ΟΙ ΔΟΛ(Λ)ΙΟΙ ΤΟΥ ΓΑΠ

22
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ


Ως απόδημος, όπως ο ίδιος διακηρύσσει ( άσχετα εάν οι Έλληνες, έχουν άλλη άποψη, για τον ρόλο και τους δεσμούς του, με την Αμερική ) θα περίμενε κανείς, στο τεράστιο θέμα του ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ο ΓΑΠ, να έδειχνε μια διαφορετική ευαισθησία ….

Μια ολόκληρη Ελλάδα, είναι διάσπαρτη, στις πέντε ηπείρους, πάνω από δέκα εκατομμύρια Έλληνες, πρώτης, δεύτερης και τρίτης γενιάς, ζούνε στο εξωτερικό, με την καρδιά τους να πάλλεται τρυφερά, για το πνεύμα το Ελληνικό … και στο μέτρο που μπορούν, να διατηρούν ακόμα, τα ήθη και τα έθιμα της μητέρας πατρίδας τους.

Θα περίμενε κανείς από τον Πρωθυπουργό, να τοποθετούσε, σ’ αυτήν την πολύ σημαντική κυβερνητική θέση, το καλύτερό του στέλεχος, τον πιο δυναμικό του συνεργάτη, που θα τον χαρακτήριζε πρώτα από όλα, η ικανότητα, το νεύρο, η δυναμική, η άνεση προσέγγισης και η......... δημιουργικότητα. Γιατί σίγουρα, ανθρώπους που ζούνε χιλιάδες μίλια μακριά, από την μητέρα πατρίδα και βιώνουν νοοτροπίες πολύ διαφορετικές, από της … «ψωροκώσταινας» δεν μπορείς να τους «παραδίδεις» στις αμφιβόλου αποτελεσματικότητας, δυνατότητες «νερόβραστων» κυριούληδων, που το παίζουν διπλωμάτες βελούδινης δράσης, βολεμένοι μέσα στα χλιδάτα γραφεία τους, να υποδύονται απλά «τους κάποιους» ….

Ως άριστος διπλωμάτης ο Πρωθυπουργός, με πραγματική γνώση του Ελληνικού στοιχείου της διασποράς, από τα πολλά του ταξίδια και μόνο, δεν αντιλαμβάνεται άραγε, την σημαντικότητα της θέσης αυτής που έχει αρμοδιότητα, τον Απόδημο Ελληνισμό ;

Είναι ικανοποιημένος άραγε, από την όλη δράση του … «αρμόδιου» του κ. Δημήτρη Δόλλη; Υφυπουργού Εξωτερικών, με ευθύνη, τους απόδημους ;

Από την «ταχύτητα» δράσης του και τα  … αντανακλαστικά του, στον επαναπατρισμό, των Ελλήνων που το επιθυμούσαν, από την φλεγόμενη Αίγυπτο;

Είναι ικανοποιημένος, από την εν γένει δράση του, στα προβλήματα που απασχολούν το ομογενειακό μας στοιχείο ;
Αν ναι, να τον χαίρεται.

Γιατί εμείς έχουμε άλλη άποψη.

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν τα ομογενειακά sites και τα έντυπα … σεβαστέ μας Γεώργιε … με τους λογίς ….

Δολίους σου …..



ΛΥΣΙΑΣ   

Δημοσίευση σχολίου

22Σχόλια
  1. σεβαστέ μας Γεώργιε;;;;;;;

    Τι λες ρε λυσια;
    Πες τον λεχριτη, ανθελληνα, δοσιλογο, ανικανο, εβραιοφιλο, Στοκο, δικο τους ανθρωπο στην Ελλαδα, κι αν εχεις στερεψει απο κοσμητικα επιθετα διαβασε μερικα σχολια εδω και σε αλλα blogs να βρεις μερικα στα γρηγορα.

    Ακου "σεβαστε", τον αληταμπουρα φιλο του Μπεν Αλι και του Μουμπαρακ, ουτε ειρωνικα δεν αποκαλουμε ετσι αυτο το ξευτιλισμενο καθικι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκύλε ....λυσία του Πασοκ
    Στα τέσσερα έπεσες και φίλησες και την τυρκουάζ ρόμπα του Τσογλάνογλου
    του Πασά Ερτντογκάν..

    και αποκαλείς έτσι..!!
    αυτό το ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ..αφεντικό σου
    ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΛΟ ΚΟΛΑΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε Λυσσια, πηρες ενα δειγμα αριστερης και δεξιας (ξαδελφακια ειναι αυτοι οι δυο) συμπεριφορας.
    Αυτοι οι ανθρωποι με τετοιο λεξιλογιο και τετοια σκεψη κοροιδεψαν και κοροιδευουν τον Ελληνικο Λαο οτι θα τον κυβερνησουν δημιουργοντας με καθαρη θεση την Αρια φυλη του Χιτλερ και οι υπολοιποι στην πυρα.
    Αυτοι διεκδικουν την πατριωτικοσυνη, αυτοι ειναι οι Ελληνες και ολοι οι υπολοιποι προδοτες. Ευτηχως ο μεσαιος χωρος τους πηρε πρεφα εστω και αργα και θα τους ξαναβαλει στο χρονοντουλαπο μαζι με τους απογονους σκελετους τους για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΑ.....
    ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ

    ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΠΑΣΟΚ
    ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΛΗΣ
    ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ

    ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ
    ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ 12,16
    ΩΩΩΩΩΩΩ..ΝΑΖΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗ.

    ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ
    ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΡΟΣ ΚΑΝ
    ΤΟΥ ΑΛΙ ΤΗΣ ΤΥΝΗΣΙΑΣ. ΤΟΥ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ. ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ γ΄ του ηλιθίου.

    ΔΟΥΛΟΙ ΣΟΥ.. καλή μου.

    Τ Ω Ρ Α...ΜΕΓΑΛΟΠΡΠΕΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ......και να μην το ευχριστηθείς ΣΙΧΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @12:16
    ρε ΓΟΥΜΑΡΙ, και ο Χιτλερ που μας τσαμπουνάς συντροφος σοσιαληστης ηταν..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΙΤΕ ΔΕΞΙΑ, ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ (ΚΕΝΤΡΟ) ΠΗΡΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΕΝΩ ΚΚΕ ΚΑΙ ΧΑ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΑΤΟ!!
    ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΥΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΟΥ ΟΣΩ ΝΟΥΠΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΤΥΠΟΥ ΙΡΑΝ!
    ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΤΟΥΒΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΟ ΣΟΥ....ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διωρθωση: ΓΥΡΩ αντι ΓΥΡΟ.
    απο τη πεινα εχω αρχισει να ονειρευομαι γυρο με πιτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να και τα ..χαρλούδικααααα...!!!

    Economist: Ο Παπανδρέου τρομάζει στην ιδέα να πουλήσει
    κάποιο νησί !!!

    Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γ. Παπανδρέου, ισχυρίζεται πως η χώρα του κατάφερε με κόπο να κερδίσει ξανά την αξιοπιστία της στις αγορές, μετά από εννέα μήνες λιτότητας. Το οικονομικό του επιτελείο θεωρεί πως η Ελλάδα θα μπορεί και πάλι να δανείζεται, παρά το χαρακτηρισμό της ως junk (σκουπίδια). Ιδιαίτερη χαρά έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η περίοδος αποπληρωμής του περσινού δανείου ύψους €110 δισεκατομμυρίων, θα επιμηκυνθεί για τουλάχιστον 30 χρόνια, και τα επιτόκια θα μειωθούν.

    Παρόλα αυτά, οι απλοί πολίτες δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι. Από τους φαρμακοποιούς, που είναι οργισμένοι αφού χάνουν το περιθώριο κέρδους τους (35%) στη πώληση φαρμάκων, έως τους μηχανοδηγούς των τρένων που μετατάσσονται σε άλλες υπηρεσίες, η αντίδραση στις μεταρρυθμίσεις γιγαντώνεται. Κάθε μέρα υπάρχει δημοσιευμένος στο τοπικό διαδίκτυο κατάλογος των απεργιών και των διαδηλώσεων που πραγματοποιούνται. Δυσαρεστημένοι είναι και οι επαγγελματίες της μεσαίας τάξης. Οι γιατροί οργάνωσαν κατάληψη του υπουργείου Υγείας, επειδή δεν είχαν συμμετοχή στις περικοπές δαπανών που αποφασίστηκαν στον τομέα της υγείας. Αναμένονται επίσης κινητοποιήσεις από τους δικηγόρους, τους αρχιτέκτονες, και τους πολιτικούς μηχανικούς, αφού το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζει νόμο με τον οποίο θα καταργούνται τα επαγγελματικά τους προνόμια.

    Υπάρχουν ακόμη χειρότερα στον ορίζοντα. Η ανεργία, που σήμερα είναι 13.5%, προβλέπεται να φτάσει στο 15%. Η οικονομία θα μειωθεί κατά 3.5% φέτος, ενώ υπολογίζεται πως συρρικνώθηκε κατά 4.2% το 2010, σύμφωνα με το κρατικό ΚΕΠΕ. Οι επενδύσεις βρίσκονται σε στασιμότητα, και ένας προαναγγελθείς νόμος περί κινήτρων βρίσκεται ακόμη σε αναμονή. Από τη πλευρά τους, οι τράπεζες διστάζουν να δανείσουν όσο η Ελλάδα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της χρεοκοπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η δέσμευση του πρωθυπουργού να αναμορφώσει τον δημόσιο τομέα δεν αμφισβητείται, όμως οι ρυθμοί παραμένουν αργοί. Στην τελευταία της επίσκεψη στην Αθήνα, η τρόικα ανακάλυψε πως η Ελλάδα έχασε τις χρονικές προθεσμίες για περικοπές δαπανών και αύξηση των εσόδων, εξαιτίας γραφειοκρατικών καθυστερήσεων. Η υπουργός Εργασίας κ. Λ. Κατσέλη κατηγόρησε δημοσίως το πρόγραμμα της τρόικας. Πάντως ήδη προχωρά με αργούς ρυθμούς ένας δεύτερος γύρος αναμόρφωσης του ασφαλιστικού συστήματος, και μέτρων που θα επιτρέπουν την ευκολότερη πρόσληψη και απόλυση των εργαζομένων.

    Αυτές οι καθυστερήσεις αποτρέπουν τη χώρα από το να πετύχει τους στόχους της αύξησης των εσόδων κατά 5%, και της μείωσης του ελλείμματος ως ποσοστό του ΑΕΠ κατά 2.2 μονάδες, μετά από μια μείωση 6 μονάδων το 2010. Οποιεσδήποτε ενδείξεις κωλυσιεργίας της Ελλάδας, μπορεί να υπονομεύσουν τα σχέδια για μια οργανωμένη αναδιάρθρωση του χρέους, που είναι μέρος της νέας γαλλογερμανικής πολιτικής για την ευρωζώνη.

    Η Ελλάδα ελπίζει πως θα της επιτραπεί να ξαναγοράσει χρέος της που κρατά η ΕΚΤ με έκπτωση 25%, χρησιμοποιώντας χρήματα που θα της δανείσει ο νέος ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης. Στους ιδιώτες επενδυτές μπορεί να προσφερθεί μια περίοδος επέκτασης 10-15 ετών, και χαμηλότερο επιτόκιο. Αν γίνονταν μια τέτοια αναδιάρθρωση, τότε το χρέος της Ελλάδας θα μπορούσε να μειωθεί κατά 20-30 ποσοστιαίες μονάδες, όμως θα συνέχιζε να είναι στο 130% του ΑΕΠ, που είναι και η υψηλότερη αναλογία στην ευρωζώνη.

    Ακόμη και οι υποστηρικτές της Ελλάδας αμφιβάλλουν αν ένα τόσο μεγάλο χρέος θα μπορέσει ποτέ να αποπληρωθεί στο σύνολό του. Θα πρέπει να υπάρχουν ιδιαίτερα υψηλά ετήσια πλεονάσματα στον προϋπολογισμό. Πολύς λόγος γίνεται για μαζικές ιδιωτικοποιήσεις δημόσιας περιουσίας, αν και ο Παπανδρέου αποφεύγει (τον τρομάζει η ιδέα) να πουλήσει νησί του Αιγαίου (ΣΣ «although Mr Papandreou balks at selling off any Aegean islands».!!!) Πάντως, καμία ιδιωτικοποίηση δεν μπορεί να είναι αρκετή, ώστε να εξαφανιστεί οριστικά η απειλή της χρεοκοπίας.

    S.A.- The Economist.

    - Καθαρά τεχνικά-νομικά δεν μπορεί να πουλήσει νησί γιατί έχει ήδη πουλήσει όλη την Ελλάδα.
    Απόρω πως δεν το ξέρουν
    αυτό στον Economist…

    Αλλά αν γίνεικαι ..επίσημα
    Η ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΝΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.

    Σαν τα πρόβατα θα σαφάζονται οι
    Πασόκοι κάθε είδους στους δρόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φαίνεται πάντως το παιδί πατριωτης. Ελληνικά χαρακτηριστικά τα βλέπετε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ?

    ΕΕ...ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ
    ΑΚΟΝΙΣΜΕΝΑ.
    ΑΛΛΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΕΞ΄ΙΣΟΥ ΦΟΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Ρέππα και οι λοιποί ρουφιάνοι της τροϊκαν0-τραπεζο-συμμορίας.

    Μην μας κουνάτε το δάκτυλο.

    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!

    Βάλτε το δάκτυλο εκεί που ξέρετε !!!

    Βάλτε πρώτα φυλακή τους τραπεζίτες που ρήμαξαν την χώρα, τους τοκογλύφους, τους μαυραγορίτες και μετά ελάτε να μας ζητήσετε να πληρώσουμε.

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟΝ Κ......ΛΟ ΣΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λυσία!
    Αντε να σωπαίνεις καλλίτερα αντί να γράφεις.

    Γιατί ολους τους βγάζεις αχρηστους, και ολα στραβα και ανάποδα κατά το δικό σου δοκούν, τα βλέπεις.

    Παντού και πάντα προβλήματα υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν .
    Ειναι γνωστά, καθως και οι οποιες δυσκολίες.

    Απο την αλλη ομως εσύ, !!
    Εγινες και σε αυτά τά θέματα του Απόδημου Ελληνισμού ειδήμων?

    η μάλλον,
    κατα τα λεγόμενά σου,
    μήπως εισαι........στις αμφιβόλου αποτελεσματικότητας, δυνατότητες «νερόβραστων» κυριούληδων, που το παίζουν δημοσιογράφοι/ αρθρογράφοι βελούδινης δράσης, βολεμένοι μέσα στα χλιδάτα γραφεία τους, να υποδύονται απλά «τους κάποιους» …. ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 4 Φεβρουαρίου 2011 11:42 π.μ.

    Ο καλύτερος πρωθυπουργός όλων των εποχών που τα βάζει με όλα και με όλους .
    Ένας Ένας στην σειρά !
    Αυτό το μπορδελο κάποτε θα πρέπει να αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 4 Φεβρουαρίου 2011 1:53 μ.μ.

    Τελικά οι κάτοικοι μεγάλων πόλεων είναι πραγματικά τζαμπατζιδες .
    Μια ζωή ρουφάνε το αίμα όλων των υπολοίπων Ελλήνων και τώρα θέλουνε να τους πληρώσουμε τους δρόμους τους και τα ΜΜΜ με τον φόρο μας .
    ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΔΑΚΤΥΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ.
    Α ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ !!
    ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ !!
    ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΒΟΛΕΨΟΥ ΕΣΥ
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔοΝηΤήηηηηηηηηηηηηηηηη

    και Σ Κ Α Σ Ε
    ΣΤΟΚΕ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ.
    ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΗΣ ΠΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σοβαρέψου!!μην ζητάς απο τον Γιωργάκη δύσκολα,υποτιμάς τον εαυτό σου, της πλάκας ειναι το παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ «ΑΠΟΔΗΜΟΥ» ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΟ: ΟΛΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (π.χ. ΠΟΜΑΚΟΙ) ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ.

    ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ ΣΑΝ ΤΟΝ «ΑΠΟΔΗΜΟ» ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΟΜΦΑΛΙΟΣ ΛΩΡΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΦΑΥΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΟΙΚΙΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΡΟΠΟΣ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ .

    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΓΑΠ (ΕΜΦΑΝΩΣ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ (ΑΦΑΝΩΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Η Ελλάδα ελπίζει πως θα της επιτραπεί να ξαναγοράσει χρέος της που κρατά η ΕΚΤ με έκπτωση 25%, χρησιμοποιώντας χρήματα που θα της δανείσει ο νέος ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης."

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΣΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΚΕΜΕΠΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ, ΩΣ ΤΟ MAGNUS OPUS ΤΩΝ 'ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ' ΤΗΣ Ε.Ε. (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ), ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΧΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΗ 'ΦΟΡΜΟΥΛΑ' ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΕΞΥΠΝΟΥΣ' ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ 'ΕΠΕΝΔΥΤΗ', ΤΟΥ 'ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ' ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥ 'ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΥΣ' ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ 'ΡΑΪΧ'.

    ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΣ 'ΚΟΜΠΙΝΑ' ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΝ ΕΙΔΕΙ ΦΑΥΛΟΥ ΚΥΚΛΟΥ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ 'ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ' ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΟΙ 'ΝΟΜΙΜΟΙ' ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ/ΑΝΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΕΤΗ.

    ΟΜΩΣ Ο ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ 'ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ' ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ.

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΑΖΟΕΙΔΗΣ ΠΑΓΙΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΟ (ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥ & ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ 4 Φεβρουαρίου 2011 4:57 μ.μ.

    Πότε ξεκίνησε? το...... ΟΛΗ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (π.χ. ΠΟΜΑΚΟΙ) ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ.

    Πότε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ME TA AΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ
    ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥ ΣΦΗΝΙΑ.

    ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
    ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ
    ΡΩΣΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ.

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ
    ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΛΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑΣ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΡΔΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ
    ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΙ ΤΟΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ
    ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΗΜΙΤΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 5:17 ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΤΩΡΑ (ΕΙΜΑΙ Ο 4:57) ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ, ΟΡΙΣΤΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ.

    «Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ) ιδρύθηκε το 1983. Είναι ο επιτελικός φορέας για τη χάραξη, την εφαρμογή και τον συντονισμό της κυβερνητικής πολιτικής για τον Ελληνισμό της Διασποράς. Προΐσταται της ΓΓΑΕ ο αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού Υφυπουργός Εξωτερικών τον οποίο επικουρούν στο έργο του ο Γενικός Διευθυντής και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΓΓΑΕ.»

    ΕΠΙΣΗΣ, ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΗΜΙΑΣ – ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΗΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ( ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ‘ΜΗΧΑΝΕΣ’ ΤΟΥΣ), ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΓΑΠ ΚΑΙ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ (ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΕΣ) ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

    ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΣΕΛΗ.

    ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ;

    ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 6:53 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΩΣΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ «ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
    ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ
    ΡΩΣΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ.

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ
    ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΛΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 4 Φεβρουαρίου 2011 7:46 μ.μ.

    ΟΚ.
    Αυτό ηθελα να μάθω, οτι δεν ειναι τωρινό το πρόβλημα, αλλά με προιστορία αμαρτία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου