300.000 ευρώ τους στοίχησε για να δέρνουν τον κόσμο στη Κερατέα

12
Οπως δήλωσε η Υφυπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεοδώρα Τζάκρη  σήμερα  "Για μας είναι μια κατανάλωση δυνάμεων και ένα κόστος, γιατί έχει κοστίσει 300.000 ευρώ αυτή η ιστορία στην επιχείρηση της Αστυνομίας τους τελευταίους τρεις μήνες",.
 Και συμπλήρωσε  "Κάνω έκκληση", κατέληξε, "στους ψύχραιμους και νηφάλιους κατοίκους της Κερατέας να βρουν λύση στο θέμα των δικών τους σκουπιδιών και να μην εξαρτώνται από άλλες, όμορες περιοχές. Διότι δεν θέλουμε κάποια στιγμή ούτε η Κερατέα ούτε η περιοχή της Αττικής να γίνουν Νάπολη".
Εμείς προτείνουμε να κάνουν έρανο οι κάτοικοι της Κερατέας και να στείλουν τα χρήματα στη Θεοδώρα για να συνεχίσουν να τους δέρνουν

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια
  1. Τί μαλακία ήταν η τελευταία φράση ρε ηλίθιε;
    Ο αδελφός μου έχασε δυό δόντια από ΜΑΤατζή στην Κερατέα.
    Ηλίθιε, έ ηλίθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από συνέντευξη του μοριακού βιολόγου Dr. Stefan Lanka:
    Επιδοτούμενη τρομολαγνεία:
    Δεν υπάρχει γρίπη των πτηνών;
    Απ΄τον 19ο αιώνα παρατηρήθηκαν κάποιες αρρώστιες σε πτηνοτροφεία όπως κυάνωση, μειωμένη παραγωγή αυγών, ατσούμπαλο φτέρωμα, και σημειώθηκαν ακόμα και κάποιοι θάνατοι πτηνών. Αυτές οι αρρώστιες ονομάστηκαν «πανούκλα των πτηνών». Στα σημερινά πτηνοτροφεία,κυρίως εκεί που κρατάνε τα κοτόπουλα σε κλουβιά, πολλά απ’ αυτά πεθαίνουν κάθε μέρα σαν συνέπεια της φυλάκισής τους. Οι συνέπειες αυτού του μαζικού σταβλίσματος μετονομάστηκαν απλά από «πανούκλα των πτηνών» σε «γρίπη των πτηνών». Εδώ και δεκαετίες παρακολουθούμε το πώς αποδίδουν αυτή την καταστροφή στην ύπαρξη κάποιου υποτιθέμενου ιού,ώστε να αποσπαστεί η προσοχή μας απ΄τις πραγματικές αιτίες.

    Τα 100 εκατομμύρια κοτόπουλα, που φέρονται να έχουν πεθάνει απ΄τη γρίπη των πτηνών,πέθαναν ουσιαστικά από άγχος και διάφορες ελλείψεις ή δηλητηριάσεις;
    Όχι! Αν ένα κοτόπουλο κάνει λιγότερα αυγά ή πάθει κυάνωση και επιπλέον διαγνωστεί σαν Η5Ν1-θετικό, τότε εξολοθρεύουν και όλα τα υπόλοιπα κοτόπουλα. Κάπως έτσι προκύπτει ο αριθμός των 100 εκατομμυρίων κοτόπουλων που αποδεκατίστηκαν απ΄τον ιό Η5Ν1.

    Αν κοιτάξουμε προσεκτικότερα, τότε θα διακρίνουμε μια στρατηγική δεκαετιών πίσω από όλα αυτά: πρόκειται για έναν τρόπο που εφαρμόζεται στη Δύση ώστε να πλουτίζουν οι μεγάλες επιχειρήσεις, αφού τα ζώα που εξολοθρεύονται σαν υποτιθέμενα θύματα της επιδημίας, αποζημιώνονται δημοσία δαπάνη με την υψηλότερη τιμή του εμπορίου. Στην Ασία, πάλι, και σε άλλα μέρη όπου τα πουλερικά εκτρέφονται με επιτυχία, τορπιλίζεται η αγορά τους συστηματικά και εμπαθώς απ΄τον FAO (Food and Acricultural Organisation) υπό την αιγίδα του ΟΗΕ. Έτσι, οι μεγάλοι πτηνοτρόφοι στη Δύση δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν και όταν οι τιμές πέσουν, φροντίζουν να πάρουν απ΄τους κτηνιάτρους τους μια διάγνωση επιδημίας, ώστε με αυτόματη διάθεση όλων των πουλερικών τους στη χωματερή, να κερδίσουν πολύ περισσότερα χρήματα απ΄το κράτος, από όσα θα κέρδιζαν με την κανονική διάθεσή των πτηνών τους στην αγορά.

    Με δυο λόγια: είναι μια σύγχρονη επιδοτούμενη απάτη με πρόκληση καταλυτικού φόβου, η οποία ταυτόχρονα εγγυάται ότι κανείς δε θα ζητήσει αποδείξεις.

    Από τι πέθαναν οι 61 άνθρωποι, στους οποίους βρέθηκε ο ιός Η5Ν1;

    Υπάρχουν ελάχιστες μόνο αναφορές διαθέσιμες στο κοινό για τα συμπτώματα που παρατηρήθηκαν και για το πώς αντιμετωπίστηκαν, ενώ οι συγκεκριμένες περιπτώσεις ήταν σαφείς: άνθρωποι με συμπτώματα κρυολογήματος που είχαν την ατυχία να πέσουν στα χέρια κυνηγών του ιού Η5Ν1, θανατώθηκαν με τρελές ποσότητες χημειοθεραπείας που θα αναχαίτιζε, υποτίθεται, τον ιό-φάντασμα. Απομονωμένοι σε θαλάμους από νάιλον, και περιτριγυρισμένοι από τρελούς με διαστημικές στολές, αυτοί οι άνθρωποι πέθαναν μέσα σε τρομώδη φόβο από πολλαπλές οργανικές ανεπάρκειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2
    Από συνέντευξη του μοριακού βιολόγου Dr. Stefan Lanka:
    Επιδοτούμενη τρομολαγνεία:


    Τελικά δεν υπάρχει πουθενά αυτός ο ιός της γρίπης των πτηνών;

    Στον άνθρωπο, στο αίμα και σε άλλα υγρά του σώματος, στα ζώα ή σε φυτά, κανείς δεν είδε και δεν απέδειξε δομές που να μπορούν να χαρακτηριστούν σαν ιοί της γρίπης των πτηνών, της κοινής γρίπης, ή σαν οποιοιδήποτε άλλο παθογόνο ιό. Τα αίτια των ασθενειών που αποδίδονται σε ιούς, όταν εμφανίζονται γρήγορα, διαδοχικά, ή ταυτοχρόνως σε πολλά άτομα όπως και στα ζώα, είναι από καιρό γνωστά.
    Και το κυριότερο: για τους ιούς, ως υπαίτιους για πρόκληση ασθενειών, πολύ απλά δεν υπάρχει καμιά θέση στην Βιολογία.

    Θα πρέπει να αγνοήσω
    * τις αντιλήψεις της Νέας Ιατρικής του Dr. Hamer, σύμφωνα με τις οποίες τα αίτια των ασθενειών οφείλονται σε τραυματικά γεγονότα (σοκ),
    * να αγνοήσω τις αντιλήψεις της Χημείας σχετικά με τις συνέπειες των δηλητηριάσεων και των ελλείψεων, καθώς και
    * τις αντιλήψεις της Φυσικής για τις συνέπειες των ακτινοβολιών,
    * για να βρω χώρο για φαντασιώσεις όπως είναι οι ιοί που προκαλούν ασθένειες.

    Τότε γιατί υπάρχουν ακόμα ισχυρισμοί περί παθογόνων ιών;

    Οι συμβατικοί γιατροί έχουν ανάγκη απ΄τον καταλυτικό, αποβλακωτικό και ολέθριο φόβο για παθογόνους ιούς-φαντάσματα, σαν κεντρική βάση της ύπαρξής τους:
    * Πρώτον, για να ρημάζουν μαζικά τους ανθρώπους με τα εμβόλια ώστε να οικοδομήσουν έναν πελατειακό κύκλο χρονίως άρρωστων και ευπαθών ατόμων, που θα τους επιτρέπουν οποιοδήποτε πειραματισμό πάνω τους.
    * Δεύτερον, για να μη χρειαστεί να παραδεχτούν ότι αποτυγχάνουν παταγωδώς στη θεραπεία των χρόνιων ασθενειών και ότι σκότωσαν και συνεχίζουν να σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους απ’ όσους κατάφεραν όλοι οι πόλεμοι μαζί μέχρι σήμερα. Κάθε συμβατικός γιατρός έχει επίγνωση αυτής της πραγματικότητας, αλλά πολύ λίγοι μόνο τολμούν να την αναφέρουν. Δεν είναι να απορεί κανείς που οι συμβατικοί γιατροί έχουν μακράν το υψηλότερο ποσοστό περιπτώσεων αυτοκτονίας σε σχέση με άλλες επαγγελματικές ομάδες.
    * Τρίτον, οι συμβατικοί γιατροί έχουν ανάγκη τον καταλυτικό και αποβλακωτικό φόβο περί διαβολικών ιών, ώστε να καλύψουν τη δική τους προέλευση σαν καταπιεστές και θανατηφόρα όργανα του επιβλητικού Βατικανού, με τα «λευκά άμφια» του πρώιμου Μεσαίωνα, που αποτελούσαν ένα ολοφάνερο όργανο θανάτωσης και βασανισμού της Ιεράς Εξέτασης.
    Η συμβατική Ιατρική ήταν και είναι ο πιο σημαντικός στυλοβάτης όλων των δικτατοριών και των κυβερνήσεων που δε θέλησαν να υπακούσουν στο γραπτό νόμο, στους θεσμούς και στα ανθρώπινα δικαιώματα, δηλαδή στο δημοκρατικά θεσμοθετημένο κοινωνικό συμβόλαιο. Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι η συμβατική ιατρική μπορεί και της επιτρέπεται πραγματικά να κάνει τα πάντα, χωρίς να υπόκειται σε κανέναν έλεγχο. Αν δεν υπερνικήσουμε αυτό το εμπόδιο, θα αφανιστούμε όλοι απ΄την συμβατική Ιατρική.

    Μήπως υπερβάλλετε λιγάκι σε αυτό το σημείο;

    Δυστυχώς όχι! Καθένας που έχει τα μάτια του ανοικτά, έτσι θα το δει. Ο Ivan Illich προειδοποιούσε γι’ αυτόν τον κίνδυνο ήδη απ΄το 1975, στην ανάλυσή του «Η απαλλοτρίωση της υγείας» (Die Enteignung der Gesundheit). Αυτό το βιβλίο υπάρχει και σήμερα με τον τίτλο «Η Ιατρική Νέμεσις» («Die Medizinische Nemesis», και στα αγγλικά «Medical Nemesis»).

    Ο Γκαίτε περιέγραψε πολύ εύστοχα τη φύση της συμβατικής Ιατρικής στον «Φάουστ», όπου βάζει τον γιατρό Dr. Faustus να παραδεχτεί:
    Εδώ ήταν το γιατρικό, οι ασθενείς πέθαιναν
    και κανείς δε ρώτησε «ποιός γιατρεύτηκε;».
    Έτσι μαινόμαστε με μαντζούνια* της Κόλασης,
    σ’ αυτές τις κοιλάδες, σ’ αυτά τα βουνά,
    πολύ χειρότερα από ότι η πανούκλα.
    Εγώ ο ίδιος χορήγησα το δηλητήριο σε χιλιάδες.
    Αυτοί μαράθηκαν, και εγώ έπρεπε να βιώσω,
    πως οι θρασείς φονιάδες επαινούνται.

    *Στμ: Αναφέρεται στα υδραργυρούχα σιρόπια της εποχής

    Ο Γκαίτε, τους συμβατικούς γιατρούς, αυτούς που δίνουν «ματζούνια της Κόλασης», δηλαδή δηλητηριώδεις ουσίες, τους ονομάζει «θρασείς φονιάδες», οι οποίοι ακόμα και σήμερα επαινούνται.

    http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/02/aids-stefan-lanka.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η 10΄λεπτη παραμονή της στο αεροδρόμιο, και μόνον η παραμονή της με όλες τις ανέσεις, στοίχησε 30€ περίπου
    Με ένα γρήγορο υπολογισμό τα παιδιά στα ΜΑΤ πήραν ψίχουλα διακιδυνεύοντας τη σωματική τους ακεραιότητα και επιτιθέμενοι εναντίον μη προνομιούχων πολιτών.

    Αυτό θα πει θράσος και κοροϊδία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΛΑ..ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ .....

    Κλείνει και την … Αστυνομία το ΔΝΤ

    Κλείνει και την Αστυνομία το ΔΝΤ όπως καταγγέλουν συνδικαλιστές.

    Επικίνδυνα για να κυκλοφορούν 8 στα δέκα περιπολικά και μοτοσικλέτες της ομάδας ΔIΑΣ, καταγγέλουν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί σε επιστολή που απέστηλαν στον υπουργό Οικονομικών.

    Οπως αναφέρουν έχουν παγώσει τα κονδύλια, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν χρήματα για καύσιμα και την απαραίτητη συντήρηση των οχημάτων και ως εκ τούτου έχουν μειωθεί οι περιπολίες.

    Αναφέρουν επίσης προβλήματα στη σίτιση των κρατουμένων και έλλειψη άλλων αναλώσιμων υλικών, όπως το χαρτί για φαξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζού ρε Λάκη.
    Ισα μωρή χλοχλό πηδίκουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9,45 ΜΠΑΤΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΣ ????????



    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ
    ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΟΥ
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
    ΣΟΥ....ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟ ΣΚΥΛΙ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωλοτούμπα και στην Κερατέα !

    Κάλεσαν τον δημαρχο για να αρχίσουν διάλογο, μετά από 75 μέρες σφοδρών επιθέσεων από τα ΜΑΤ !!!

    Αέρα -αέρα -να φυγει η χολέρα !



    Απάντηση.
    Κουράστηκαν να δέρνουν φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 24 Φεβρουαρίου 2011 10:03 μ.μ.

    Και πάλι,
    Τζού ρε Λάκη.
    Ισα μωρή χλοχλό πηδίκουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η χολέρα ...που λέει ο άλλος προ παραπάνω.
    νάτη στις 1...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1:03 ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΝΤ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ????
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΥΣ 300!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου