Σχετικά με την επιχείρηση κατά τις Λιβύης.

Αναγνώστης

Ο φαρισαϊσμός των Ευρωπαίων δεν έχει όρια.
Μέχρι πέρσι του πουλάγανε όπλα του Καντάφι, όλοι αυτοί οι τωρινοί σωτήρες Γάλλοι, Εγγλέζοι, Γερμανοί, Ρώσοι και άλλοι.
Και άντε καλά οι Ευρωπαίοι, οι Αμερικάνοι είναι πάντα χωμένοι στους πόλεμους γιατί πουλάνε όπλα, επειδή οι όπλοβιομηχανίες τους είναι κατά χρεωμένες, ο Καναδάς ξαφνικά τι κόλλημα έφαγε από την άλλη μεριά του πλανήτη?? Μήπως του τελειώνουν τα πετρέλαια??
Λόγο όμως των πετρελαίων, θέλουν να σώσουν τούς Λίβυους από τα όπλα του Καντάφι και να τούς στείλουν στον άλλο κόσμο, με τα ευρωπαϊκά και άλλα, (όπλα).
Κατά δηλώσεις του Σαρκοζί που είπε ότι δεν είναι φιλοπόλεμος, αλλά πρέπει. Γιατί αλήθεια? Επειδή είπε ο Καντάφι ότι .....χρηματοδότησε την προεκλογική του εκστρατεία?? (Τον έχω ικανό).
Και καλά αυτοί.
Εμείς πάλι, που δεν έχουμε ούτε να φαμε και μας περικόπτουν τους μισθούς, τις συντάξεις και ότι άλλο βρούνε, ισοπεδώνοντας Σοσιαλιστικά τα πάντα,!!! πως μπορούμε να δίνουμε τόσα χρήματα για μία επιχείρηση πού τελικά θα τσάκιση όλους τους άλλους εκτός του Καντάφι.
Τουλάχιστον να έπαιρναν πίσω και τα κλεμμένα των πρώην και ίσος ακόμα Υπουργών, όπως αυτού με τα 176.000.000, που ούτε πρόκειται να μάθουμε ποτέ ποίος είναι, καλά θα ήτανε.
Αλλά βέβαια τέτοιους πολιτικούς που έχουμε, καλά να πάθουμε, (όχι μόνο γιαούρτια αλλά και ντομάτες χρειάζονται να τους πετάνε).
Και δεν μιλώ μόνο για το ΠΑΣΟΚ αλλά και την ΝΔ, πού είναι τα ίδια σκατά, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα, τα οποία εάν θέλουν ας πούνε όχι στους Αμερικάνους, οι οποίοι κατά τα άλλα είναι πάντα ειρηνιστές, μαζί με τα κατοικίδιά τους τούς Εγγλέζους, πού στο όνομα της ειρήνης, έχουν κάνει τα χειρότερα εγκλήματα.
Αλλά εκεί πέρα βρέχει. Βλέπε σύσσωμη την οικογένεια Μπούς κ.λ.π.
Εάν γινότανε τίποτα σε καμιά τριτοκοσμική χώρα, όπως τότε με τους Τούτσι και τους Χούτου, δεν έτρεχε τίποτα, γιατί εκεί δεν υπήρχε πετρέλαιο.
Εδώ όμως μας καινε τα ανθρωπιστικά δικαιώματα δήθεν.
Τουλάχιστον ας παραδειγματιστούν και ακόμα περισσότερο εμείς, από τους Γερμανούς και τους Τούρκους, οι οποίοι δείχνουν ότι είναι πιο έξυπνοι και ενδιαφέρονται για τον τόπο τους.

Με εκτίμηση.
Άγνωστος αναγνώστης.