ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο μετανάστης είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

22
Γράφει ο Βασίλης Νικολόπουλος 

Εδώ και χρόνια η ελληνική κοινωνία στέκει με βήμα μετέωρο, προβληματίζεται και αγχώνεται για το "μεταναστευτικό".
Πέρα από τις τεχνοκρατικές και οικονομικές διαστάσεις του θέματος (αριθμός μεταναστών, χρηματοδότηση ένταξης κλπ) όλο αυτό το διάστημα η «σιωπηλή πλειοψηφία» μοιάζει παγιδευμένη μεταξύ σφύρας και άκμονα.
Από τη μια μεριά οι επαγγελματίες του «εθνικοπατριωτισμού» ( έτοιμοι πάντα να υποταχθούν στη Δύση αλλά και να φύγουν με το αλογάκι της φαντασία τους κατακτητές για τα Σούσα και τη καθ υμάς Ανατολή) με προτάσεις για μεγαλεπήβολα «τείχη» και οργισμένα πογκρόμ, να εντάσσουν  τους μετανάστες στη κατηγορία των υπανθρώπων, φορείς μιας σκοταδιστικής αντίληψης που δαιμονοποιεί και απανθρωποποιεί το μετανάστη.
Και από την άλλη οι επαγγελματίες του «προοδευτισμού», των «ανοιχτών συνόρων», της «παγκοσμιοποίησης» και της «πολυπολιτισμικότητας» έτοιμοι να ανυψώσουν το μετανάστη λόγω φτώχειας, κατατρεγμού, προσφυγιάς στην κατηγορία του Αγίου, απανθρωποποιώντας τον..... επίσης, «χαϊδεύοντας» ή παραβλέποντας σκοταδιστικές αντιλήψεις που μπορεί να κουβαλάει από τη χώρα καταγωγής του( περί κατωτερότητας της γυναίκας, υπερίσχυσης του θρησκευτικού δικαίου, άρνησης της κριτικής επί θρησκευτικών δογμάτων, τυφλής υπακοής στις προσταγές των «εκπρόσωπων του Θεού» κλπ) καταλήγοντας δηλαδή από τον πολύ «προοδευτισμό» να υπερασπίζονται ένα βαθύτατα μεσαιωνικό και μισαλλόδοξο σκοταδισμό.
Όμως ο μετανάστης δεν είναι ούτε διάβολος ούτε άγιος είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Κι ως Άνθρωπος μπορεί κάλλιστα να ζήσει, να σπουδάσει, να εργαστεί και να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία, όπως όμως επίσης και ως Άνθρωπος είναι φορέας αξίων που έχουμε κάθε δικαίωμα (στη δική μας κοινωνία) να κρίνουμε, να αντιπαρατεθούμε με  τον τρόπο ζωής του, να αμφισβητήσουμε δογματικές και σκοταδιστικές του αντιλήψεις, να επιχειρηματολογήσουμε ενάντια σε ιδέες και  συμπεριφορές  του, γιατί αυτό γίνεται με όλους τους Ανθρώπους που ζουν σε αυτή τη χώρα από τη εποχή του Διαφωτισμού και μετά (αρχαιοελληνικού και ευρωπαϊκού), και γιατί αυτό απαιτεί και κατοχυρώνει ο δημοκρατικός τρόπος οργάνωσης της κοινωνίας μας.
Ως εκ τούτου ο μετανάστης δεν είναι σε καμία περίπτωση Διάβολος και σίγουρα δεν είναι και Άγιος, είναι όμως  ένας άνθρωπος που σε αυτή τη χώρα  τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις του απορρέουν από τη Πολιτεία κι όχι από «ιερά» βιβλία, που κρίνει και κρίνεται.
Αυτή και μονό αυτή μπορεί να είναι η βάση της κοινής μας (και καθόσον φαίνεται αναπότρεπτης) συμβίωσης.



ΥΓ Για να το πούμε απλά αν οι πιστοί του (υπό σκέψη) τεμένους (μπορούν να) προσέλθουν σε αυτό κατά το πρότυπο του Διαφωτισμού περιορίζοντας τη θρησκεία στα του οίκου της ή όπως εύστοχα το συμπυκνώνει και ο λαός μας κατά τη ρήση «ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς» κανένα πρόβλημα. Διαφορετικά  διακινώντας το σκοταδισμό μιας θρησκείας που επιδιώκει να  οργανώνει το σύνολο της ζωής τους( με ιερείς που  είναι και δικαστές και αστυνομικοί και λογοκριτές και πολιτικοί), αμφισβητώντας το δημοκρατικό κεκτημένο της άσκησης κριτικής επί των δογμάτων της ( ακόμη και το προφήτη ή το θεό της ) και τις αρχές της κοινωνίας μας περί διάκρισης των θεσμών,  θα βρουν πολλούς από εμάς απέναντι τους, κι όχι επειδή είναι μετανάστες.
Σε αυτή τη χώρα «κι αν είσαι και (χριστιανός ή μουσουλμάνος ) παπάς με την αράδα σου θα πας».- Νικολόπουλος Βασίλης

Δημοσίευση σχολίου

22Σχόλια
  1. Αυτο δεν ειναι μεταναστευση, ειναι εισβολη.
    Οι ομαδες μεταναστων (δεν εννοω τους νοικοκυραιους) εχουν μετατραπει σε δυναστες και φασιστες (βλ. πατρα) των ελληνων στη χωρα τους.
    Αλλο μεταναστευτικη πολιτικη κι αλλο υπουλη εισβολη που κανενας δεν ξερει απο που και ποιους χρηματοδοτειται.
    Οσοι κοπτονται να τους φιλοξενουν στα σπιτια τους αυτες τις αγιες μερες, αλλιως πως να τους πιστεψουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μας ρωτησε κανεις αν θελουμε η πατριδα μας, η χωρα μας να ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ.
    Αυτα ειναι κολπα των θολοκουλτουριαραιων - απατριδων ελληνοφωνων διεθνιστων νεοπασοκων και αναρχοτσιριζαιων, που με την προβια της δηθεν αγαπης για τον συνανθρωπο προωθουν τα βαθυτερα σχεδια των σιωνιστων για να χτυπηθουν τα εναπομειναντα Εθνη, να καταργηθουν τα συνορα, να καταργηθουν γλωσσες ηθη και εθιμα ωστε να ανοιξει ο δρομος για τους υποκινητες της παγκοσμιας διακυβερνησης, θερμος υποστηρικτης της οποιας ειναι και ο "δικος" μας αχυρανθρωπος και αρχιμαλακας γιωργακης παπαντρεου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νικολοπουλε γελοιε αριστεριστη διεθνιστη προπαγανδιστη ο ελληνικος λαος κατα 90% δεν θελει τους ξενους εισβολεις κατακτητες ανθρωπους σας στη χωρα μας.
    τελεια και παυλα/
    δεν θα δωσουμε εξηγησεις σε κανεναν.
    αν θελετε εμφυλιο πολεμο εσεις οι σοβιετ μαζι με τους ξενους σας εναντιον του 90% του ελληνικου λαου, πολυ ευχαριστως θα τον εχετε...
    αλλοστε εχουμε ανοιχτους λογαριασμους αποτο παρελθον μαζι σας σταλινικα αποβρασματα...
    σας περιμενουμε πως και πως εσας τους σοβιετ και τους ξενους σας να αρχισετε.
    δεν θα μεινει ρουθουνι μπολσεβικικο αυτη τη φορα...

    εξω ολοι οι ξενοι εισβολεις κατακτητες απο την ελλαδα!!!!
    τσακιστε τους αναρχοκομουνιστες υποστηρικτες τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ιθαγενείς δεν είμαστε άνθρωποι; Αμνοί επί σφαγήν από τα χαντζάρια των εισβολέων είμαστε; Χωρίς πολλές δυνατότητες άμυνας,χωρίς προστασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΛΑΚΑ ΑΝΑΡΤΗΣΙΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΎ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ 1937-1939 ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΤΑΞΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, Ν' ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΓΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΦΡΑΓΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΤΑ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΩΝ.ΟΜΩΣ ΔΩΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ...ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 5-6 ΑΦΓΑΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέπω οι αναγνώστες του Site δεν είναι ακριβώς σύνεδροι του φιλελευθερισμού. ¨Ετσι θα είμαι ο πρώτος που θα σε επαινέσει για το άρθρο σου. Αλλά και εσύ το δημοσίευσες σε λάθος μλογκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και λαθρομεταναστες υπαρχουν
    και λαθραια τσιγαρα υπαρχουν
    και ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασχετοι
    με την σημερινη πραγματικοτητα,
    που επικινδυνως,
    προσφατα “κατελαβαν”
    και θεση στα κοινα,
    κυρα νταλαρενα…!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EKTAKTO:
    Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ EXEI THN ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΖΩΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και λαθρο-πολιτικοί υπάρχουν.
    Επιβάτες που ποτέ δεν πλήρωσαν απολύτως ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΜΗΜΑ για όσα λένε, κάνουν ή επωφελούνται εξ αιτίας της θέσης τους.

    Ξέρεις…αυτοί που παρασιτούν εις βάρος της Ελληνικής κοινωνίας εδώ και πάρα πολλά χρόνια προσφέροντας ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΟ και εργαζόμενοι αποκλειστικά και μόνο για το προσωπικό όφελός τους.
    Πράσινοι, μπλε, κόκκινοι και πολύχρωμοι λαθρο-πολιτικοί οι οποίοι συστηματικά εδώ και χρόνια εξυπηρετούν οτιδήποτε πέραν του Ελληνικού συμφέροντος, από ιδιοτέλεια ή δειλία.

    Θρέφονται από τον ιδρώτα μας είτε επιτύχουμε στη ζωή είτε αποτύχουμε.
    Θρέφονται από το αίμα των ανθρώπων που υπηρετούν την Πατρίδα και την Σημαία για να μεγαλοστομούν και να βερμπαλίζουν αλλοπρόσαλλες μπουρδολογίες.

    Θρέφονται από το αίμα αθώων ανθρώπων που πέφτουν θύματα “μεταναστών” και συστηματικά αποκρύπτονται από τα ΜΜΕ.
    Θρέφονται από τις οικονομίες και τις φιλοδοξίες του Έλληνα πολίτη όταν στήνουν απάτες όπως το χρηματιστήριο και η επέκταση της τραπεζικής πίστης.

    Θρέφονται από την οργή που συσσωρεύει ο κόσμος όταν συστηματικά κάνουν το άσπρο-μαύρο.
    Θρέφονται από κυνισμό και ματαιοδοξία όταν ξεπουλάνε αναιδώς κομματάκια της Πατρίδας που δεν τους ανήκει και που θα πρεπε να υπηρετούν.
    Θρέφονται από τους υπαλλήλους των αφεντικών τους όταν τους καλούν στις εκπομπές τους για να μιλήσουν ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ διαστρέφοντας κάθε έννοια Εθνικού, Δικαίου και αξιοσύνης.
    Θρέφονται από τον Μαμμωνά που δεν κουράζονται να λατρεύουν.

    Θρέφονται κι από τον Ευκαιριακό…το πρότυπο της ζωής τους…το “εγώ πάνω από όλα”.
    Το χρήμα και την ματαιοδοξία της εξουσίας.


    ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.... β.νικολόπουλε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μου λες ΡΕΕ Βασίλη Νικολόπουλε πόσους από αυτούς τους (ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) φιλοξενείς εσύ σπίτι σου ?
    Και επειδή σίγουρα δεν φιλοξενείς κανέναν , - εκτός εάν είσαι αδερφή , και σε αυτή την περίπτωση θα σου έλεγα πρόσεχε μην την πατήσεις όπως ο Σεργιανοπουλος , - γιατί θες να τους φορτώσεις σε εμένα ? και επειδή συνήθως αυτές τις απόψεις τις έχουν κάτι δημοκράτες σαν και του λόγου σου , γιατί δεν κάνουμε ένα δημοψήφισμα να αποφασίσει ο λαός ?
    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν οι "ανθρωποι" π.χ.οι άγριοι Αφγανοί, που κατάγονται από τα απάτητα βουνά της χώρας τους και κατοικοεδρεύουν στην Ομόνοια και την Πάτρα και έχουν κρυμμένο στο στόμα τους το ξυράφι και το εκσφενδονίζουν κεραυνοβόλα σφάζοντας το θύμα τους, προς το παρόν κυρίως άλλους μετανάστες που έχουν διαφορές, τι κάνεις αρθογράφε κουλτουριάρη του βούρκου και της σήψης; Πόσο εύκολα βαφτίζετε το ειδεχθές και πρωτόγονο έγκλημα ανθρωπισμό!!!!!! Δεν είναι μόνο η θρησκεία τους επικίνδυνη. Οι άνθρωποι αυτοί ζούν χιλάδες χρόνια πίσω σαν τους Νεάτερνταλ. Αν τους αγαπάτε πραγματικά φροντίστε οι διαμαρτυρίες σας να έχουν στόχο τη νέα τάξη πραγμάτων, που τους βομβαρδίζει και τους ξεσπιτώνει και στη συνέχεια τους τάζει μέσω των πρακτόρων τους τη γη της επαγγελίας, δίνοντάς τους και τα εισητήρια για να φτάσουν μέχρι την Τουρκία. Αυτοί μέσα στην ολοκληρωτική άγνοιά τους και σαν ζώα απελπισμένα νομίζουν ότι θα βρουν τον παράδεισο στη Δύση, όπως τους έχουν τάξει οι διεθνείς νταβατζήδες, που έχουν στόχο τον αφανισμό της κληρονομιάς του Ελληνορωμαικού πολιτισμού και της ανθρώπινης εξέλιξης, που τόσους αιώνες και με τόσο αίμα σφηρηλατήθηκε στην Ευρώπη. Έρχονται εδώ, στη χωματερή της Ευρώπης και κάνουν ότι έχον μάθει στον τόπο τους. Είναι πολύ εύκολο να πουλάς ανθρωπισμό ανέξοδα, ενώ αν γίνεις ακτιβιστής για να τους σώσεις στην πατρίδα τους έχει πολύ βαρύ τίμημα και απαιτεί τόνους α....δια, που δεν τα έχετε γιατί είστε μεταλλαγμένοι ευνούχοι, επαναστάτες της συμφοράς!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΝΙΚΟΠΟΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΒΑΣΙΜΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2:04 ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ 2:46 ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ 12 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ 10 ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ.ΔΥΟ "ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΙ ΚΟΝΤΟΙ" ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΊΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ 35 ΕΥΡΩ ΤΑ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ.ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ "ΔΟΣΕΙ ΔΟΣΕΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΜΕΙΣ".ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΤΟΥ "ΦΙΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ"(ΟΥΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ:ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ)ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΣΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παραβιάζει ένας άστεγος την κλειδαριά του σπιτιού σου και μπαίνει μέσα, στρογγυλοκάθεται στον καναπέ σου, μένει μες στο σπίτι σου και χρησιμοποιεί τα πράγματά σου, κοιμάται στο κρεβάτι σου, τρώει από το φαγητό σου, χρησιμοποιεί το μπάνιο σου, φοράει τα ρούχα σου, απαιτεί ως άνθρωπος να έχει και αυτός ό, τι συ. Αυτό πώς λέγεται; Κατά πόσο παραβιάζει τα δικαιώματά σου; Σε τι διαφέρει από την εισβολή μεταναστών στη χώρα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ: ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ 'ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ' ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ.

    ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΥΣ, ΩΣ ΝΕΟΥΣ ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΪΣΤ Ή ΩΣ 'ΤΡΑΠΕΖΕΣ' ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ (ΘΥΤΩΝ & ΘΥΜΑΤΩΝ) ΩΣ ΛΑΘΡΟ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ/ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ 'ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΧΕΡΙΩΝ' ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ), ΣΕ ΣΤΥΛ ΚΟΥΝΕΒΑ & ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ(!).

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΤΟΣΟ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 'ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΩΝ': ΤΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ & ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ/ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΣΥΝΕΠΩΣ, ΕΑΝ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ/ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΑ, Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ/ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.

    ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΛΑΛΛΗΣΑΝΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑΣ ΤΗΣ 'ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ' ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΩΣ ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

    ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ (ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ) ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ, ΜΚΟ, ΚΛΠ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και εγώ ξέρω ένα παιδάκι που όταν γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1889 στα Βόρεια Σύνορα της Αυστρίας, ήταν γλυκούλι και χαριτωμένο όπως όλα τα μικρά παιδάκια. ¨Οταν μεγάλωσε όμως έγινε δικτάτορας. Ηταν ο Αδόλφος Χίτλερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και ο μη μεταναστης ειναι ανθρωπος και εχει τις αποψεις του και θελει να αποφασιζει αυτος για τον τοπο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ¨Οταν μεγάλωσε όμως έγινε δικτάτορας. Ηταν ο Αδόλφος Χίτλερ!

    5 Ιανουαρίου 2011 6:34 μ.μ.


    Τί μού θύμισε τώρα ή αναφορά/σχόλιο σου!!!!

    Τό 1919,γεννήθηκε στήν Χίο ένα τρισχαριτωμένο μωράκι,μέ κόκκινα κι αυτό μαγουλάκια κι αρκετά σκανδαλιάρικο!!!!!
    Όταν μεγάλωσε έγινε ό ......Ανδρέας Παπανδρέου!!!!!!!!!!!!

    Λές νά έπαιζε μαζί μέ τόν Αδόλφο,όταν ήτο μικρός,τό παιδικό παιχνιδάκι ""ό Δικτάτορας""??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ κα ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ στο Καλημερα Ελλαδα..

    Σημερα στην πρωινη εκπομπη του κου Παπαδακη "Καλημερα Ελλαδα¨" ειχε θεμα τον φραχτη που θα γινει στον ΕΒΡΟ! Εγινε μια συζητηση επι του θεματος, αλλα αυτο που με ενοχλησε δεν ειναι το οτι καποιοι το κατακρινουν και δεν το θελουν ΑΛΛΑ το γεγονος οτι ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ !

    Η κα Καλογεροπουλου (γνωστη δημοσιογραφος) ελεγε ειναι ΝΤΡΟΠΗ και απορει πως ο Παπανδρεου ως μεταναστης και αυτος δεχτηκε να γινει κατι τετοιο! Βεβαι η κα Καλογεροπουλου ελεγε συνεχεια για ΜΑΤΑΝΑΣΤΕΣ!
    Κα Καλογεροπουλου..
    Αλλο ειναι ο Μεταναστης και αλλο ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ! ο φραχτης γινετε για τους λαθρομεταναστες, οχι για τους μεταναστες!

    Μαθατε να ξεχωριζετε τις δυο αυτες εννοιες εκτος και αν το κανετε Επιτηδες!

    Δεν λεει ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ στους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, αλλα λεμε ΟΧΙ στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!
    Παντως προτεινω στην κα Καλογεροπουλου εαν θελει να φιλοξενησει μερικους (οπως και οι ομοιοι της) στο σπιτι της, αληθεια αφου ειναι τοσο φιλανθρωποι, γιατι δεν το κανει ??
    Ας παρει κανα παιδακι.... αλλα απο τους λαθραιμεταναστες που ειναι στα κεντρα υποδοχης .

    Το ιδιο ισχυει και για τον κο Τατουλη που ελεγε και αυτος για μεταναστες!!
    Φυσικα ουτε λογος για λαθρομεταναστες!!
    Βεβαια σε μια στιγμη ο κος Τατουλης για να ειμαι δικαιος ειπε οτι ειτε μεταναστης ειτε λαθρομεταναστης ειναι το ιδιο!!!
    Φυσικα καμια αντιδραση απο δημοσιογραφους ή τις αλλες μαριονετες του πανελ
    (ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ κτλ)

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μιλατε με ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε μεγαλε 7.50 το σκεπτοσουν πολυ ωρα αυτο που εγραψες; πολυ μεγαλο φολοσοφημα δικε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου