Ας δείξουν επιτέλους μια φορά ότι λειτουργούν σοβαρά !!!

25
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Μέσα στο ζοφερό κλίμα που ζούμε το τελευταίο καιρό άρχισε πλέον να φαίνεται έντονα και το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης το οποίο “κάποιοι” με επιδέξιους χειρισμούς το οδηγούν προς επικίνδυνες και απρόβλεπτες καταστάσεις.
Φυσικά για αυτό το θέμα οι ευθύνες των κυβερνώντων την τελευταία 20ετία είναι βαρύτατες αφού άφησαν να γίνουν τα σύνορα μας ένα ξέφραγο αμπέλι με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να μη ξέρει κανείς, ποιοι και πόσοι λαθρομετανάστες βρίσκονται ανάμεσα μας.
Τις μέρες που διανύουμε το θέμα των απεργών της Υπατίας εξελίσσετε σε πρόβλημα που η οποιαδήποτε λύση του δείχνει ότι θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα!!!
1ο Αν η κυβέρνηση υποχωρήσει "εκβιαζόμενη" στα αιτήματα των απεργών θα ανοίξει τους ασκούς του....... Αιόλου αφού είναι σίγουρο ότι θα βρεθούν πολλές τέτοιες ομάδες να τους μιμηθούν απαιτώντας άδεια παραμονής.
2ο Αν ο μη γένοιτο χαθεί ανθρώπινη ζωή απεργού φοβάμαι ότι θα αντιδράσουν πολύ άσχημα οι επενδύοντας πολιτικά σε αυτή την κατάσταση αλλά και κάποιοι ομοεθνείς ή ομόθρησκοι τους.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την κυβέρνηση στην οποία ο ένας υπουργός καρφώνει τον άλλο δημόσια  (Βενιζέλος-Ραγκούσης) δίνοντας την εικόνα παιδικής χαράς όπου ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του.
Φυσικά δεν θέλω να φανταστώ ότι όλο αυτό το σκηνικό είναι μια άλλη μορφή τρομοκρατίας προσχεδιασμένο από νοσηρούς εγκεφάλους όπου χρησιμοποιούνται κάποιοι εξαθλιωμένοι και “φανατισμένοι” άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν όχι με εκρηκτικά στην μέση αλλά με απεργίες πείνας προκαλώντας τον οίκτο αλλά και την σύγχυση του παραδοσιακά φιλόξενου Ελληνικού λαού.
Θεωρώ λοιπόν ότι όλο αυτό το ζήτημα είναι μια βόμβα που πρέπει να απενεργοποιηθεί σύντομα σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους δηλ. να δουν στη κυβέρνηση το ζήτημα σοβαρά και δημοσιεύοντας τα πραγματικά στοιχεία (για τον καθένα ξεχωριστά) που νομιμοποιούν ή μη το αίτημα του για άδεια παραμονής να το δεχτεί ή να το απορρίψει.
Ας δείξουν επιτέλους ότι λειτουργούν σοβαρά αλλιώς θα μας φουντώσουν πάλι την υποψία ότι για άλλη μία φορά δημιουργούν συνθήκες και καταστάσεις για τον αποπροσανατολισμό μας!!! 

Δημοσίευση σχολίου

25Σχόλια
  1. Αυτοι ρε παιδια γιατι ειναι διατεθιμενοι να πεθανουν για ασυλο εδω και δεν πολεμανε για ελευθερια στην πατριδα τους αφου θελον να γινουν μαρτυρες?

    Η υποθεση βρωμαει και καποιοι δικοι μας μαλακες ειναι με αυτους.

    Ρε τι γινεται. Αλλιμονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακαλω μην προσβαλλετε τις παιδικες χαρες.Βρειτε αλλον ορο που να περιγραφει γλαφυρα τον εσμο των σουργελων που παριστανουν την κυβερνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ. Γιαννη αυτο που με φοβιζει περισσοτερο ειναι οτι "εγκληματιες" στηνουν τοσο ευκολα ενεδρα σε αστυνομικους (ειδικης ομαδας??) μεσα στην πρωτευουσα της χωρας μας με "μιας χρησης" καλασνικωφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σίγουρα πίσω απο το θέμα με τους μετανάστες κρύβεται μία εκμετάλευση,απίστευτη προπαγάνδα,και μία καθοδηγούμενη εντέχνα παραπληροφόρηση και σκοπός αυτής ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από τα κύρια και φλέγων ζητήματα πού θα έπρεπε να απασχολούν την κοινωνία και όχι τόσο, όσο αναδυκνείουν το θέμα γύρω απο την ανύπαρκτη μεταναστευτική πολιτική πού θα έπρεπε να έχουμε.. Δυστηχώς σάν λαός και σάν πολιτεία έχουμε ευθύνες κυρίως γύρω απο την εργασιακή εκμετάλευση απέναντί τους, αλλού όμως και μέ άλλο τρόπο θά έπρεπε να αναζητήσουμε τις αιτίες αυτών κάνωντας μία ανεπηρέαστη αυτοκριτική και σε βάθος σάν λαός και θεσπίζοντας νόμους αξιοακρατικούς ιδρύωντας μία κάλα κατοχυρωμένη μεταναστευτική πολιτική.
    Τις τελευταίες κύριως ημέρες όσο θα έλεγε κανείς οτι φτάνει ο κόμπος στο χτένι και πλησιάζει ή ώρα μηδέν γιά κάποιους έξ αυτών των απεργών πείνας, επικρατεί ένα κλίμα μιάς προυπάρχουσας προπαγάνδας πού η κοινή γνώμη - στην πλειοψηφία της τουλάχιστον- συνοψίζεται σε μία όχι και τόσο απο ανθρωπιστικής άποψης φράση που λέει 'άστους να ψοφήσουν'. Το κλίμα δυναμιτίζεται εντέχνα, και δυστηχώς πολύ φοβάμαι πώς την στιγμή που θα άρχίσουμε να μετράμε τους πρώτους νεκρούς θα σταθεί μία απόλυτα καλή αφορμή για να γίνουν επεισόδεια και το κέντρο να γίνει μπάχαλο. Εγώ ωστόσο κάθομαι και αναρωτιέμαι κυρίως για όλους αυτούς που διαδηλώνουν και προασπίζονται τα δικαιώματα τους (και αναφέρομαι γιά τους Έλληνες). Τί θέλω να πώ.. Βασικά μία ερώτηση θα ήθελα να υποβάλω σε αυτούς.. '' ΆΥΤΟΙ ΟΛΟΙ, ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ..;; '' Και ύστερα, αναφορικά μόνο και όσα μου ΄ρχονται (γιατί άν συμβαίνει το αντίθετο,τότε να βγώ και ΄γω έξω να διαδηλώσω και να είμαι και στην πρώτη γραμμή..) έχουν αναρωτηθεί όλοι αυτοί για αυτούς που παλεύουν και διαδηλώνουν για τα δικαιώματα τους, από που έρχονται και τί κουλτούρα (δέν γράφω πολιτισμό) κουβαλάνε μαζί τους...;;!!
    Α. Για αυτούς, πού στην χώρα τους είναι αποδεκτό να παντρέυονται ακόμη με προξενία και να παίρνουν για συζύγους 11 καί 13 χρονών κοριτσάκια...
    Β. Για αυτούς, πού η ελευθερία της έκφρασης και του λόγου είναι άγνωστη λέξη,και αναφέρομαι κύριως για τα ανύπαρκτα δικαιώματα των γυναικών,πού εκτός απ΄την αφαίρεση δικαιώματος του λόγου, τούς απαγορεύουν να βγούν έξω και τις ξυλοφορτώνουν όλη μέρα.. και άν τυχών και βγούν έξω θα είναι ντυμένες σάν μούμιες (ευσεβείς,και καλά..).
    Γ. Για αυτούς, που κωλομπαρεύουν κάτι αγοράκια 12 και 14 χρονών... ή
    Δ. Για αυτούς, που έν έτη 2011, ακόμα είναι απόλυτα αποδεκτό να δικάζουν 14 χρονών κοριτσάκι - γιά το αδίκημα της μοιχείας - με ποινή 80 μαστιγώματων εώς ότου κατέληξε κιόλας.. ποινή που επέβαλαν κάποιοι γέροντες και σεβάσμιοι υποτίθεται.(Πρόσφατα,και πρίν απο 1 μήνα περίπου δημοσιεύτηκε ύστερα από την διεθνή κατακραυγή για τό συμβάν,και έλαβε χώρα σε ένα προάστοιο στο Πακιστάν). Και πόσα άλλα γίνονται πού δέν βλέπουν το φώς της δημοσιότητας...
    Και θα μπορούσε να γράψει και να πεί πολλά κανείς, γύρω απο το ποιά κοινωνία τελικά προέρχονται όλοι αυτοί. Για αυτούς λοιπόν,εγώ ΟΧΙ ΔΕΝ θα διαδήλωνα και να πάλευα για να προασπιστώ τα δικαιώματα τους... Καί, για να μήν παρερμηνευτούν οι θέσεις μου, ούτε είμαι και της άποψης πώς μεταναστευτική πολιτική είναι ''πετάξτε όλους στην θάλασσα,να πάνε απο κεί που ήρθαν.. ''. Αυτά..
    Από Ε.Παναγιώτης,29 Αγ.Δημήτριος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως ενημερώθηκες Πρεβενιέ,ότι πρίν λίγες ήμέρες,σύσσωμη ή Ακαδημία τών Ηλιθίων,προέβη σέ δήλωση ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ,ένώ ΣΙΩΠΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ,διά όσα τραγικά διεδραματίζονται διά 18 μήνες τουλάχιστον,στήν χώρα μας???

    Ή Ελλάς ήδη Ενταφιάσθη καί οί προσφιλείς Συγγενείς ρίχνουν κρασί μέ λάδι στό Κατακρεουργημένο Σώμα Της,πρίν σκεπασθή μέ τό χώμα τής προδοσίας,τό φέρετρό της!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγκληματικη για την χωρα η παραμονη στην εξουσια αποτυχημενων πολιτικαντιδων.
    ΤΩΡΑ χρειαζεται δυναμικη κυβερνηση ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η διαλυση των 2 υπευθυνων κομματων (αφου η εκκαθαριση απο τους προδοτες εχει αποτυχει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιός είναι αυτός ο Αλληλέγυος και με ποιά εξουσία και δύναμη απαγορεύει ακόμα και σε γιατρούς να μπουν στο κτήριο?
    Εχει η Ηπατια ΑΣΥΛΟ?
    Παίζει με τις ζωές των σκλάβων του.
    Δεν θα έπρεπε να εχει συλληφθεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΙΓΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ,
    Η ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ,
    ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΧΑΡΜΟΥΓΚΕΡΑ ....
    Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ, Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ.

    ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ "ΑΛΛΟΥ" !!!!

    "ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"
    .... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ?!?!?!

    ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ....
    ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ,
    ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ...

    ΜΕΤΑ, ΘΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΞΩ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ.

    ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ....
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!!!

    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΙ, ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ, ΒΕΝΙΖΕΛΕ ?!?!

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕ ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ???

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΦΙΤΙΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εαν παμε σε πολεμο οι πολιτικοι που μας εφεραν εδω θα την γλυτωσουν την κρεμαλα.

    Βλεποντας τι εχουν κανει στην χωρα μας τοσα χρονια ενας πολεμος θα τους πειραξει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σάν ναυτικός,έχω ταξιδέψει σέ αρκετές μουσουλμανικές χώρες,όπως στίς περισσότερες χώρες τής Αφρικής,Περσικού,Ινδικού Ωκεανού,Απω Ανατολής (Ινδονησία κ.λ.π.).
    Ένα από τά πιό χυδαία ελαττώμα τους,σύμφωνο όμως μέ τήν έν γένει θρησκευτικο-κοινωνική τους κουλτούρα,είναι ό αμφισεξουαλισμός (τό μπινεδιάρισμα κοινώς).
    Λιμεναργάτες τών μουσουλμανικών χωρών πού επισκέφθηκα καί οί οποίοι εδούλευαν στά αμπάρια διά τήν εκφόρτωση,αλληλογαμιόντουσαν εναλλάξ άλλαζαν δηλαδή τούς μεταξύ τους σεξουαλικούς ρόλους (AC/DC!!!!!!!).
    Όπως καί στό ανέκδοτο δηλαδή μέ τόν νέον καλόγερο καί τό βαρέλλι μέ τήν τρύπα!!!!!!!!!!!!
    Τό πιό αηδιαστικό δέ ήταν, ότι αλληλοπηδιότουσαν μπροστά στά μάτια μας καί όταν τούς κάναμε τήν αυστηρή παρατήρηση ή ενημερώναμε τόν forman,μάς έλεγε απαθής ότι ""προβλέπεται από τό Κοράνι""!!!!!

    Μερικοί ψυχασθενείς συμπολίτες μας,αυτούς τούς ψυχανώμαλους τούς θεωρούν αδέλφια τους ή μάλλον....... αδελφές τους!!!!!!

    Βρωμιάρηδες!!!!!
    Κοινωνικά ελεεινά απόβλητα!!!
    Πού είναι ή Τσεπλίνκα καί τό Άουσβιτς??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Κυβέρνηση αποφάσισε εδώ και πολύ καιρό τί να κάνει. Όταν ξεκίνησε αυτή την υπόθεση από την Κρήτη.


    Η μεταβίβαση της ευθύνης από την κυβέρνηση στους περίφημους «καθοδηγητές» των μεταναστών, είναι απλώς μία απεγνωσμένη προσπάθεια εξεύρεσης “άλλοθι” για τα λάθη και τις παραλείψεις της ίδιας της κυβέρνησης. Αλήθεια, τώρα τους ανακάλυψε ;

    Όταν επί σειρά μηνών οργάνωναν την κατάληψη της Νομικής και με πομπώδη τρόπο καθοδηγούσαν τα «θύματα»- μετανάστες, παραβιάζοντας το νόμο, τότε που ήταν η κυβέρνηση ;

    Η αποστασιοποίηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος παρακολουθεί κρυπτόμενος τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της κυβέρνησης, προφανώς δεν τον απαλλάσσει από τις ευθύνες του, γιατί η δική του ολιγωρία στην εφαρμογή του Νόμου οδήγησε στο σημερινό αδιέξοδο.

    Το κυβερνητικό θέατρο του παραλόγου πρέπει να ρίξει, επιτέλους, αυλαία. Ας τα βρουν οι Υπουργοί μεταξύ τους, γιατί το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από τις εσωκομματικές ισορροπίες στο ΠΑΣΟΚ !.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε ανώνυμε των 8:49 δεν είναι καθόλου αποτυχημένοι πολιτικαντιδες.Ο σκοπός τους ήταν και είναι να διαλύσουν την Ελλάδα πράγμα που το πέτυχαν , γιατί εκεί πάμε . Είναι αδύνατον να τους διώξουν, είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός . Και οι τριακόσιοι είναι όργανα διορισμένα από την ίδια λέσχη , απλώς τους είπαν ,εσύ θα λές αυτό και συ το άλλο , για να υπάρχει πολυφωνία «δημοκρατία», ο σκοπός τους όμως είναι ένας , να διαλύσουν την Ελλάδα . Ο Συνασπισμός με τον τότε πρόεδρο του Κωνσταντόπουλο και μέχρι τώρα μιλάει για τα αδέλφια μας . Το ΚΚΕ αποχώρησε από την βουλή γιατί δεν δόθηκε η Ελληνική ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες . Η ΝΔ με τον Σαμαρά υπουργό άνοιξε τα σύνορα και έγινε η αρχή να μπεί όλο το εγκληματικό στοιχείο από την Αλβανία . Το ΠΑ-ΣΟΚ συνέχισε την πολιτική της ΝΔ , βουλιάζουνε τις βάρκες τους οι Τούρκοι στα χωρικά τους ύδατα και πάμε και τους μαζεύουμε εμείς , για ανθρωπιστικούς λόγους !!!! όμως στα Ίμια δεν μπορούν να πάνε οι δικοί μας . Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο νευρίασα πολύ .
    Ιάσων Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!!!!!

    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το θέμα είναι όταν θα γίνει το μπάχαλο , που θα γίνει , να μην προλάβουν να την κοπανίσουν οι 300 . Να τους κρεμάσουμε στο σύνταγμα κα μετά αντιμετωπίζουμε την κατάσταση .
    Ιάσων Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η κυβέρνηση νομίζει ότι μπορεί να δουλεύει την κοινωνία ψιλό γαζί.

    Το θέμα είναι απλό: δεν ξέρει πως να “σερβίρει” την πρόθεσή της να τους νομιμοποιήσει και εκβιάζει κραδαίνοντας τον “τρόμο των λαθρομεταναστών”.
    Η κυβέρνηση δημιούργησε το πρόβλημα, βάσει της συνταγής: “δημιουργώ σε κάποιον ένα πρόβλημα και μετά παριστάνω το σωτήρα του, προτείνοντας τη λύση που με συμφέρει, βεβαίως”. Νομίζει…

    Εμπρός λοιπόν, νομιμοποιήστε τους, αν σας βαστάει!_____________________

    Είναι όλο στημένο.
    Στη συσκεψη σημερα, συμεμτειχαν 3 απεργοι πεινας.. εφαγαν μπισκοτακι??

    Η Πρεσβεια του Μαροκου… ΛΕΩ ΠΑΛΙ.. γιατι δεν ασχολείται?? ΚΑΙ....ΚΑΘΟΛΟΥ
    Και κανείς δεν τους ρωτά.

    Ειχα ακουσει οτι ο πρεσβευτης του Μαροκου ηταν αυτος που τους εξαπατησε τρωγοντας τους τα λεφτα και κανοντας την στο Μαροκο.
    Ειχα δει σχετικο βιντεο στον Evonymos καιρο πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η κυβέρνηση νομίζει ότι μπορεί να δουλεύει την κοινωνία ψιλό γαζί.

    Το θέμα είναι απλό: δεν ξέρει πως να “σερβίρει” την πρόθεσή της να τους νομιμοποιήσει και εκβιάζει κραδαίνοντας τον “τρόμο των λαθρομεταναστών”.
    Η κυβέρνηση δημιούργησε το πρόβλημα, βάσει της συνταγής: “δημιουργώ σε κάποιον ένα πρόβλημα και μετά παριστάνω το σωτήρα του, προτείνοντας τη λύση που με συμφέρει, βεβαίως”. Νομίζει…

    Εμπρός λοιπόν, νομιμοποιήστε τους, αν σας βαστάει!_____________________

    Είναι όλο στημένο.
    Στη συσκεψη σημερα, συμεμτειχαν 3 απεργοι πεινας.. εφαγαν μπισκοτακι??

    Η Πρεσβεια του Μαροκου… ΛΕΩ ΠΑΛΙ.. γιατι δεν ασχολείται?? ΚΑΙ....ΚΑΘΟΛΟΥ
    Και κανείς δεν τους ρωτά.

    Ειχα ακουσει οτι ο πρεσβευτης του Μαροκου ηταν αυτος που τους εξαπατησε τρωγοντας τους τα λεφτα και κανοντας την στο Μαροκο.
    Ειχα δει σχετικο βιντεο στον Evonymos καιρο πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ καποτε εδωσε "λυση σε αυτα που δεν λυνονται".

    Τα εκοβε με το σπαθι!!!!!

    Αλλα αυτος ειχαι ΑΡΧΙΔΙΑ.
    Οι σημερινοι ΜΑΛΑΚΕΣ που μας κυβερνανε τι εχουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είχα την ατυχία να κάτσω σπίτι 2 μέρες…
    Αν παρατηρήσεις προσεκτικά, τι συμβαίνει στην τηλεόραση, θα μείνεις άφωνος!

    Ξέρεις πόσοι καλλιτέχνες ποικίλης ύλης, συνεντευξιάζονται και επικοινωνούν ένα μήνυμα (επίπλαστης) αλληλεγγύης προς όσους μετανάστες βρίσκονται στη χώρα;
    Είναι να τρελαίνεσαι…

    Σήμερα, σε πρωινή εκπομπή, κάποιος καλλιτέχνης είπε: “έτσι είναι η παγκοσμιοποίηση, τι να κάνουμε; σας πάει καρδιά να τους διώξετε;;;”
    Εγώ σου το λέω…
    Αν δεν μας φορέσουν ζουρλομανδύα αυτοί, να μη με λένε…
    Έχει αποφασίσει το σύστημα, να “ρατσιστοποιήσει” μια ολόκληρη κοινωνία, δεν ενδιαφέρεται κανείς που κλείνουν οι επιχειρήσεις, που ερημώνουν οι γειτονιές, που νέα παλικάρια με προσόντα μεταναστεύουν, που αυξάνεται και αγριεύει η εγκληματικότητα, αλλά επιδεικνύουν αλληλεγγύη (;) σε ένα θέμα πιεσμένο μέχρι εκεί που δεν πάει…
    Το ξανάπα κάπου αλλού:

    1. Δεν μας κάνει καμιά εντύπωση πλέον που τόσα χρόνια υπάρχει μετανάστευση προς την Ελλάδα, ξαφνικά ο κόσμος αγανάκτησε ;
    Εκτός αν πρόκειται για κύμα μαζικής υστερίας και οι πολίτες μετατράπηκαν εν μία νυκτί, σε παρανοϊκούς ξενοφοβικούς κάφρους

    2. Γιατί δεν ακούγεται στο χαζο-κούτι η συντριπτικά πλειοψηφούσα άποψη, αλλά επιδίδονται σε κακο-παιγμένες ασκήσεις ανθρωπιστικής γυμναστικής;

    Προσωπικά έχω αρχίσει να ρωτάω τη μάνα μου, τον πατέρα μου, τους φίλους μου, αν έιχα δείξει ποτέ ρατσιστικά ή ξενοφοβικά συμπτώματα, μη τυχόν κρύβω κανέναν Αδόλφο μέσα μου και δεν το ξέρω…
    Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει και οι υπέυθυνοι απλώς αποποιούνται τις ευθύνες τους, κατηγορώντας τον κόσμο.
    Αυτό είναι όλο!

    Αλλά θα είμαστε ανεύθυνοι αν τους κάνουμε τη χάρη και εγκαταλείψουμε τη προσπάθεια να ζήσουμε αξιοπρεπώς.
    Εγώ δεν πρόκειται να την “κάνω” με ελαφρά πηδηματάκια από τον τόπο που γεννήθηκα, όπως λέει και ο Πορτοκάλογλου “το ποτάμι πίσω δε γυρνάει…”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό που είπε ο Βενιζέλος ισοδυναμεί με την υπογραφή του Τσολάκογλου στην παράδοση της χωρας στους Γερμανούς.

    Κοντό σκοινί και Αχμαντινετζάντ.

    Συρματόσχοινο μάλλον....είναι πιο αποτελεσματικό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. φασαρίες ετοιμάζουν και γεγονότα στην αθήνα.
    Για να δούμε όμως αυτή την φορά τι θα κάνουν οι αθηναίοι?
    θα κλειστούν παλι στα σπίτια τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το νεο φορολογικό νομοσχέδιο δίνει 95 εκατομμύρια για το μεγαρο μουσικής δηλαδή για το συγκρότημα των ΝΕΩΝ και 10 εκατομμύρια στους εβραίους της θεσσαλονίκης.
    Ο μακάκας ο έλληνας μένει άνεργος και του κόβουν την σύνταξη του πατέρα και της μάννας του για να πληρώνουν τα αφεντικά του πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν δεν τούς πετάξουμε εμείς οι ιδιοι εξω απο την χώρα προκοπή δεν βλέπουμε , αν δεν το κάνουμε θα ειναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωποτητας που θα καταληφθεί χώρα απο λαθρομετανάστες με αυτόν τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ!!!!!, ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟN ΣΚΑΙ.

    ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ, ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ,ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ , ΕΙΠΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ , ΣΕ ΣΚΟΤEΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ!!!!!


    ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

    ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΟΥΣ .


    ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.


    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ακουσα εϊδα και έφριξα.

    Σήμερα το πρωί στην Χαβούζα του mega
    με τον Χασαπόσκυλο, το αναγωνστοβλάκα
    και το πεταλωτή τον μαλάκα.
    Και όμως δεν έφριξα απο αυτά τα αντικείμενα του πασοκ.

    Έφριξα απο ένα Υποκείμενο, που παρουσιάζεται σαν γιατρόε των Λάθρο..

    και άκουσον..ΑΚΟΥΣΟΝ τι είπε το υποκείμενο.!!!!!

    Στα νοσοκομεία δεν ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους με τους απεργούς πέινας..ενώ αυτός ξέρει !!!

    Γιατί 10 χρόνια είναι...ΑΠΕΡΓΙΑΠΕΙΝΑΣλόγος και φροντίζει τους απεργούς πείνας !!!

    Μα το ΑΛΛΑΧ τους, τον ερμαφρόδιτο...
    Αυτό το λέσι του κερατά είναι γιατρός ειδικευμένος 10 χρόνια στις απεργίες πέινας διαφόρων και οι Γιατροί και τα Νοσοκομεία δεν ξέρουν......
    ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ
    Ή ΤΟΝ ΠΕΡΑΣ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ..ΖΩΝΤΑΝΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου