Αγρίνιο: Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας - Τον έπνιξαν τα χρέη!

14

Τα χρέη και η οικονομική δυσπραγία, όπλισαν το χέρι γνωστού επιχειρηματία, που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του...

Tο απόγευμα της Τσικνοπέμπτης, ο 45χρονος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο της οικοδομής, μην αντέχοντας άλλο την πίεση που του...... προκαλούσε η οικονομική του κατάσταση, αφαίρεσε την ζωή του με κυνηγετικό όπλο.
Σύμφωνα με το thebest.gr, ο 43χρονος, πατέρας δυο ανηλίκων, το τελευταίο διάστημα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω των χρεών κανείς όμως δεν περίμενε πως θα έφτανε στον απονενοημένο διάβημα.
Χθες όμως προμηθεύτηκε, άγνωστο από πού μέχρι στιγμής, ένα κυνηγετικό όπλο και αυτοκτόνησε μέσα στο αυτοκίνητο του, στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας, στην Καμαρούλα Αγρινίου, όπου και τον βρήκαν συγγενικά του πρόσωπα. Σύμφωνα με πληροφορίες άφησε και σημείωμα, όπου εξηγεί τους λόγους  της αυτοκτονίας...
newsit

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια
  1. Εκεί μας κατάντησε η πράσινη συμορια.ανώνυμα θύματα στα παιχνίδια εξουσίας του ΓΑΠ.καλό σου ταξίδι φίλε κι α μη σε γνωρίζω καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΝΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ μούρο σκυλί του
    Πασοκ καντάφι-παπανδρέου
    ελπίζω να μην ξεμυτήσει και εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΤΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ...ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ...ΑΝΤΕΧΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!ΝΑ ΜΗΝ ΞΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΧΟΛΕΡΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σαν ελεύθερος επαγγελματίας θα έπρεπε να ξέρει οτι δεν μπορεί να κάνει συνέχεια και μεγάλα ανοίγματα.
    στον χώρο της οικοδομής επικρατή μεγάλη ασυδοσία. όφειλε να ξέρει βάσει λογικής ότι δεν μπορούν να κατασκευάζονται συνέχεια κατοικίες , κατοικίες για τις οποίες δεν υπάρχει και ο πληθυσμός για να τις απορροφήσει.
    ήδη το 80% των ελληνων έχουν δικιά τους κατοικία,και ότι πέραν αυτού μάλλον χτίζουν σπίτια για τους αλλοδαπούς. και τίθεται το ερώτημα αν θα έχουν δουλειά οι αλλοδαποί να αγοράσουν κατοικίες. πέραν αυτού 150.000 από τις ήδη αγορασθείσες κατοικίες αδυνατούν να πληρώσουν λόγω της ύφεσης τα δάνεια. έδωσαν στους ηλεκτρολόγους το πιστοποιητικό του "ρελε διαφυγης", στους μηχανικους το "κτηματολογιο" επισης τους "υμιυπεθριους" και τελευταια το πιστοποιητικο "ενεργιακης αποδοσης"μόνο και μόνο για να στηρίξουν ορισμένους κλάδους και φυσικά πληρώνει ο πολίτης.
    πέραν όμως αυτών όπως είναι και η φούσκα ακινήτων στην αμερικη δεν μπορεί να γίνεται επ αόριστων οικοδομή και μάλιστα χωρίς να έχει δουλειά ο αγοραστής του ακινήτου. και οι τράπεζες έπαιξαν τον ρόλο τους εδώ δίνοντας δάνεια για αγορά με προσημείωση μην εξετάζοντας από που θα πληρωθεί.στην χώρα μας θα φανούν τα αποτελέσματα μετά τον Σεπτέμβριο και δεν είναι καθόλου καλά. για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία δεν είναι εγγυητής το δημόσιο, ειται λέγεται νέα δημοκρατία η πασοκ.
    και ήδη και τα δυο κόμματα επιβάρυναν τον πολίτη για να στηρίξουν πολλά από αυτά τα επαγγέλματα. είναι πολύ κρίμα για τον άνθρωπο που χάθηκε αλλά έπρεπε να γνωρίζει να μην ξανοίγεται πέραν του 60% του κεφαλαίου του.τα ιδια ακριβώς είναι και με τα κτεο αλλά και με εκατοντάδες άλλα επαγγέλματα τα οποία συντηρούνται βάσει νόμων.σε περίοδο ύφεσις τότε επειδή γονατίζει η αγορά εξαφανίζονται και οι εισπράξεις σε αυτά τα επαγγέλματα.δεν μπορεί το κράτος να σε υποχρεώσει να κατασκευάζεις σπίτια συνέχεια για να έχει δουλειά ένας κλάδος.
    το φαινόμενο στην ελλαδα είναι ακόμη πιο άσχημο γιατί δεν υπάρχει καμιά άλλη παραγωγή και κατά τα φαινόμενα δύσκολα θα υπάρξει.
    η δική μας ύφεση είναι ιδιόμορφη και πολύ δύσκολη γιατί ακριβώς στηρίχθηκε σε επαγγέλματα χωρίς βάθος χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΚΑΛΑ
    ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ

    ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ !!


    ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΓΟΥΜΑΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    ΚΤΗΝΟΣ...ΕΕ...ΚΤΗΝΟΣ

    ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ
    ΤΣΟΓΛΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 9.52
    κάνεις πολύ μεγάλο λάθος φιλέ μου
    δεν είμαι πασοκ και δεν υπάρχει να γίνω ποτέ γιατί δεν μου αρέσει η κλοπή δια λόγων και έργων.
    ελεύθερος επαγγελματίας είμαι και γνωρίζω την αγορά και τους νόμους στο πετσί μου.
    θα πρέπει να αποδέχεσαι την ζούγκλα της αγοράς που είμαστε και να μην βρίζεις.
    κανένας δεν προκοιτε ποτέ να σου χαρίσει κάτι ούτε να σε στηρίξει.
    αντίθετα όταν είσαι στα επάνω σου θα έρθουν όλου οι κοπρίτες να σου δημιουργήσουν πρόβλημα.
    στις ύβρεις δεν νομίζω ότι χρειάζεται να απαντήσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΡΙΖΩ...γιατί αυτήν την εντύπωση έδοσες του δημόσιου βολεμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @
    10.21
    κάνεις πολύ μεγάλο λάθος φιλέ.
    παρόλο που δεν έχω πρόβλημά τρέμει το φυλλοκάρδι μου μην πέσω και εγώ σε κάποια "στραβή".
    με τα "παιχνίδια" που γίνονται θα πρέπει να είσαι ψυχρός και να κρατάς σε απόσταση όλους.... ιδίως αυτούς που ενδιαφέρονται για το καλό σου.
    και μια συμβουλή:
    ποτέ στην ζωή σου έστω και αν πεθαίνεις από την πείνα μην περάσεις την πόρτα της τράπεζας για δανεικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειμαι απο το Αγρίνιο και ξέρω πέντε πράγματα περισσότερα.

    Και πρώτα απ΄ολα κρίμα για τον ανθρωπο που χάθηκε.

    Η κατάσταση με την οικοδομή ειχε ξεφύγει απο κάθε λογική.

    Την εποχή που υπήρχαν τα καπνά και ειχε κάποια τιμή και το λάδι, βάλε και τις αβέρτα αέρα πατέρα επιδοτήσεις της ΕΕ, ολα τα χωριά της περιφέρειας βάλθηκαν να μεταφερθούν στο Αγρίνιο.

    Ολοι αγόραζαν διαμερίσματα για τα παιδιά τους μέσα στο Αγρίνιο.

    Αυτή η πόλη επεκτάθηκε πλέον άναρχα.

    Κοντα στους παραδοσιακούς μηχανικούς και εργολάβους ξεφύτρωσαν και ενα σωρό.... αλλοι.

    Οι περισσότεροι ομως αεριτζήδες.

    Φτιάχνανε συνέχεια πολυκατοικίες.
    Αν δεν ερχόταν το σταμάτημα της καλλιέργειας του καπνού, το σταμάτημα των τζάμπα επιδοτήσεων,η μη τελικά ιδρυση του πανεπιστημίου, η γενική οικονομική κρίση, δεν θα σταματούσαν να φτιάχνουν νέες πολυκατοικίες, και η πόλη μπορεί να εφτανε και στο Αιτωλικό.

    Ξαφνικά ολοι οι πρόσκαιροι επιχειρηματίες της οικοδομής εμειναν ξεκρέμαστοι και στον αέρα.

    Δεν ιδρύθηκε τελικά το πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο και αυτοί εκεί στον Αγιο Κωνσταντίνο ειχαν φτιάξει καμμιά εκατοστή πολυκατοικίες, πέραν της υπερπροσφοράς σε ολη την αλλη πόλη, για ενοικίαση απο φοιτητές.

    Σήμερα ειναι απούλητες ολες αυτές οι γκαρσονιέρες και τα διαμερίσματα.

    Ενας εξ αυτών ως επιχειρηματίας ηταν και ο αυτόχειρας .

    Το Αγρίνιο,
    Ειναι η πόλη σήμερα με το ποιό χαμηλά ενοίκια σε ολη την Ελλάδα και για σπίτια αρίστης κατασκευής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 12.14
    αγαπητέ μου βλέπεις τώρα ότι λέω ακριβώς την κατάσταση όπως είναι;
    αυτά που λες ίσως τα ξέρω καλύτερα και πιο καλά;
    το ξέρω επ ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί γιατί όπως σου είπα είμαι μέσα στην αγορά.
    είναι άκρως λυπητερά αυτά που μου λες, αλλά δεν γίνονται μόνο στο αγρινιο. στην αθηνα αν δεις τι γινεται.... ίσως αισθανθείς καλύτερα. είναι τρις χειρότερα απ αυτό που περιγράφεις.
    το λάθος που κάνουμε όλου είναι να μην παρασυρόμαστε από τον άλλον , για αυτό είπα ότι δεν φταίει κανείς παρά μόνο εμείς.
    για την οικοδομή που λες θα πρέπει να παραδεχτεις ότι ξεπέρασε κάθε λογική και έφτασε στα όρια της σχιζοφρένειας η κατασκευή. είναι αδιανόητο κάθε ελληνας να έχει δυο σπίτια δυο αυτοκίνητα και να μην έχει εργασία. παρά μόνο δάνεια.
    αυτό είπα. τώρα αν στοιρηχθης σε αυτόν για να αυξήσεις το εισόδημα σου νομίζω ότι χάθηκες.
    δεν έπρεπε με κανέναν τρόπο να πέσουν όλοι στο ίδιο επάγγελμα και στις ίδιες κατασκευές. και αν το έκαναν έπρεπε μόνο με δικά τους λεφτά , και στην χειρότερη περίπτωση να είχαν το κεφαλαίο τους απλώς παγωμένο. τώρα έχουμε πέσει στον φαύλο κύκλω να μην "κουνιέται" τίποτα...δεν αφορά μόνο την οικοδομή, αφορά όλα τα επαγγέλματα. κάνω διαφορετικό επάγγελμα και έχω μείωση 35% σε υλικό διακίνησης το οποίο δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να μειωθεί.το ήξερα εδώ και πάρα πολύ καιρό και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα... γιατί όλοι μας εξαρτυόμαστε από το τι καταναλώνει ο άλλος. δυστυχώς έρχονται πολύ δύσκολοι καιροί γι αυτό είμαι και κατά των δανείων. ένα πιάτο φαγητό το βρίσκεις αν όμως τρέχουν τα δάνεια τότε ......
    την υπερπροσφορά που λες δεν την έβλεπε ο κ. καψιμαλης που πίεζε τότε τον προηγούμενο για ακόμη μεγαλύτερες κατασκευές;
    το ήξερε..... αλλά τι;
    πολύ δύσκολα τα πράγματα.πριν 10 ημέρες γύρισα από USA... εκεί να δεις τι γίνεται στον συγκεκριμένο κλάδο να φριξης και να σου κοπούν τα πόδια. όλα θέλουν πολύ μελέτη πριν ξεκινήσεις και ιδίως στην ελλαδα. θα αντιμετωπίζεται και άλλο πρόβλημα με τα φ/βολταικα, γιατί κατάλαβα ότι είσαι αγρότης.
    όσοι έχουν βάλει θα έχουν υποχρέωση να πληρώνουν και ΟΑΕΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ 8 ΩΡΕς ΑΠΑΡΕΤΗΤΩΣ.
    δυστυχώς δεν έχω λύση να σου προτείνω για ότι λες..... ίσως και να μην υπάρχει ......το μόνο που μπορώ να πω είναι αν μπορείτε με εισοδήματα από άλλη δουλειά να μειωσεται την ζημιά.
    πάντως παντού είναι τα ιδία και χειρότερα... αυτό που έχω μάθει εγώ είναι να κάνω του κεφαλιού μου και ποτέ ότι λένε αυτού.θα συμπαρασύρουν πολύ κόσμο με τις πολιτικές τους και τους νόμους που βγάζουν προκειμένου να μην χάσουν τα δικά τους εισοδήματα. το κράτος πλέον έχει μεταβληθεί σε εχθρό του πολίτη.για τις επιδοτήσεις το ξέρω αλλά η έπρεπε να αλλαξεται καλλιεργια η να στραφείτε σε κάποια άλλη δουλειά και όχι μόνο στα ακίνητα. λυπούμε για όλα αλλά δεν έχω λύση σε κάτι που τρέχει συνεχώς.
    λυπούμε αλλά μετέφερα ακριβώς ότι έβλεπα...σε καμιά περίπτωση δεν ήθελα το κακό κανενός και οπωσδήποτε είναι πολύ άσχημο τέτοια κατάληξη για τον άνθρωπο.
    λυπούμε ειλικρινά....δεν ξέρω από τα αγροτικά να σου πω κάτι. είναι η αθηνα πολύ διαφορετική. εύχομαι η οικογένεια του να το ξεπεράσει και να σταθούν στα πόδια τους.
    και να μην ξεχνάς κάτι.... περαστικοί είμαστε..... μακρυά από τράπεζες....και μην βρίζεις
    καλό σου ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ηταν ο καλυτερος ανθρωπος που εχω γνωρισει ποτε στη ζωη μου.Αξιος επαγγελματιας,αξιος στην οικογενεια του βοηθουσε ολο τον κοσμο.ειναι ενας αγγελος.καταστασεις δυσκολες τον φερανε σε αυτο το σημειο κ ουτε κατα διανοια δεν πρεπει να τον κρινει κανεις.ηταν δικαιωμα του....Σ αγαπω μου λειπεις!!!!αγγελε μου!!!!!κ ολοι αυτοι που......να το βρουν απο το θεο καθε μερα το λεω,καλη ανταμωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ηταν ο καλυτερος ανθρωπος που εχω γνωρισει ποτε στη ζωη μου.Αξιος επαγγελματιας,αξιος στην οικογενεια του βοηθουσε ολο τον κοσμο.ειναι ενας αγγελος.καταστασεις δυσκολες τον φερανε σε αυτο το σημειο κ ουτε κατα διανοια δεν πρεπει να τον κρινει κανεις.ηταν δικαιωμα του....Σ αγαπω μου λειπεις!!!!αγγελε μου!!!!!κ ολοι αυτοι που......να το βρουν απο το θεο καθε μερα το λεω,καλη ανταμωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου