Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ

79
 Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου

Πλέον ανοιχτά εκφράζουν οι Γερμανοί, ως το σύνηθες φερέφωνο των απανταχού Ναζιστών της μοντέρνας εποχής, ότι εφαρμόζουν ή επιθυμούν να εφαρμόσουν την «Τελική Λύση»  στο πρόβλημα της ‘οικονομικής κατάστασης των Λαών’,  δηλαδή βλέπε την ανεξαρτησία – αυτοδιάθεση των Λαών της Ευρώπης :

Μέσω της ουσιαστικής αλλά κατ’ ουσίαν παράνομης και υφαρπαγμένης επικυριαρχίας / κυριαρχίας τους στην Ε.Ε. απαιτούν να άρχουν επί όλων των Κρατών – μελών εφ’ όσον αξιώνουν συνταγματικές ( δηλαδή μόνιμες ) αλλαγές που θα υποδουλώσουν τους Λαούς αυτούς οικονομικά και Εθνικά σε αυτούς. Πρόκειται για ιδιότυπα ‘άνσλους’  σε όσες χώρες έχουν φιλοναζιστικές κυβερνήσεις και περνιούνται για ‘δυνάμεις’ και για εισβολή – κατάκτηση – κατοχή σε όλες τις υπόλοιπες χώρες με κυβερνήσεις – αρμοστές σαν αυτή του ΓΑΠ.

Πλέον ο Τρισέ το είπε και ανοιχτά με όρους εξουσίας / Εθνικής κυριαρχίας, εφ’ όσον είπε ότι επιθυμούν να συγκεντρώσουν την εξουσία από τις κρατικές κυβερνήσεις στην Ε.Ε. με παραχώρηση ουσιαστικών εξουσιών από αυτές στην κεντρική κυβέρνηση της Ε.Ε. που όλοι μας ..................γνωρίζουμε ότι είναι τουλάχιστον φιλογερμανική αν όχι καθ’ αυτό Γερμανική.

Για όσους γνωρίζουν, την εποχή του Χίτλερ η «Τελική Λύση» ήταν το σχέδιο των Ναζί για την πλήρη εξολόθρευση των Εβραίων και βέβαια μαζί  με αυτούς και κάθε αντιφρονούντα / εμποδίου στην επικράτηση των «1000 ετών του Ράιχ» που επιδίωκαν τότε να εγκαθιδρύσουν.  Στην τωρινή Τελική Λύση όπως το ανέφεραν, την θέση των Εβραίων στην εξολόθρευση έχουν πάρει οι κοινωνίες των Ευρωπαϊκών Λαών και οι οικονομίες τους :

Από σχετικά αυτορυθμιζόμενες ελεύθερες οικονομίες θα μετατραπούν σε μηχανισμούς απομύζησης και αφαίμαξης μέχρι κυριολεκτικού θανάτου των Λαών υπέρ της Ναζιστικής αυτής τάξης που ανέκαθεν προσπαθεί να εγκαθιδρύσει ένα τέτοιο σύστημα όπως έχω αναλύσει σε προηγούμενα μου άρθρα περί Οικονομικού Ναζισμού και των διπλών μέτρων και σταθμών όπου το κράτος προστατεύει τράπεζες και μεγαλοεπιχειρηματίες – αεριτζήδες ενώ αφήνει απροστάτευτους και καταδιώκει τους εργαζόμενους και μικροεπιχειρηματίες ( τύπου οικογενειακής επιχείρησης τοπικού χαρακτήρα με ιδιαίτερη λύσσα ).

Τί έχουμε να περιμένουμε ως Πολίτες από την Τελική Λύση ;

Υψηλότερους φόρους,
Όλο και περισσότερο μειωμένους μισθούς,
Όλο και υψηλότερες τιμές σε ζωτικά αγαθά και ΔΕΚΟ,
Όλο και δυσκολότερη πρόσβαση στην δικαιοσύνη ( θα απαιτείται υψηλότατο συγκριτικά με το εισόδημα μας ποσό για να μπορούμε να καταθέσουμε οποιαδήποτε προσφυγή σε μία ήδη πουλημένη δικαιοσύνη ),
Δουλειά χωρίς ωράριο, χωρίς προστασία, χωρίς αμοιβή,
Αφανισμός της σύνταξης : δεν θα δίνεται και όποιος την παίρνει δεν θα μπορεί να τραφεί από αυτήν,
Έλλειψη περίθαλψης εάν δεν την πληρώνουμε, η οποία θα είναι πανάκριβη
Έλλειψη εκπαίδευσης εάν δεν την πληρώνουμε, η οποία θα είναι πανάκριβη
Έλλειψη στέγης, αφού δεν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τα σπίτια μας βάσει φορολογίας, τεκμηρίων, κλπ.
Μη δυνατότητα εξάσκησης οποιουδήποτε ελεύθερου επαγγέλματος : όλα τα επαγγέλματα θα ελέγχονται και θα μονοπωλούνται από εταιρείες με τον άλφα ή βήτα τρόπο,
Έλλειψη ελευθερίας αφού ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να φυλακίζεται ενάντια σε οποιοδήποτε Ανθρώπινο Δικαίωμα με ευτελείς δικαιολογίες τύπου ‘φοροδιαφυγής’ ή ‘μη αποπληρωμής χρεών του δημοσίου από 5.000 ευρώ και πάνω’ για αρχή.

Η ζοφερή αυτή εικόνα που δεν χρειάζεται προσπάθεια για  να φανεί σε όλη της την μαυρίλα σε κάθε ένα μέσο Πολίτη, όσον αφορά το μέλλον που αυτοί μας επιφυλάσσουν, θα πρέπει εμάς ως Λαό και κάθε Ευρωπαϊκό Λαό να μας ενδυναμώσει γιατί στην ουσία μας λύνει τα χέρια :

Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε.
Ό,τι πιθανόν φοβόμαστε ότι μπορεί να μας συμβεί μας το έχουν ήδη προ-ανακοινώσει ότι θα μας το κάνουν ούτως ή άλλως.

Άρα, έχουμε τα πάντα να κερδίσουμε με κάθε μας αντίδραση, στην οποία ουσιαστικά και όπως τελικά δείχνεται εμμέσως πλήν σαφώς είναι όλοι αυτοί οι επίδοξοι Ναζιστοειδείς δικτατορίσκοι άοπλοι και ανήμποροι.

Άοπλοι διότι για να μπορέσουν να λειτουργήσουν χρειάζονται το δικό μας αίμα, τα δικά μας χρήματα, την δική μας συνεργασία, συναίνεση και εργασία. Χωρίς αυτήν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και για αυτό έχουν τρελαθεί τα ΜΜΕ να μας λένε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την υποταγή.

Αυτό που υπάρχει και φοβούνται τρομερά είναι η απλή άρνηση μας να δώσουμε χρήμα, εργασία μας και υποταγή σε αυτούς : το κίνημα για τα διόδια μας το έδειξε αυτό και έχει έρθει η στιγμή να το επεκτείνουμε παντού. Στις ΔΕΚΟ, στα ΜΜΜ, στις εφορίες, στα Ταμεία, στον ΦΠΑ, οπουδήποτε υπάρχουν οι χοάνες του κράτους – αρμοστή που απομυζούν και τραβούν το καύσιμο με το οποίο μας καταδυναστεύουν και το οποίο είναι τα δικά μας χρήματα.  Καμμία συναλλαγή υπέρ τραπεζών. Καμμία ανοχή στους εκπρόσωπους της κυβέρνησης – αρμοστή, το οποίο συμπεριλαμβάνει ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

Εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο μας στραγγαλίζουν άγρια με φανερό και επιδεικτικό τρόπο. Έχει έρθει η ώρα να ενωθούμε υπεράνω των κλάδων  και τάξεων του Λαού και να τους κόψουμε τα πόδια αρνούμενοι να πληρώσουμε τα χαράτσια που μας επιβάλλουν παρανόμως, αντισυνταγματικώς και με τον τραμπουκισμό ενός θρασύδειλου μαφιόζου που στηρίζεται στην  κάθε Τρέμη, Καψή, Πρετεντέρη, Χατζηνικολάου, και λοιπούς  μεγαλοπροδότες των ΜΜΕ για να επιβάλλει ένα εκφοβισμό – φούσκα και να μας κρύψει ότι είναι ένα ποντίκι που βρυχάται ενώ εμείς ο Ελληνικός Λαός ( και κάθε καταδυναστευόμενος Ευρωπαϊκός Λαός ) είμαστε οι πραγματικοί λέοντες

Δημοσίευση σχολίου

79Σχόλια
  1. ΝΑΙ! ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ!

    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για σας τσαμπατσηδες ελληνες!!

    Εαν δεν κρεμαστουν κεφαλια στην πλατεια συνταγματος αυτος ο τοπος δεν αλλαζει. Με παπατζιλικια επανασταση δεν γινετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10.10 ΑΝ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τωρα που δεν θα υπαρχει μνημονιο αλλα ολοκληρωμενη προταση της ΕΕ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ θελω να δω τι θα πουν οι οπαδοι της γραμμης Σαμαρα

    θα πουλανε φουμαρα για αντιμνημονιακο αγωνα ή θα αντισταθουν κατα της Μερκελ και θα ζητησουν αποχωρηση απο ΕΕ;

    οι λοιποι ψευδο επαναστατες ειστε κι εσεις υπερ της αποχωρησης απο ΕΕ;

    για να σας ακουσω λεβεντες γιατι πλεον το παραμυθι μνημονιο σε λιγους μηνες δεν θα υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΡΩΠΑΙΕ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙΣ.

    ΑΜ ΔΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MΜαααααα αν γίνει το Γερμανικό κούρεμα οι πρώτοι που θα χάσουν είναι οι Τραπεζίτες μας καθώς
    έχουν στα μπαούλα αρκετά ομόλογα. (30% χασούρα είναι ποσό για τους επώνυμους του χωριού μας)

    Πως θα δανείζουν τα ΜΜΕ τότε ;
    Το βιολογικό ρολόι της επιβίωσης χτυπά…

    Εχω ακούσει οτι ο ΔΟΛ. χρωστά αρκετά εκατομμύρια. Ας βγουν οι ίδιοι να το διαψεύσουν με στοιχεια κι οχι με λογία και κατάρες.

    Το Συγκροτημα Λαμπρακη εχει οικειοποιηθεί το Μέγαρο Μουσικής. Τι δουλεια εχει ο ΔΟΛ.
    Σε εναν δημοσιο φορεα που εχει επιφορτιστεί με την προβολη του πολιτισμου να παιζει πρωταγωνιστικό ρολο ενας Εκδοτης χωρις να εχει βαλει μια απο την τσεπη του.

    Αν το εχει κανει να μας το ανακοινωσει και ο λαος θα τον ανταμοιψει σε χρονο που θα του αρμόζει.

    Μα αν σταματούσαμε να …”επιχορηγούμε” τους επώνυμους
    θα είχαμε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια € στην τσέπη κάθε χρόνο….
    Αλλά οι “επώνυμοι” κάνουν μεταξύ τους δημόσιες σχέσεις, λαμογιές, κομματικό κράτος, κομπίνες, και οι μικροπολιτικές δίνουν και πέρνουν….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10.20
    μαλλον εισαι σε λαθος ποστ

    ακριβως αυτο ειναι το θεμα - η πολιτικη της ΕΕ - εισαι υπερ ή κατα

    τι εγινε οι σαμαρικοι ξαφνικα εγιναν ευρωφοβικοι και δεν τολμουν να πουν την γνωμη τους ξεκαθαρα

    οποια ξρφτιλα για την ΝΔ που η ευρωπη ηταν το προνομιακο της πεδιο

    μπραβο σαμαρα εις ανωτερα - μετατρεπεις το παραδοσιακο κομμα της κεντροδεξιας σε ενα περιθωριακο ακροδεξιο κομμα

    να δειτε που σε λιγο δεν θα φτανει ουτε το 15% - θα με θυμηθειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 30 Ιανουαρίου 2011 10:17 μ.μ.

    Οι κολλημενοι νεοταξιτες δεν ακουν παρα μονο το χερι που τους ταιζει.

    Για να ακουσεις λοιπον αλλους πρεπει να γνωριζεις τη λεξη δημοκρατια και οχι να εχεις γαλουχηθει με τη νεοταξικη χουντα.

    Συμφωνεις να τεθουν λοιπον οι συνταγματικες αλλαγες που θα ζητηθουν σε δημοψηφισμα και οχι να περασουν απλα απο τις κοτες στο κοινοβουλιο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί ο εκπρόσωπος του “συστήματος” ανησυχεί τόσο πολύ ;
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟ ..ΠΕΟ
    ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ !!!!

    Από εφημερίδα «Μακεδονία»
    ( Διαδυκτιακή έκδοση )

    1) Η κυβέρνηση απέκρυψε το πραγματικό ύψος του δημοσιονομικού ελλείμματος το 2010. Το περιόρισε τεχνητά στο επίπεδο του 9,4% του ΑΕΠ:
    α) καθυστερώντας πληρωμές υποχρεώσεων του δημοσίου ύψους άνω των 2,7 δισ. ευρώ, οι οποίες δεν εγγράφηκαν στο σκέλος των δαπανών της κεντρικής και της γενικής κυβέρνησης,
    β) εγγράφοντας, τον Δεκέμβριο του 2010, στο σκέλος των εσόδων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) ποσό 1,6 δισ. ευρώ, το οποίο δεν είχε εισρεύσει πραγματικά στα ταμεία του κράτους μέχρι τις 31-12-2010, και περικόπτοντας περίπου 750 εκατ. ευρώ από τις δαπάνες του ΠΔΕ.

    Με τις δύο παραπάνω μεθοδεύσεις το μόνο που κατάφερε η κυβέρνηση ήταν να κρύψει προσωρινά το πραγματικό μέγεθος του ελλείμματος. Η μαύρη τρύπα ύψους άνω των 4 δισ. ευρώ που καλύφθηκε άρον-άρον με αναβολές και καθυστερήσεις πληρωμών, με εγγραφή στα έσοδα του ΠΔΕ ποσών που μέχρι τις 31-12-2010 δεν είχαν εισπραχθεί από τη χώρα μας και με πρόσθετες περικοπές στις δημόσιες επενδύσεις μεταφέρθηκε στον προϋπολογισμό του 2011, ο οποίος πλέον επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο.

    * Το εκρηκτικό κοκτέιλ του 2011

    1. Ο ρυθμός της ύφεσης αναμένεται να διαμορφωθεί κοντά στα επίπεδα του 4,5% το 2010
    2. Μέχρι το τέλος του 2011 θα έχει υπερβεί το 15% και ο συνολικός αριθμός των ανέργων θα έχει ξεπεράσει κατά πολύ το 1.000.000
    3. Αν υποτεθεί ότι η ανεργία θα διαμορφωθεί στο 14,5% φέτος, οι απώλειες ασφαλιστικών εισφορών για τα ταμεία θα φθάσουν τα 720 εκατ. ευρώ

    4. Εξαιτίας των μειώσεων μισθών στις ΔΕΚΟ, των επιχειρησιακών συμβάσεων στον ιδιωτικό τομέα και των απολύσεων τα έσοδα που θα χαθούν μόνο από τη φορολογία εισοδήματος και τις ασφαλιστικές εισφορές θα υπερβούν τα 2 δισ. ευρώ

    5. Άλλα 2 δισ. ευρώ έσοδα θα χαθούν από φόρους στην παροχή υπηρεσιών και σε μεταβιβάσεις προϊόντων, αγαθών και κεφαλαίων

    Επιτέλους φαίνονται τά πρώτα σημάδια «ανάταξης» τής ελληνικής οικονομίας.
    Μέ «αξιόπιστα» πιά δημοσιονομικά στοιχεία, όπως κατά συρροήν δηλώνουν άπαντες οι κυβερνητικοί. Οχι «μαγειρεμένα», όπως στό παρελθόν.
    Ανήκει στήν επαναστατική ιδεολογία τού«αυτονόητου» ή είναι κάτι πιό ιδεολογικά «προχωρημένο».
    Πάσα διευκρίνηση δεκτή

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΗΝΑ ΠΤΩΧΕΥΟΥΜΕ..
    ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕ
    ΜΠΑΤΣΕ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ...(πεε !)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10.12 Και ποιος θα τους κρεμασει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 30 Ιανουαρίου 2011 10:25 μ.μ.

    τι σημασια εχει ποσο θα περνει ρε νεοταξιτη ? αφου η διακυβερνηση θα γινεται απο ξενους ?

    τα κομματα και οι αρχηγοι απλα θα γινουν δημαρχοι της νεοπτωχης ελλαδας.

    δεν θα μπορουν να πουν η να κανουν τιποτα απολυτως

    θα καταργηθουν και οι εθνικες εκλογες σε καποια φαση στο μελλον αφου απαξιωθουν πρωτιστως σαν θεσμος και τελος.

    μια αναιμακτη χουντα που θα ζηλευε ακομα και ο παπαδοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εξακολουθειτε να πετατε την μπαλα στην εξεδρα

    αδιαφορη η τυχη και οι επιδοσεις της κυβερνησης

    το θεμα ειναι απλο - ειστε υπερ της λυσης που προωθει η Γερμανια; ναι ή οχι; τοσο πολυ φοβαστε να το πειτε;

    οσο για τον 10,30 - καμια αντιρρηση ας γινει δημοψηφισμα - 80% θα ειναι υπερ της ευρωπαικης λυσης - το ξερουμε καλα οι μετρησεις ηδη εχουν γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10,35

    μην γινεσαι χαζος - αυτο δεν θελαμε τοσο καιρο; να απαλλαγουμε απο τους ελληνες πολιτικους;

    ας ψηφιζουμε πανευρωπαικα κομματα - που ειναι το προβλημα

    μια πανευρωπαικη δεξια ή αριστερα δεν ξερω που ανηκεις - δεν θα ηταν καλυτερα απο αυτο το χαλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10:17/10:25 ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑ/ΝΔ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΣΤΕ ΓΚΕΜΠΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ.

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΡΕΒΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ "τωρα που δεν θα υπαρχει μνημονιο αλλα ολοκληρωμενη προταση της ΕΕ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ" ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΟΡΙΣΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΣΑΕΙ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ (ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΓΛΩΣΣΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΕΣ/ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.
    Ο ΤΡΟΠΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΓΕΙΡΕΤΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΜΑΖΟΧΕΣ Ή ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ;

    ΘΑ ΤΟ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10.32 ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΦΥΣΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10,40

    ο ΣΑΜ παντως ειναι υπερ της λυσης που προτεινει η Γερμανια, εσυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 30 Ιανουαρίου 2011 10:36 μ.μ.

    βλεπεις που και παλι το παιχνιδι ειναι συκε αγαπητε νεοταξιτη ?

    και οι μετρησεις σου να ειναι σωστες προερχονται απο σωστη και αμεροληπτη ενημερωση των πολιτων ?

    αν απαντησεις ΟΧΙ εδω σου δινω το χερι για την αντικειμενικοτητα σου...

    ξερεις οτι υπηρχε και ο αλλος δρομος εκτος του μνημονιου..απλα ο γαπ πηρε απο πριν τις εντολες για ολο το παιχνιδι που βλεπουμε μπροστα μας...γιατι νομιζεις βροντοφωναζε λεφτα υπαρχουν ? γιατι επρεπε να βγει με καθε τροπο..δυστυχως λοιπον οι πολιτες βρισκονται στα τυφλα και οταν καποιος εχει δεμενα τα ματια μπορεις να τν πας οπου εσυ θες...ακομα και στο γκρεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 10:36 ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟ; ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ;

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΗ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 'ΛΥΣΕΙΣ' ΤΟΥΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ 'ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ' ΠΟΥ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ;

    ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 10,46

    κατ'αρχην δεν δινεις ενα στιγμα ιδεολογικο για να καταλαβω ποια ειναι η δικη σου προταση

    λες να κανουμε στημενα γκαλοπ για να παραμυθιαζουμε τους εαυτους μας - μιλαω για μυστικα γκαλοπ

    ο ΓΑΠ προφανως εγλωβιστηκε, το παιχνιδι οντως ηταν στημενο αλλα οχι απο τον ΓΑΠ αλλα απο τις αγορες

    ειναι αδιαφορο αν θα ειναι ο ΓΑΠ η ο ΣΑΜ η καποιος αλλος

    το διλλημα μνημονιο η αν υπηρχε αλλος δρομος πλεον ειναι ξεκαθαρο πως δεν υπαρχει, ειναι ενα τεχνασμα για εσωτερικη καταναλωση αφου τα μετρα που προτεινει τωρα η Γρεμανια και στα οποιι ασυμφωνει ο ΣΑΜ ειναι σαφως σκληροτερα απο το μνημονιο

    τωρα αν θες μιλαμε για το αν υπαρχει αλλη λυση για την ΕΕ η εκτος ΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 30 Ιανουαρίου 2011 10:39 μ.μ.

    ε δεν ειναι ολα ασπρο-μαυρο ρε φιλε

    οι πολιτικοι ηταν κακιστοι ολα αυτα τα χρονια. αλλαξε το συνταγμα και στειλτους να σαπισουν στη φυλακη. μιλαω για πραγματικη καθαρση ετσι..
    ποιος θα τολμησει να κανει το ιδιο μετα οταν ξερει οτι θα οδηγειται στη ψειρου και μαλιστα κατ εμε με το παραμικρο.

    δεν αντικαθιστας κατι κακο με κατι πολυ πολυ χειροτερο οπως αυτη η πανευρωπαικη χουντα που παει να περασει..πολυ καλα ξεσπασε ο φαραζ αν θυμασαι την ομιλια του...αυτο δεν θα ειναι ευρωπη αλλα μια νεας μορφης ΕΣΣΔ και φυσικα θα εχει τη τυχη που ειχε κι εκεινη στο τελος.

    η εε ξεκινησε ηδη λαθος...πρωτα πας σε πολιτικη ενωση και μετα σε οικονομικη..ετσι παει δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10:43 ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΕΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ) ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ/Ε.Ε..

    ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ 'ΛΥΣΕΙΣ' ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ 'ΛΥΣΕΙΣ' ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΦΙΣΤΑΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΑΝ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ 'ΛΥΣΕΙΣ' ΤΟΥΣ) Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΡΗΓΑ.

    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΥΜΠΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ 1940-1944 ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ;

    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ, ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. η Τροϊκα θα μας ζητά να αλλάξουμε και το … Σύνταγμα
    Οχι σε λίγο.
    Ήδη μας το ζητά η Τρόικα δια των εδώ αντιπροσώπων της:

    Καθημερινή: ”Να κηρυχθεί η επόμενη Βουλή αναθεωρητική, καθ’ υπέρβαση και παρέκκλιση του Συντάγματος, προτείνει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.”...το φρικιό δράκουλα!

    Και το 180 της επόμενης Βουλής που οραματίζονται για να σαρώσει η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα τα πάντα: ΓΑΠ-ΛΑΟΣ- Κουβέλης.
    (Την Ντόρα δεν την μετράνε γιατί μιλάμε για κοινοβουλευτικά κόμματα.)

    οι κυβερνοντες ΑΛΗΤΕΣ - GAY - ΣΥΝΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ...
    Ξεχασαν το σλογκαν του αειμνηστου
    Ανδρεα Παπανδρεου η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες.
    Και το μετετρεψαν στ η ελλαδα ανηκει στο 4 Ραιχ το
    οποιο σαν καταχτητης αλλαξει ολα
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ..ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ
    ΠΑΣΟΚ και ντέ.καλά ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΚΟΜΑ ;
    AΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΕΝΟΙ.
    νομίζουν ότι αυτούς θα τους ταίζουν
    χιχιχιχιιιι...

    για να αλλάξει το Σύνταγμα
    πρέπει η παρούσα βουλή να συαινέσει με πλειοψηφία 180 βουλευτών τις αλλαγές .
    Πιστεύω ότι η Ν.Δ. ΔΕΝ θα συμφωνήσει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ σε αυτές τις αλλαγές. Η αριστερά αποκλείεται,
    διαφορετικά δεν βγαίνουν 180 κουκιά.....

    ΑΡΑ ΠΑΛΙ ..ΤΡΩΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
    ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ.
    ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 10,53

    η πολιτικη ενοποιηση θα ειναι το επομενο βημα - τα παντα αγαπητε καθοριζονται απο την οικονομια - αν δεν γινει εκει ενοποιηση δεν μπορει να γινει πολιτικη ενοποιηση, αυτο το ειπε και ο Μαρξ

    απο εκει και περα στο χερι μας ειναι να κανουμε τον σκληρο καπιταλισμο της ΕΕ με κοινωνικο προσωπο οπως το εκαναν οι σκανδιναβοι

    το βασικο ειναι να μην ειμαστε εκτος ΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 10,57

    μεγιστε αρχοντα της σαχλαμαρας ποτε ακριβως ηταν η Ελλαδα ανεξαρτητη; χαχαχα

    αντε να παιξεις κνενα ταβλι στην Κουνα με τον δικτατορισκο Καστρο που εχετε το θρασσος να μιλατε για δημοκρατια σταλινινες δολοφονοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 30 Ιανουαρίου 2011 10:53 μ.μ.

    δεν εννοουσα αν ειναι στημενα τα γκαλοπ η οχι. το θεμα ειναι οτι προερχονται απο δηλητηριασμενα απο τη προπαγανδα των μμε προσωπα. φαντασου σαν ενα φοβισμενο παιδακι που θα κανει η θα πει οτι εσυ του πεις απο το φοβο του.

    οσο για το στιγμα μου ειναι σοσιαληστικο και πανω απολα δημοκρατικο...να αγκαλιαζει δηλαδη τον ανθρωπο...να δενεται μαζι του..να τον υπηρετει και οχι να το υπηρετει αυτος για καποιους αλλους και φυσικα δεν γουσταρω τη νεα ταξη που δυστυχως ερχεται και ειμαι αναγκασμενος να ζησω εγω και τα παιδια μου.

    ειμαι υπερ του να παμε μπροστα αλλα απο τον ισιο δρομο...οχι με τσιπακια και λοιπες παπαριες..οχι το δρομο που τραβαει η εε..η ευρωπη των λαων...το θυμασαι ?

    καταντησε η ευρωπη των αγορων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 10:59 ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ Ε.Ε.;

    ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ: ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ 'ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ' ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ;

    ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΞ; Ή ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ;

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΡΞ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 11,02

    αφου λοιπον μιλας στο ονομα του λαου θα πρεπει να του αναγνωριζεις και την υπευθυνοτητα του και οχι οπωτε μας βολευει να λεμε πως ειναι παραπλανημενος

    σε μια ενοποιημενη ευρωπη εστω και νεοφιλελευθερη τι σε εμποδιζει να αγωνιστεςι να αλλαξεςι τους συσχετισμους και να εχει αυριο μια πολιτικη με κοινωνικο προσωπο

    αλλωστε τα παραδειγματα των σκανδιναβων αποδεικνυουν περιτρανα πως κατι τετοι ειναιαπολυτως εφικτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. παραλειπεις ομως οτι οι σκανδιναβοι ειναι εκτος ακομα και της οικονομικης ενωσης! η νορβηγια δεν ειναι καν εε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 11,05

    γιατι εκτος ΕΕ εισαι απλως τελειωμενος με μαθηματικη ακριβεια θα γινεςι κουβα ή αν προτιμας ελ σαλβαδορ σε μια 5ετια

    μακαρι οι συσχετισμοι στην ΕΕ να ηταν διαφορετικοι και να μιλουσαμε με αλλους ορους - δυστυχως κυριαρχουν οι νεοφιλελευθερες πολιτικες και σε αυτο φερουν βαρυτατες ευθυνες τα αριστερα κομματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 11,08

    ενταξει τωρα δεν νομιζω οτι εισαι τοσο απληροφορητος αλλα κανεις εσκεμενα παραπληροφορηση

    η δανια η σουηδια και η φινλανδια ειναι στην ΕΕ και η δανια και η φινλανδια εντος ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 11:02 ΔΙΝΕΙΣ ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ:

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ. ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ 'ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ'.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΕΙ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ: ΟΥΤΕ ΓΑΠ, ΟΥΤΕ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΕΡΚΕΛ, ΟΥΤΕ ΣΑΡΚΟΖΙ, ΟΥΤΕ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ, ΟΥΤΕ ΤΡΙΣΕ, ΟΥΤΕ ΔΝΤ.

    ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ "αντε να παιξεις κνενα ταβλι στην Κουνα με τον δικτατορισκο Καστρο που εχετε το θρασσος να μιλατε για δημοκρατια σταλινινες δολοφονοι" ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΕΣ ΤΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΩΝ.

    ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ: ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΚΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ. ΤΕΛΕΙΑ!

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΩΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε., Ε;

    ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΤΣΟΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ...ΠΕΕ.....
    ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ
    ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΒΡΑΔΥΤΙΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΛΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ Η ΚΟΡΟΗ..Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ..Ο ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ
    ΚΑΙ 2-3 ΑΝΩΝΥΜΑ..

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ
    ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ
    ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΑ ΣΚΕΛΙΑ ΣΑΣ

    ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ.

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ
    ΥΠΕΡΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΑΣΟΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΥΝΟΠΑΥΣΗ ΤΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΣΤΑ 50 ΤΟΣΑ ΤΟΥ.

    ΜΑΛΑΚΑ. ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ.

    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΦΡΟΥΤΟ
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΗΝ
    ΚΟΡΥΦΗ ΣΑΝ ΚΑΙΖΕΡ..

    ΑΝΤΕ ....ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μωρα μου μην συγχιζεστε, παρτε τα χαπια σας και αντε στο πεκινο να δειτε την γλυκα του δηθεν σοσιαλισμου σας

    μηπως ειστε με την σπιθα του μουρλο Μικη μαους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. αυτη η χωρα για πρωτη φορα μετα την ρωμαιοκρατια εχει την ευκαιρια να ξεφυγει απο την ανατολιτικη βαρβαροτητα και να ξαναενωθει με την Δυση ως πολιτισμικο σημειο αναφορας

    εστω και με οικονομιστικους νεοφιλελευθερους ορους

    η βαλκανικη κφριλα δεξιων και δηθεν αριστερων καταρρεει και ακουμε τα τσακαλια να σκουζουν - μην τρομαζετε

    ειναι λιγοι και βλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 11:05 ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ.

    ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ (ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ) ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΚΛΙΣΕ: "ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ", "ΚΟΥΒΑ", ΚΛΠ.

    ΤΟΣΟ ΕΚΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΥ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΥΦΛΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΡΥΒΟΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΒΛΕΠΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ).

    ΕΑΝ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ, ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

    ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Ή ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ Ή ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ Ή ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 11,24

    θα το ευχομουν να ειναι ετσι οπως το λες

    αλλα για πες μου ποια πολιτικη κινηση εντος ελλαδος και ΕΕ ειναι σε θεση αυτη την στιγμη να ανατρεψει τις πολιτικες μερκελ-σαρκοζι

    πριν λιγες εβδομαδες ο πρσβης της Δανιας προτεινε καποιες εναλλακτικες λυσεις αλλα ποιος τον ακουσε;

    τα κομματα της αριστερα κατεχουν ακομη την αδιαμφισβητητη αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 11.28 και εσυ κατέχεις την ΠΑΣΟΚική πάρλα "μιλάω μιλάω και είμαι σπασμένος δίσκος".

    Προσκύνημένος είσαι, παρατημένος χατζηαβάτης με την επιχειρηματολογία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 11:22 ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ "αυτη η χωρα για πρωτη φορα μετα την ρωμαιοκρατια εχει την ευκαιρια να ξεφυγει απο την ανατολιτικη βαρβαροτητα και να ξαναενωθει με την Δυση ως πολιτισμικο σημειο αναφορας

    εστω και με οικονομιστικους νεοφιλελευθερους ορους" ΟΠΩΣ ΤΟΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΑΠΟΨΕ.

    ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΟΥΝ (ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ) ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Άς όψονται αυτοί που υπέγραψαν το μνημόνιο, οι πρόθυμοι που το ψήφισαν
    και τα παπαγαλάκια της τηλεόρασης, που το παρουσιάζουν σχεδόν ως ευαγγέλιο.
    ------------------------------------

    Σύνταγμα προς χάριν του λαού θα κάνουμε καμιά φορά επιτέλους !!!
    ====================================


    Το Βήμα γράφει ότι ο Σαμαράς θα συμφωνήσει ;;
    Ας ετοιμαστούν για άλλο ένα ΟΧΙ, για τη συλλογή τους.
    ____________________________________
    ____________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. παντα σε αυτο το σημειο τα σταλινικα ανρεικελα μπλοκαρουν και καταφευγουν στην αγαπημενη τους κουλτουρα ...του καραγκιοζη

    οι κοκκινοι ταλιμπαν ανηκουν σαφως στην θεοκρατικη κουλτουρα των χομεινι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 11:28 ΟΣΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ. ΚΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ, Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ.

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ; ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΞΑΠΛΩΣΟΥΜΕ;

    Η Ε.Ε. ΖΗΤΑΕΙ ΔΙΑΚΑΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΑΣΗ.

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Ή ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 11,30

    κανενα πανικο - σε πληρη ευυχια βρισκομαστε γιατι βλεπουμε το βυζαντινογενες οικοδομημα της νεοελληνικης κουλτουρας σε ολες του τις εκφανσεις να καταρρεει και να κανει παταγο

    τον πανικο τον βλεπουμε στα ματια των ορθοδοξων μαυροφορεμενων χομεινι που βλεπουν την Δυση να ερχεται και να χανουν προνομια 15 αιωνων

    αντε γεια -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 11:33 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ.

    ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΠΟΥ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ.

    ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ/ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε., ΤΟ' ΞΕΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 11.37

    το πιο πετηχυμενο κινημα ηταν το φιλοκαπνιστικο - ακομη μια μαγκια του αθανατου ελληναρα

    α, ναι και στην κεραταια για τα χυτα - τα σκουπιδια να πανε στην πορτα του γειτονα οχι σε εμας - μεγαλη μαγκια

    τα διοδια, χμ - ωραια και λοιπον αντε και δεν πληρωσαμε

    αυτο ειναι το σουπερ επαναστατικο σχεδιο και η προταση μας για το μελλον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΚΥΡΙΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ!ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΤΟΣ Η ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.??ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ Η ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ?ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ??ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΙΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΩΣ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ!!ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΑΦΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ!ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΟΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ(Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ)ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ!ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΙΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 11,43

    χαχαχα - ρε παιδια ειστε σκετη παρανοια

    μιλατε για συνταγμα και λαο και κατηγορειτε τον δικομματισμο

    hello ποιος ψηφιζει τα κομματα που κυβερνουν; 80% εχει ο δικομματισμος

    που ζειτε; στον περισσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 11.43

    πολυ σωστα θα συμφωνησω κι εγω το ιδιο ερωτημα εκανα

    εντος η εκτος ΕΕ;

    απαντηστε λοιπον

    ο φιλος σταλινας τουλαχιστον ειναι ξεκαθαρος - λεει να γινουμε Κουβα

    διαλεχτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 11.46 ΠΑΡΜΕΖΑΝΙΤΣΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    HELLO ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ;

    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΥΑΛΟ, ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΠΛΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ====================================
    Εκεινο που δεν καταλαβαινω ειναι το εξης:
    Αφου εχουμε κυβερνητες τους κυριους της TΡΟΙΚΑΣ ή ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ ΠΑΣΟΚΟΣ..ΠΕΟΣ

    γιατι να πληρωνουμε αντρεικελα
    “ Πρωθυπουργους, Υπουργους, ΜΜΕ, δημοσικάφρους, πρασινόκωλους στο διαδίκτυο σαν και αυτό.. κλπ ”
    εδω ??

    Γιατι να μην παρουμε απλα μεταφραστες ??
    Πιο φτηνα θα μας ερχοτανε..

    Και πιο σιγουροι θα αισθανομασταν.
    Εγω βλεποντας τον γαπ(α) δεν αισθανομαι καμμια σιγουρια.

    Να μην αναφερω “αδυνατους” παγκαλους και σια.

    Φρικη ! Αισθάνομαι ήδη σαν σουβλάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. H ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗς ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΣΗΣ

    δεν σας κανει εντυπωση πως αυτη την στιγμη υπαρχει ενα αντιευρωπαικο μετωπο απο οτι πιο αντιδραστικο υπαρχει στην ελληνικη κοινωνια

    χρυσαυγιτες, σταλινικοι, παπαδες, ζουραρηδες, καννελη, θεοδψρακης,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 11:39 ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΕΜΑ ΠΕΡΙ «βλεπουμε το βυζαντινογενες οικοδομημα της νεοελληνικης κουλτουρας σε ολες του τις εκφανσεις να καταρρεει και να κανει παταγο τον πανικο τον βλεπουμε στα ματια των ορθοδοξων μαυροφορεμενων χομεινι που βλεπουν την Δυση να ερχεται και να χανουν προνομια 15 αιωνων» ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ.

    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΜΑΖΕΥΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΗΡΙΩΔΕΣΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΙΑΝΙΣΟΥΝ.

    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΛΕΟΝ. ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΑΣ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ, ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΦΑΠΕΣ.

    ΚΑΙ ΠΟΥ’ ΣΑΙ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 11.46 και 11.48
    ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ(ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΩΡΑ) ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ΗΜΙΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΑ!!Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΣΟΙ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!!ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. σε ποιο σινεμα το παιζει το εργο παπουλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΣΤ ΣΙΝΕΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!ΕΣΥ ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟ??ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. στο σινεμα της ζωης εκατομμυριων θα παιχτει εντος ολιγου νεοταξιτες μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. οχι ΜΙΚΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

    χαχαχα

    ασε ρε γκαρμιρη καζαντζιδη το εργο της ζωης

    μια ζωη στην μιζερια καφρολε - αντε στην κουβα και στον τσαβες για καμια τεκιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 30 Ιανουαρίου 2011 11:58 μ.μ.

    να σου πω εγω τι συμβαινει...η ανργια ειναι ακομα χαμηλα για την ωρα αλλα ανεβαινει σαν κιτρινος πυρετος...αργα αλλα σταθερα και το κενο που αφηνει καλυπτεται απο τραπεζικο λιπος που καιγεται...οταν τελειωσει θα γινει απλα οτι και στη αιγυπτο η τη γαλλια.

    και το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει καν αριστερα να λειτουργησει σαν μαεστρος αυτης της οργης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 11:43 Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΟΥΝ.

    ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝΑ Ή ΔΟΛΙΟΥ ΕΠΙΔΟΞΟΥ ΜΕΛΕΤΗΤΗ/ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ (ΤΥΠΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΣΜΟΥ, ΚΛΠ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.

    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

    ΣΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ.

    ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 'ΚΑΝΟΝΕΣ' ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΑΒΕΤΕ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΖΙΝΑ ΤΩΝΜΑΦΙΟΖΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ.

    ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΕΞΑΣΚΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 31 Ιανουαρίου 2011 12:05 π.μ.

    μια επισκεψη στον οαεδ προς αναζητηση εργασιας θα σε πεισει για του λογου το αληθες...

    τα αλλα που λες ειναι απλα φανφαρες εντυπωσιασμου και αποπροσανατολισμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 11,55

    φιλαρακο επειδη ολα ειναι θεμα κουλτουρας και οχι ταξικης συνειδησςη που επιμενουν οι φιλοι μας οι μαρξιστες - ελληνοδυτικος διαφωτισμος και βυζαντινισμος δεν μπορει να πανε παρεα

    ευτυχως πλεον οι συγκυρια το εφερε ετσι και ειμαστε στα χερια της ευρωπης και οχι ελληνων πουλημενων στα ρασα πολιτικων

    ο πανικος μαζι σας και περαστικα σας

    αυτο που δεν καταφερε να κανει ο παλαιολογος αφου ο αρχιτραγος γεναδιος τον προδοσε και παρεδωσε την Πολη στους τουρκους - θα γινει τωρα δηλαδη ενωση με την δυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 12:06 Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 70% ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ'ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΗΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 12,05
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΚΑΡΜΙΡΗΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΑΝΑΛΥΤΗ.ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΝΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙΣ ΤΣΑΙ??ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ!!ΑΝ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. στις επομενες εκλογες που θα βγει αυτοδυναμος ο ΓΑΠ ελατε παλι να μου πειτε για εξεγερση

    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 12,13

    νυχτεριδες κι αραχνες

    χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. οι τουρκοι τουλαχιστον σε ξεκαναν με τη μια..ηξερες ποιος ειναι ο εχθρος..ειχε ονομα και διευθυνση..αυτο που πρεσβευεις ειναι ενας αορατος εχθρος πολυ πιο δυσκολα αντιμετωπισιμος...

    εκει το μαρτυριο κρατουσε λιγο εδω θα κραταει οσο και η ιδια σου η ζωη μεταξυ φθορας και αφθαρσιας...ελαστικης εργασιας και ανεργιας και η τριτη ηλικια ? η λυτρωση προς την εξοδο του μαρτυριου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 31 Ιανουαρίου 2011 12:14 π.μ.

    γυρνα κι απτο αλλο πλευρο..

    αυτο πηρε φωτιααααααα

    η αυτοδυναμια ηδη εφυγε για πλακα στις δημοτικες θα φυγει και το υπολοιπο στις επομενες εκλογες και θα ερχεσαι εδω να σε παρηγοραμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 12:09 ΕΣΥ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΒΙΟΛΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΙΣΤΗΣ (ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΑΛΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ("ελληνοδυτικος διαφωτισμος και βυζαντινισμος δεν μπορει να πανε παρεα ευτυχως πλεον οι συγκυρια το εφερε ετσι και ειμαστε στα χερια της ευρωπης και οχι ελληνων πουλημενων στα ρασα πολιτικων ο πανικος μαζι σας και περαστικα σας αυτο που δεν καταφερε να κανει ο παλαιολογος αφου ο αρχιτραγος γεναδιος τον προδοσε και παρεδωσε την Πολη στους τουρκους"). ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ (ΚΟΜΝΗΝΟΙ, ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΙ, ΚΛΠ) ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ 'ΒΑΣΙΛΕΥΣΟΥΝ'; (ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ 'ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ' ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ)

    ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΘΕΤΩΝΤΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥ.

    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ 'ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ' ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ.

    ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ (ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ) ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΤΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟ Δ' ΡΑΪΧ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΑΓΟΥΝ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ. ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΑΑΝΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ΕΝΝΟΩ "ΑΝΑΛΥΣΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Προς ολους τους συνθαμωνες

    Εννοειται οτι ο ευρωπαιος ειναι ο πρωην τροικανος, αυτη η πουστρα του πασοκ, που αμφιβαλω αν ειναι Ελληνας.

    Για αυτο λοιπον θα του πω:

    Γαμω το μουνι της μανας σου της αρχιπουταναρας που την εχουνε ξεσκισει ολοι οι "συντροφοι" πακιστανοι και αφγανοι.

    Ρε παλιοπουστα, θελω μωρη μουναρα να σε πετυχω στο δρομο και να δεις μετα ποσα αρχιδια πιανει ο κωλος σου.

    Και για να ξερεις με ποιον εχεις να κανεις απο δω και περα, σου λεω:

    Ειμαι μελος της Σπιθας
    Ειμαι μελος του ΠΑτριωτικου Μετωπου
    Εμαι ΚΚΕς
    Ειμαι και πατριωτης νεοδημοκρατης
    Ειμαι και Χρσαυγιτης

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΣΑΠΙΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΕΒΡΑΙΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 1:00 π.μ.
    Εσυ μωρη πρασινοφρουριτσα να πας να γαμηθεις αμεσως.
    Εις τριπλουν.
    Κι αμα τελειωσεις ελα και απο δω να μου παρεις μια πιπα γιατι βρωμοκωλους και μαλιστα πασοκους δε γαμαω βρωμοπουστα, εκτος και αν μου κανεις κονε να γαμησω τον καραφλα με το κολαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ειμαι μελος της Σπιθας
    Ειμαι μελος του ΠΑτριωτικου Μετωπου
    Εμαι ΚΚΕς
    Ειμαι και πατριωτης νεοδημοκρατης
    Ειμαι και Χρσαυγιτης

    είσαι και ΜΑΝΤΡΌΣΚΥΛΟ ΚΟΜΜΑΤΌΣΚΥΛΟ
    σαλιαγκουρας ΚΗΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΣΗ ΥΨΗΛΌΜΙΣΘΟΥ ΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΎΤΟ
    ΑΎΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΎΜΕ ΑΠΌ ΚΟΝΤΆ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. 1:08 π.μ. και 1:14 π.μ.
    Ρε μαλακα τριπουστα αφου σου ειπα, δεν γαμαω βρωμοκωλους και μαλιστα πασοκους!
    Αλβανος εισαι μωρη πουστρα και δεν καταλαβαινεις ελληνικα;
    Κανε μου το κονε με τον καραφλα και μετα βλεπουμε....αφου πλυνεις καλα τον πατο σου βεβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΤΡΟΙΚΑΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΟΥΓΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΚΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.

    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ!
    ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Η παρακμή θα οδηγήσει την Ελλάδα σε ακραίες καταστάσεις , ισως αυτό μας οδηγήσει στο να ξαναποχτήσουμε την πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου