    ΣΤΟ ΥΠΕΠΕΡΑΝ >>>>>>>>>>>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 4.51
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΜΑΓΚΙΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΙΚΕ ΜΟΥ.
    ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΕΧΟΥΝΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΓΟΝΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
    ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝΩΜΑΛΕ.
    ΚΑΙ ΚΕΙΝΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΔΙΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΡΟΘΙΕΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΣΕ ΚΟΒΩ.
    ΑΝΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΨΥΧΑΚΙΑ.
    Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ?
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΟΚΟΛΗΤΟ.
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έτσι κατάφερναν να μας κάνουν του χεριού τους οι εκάστοτε κυβερνώντες χωρίζοντάς μας σε κόμματα. Θαρρείς πως δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες για να ζήσουμε δουλειά, ασφάλεια, υγεία, εκπαίδευση, ελευθερία.
    Η ιστορία επαναλαμβάνεται και όμως δεν έφτασαν τα μαθήματα που μας έδωσε για να βελτιωθούμε και να αποτρέψουμε το κακό που πάει να μας βρει για μια ακόμη μία φορά.
    Η αλληλεγγύη και μόνο αλληλεγγύη θα μας σώσει. Γιατί δεν μπορεί να' μαι εγώ καλά και να αισθάνομαι ασφαλής, αν ο διπλανός μου κινδυνεύει ή είναι άνεργος ή καίγεται το σπίτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.

    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ.

    ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΧΕΙΜΑΡΟΣ;;;;;;;

    ΒΑΖΩ ΤΑ ΞΥΡΑΦΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξερω κατί πασοκους με μπλοκ, που είναι βολεμενοι ολοι, και τώρα εχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. δε μιλάνε και το πολύ λένε είμαι δημοκρατική αριστερα. γιατί δε θα χάσουν και τις δουλειές τους τώρα που θα συμαχήσει ο γιωγράκησ με τον αριστερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ναδω ποσο θα ειναι οι δημοσκοπησεις οταν σας ξεβολεψει η χρεοκοπεια απ της δημοσιες καρεκλες που στρογγυλοκαθησατε πρασινα κοκκινα μπλε και λοιπα κομματοκοπροσκυλα. να δω ποσο πασοκ θα ειστε τοτε τρισαθλιοι λεχριτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου