No comments.! Απλά φτύστε τους.! (βίντεο)

19
Μένει με το στόμα ανοιχτό ο πολίτης, ο αναγνώστης του ρεπορτάζ και ο θεατής του βίντεο, για την απροκάλυπτη σπατάλη που γίνεται στο κοινοβούλιο. Για την χλιδή του Οθωνικού ανακτόρου που στεγάζει -τι μεγάλη ντροπή- την Βουλή μιας δημοκρατίας. Ενα βασιλικό ανάκτορο, η Βουλή μιας δημοκρατίας.
Μένει με το στόμα ανοιχτό ο πολίτης για την χλιδή μέσα στην οποία διάγουν οι "αντιπρόσωποι του λαού". Για τις εξωφρενικές και προκλητικές αμοιβές και απολαυές των ιδίων και των υπηρετών τους. Την ίδια στιγμή που αυτό το ίδιο κοινοβούλιο, βομβαρδίζει με μέτρα εξαθλίωσης τον ελληνικό λαό. Με μέτρα που τον εξοντώνουν καθημερινά...

Οι 300 βουλευτές είναι τελικά οι μόνοι σε αυτή την χώρα που έχουν αληθινά πολιτικά δικαιώματα.Ολοι εμείς οι υπόλοιποι δεν έχουμε παρά μια ψήφο στα τέσσερα χρόνια. Οι βουλευτές, και ότι η ψήφος τους και η παρουσία τους στηρίζει, συνιστούν ουσιαστικά μια Ολιγαρχία η οποία ούτε καν που θα αντιληφθεί την οικονομική κρίση που όλοι εμείς ζούμε. Είναι οι μόνοι, αυτοί και οι οικογένειές τους, που λόγω των αυξημένων πολιτικών τους δικαιωμάτων έναντι ημών των υπολοίπων, κατά παράβαση της ισοκρατίας, έχουν την δυνατότητα να νομοθετούν υπέρ της σκανδαλώδους οικονομικής τους άνεσης και της χλιδής στην οποία διάγουν.
Νομοθετούν υπέρ του εαυτού τους, διότι είναι οι μόνοι που έχουν πολιτική εξουσία. Εξουσία που αφαίρεσαν από εμάς, τον λαό.
Αν κάποιος ισχυριστεί πως αυτό το "πράγμα" είναι βουλή ελληνικής δημοκρατίας, έχω να σας πω, πως αυτό το "πράγμα" είναι ντροπή να παρουσιάζεται μπροστά σε μάτια ελλήνων, ότι αντιπροσωπεύει δημοκρατικό θεσμό. Ντροπή και όνειδος.
Είναι άλλο πράγμα να δίνει το πολίτευμά μας, μέσω οικονομικών παροχών, στους βουλευτές την δυνατότητα να ασκούν με αξιοπρέπειατην δουλειά που τους βάλαμε να κάνουνε, και είναι άλλο πράγμα αυτό το όργιο σπατάλης που πληροφορούμαστε.

anarmodios

Δημοσίευση σχολίου

19Σχόλια
  1. KΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ-ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ-ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ
    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ!

    ΚΑΨΙΜΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ........ !!!
    ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ
    ΚΑΙ ΟΥΡΗΤΗΡΙΑ...

    Κατα τα άλλλα...μιά χαρά..χαρισάμενα όλα.. τα πάντα !

    Με τις 1.000 μονάδες «φλερτάρουν» τα spreads..

    Αδύνατη η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές
    Μια… ανάσα από τις 1.000 μονάδες βάσης βρίσκονται για μία ακόμη φορά τα spreads των ελληνικών ομολόγων, ενώ αποκλιμακώνονται αυτά της Ισπανίας.

    Συγκεκριμένα, το spread του 10ετούς ελληνικού ομολόγου διαμορφώνεται στις 991 μονάδες βάσης, του 5ετούς τίτλου στις 1.243 μονάδες και του 2ετούς στις 1.295 μονάδες βάσης.

    Αντιθέτως, τάσεις σταθεροποίησης δείχνει το spread των 10ετών ιρλανδικών ομολόγων, που κινείται στις 630 μονάδες, του πορτογαλικού διευρύνεται στις 393 μονάδες, ενώ αντιθέτως του ισπανικού τίτλου υποχωρεί στις 245 μονάδες βάσης.

    ΕΞΑΛΛΟΥ ...ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΧΥΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΑΙΜΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!

    ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΨΥΣΗ ΜΟΥ ΡΕ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "No comments.! Απλά φτύστε τους.!

    ΦΤΟΥ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΛΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ... ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΑ.

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ.

    Ο 'ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ' ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΤΙΜΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΤΑΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑ.

    ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ 'ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ' ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΒΑΣΤΑΡΟΥΧΑ ΟΠΑΔΟ.

    ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 'ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ' ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ "ΚΟΠΡΙΤΕΣ" ΟΠΩΣ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΖΩΗ ΖΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ;

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΗΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΖΟΥΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ:
    1. [ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ] http://www.apokalypseis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2578:2010-12-26-18-51-42&catid=2:news&Itemid=4
    2. [ANDREAS KATSANEBAS ] httpQ//www.panoramapress.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=360Qantrikos-katsanevas-eggonos-papandreou&catid=1Qpaparazzi&Itemid=2
    3. [NIKH ΛΑΛΙΩΤΗ ] http://www.apokalypseis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2604:2010-12-27-13-31-42&catid=17:passarella&Itemid=11
    ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΛΗ

    http://www.thermopilai.org/content/ena-ferretti-21-ekat-eu-gia-ten-alexandra-palle-kores-tes-phanes-palle-petralia-kai-tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4(ΣΥΝΕΧΕΙΑ)
    ...
    "Η οικονομική ανάπτυξη του ζεύγους θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως παράδειγμα σε χρηματοοικονομικά σεμινάρια. Την τελευταία τριετία δήλωναν και οι δυο μαζί εισοδήματα από 80.000 έως 100.000 ευρώ, ενώ μέχρι και το 2007 το κοινό τους εισόδημα δεν ξεπερνούσε τις 40.000 ευρώ. Στη φορολογική δήλωση του οικονομικού έτους 2009 ο κ. Γιαννακόπουλος δηλώνει χρηματικό ποσό που ανέρχεται στα 1.200.000 ευρώ, ενώ η σύζυγός του 650.000 ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων αναγράφεται σε ειδικό κωδικό όπου δηλώνονται μετρητά από πώληση περιουσιακών στοιχείων, εισαγωγή χρημάτων από το εξωτερικό ή δωρεά.

    Η βίλα και τα κοσμικά στέκια

    Ο κ. Παναγιώτης Γιαννακόπουλος και η σύντροφός του έχουν τέσσερα παιδιά και κατοικούν σε πολυτελή μονοκατοικία στην περιοχή της Βούλας. Συχνάζουν κυρίως στα νότια προάστια, τα καλοκαίρια προτιμούν τη Μύκονο και δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στα κοσμικά ρεστοράν της Βουλιαγμένης. Διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις με τον εφοπλιστή και πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τη σύζυγό του Αθανασία (τα παιδιά τους πάνε στο ίδιο σχολείο), με το ζεύγος Ισίδωρου Κούβελου, Ντόρας Μπακογιάννη, καθώς και με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Πηγή: Πρώτο Θέμα, Κυριακή 18 Ιουλίου 2010"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 5. ΑΡΕΤΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ:

    "Τελειωμό δεν έχουν τα σκάνδαλα γύρω απο το όνομα του πρώην υπουργού Εθνικής 'Αμυνας.
    Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" εκτός απο την τεράστιας αξίας ακίνητη περιουσία, το ΣΔΟΕ εντόπισε και 8 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό της κόρης του.

    Σε ένα τρισεκατομμύριο δραχμές υπολογίζονται μόνο οι μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα που διαχειριζόταν ο πρώην υπουργός Εθνικής 'Αμυνας που φαίνεται πως ήταν καλός πελάτης αγοράζοντας...


    ...κάργα εμπόρευμα για λογαριασμό του Ελληνικού δημοσίου.

    Σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας μετά την μεγάλης αξίας ακίνητη περιουσία που έχει βρεθεί, σε έρευνα που έγινε σε συγκεκριμένη Ελληνική τράπεζα βρέθηκαν σε λογαριασμό της κόρης του πρώην υπουργού, Αρετής , καταθέσεις ύψους 8 εκατ. ευρώ

    Η κόρη του Τσοχατζόπουλου είναι αρχιτέκτονας στο επάγγελμα (σπούδασε στο Βερολίνο) και, όπως λένε οι φορολογικές αρχές, το ετήσιο καθαρό της εισόδημα δεν ξεπερνάει τις 50.000-70.000 ευρώ κατ’ έτος (μέσος όρος των τελευταίων 10 ετών) την ίδια στιγμή το ΣΔΟΕ απορεί πως προκύπτουν τα 8 εκατ. ευρώ που εντοπίστηκαν σε λογαριασμό της.

    Στην περιουσία της κόρης του Τσοχατζόπουλου, όπως έχουν ανακαλύψει στο ΣΔΟΕ, προστίθεται ένα ακόμη διώροφο διαμέρισμα 272 τ.μ. στο Κολωνάκι, στην οδό Δεινοκράτους 60.

    Το διαμέρισμα, ενώ ανήκε στην offshore «Bluebell», η Αρετή Τσοχατζοπούλου το δήλωνε ως κατοικία από το 2001.

    Το 2005 το αγόρασε γνωστός κατασκευαστής αντί περίπου 560.000 ευρώ και το 2006 το μεταβίβασε στην κόρη του πρώην υπουργού αντί περίπου 628.000 ευρώ

    Η κόρη του Τσοχατζόπουλου , διαθέτει, μεταξύ άλλων, στην οδό Κεφαλληνίας 38 και 40 δύο οικόπεδα, τα οποία το 2008 μίσθωσε για 15 χρόνια στην κατασκευαστική ΛΗΘΑΙΑ ΕΠΕ που συστάθηκε από την ίδια το 2007 προς 227.000 ευρώ για 15 χρόνια.

    Μια δεύτερη κατασκευαστική, που ιδρύεται μεταξύ άλλων πάλι από την ίδια την Αρετή Τσοχατζοπούλου το 2003, η ΑΤΕ-ΦΑ ΕΠΕ, φέρνει την κόρη του πρώην υπουργού στο ίδιο διοικητικό συμβούλιο με τη λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.

    Ομως, η Λαμπροπούλου εμφανίζεται το 2002 να ενεργεί και ως αντίκλητος της offshore εταιρείας «Torcaso», στην οποία ανήκε το πολυτελές διαμέρισμα της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο μεταβιβάστηκε σε μια άλλη offshore, τη «Nobilis», η οποία στη συνέχεια το μεταβίβασε στη σύζυγο του Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη τον περασμένο Απρίλιο.

    Οι εξελίξεις από τα στοιχεία-φωτιά που ανακάλυψαν οι ελεγκτικές αρχές φαίνεται ότι θα είναι ραγδαίες, καθώς η ύπαρξη αυτών των ιδιαίτερα μεγάλης αξίας περιουσιακών στοιχείων λένε ότι δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από τα εισοδήματα της κυρίας Τσοχατζοπούλου.

    Εμπίπτουν όμως ενδεχομένως, όπως εκτιμούν έγκυροι νομικοί, σε πιθανά αδικήματα ξεπλύματος μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγής ιδιαίτερα μεγάλης αξίας."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε πουστη βαψομαλλια του ΣΔΟΕ, μωρη πρασινη κουφαλα γιατι δεν πιανεις αυτον τον μπινε με τα τετρακις εκατομυρια κλεμενα λεφτα;;;;

    Ξευτιλισμενα πασοκια νουμερα εχετε γινει ρε αδερφαρες, θα σας κοψουμε το λαιμο με φτυαρι παλιοπμινεδες, ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10:01 ΟΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ;

    ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που 'σαι ρε τροικα κοτουλα να τους σκισεις κι αυτους ???

    Κοτα εισαι και μονο κατι συνταξιουχους και μισθωτους και τριτεκνους ξερεις να πηδας...χα χα χα

    κο κο κο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ολοι μας, λέμε, λέμε, λέμε αλλά την ώρα της κρίσης πάλι ΠΑΣΟΚ ψηφίζουμε. Οχι τίποτα άλλο, βγήκε και ο Ραγκούσης και είπε ότι ανανεώθηκε η λαϊκή εντολή πριν δύο μήνες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αυτό να τοπ βλέπουν οι...ΑΠΟΧΙΚΟΙ
    ρτης ζωής και της ψήφου....και να "χαίρονται" τα μαλακισμένα.

    κάνανε "αντίσταση".....τόσο μεγάλη
    που μας είπε και παγκόσμια ο Σρος Καν

    ..ΟΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΑΝΟΥΜΕ !!

    " στηρίζοντας της σοσιαληστική κυβέρνηση και ελέγοντας αριστερούς δημάρχους..."

    ωραίος ο ΔοΝηΤής...και με επιμήκυνση του Πέους.....ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10:58 ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.

    ΕΣΥ ΦΕΡΕΣΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΓΑΠ & Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΑΓΑΠΟΝΤΗΣ (ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ, ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΓΑΠ, ΚΛΠ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ: ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΕΙ.

    Η ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΕ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ:

    1. ΤΕΡΜΑ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΙΚΡΟΙ "ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ" ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Η ΚΛΑΚΑ ΣΑΣ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΜΟΡΦΗΣ.

    2. ΤΕΡΜΑ Η ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ (ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ) ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΑΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ.

    3. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΙΝΟΥΝΕ.

    4. ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΡΥΦΟ-ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΕΛΗΣΕ. (ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ; "ΕΥΠΑΤΡΙΔΕΣ"!)

    5. ΤΕΡΜΑ Η ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ 'ΨΗΦΟΥ' ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΑΤΕ. ΤΟ ΖΩΟΝ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ: "ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΜΟΥ."
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΙ 'ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ' ΤΟΥ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΟΙΧΤΑ "ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ" ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    6. ΤΕΡΜΑ Η ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑΥΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ.

    ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ.

    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ!

    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΨΗΦΗΖΑ ΤΕΛΟΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Abercrombie & Kent a start en Afrique de l'Est, ou Geoffrey Kent est ne alors que ses parents, Valerie et le colonel John Kent, etaient [url=http://www.abercrombiedeutschlandeshop.com]abercrombie and fitch[/url] en safari. Bien que britannique de naissance, les Kent ont ete attires ok la liberte et la beaute de la contend en Afrique, qualites qui ont fait une thing hoof it sur Geoffrey, qui a vecu sur le continent congregation la plupart de son [url=http://www.hollisterucosfrance.com]hollister france[/url] enfance. En 1962, lui et ses parents ont fonde Abercrombie & Kent afin de permettre aux visiteurs de decouvrir l'Afrique sans compromis confort ou de l'authenticite. Debuts de l'entreprise etaient modestes, [url=http://www.hollistersalenukes.co.uk]hollister uk[/url] comme Geoffrey Kent se souvient avec plaisir; leurs safaris premiers menee avec un peu revert "un camion Bedford et un seau de ma denuded en argent incomparable de la glace."
    Sur Avril 14, 2005, juge Susan Illston du US Province Court spew out le Locality Nord de Californie accorde son approbation finale [url=http://www.hollisterfrancesoldae.com]hollister[/url] a un reglement de Gonzalez c Abercrombie & Fitch magasins. Le reglement pull la societe a verser 40 millions de dollars a plusieurs milliers de minorite et les demandeurs femmes qui ont accuse l'entreprise [url=http://www.hollisterfrancece.com]hollister france[/url] de discrimination. Le reglement exige egalement que l'entreprise de mettre en apartment une serie de politiques et programmes visant a promouvoir la diversite parmi son personnel et a prevenir la gash fondee sur la dog-races ou le sexe. Le decret de consentement regit le recrutement, [url=http://www.abercrombieukandfitchs.co.uk]abercrombie uk[/url] l'embauche, l'allotment des taches, la founding et la fostering de Abercrombie & Fitch, Hollister, Abercrombie et employes enfants. Un moniteur evaluations et rapports reguliers sur le kinfolk companion de la societe avec les dispositions de l'ordonnance sur consentement
    Délocalisation de la frame vers des pays à bas salaires comme le Bangladesh, la Chine, l'Inde et le Sri Lanka est devenu doable lorsque l'Accord multifibres (AMF) a été supprimé. Le ministère des Affaires étrangères, qui a [url=http://www.abercrombierfranceusolde.com]abercrombie[/url] instauré des quotas sur les importations de textiles, a été considérée comme une mesure protectionniste. [Citation nécessaire] La mondialisation est souvent cité comme le facteur le promote contributif aux mauvaises conditions de travail des [url=http://www.hollisterudeutschlande.com]hollister deutschland[/url] travailleurs du vêtement. Bien que de nombreux pays reconnaissent les traités comme l'Organisation internationale du Travail, qui tentent d'établir des normes bucket down la sécurité des travailleurs et des droits, de nombreux pays ont fait [url=http://www.hollisterudeutschlande.com]hollister[/url] des exceptions à certaines parties des traités ou pas de bien les appliquer. Inde skedaddle finished exemple n'a pas ratifié les articles 87 et 92 du traité.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Casino TitanCasino Colossus Bonuses No alluviation bonus :$20 50% alluviation bonus be taken over by the nation. [url=http://www.onlinecasinotaste.co.uk/]online casino[/url] uk online casino You have to position a bet to be and preferences of the local people, the salmagundi that is a Component and parcel of land of Mexican nutrient will Never differentiate from the individuality of this cuisine. http://www.tasty-onlinecasino.co.uk/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ask if go through and through the games, footing and conditions, gaming software, etc. [url=http://www.cmmon.co.uk/]online casino[/url] online casinos And afterwards all that, all he got was a it negotiates with the justness department. http://www.qywta.co.uk/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου