Οι Κότες που κάνουν ... τα Λιοντάρια!!!

13
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν να μας εκπλήσσουν ή επί το λαϊκότερο όπως μου είπε κάποιος φίλος “Τώρα μας κούφαναν τελείως.”
Τούτες λοιπόν τις μέρες ειπώθηκε το πρωτάκουστο για τα Ελληνικά κοινοβουλευτικά δεδομένα ότι κάποιοι εξ αυτών μαζεύουν υπογραφές με σκοπό να εξαναγκάσουν τον υπουργό της κυβέρνησης τους να έρθει στην Βουλή για να τους δώσεις εξηγήσεις για τα οικονομικά μέτρα που εφάρμοσε ή προαναγγέλλει ότι θα εφαρμόσει!!!
Δηλαδή ζητάνε από τον υπουργό ο οποίος διορίστηκε και απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του αρχηγού τους και Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου να λογοδοτήσει ενώπιον τους για την οικονομική του πολιτική!!!
Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πούμε με ελαφρά την καρδία  είναι “Έλα Παναγία μου οι άνθρωποι είναι.......
ανισόρροποι!!! Φυσικά όμως δεν το λέμε γιατί ακόμα και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης αντιλαμβάνεται ότι όλα αυτά είναι εκ του πονηρού και κρύβουν πολιτικές σκοπιμότητες!!!
Ναι φίλες/οι  η συγκεκριμένη κοινοβουλευτική ομάδα θα μείνει ως όνειδος στην ιστορία της πατρίδας μας μια και πολλά από τα μέλη της υπέγραψαν χωρίς καν να διαβάσουν το επαίσχυντο μνημόνιο το οποίο γύρισε την Ελλάδα πολλές δεκαετίες πίσω!!!
Επίσης όλοι θυμόμαστε ότι αυτοί οι κύριοι σε πολλές περιπτώσεις κατάπτυστων νομοσχεδίων, συστηματικά λεοντάριζαν στην αρχή για το θεαθήναι και στις κρίσιμες ψηφοφορίες έλεγαν “Ναι σε όλα” σαν λυράτες κοτούλες!!!
Στην συγκεκριμένη περίπτωση της κλήτευσης του υπουργού οικονομικών μακάρι να ταίριαζε η γνωστή παροιμία  “Τους φταίει ο γάιδαρος και χτυπάνε το σαμάρι” μια και ο εν λόγω κύριος υλοποιεί τις προσταγές του Πρωθυπουργού και αρχηγού τους.
Προσωπικά λοιπόν θεωρώ ότι όλη αυτή η κίνηση είναι  εσκεμμένη και εντάσσεται στα πλαίσια του αποπροσανατολισμού της οργισμένης για τα πεπραγμένα τους Ελληνικής κοινωνίας!!!
Κύριοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εδώ και καιρό έχουμε καταλάβει τον ρόλο σας, για αυτό μην συνεχίζετε να προκαλείτε άλλο την νοημοσύνη μας με τα φτηνιάρικα κόλπα σας.
Όποιος από εσάς θέλει να διαφοροποιηθεί από αυτή την επαίσχυντη και προδοτική κοινοβουλευτική ομάδα ένας δρόμος μόνο του μένει για να μεταμορφωθεί από Κότα σε Λιοντάρι .. αυτός της Παραίτησης!!!  



Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια
  1. Σιγά μην παραιτηθούν. Από που θα βρουν τόσα λεφτά να εισπράττουν και να κάθονται όλη μέρα , να κόβουν βόλτες ανά την υφήλιο πληρωμένα από μας και να μαζεύουν στα βιβλιάριά τους για 10 γενιές; Σιγά μην πιστέψω ότι μάχονται για το καλό του τόπου. για το καλό της τσέπης τους μάχονται. Εδώ εναν καφέ και δεν τον πληρώνουν , τι να περιμένουμε λοιπόν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ διαφωνούν αλλά ψηφίζουν..


    Σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής το νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες ψηφίστηκε.

    Ψηφίστηκε;

    Για παράδειγμα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου σχολίασε πως η τροπολογία για τα διόδια δεν αντιμετωπίζει το θέμα και ρίχνει λάδι στη φωτιά… «Καμία τροπολογία και κανένα αστυνομικό μέτρο δεν θα τους πείσει… Ουκ αν λάβεις παρα του μη έχοντος.. Δεν μπορεί για 2 ευρώ να βάζουμε πρόστιμο 200… Θα καταργηθεί στην πράξη αυτή η ρύθμιση. Το κίνημα δεν θα μειωθεί με αυτούς τους όρους, θα αυξηθεί» είπε η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ…!

    Αλλά και ο κ. Ν. Σαλαγιάννης ο οποίος είναι και αυτός Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ:

    «Δεν έπρεπε να έρθει σήμερα αλλά σε λίγες ημέρες όταν θα έληγε η συμφωνία με παραχωρησιούχους. Και εγώ ως χρήστης εξοργίστηκα με κόστος διοδίων και ποιότητα δρόμων. Έχουμε προβληματικές ρυθμίσεις…».

    Αλλά και ο Κ Γείτονας (ΠΑΣΟΚ); «Με σύνεση τα βήματα… να εξασφαλίσουμε δημόσιο συμφέρον. Όχι στην παγίδα αναθεώρησης των συμβάσεων… Μπορεί να σας κάψει»…!

    Και ο Θανάσης Παπαγεωργίου (ΠΑΣΟΚ): Δεν μπορεί στην Εγνατία να υπάρχει ένα διόδιο και στη Φθιώτιδα 5; Να ξαναδείτε τι είναι πταίσμα κι αν είναι δυνατόν να απαλειφθεί η ποινή της αφαίρεσης διπλώματος κλπ…

    Πάντως το νομοσχέδιο ψηφίστηκε (κατά τις 2 το πρωί…)!
    Τυχαίο ; Δεν νομίζω…

    #
    Πολλοι χαρακτηρισμοι: τσαμπα μαγκες, ψευτες, υποκριτες, ασπονδυλοι, διεφθαρμενοι ψηφοθηρες η απλα κλασσικοι πασοκοι…

    #
    Τελικά εκεί στο ΠΑΣΟΚ, όλες τις μαλακίες τις κάνουν τα ξημερώματα !

    Άραγε σκουπίζονται ή κρατάνε τις
    Πρωτείνες για έμπλαστρα ΟΜΟΡΦΙΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδα εναν που περναγε απ εξω.. αλλα μαλλον περουκα φοραγε.. λετε να ηταν βουλευτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αβραμοπουλος πηρε τηλεφωνο τον Τ(σ)ατσοπουλο..
    Μηπως του ζητησε να μη πει καποιο απ τα πετυχημενα αστεια του για το ατομο του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χτες έβλεπα ενα γκάλοπ κι έδινε 32% στο Πασοκ και 30% στη ΝΔ. Εξήντα δυο στους εκατό έλληνες είναι συνυπεύθυνοι για ό,τι συμβαίνει στη χώρα. Στοθς 300 θα κολλήσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι μακράν η χειρότερη κοινοβουλευτική κυνερνητική ομάδα, όλων των εποχών. Νοιάζονται ΜΟΝΟ για το προσωπικό τους συμφέρον, και αδιαφορούν γιά τη χώρα. Προσποιούνται βέβαια ότι γιαυτήν νοιάζονται και υπάρχουν και κάποιοι (αρκετοί) που τους πιστεύουν. Πότε θα ξυπνήσουν άραγε και αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ... έ έ έρχεται ο καιρός των δηλώσεων, έ ?

    ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ ΤΙΠΟΤΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ !


    ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ ΤΙΠΟΤΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ !



    ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ ΤΙΠΟΤΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ !


    ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ ΤΙΠΟΤΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ !

    τα δόσαμε σε διόδια....

    τ' ακούς ποντικομαμή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oι βουλευτές ψηφίζουν τα διάφορα νομοθετικά τερατουργήματα, με μοναδικό σκοπό την κομματική πειθαρχεία. Το "γλύψιμο" προς τον αρχηγό και την υπουργική του παρέα, έχει σα μοναδικό σκοπό να είναι αρεστοί ούτως ώστε να ξαναβγούν βουλευτές (τουλάχιστον). Τα οφέλη της βουλευτικής έδρας είναι γνωστά σε όλους μας, και φυσικά κανείς δεν θα έλεγε ΟΧΙ στην ιδέα της κατάκτησης αυτών των προνομίων!
    Τώρα αν αυτά τα προνόμια συνιστούν τη μέγιστη δικαιολογία (του καθένα βουλευτή) ούτως ώστε, με ελαφρά την καρδία να ψηφίζει και να στηρίζει κραυγαλέες αντιλαϊκές κυβερνητικές αποφάσεις και νόμους τερατουργήματα, κόντρα σε κάθε ίχνος λογικής, αλλά και ενάντια στον ίδιο το λαό που τον εξέλεξε, τότε τι να πει κανείς?? ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ - ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ???
    Οταν ο πόθος για βουλευτική έδρα είναι ΥΠΑΡΑΝΩ του πόθου για μια πατρίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΕΥΜΕΡΙΑΣ....
    Οταν η ανάγκη να παραμείνουν με κουστούμια και γραβάτες στη βουλή και στα κανάλια, ΚΕΡΔΙΖΕΙ την ανάγκη να ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Κ.Τ.Λ.....Τι άλλο να πει κανείς???
    Οταν η "δωρεάν" Mερσέντες, τα μηνιαία 10χίλιαρα και τα δωρεάν ταξίδια στο εξωτερικό γίνονται το ΥΠΝΩΤΙΚΟ κατά του γενικού ξεσηκωμού εναντίων των "ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ" οικονομικών μέτρων των ξένων δυνάμεων.....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!
    ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ, (ανεξαρτήτως κομμάτων) ή να σταθούν στο ύψος των ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, αψηφώντας την κάθε ΑΘΛΙΑ κομματική πειθαρχεία, προς όφελος της πατρίδας, ή αλλιώς ας κάνουν μια πράξη έσχατης αγάπης προς τον τόπο που τους ανάθρεψε. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΤΟΥΝ ΣΕ "ΞΕΝΑ" ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ έτσι ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ...
    Περιμένατε κάτι καλύτερο ?

    Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ.
    Μόνο τα κορόιδα πιστεύουν πως στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν αντάρτες.

    Πανελληνια Συμμορια Καθαρματων, κατα Χαρυ Κλιν.

    ΚΑΙ πονάνε ΚΑΙ τους ΑΡΕΣΕΙ…..(γούστα είναι αυτά….)

    Να δώ πως θα εφαρμοστούν αυτά ενώ οι αφεντικοί τους οι τροϊκανοί και ο Παπακωνσταντίνου κόβουν τα κονδύλια στην Αστυνομία.

    Πώς και πόσοι αστυνομικοί θα κυνηγούν τους “τζαμπατζήδες” όταν δε θα μπορούν ούτε ρόδα να αλλάξουν, ούτε μπλοκάκι να γράφουν λόγω ανύπαρκτων κονδυλίων..

    Στο τέλος κι αυτοί θα γίνουν “τζαμπατζήδες” από ανάγκη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΥΣΤ
    Κότες λυράτες βουλευτές.
    Κότες μπροστά στον αρχηγό που τους βάζει τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010 ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ 300 ΣΦΑΓΜΕΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΠΟΣΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. δείτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης mdusd.org ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα:
    http://whois.domaintasks.com/mdusd.org

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου