Ξέρει Κανείς τι του Γίνεται σ' Αυτήν την Κυβέρνηση...;

27
 Γράφει ο Τυχαίος

Ή να φωνάξουμε τους..."οίκους";
    Και εξηγούμαι.
    Αποφάσισε λέει ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης να αυξήσει τα εξέταστρα στα πρωινά εξωτερικά ιατρεία Νοσοκομείων του ΕΣΥ αλλά και στα Κέντρα Υγείας. Και εκδίδει και μια διευκρινιστική εγκύκλιο σχετικά με το ποιοι δικαιούνται εξαίρεση της καταβολής των 5 ευρώ. Σου παραθέτω αποσπάσματα από τη σχετική εγκύκλιο, όπως δημοσιεύθηκε εδώ:
"Από αυτήν την καταβολή εξαιρούνται μόνο:
1. Οι προσερχόμενοι ως επείγοντα περιστατικά
2. Οι κάτοχοι βιβλιαρίου οικονομικής αδυναμίας ή πιστοποιητικού κοινωνικής προστασίας (απαραίτητη η προσκόμιση του......... βιβλιαρίου ή πιστοποιητικού το οποίο θα πρέπει να είναι σε ισχύ)
3. Οι πολιτικοί πρόσφυγες και οι αιτούντες άσυλο αλλοδαποί, με την επίδειξη του Δελτίου Ταυτότητας πρόσφυγα ή του Δελτίου αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού σε ισχύ.

Επιπλέον για τα Κέντρα Υγείας εξαιρούνται της καταβολής:

1. Τα προσερχόμενα στα Κέντρα Υγείας Α.Μ.Ε.Α. που έχουν πιστοποιημένο αρμοδίως ποσοστό αναπηρίας 67%, προσκομίζοντας το πιστοποιητικό και την αστυνομική τους ταυτότητα.

2. Τα προσερχόμενα στα Κέντρα Υγείας άτομα που πιστοποιημένα πάσχουν από κάθε μορφή μεσογειακής αναιμίας, αιμορροφιλία, νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου ή μεταμοσχευθέντες νεφροπαθείς, σύνδρομο επίκτητης ανοσοποιητικής ανεπάρκειας (AIDS) και προσκομίζουν για τα ανωτέρω ιατρική βεβαίωση σε ισχύ ότι παρακολουθούνται από ειδική μονάδα Νοσηλευτικού Ιδρύματος λόγω της παθήσεώς τους, πλέον της αστυνομική τους ταυτότητας.

3. Οι προσερχόμενοι στα Κέντρα Υγείας τυφλοί που προσκομίζουν βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα τυφλών (ή κάρτα αναπηρίας όπου εφαρμόζεται), πλέον της αστυνομική τους ταυτότητας."

Τη διάβασες; Ναι;
Άρπα τη τώρα: Πήγαινε στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ και συγκεκριμένα εκεί που αναφέρεται στις παροχές ιατρικής περίθαλψης εδώ:
Τι γράφει;
Ασφαλισμένος δικαιούχος ιατρικής περίθαλψης και τα μέλη της οικογένειάς του έχουν δικαίωμα:
....
(κατέβα λίγο)
Να επισκέπτονται δωρεάν τα κέντρα υγείας.
....."

Το  εντόπισες;
Από τη μια λοιπόν το Υπουργείο Υγείας μας λέει ότι οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ δεν συμπεριλαμβάνονται στους εξαιρούμενους καταβολής, ενώ από την άλλη το ΙΚΑ μας λέει ότι οι ασφαλισμένοι του δικαιούνται δωρεάν επίσκεψης στα Κέντρα Υγείας.

Κάποιο από τα παρακάτω ισχύει σίγουρα:
  • Η εγκύκλιος είναι ελλιπής και θα προκύψει πολύ σύντομα διόρθωση (κλασική ελληνική λεβεντιά!)
  • Η εγκύκλιος ισχύει και πολύ απλά αφαιρείται αυθαίρετα ένα ασφαλισμένο - ήτοι πληρωμένο!- δικαίωμα από μια μεγάλη κατηγορία ασφαλισμένων, αυτών του ΙΚΑ, χωρίς βεβαίως να τους αφαιρείται ποσό ασφαλίστρων. Σ' αυτήν την περίπτωση θα διορθώσει τις παροχές του το ΙΚΑ, αλλά η όλη περίπτωση -εφόσον ισχύει- έγινε πολύ στα μουλωχτά...
  • Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αγνοεί τα κρατικά ασφαλιστικά ταμεία, ο ασφαλισμένος θα πληρώνει - κανονικότατα από δικά του χρήματα - και στη συνέχεια θα τρέχει να τα πάρει από το ΙΚΑ. Έτσι όμως απλούστατα και πάλι ο ασφαλισμένος θα κληθεί να "πληρώσει το μάρμαρο", διογκώνεται η γραφειοκρατεία και εν τέλει κύριε Λοβέρδο μου για πέντε ευρώ θα χρειαστούν 7 υπογραφές, 9 σφραγίδες και καμιά δεκαριά μεροκάματα υπαλλήλων και ασφαλισμένου.
Γιατί τώρα μ' αρέσει η όλη υπόθεση και κάθομαι και στην αναφέρω.
  • Πρώτον γιατί καταδεικνύει ότι τελικώς κινούμαστε στη φιλοσοφία του "όλοι πάνω, όλοι κάτω" ή "σύστημα πλημμύρα" (μάθε μπαλίτσα για τους μυημένους)
  • Δεύτερον γιατί όπως φαίνεται η γραφειοκρατεία αρέσει σε όλους. Με μια εγκύκλιο δείχνεις και ότι πατάσσεις το "τζάμπα" - άρα βοηθάς την πατρίδα! - και ότι δεν είσαι "ρατσιστής", αφού εξαιρείς τους αλλοδαπούς και φαίνεσαι "φιλολαϊκός" αφού εξαιρείς τους άπορους - μολονότι αυτονόητο!- ενώ "κάνεις την πάπια" για τους πολλούς που είναι οι ασφαλισμένοι! Οι οποίοι τελικά σου πληρώνουν και τις άλλες κατηγορίες!
  • Τρίτον γιατί όντως αρχίζουν και δημιουργούνται "σοσιαλιστικής" εμπνεύσεως "οικονομίες κλίμακος" του τύπου αν "φάω" - ως κράτος εννοώ- πέντε ευρουλίνια από όλους, τελικά ποιος θα το καταλάβει και σιγά μην ασχοληθεί κανείς! Κόψε από δω, κόψε από κει ε, κάτι θα πέσει το έλλειμμα!
Άιντε με τις υγείες μας!

Δημοσίευση σχολίου

27Σχόλια
  1. ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ....

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΣΟΚ ΟΡΝΕΑ
    ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!

    Υπ.Οικονομικών: "Δεν ξέρουν τι θέλουν με τον συμψηφισμό του ΦΠΑ"!!

    - Τρείς διαφορετικές δηλώσεις από 2 υπουργούς της κυβέρνησης
    - Χτες ο υφυπουργός Ανάπτυξης διέψευδε τον εαυτό του
    - Σήμερα λένε πάλι για συμψηφισμό μόνο του ΦΠΑ!

    Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης έχουν φέρει δυο υπουργοί της κυβέρνησης τον επιχειρηματικό κόσμο που έχει δοσοληψίες με το Δημόσιο. Ας συμψηφίσουν επιτέλους τις δηλώσεις τους!

    Χθες, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Παναγιώτης Ρήγας εξέπληξε τους πάντες λέγοντας οτι θα γίνει συμψηφισμός του ΦΠΑ που οφείλει το Δημόσιο με χρέη επιχειρήσεων προς αυτό.

    Λίγη ώρα αργότερα και αφού τον "'αδειασε" το υπουργείο Οικονομικών ο κ. Ρήγας δήλωνε οτι η διατύπωση δεν ήταν η σωστή και για αυτό προκλήθηκαν παρερμηνείες και σύγχυση.

    «Δεν γνώριζα ότι υπάρχει και σήμερα δυνατότητα συμψηφισμού χρεών και οφειλών μεταξύ στενού δημόσιου τομέα και επιχειρήσεων, αλλά νόμιζα πως ήταν μόνο για συμψηφισμό ΦΠΑ προς ΦΠΑ», είπε ο υφυπουργός.
    Κυβερνητικές πηγές συμπλήρωσαν ότι για την ώρα δεν υπάρχει υποδομή για περισσότερους συμψηφισμούς και αν είναι δυνατό να υπάρξουν αλλαγές, θα περιληφθούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

    Και σήμερα το πρωί ήρθε ο γενικός γραμματέας του ΥΠΟΙΚ, Ηλίας Πλασκοβίτης να δηλώσει οτι το υπουργείο εξετάζει τον συμψηφισμό μόνο του ΦΠΑ μεταξύ επιχειρήσεων και δημοσίου.

    Ως γνωστόν, το κράτος οφείλει επιστροφές ΦΠΑ σε επιχειρήσεις ενώ απο την άλλη οι επιχερήσεις έχουν οφειλές προς το Δημόσιο από ΦΠΑ καθώς και από άλλες κατηγορίες φόρων. Μέχρι τώρα και σε ότι αφορά στο στενό δημόσιο τομέα υπάρχουν περιπτώσεις άτυπου διακανονισμού μεταξύ εφοριών και φορολογουμένων για ΦΠΑ που οφείλει το κράτος και άλλου είδους φόρων που οφείλουν οι επιχειρήσεις προς το κράτος.

    Η τακτική ωστόσο αυτή είναι άτυπη, αφορά σχετικά μικρά ποσά και συνιστά μια έμμεση πλην πρόσκαιρη λύση στο όλο θέμα. Στο τραπέζι του Υπουργείου Οικονομικών έχουν "πέσει" προτάσεις και εξετάζονται για την δημιουργία μηχανισμού που θα επιτρέπει τη διεύρυνση των συμψηφισμών αυτών αλλά και τη διενέργειά τους σε μόνιμη βάση. Έτσι, κύκλοι του Υπουργείου δεν αποκλείουν στην τελική ρύθμιση που θα υπάρξει στο φορολογικό νομοσχέδιο να συμπεριληφθούν ως μέτρα οι προτάσεις αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mas doulevete kanonika etsi....
    mipos na rotisoume kana perastiko isos ksri na mas pi


    mas exoyn synithisi pleon,
    otoi eine o logos toys eine kai o kolos toys.
    kaloi xronia na exoyme kai grigoroi apalalagoi apo toys xeiroteroys erasitexnes poy exo dei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΗΤΩ Ο ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟΣ ...ΔΟΝ-ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O MPOZXESAS OTAN ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜ,,,,,,ΜΕ,ΕΡΩΤΩ ΜΗΠΩΣ ΣΦΑΞΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΤΣΩΡΤΣΙΛ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1.50 ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΑ...ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΓΑΜ....ΣΕΣ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.51 Ρε μεγαλε μας αποκαλυπτεις οτι ο δον μπουχεσας ηταν ΓΟΥΡΟΥΝΙ??????γλωσσα λανθανουσα γλωσα αληθης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ..
    ΜΟΝΟ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΤΙ
    ΤΡΩΕΙ..ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΟΣ.

    ΔΕΗ: Κρυφό χαράτσι και από την κατάργηση της κλιμακωτής χρέωσης
    - Nέες επιβαρύνσεις για τα νοικοκυριά
    - Γιατί καθυστέρησε η ανακοίνωση των νέων τιμολογίων ενώ ισχύουν από 01/01/2011

    - Αναλυτικός πίνακας
    Τα νέα τιμολόγια, που εγκρίθηκαν από η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και το υπουργείο Περιβάλλοντος και ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου προβλέπουν ενιαία χρέωση στους οικιακούς λογαριασμούς.

    Δηλαδή, η κατανάλωση θα τιμολογείται με βάση την τιμή χρέωσης ανά κιλοβατώρα που ισχύει για το υψηλότερο κλιμάκιο που βρίσκονται, ενώ μέχρι τώρα τα νοικοκυριά πλήρωναν προοδευτικά: Χαμηλότερη τιμή για τις πρώτες 800 κιλοβατώρες και υψηλότερες για τις υπόλοιπες.

    Συγκεκριμένα:
    -Για κατανάλωση από 0 - 800 κιλοβατώρες, 0,054 ευρώ ανά κιλοβατώρα.
    -Από 801 - 1000 kwh, 0,0686 ευρώ ανά κιλοβατώρα.
    -Από 1001 - 1200 kwh, 0,071 ευρώ ανά κιλοβατώρα.
    -Από 1201-1600 kwh, 0,0727 ευρώ ανά κιλοβατώρα.
    -Από 1601 - 2000 kwh, 0,0727 ευρώ ανά κιλοβατώρα.
    -Πάνω από 2001 kwh, 0,08174 ευρώ ανά κιλοβατώρα.

    Η διαφορά σε σχέση με το προηγούμενο καθεστώς τιμολόγησης είναι πως αν για παράδειγμα ένα νοικοκυριό έχει κατανάλωση π.χ. 1000 κιλοβατώρες, θα τιμολογηθεί για το σύνολο της κατανάλωσης προς 0,0686 ευρώ ανά κιλοβατώρα ενώ ως τώρα ίσχυε ότι οι πρώτες 800 κιλοβατώρες χρεώνονταν με την τιμή που αντιστοιχούσε στο πρώτο κλιμάκιο κατανάλωσης και οι επόμενες 200 με την αμέσως υψηλότερη χρέωση.

    Αυτό σημαίνει ότι τα κλιμακωτά τιμολόγια πράγματι ισχύουν, και είναι αυτά που αναφέραμε παραπάνω, καταργείται όμως όπως επίσης αναφέραμε η κλιμακωτή χρέωση.

    Η ΔΕΗ επαναλαμβάνει εξάλλου ότι οι μέσες μεταβολές στο λογαριασμό ηλεκτρισμού ρεύματος είναι αυτές που είχε ανακοινώσει στις 28 Δεκεμβρίου, δηλαδή:
    -Για κατανάλωση 0-800 kwh, αύξηση 11,1 %
    -Από 801-1000 kwh αύξηση 3,1 %.
    -Από 1001-1200 kwh, αύξηση 3,1 %.
    -Από 1201-1600 kwh, αύξηση 2,7 %.
    -Από 1601-2000 kwh, αύξηση 1,4 %.
    -Από 2001-3000 kwh, αύξηση 2,2 %.
    -Από 3000 kwh και πάνω, μείωση 8,5 %.

    -Για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, μείωση 20 - 30 %.

    Η ΔΕΗ αναφέρει ακόμη ότι θα αναρτήσει τα νέα τιμολόγια μόλις ολοκληρωθεί η δημοσίευση στο ΦΕΚ των σχετικών Υπουργικών Αποφάσεων που απαιτούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1.54 ρε μεγαλε μας τα ζαλισες τα ιδια και τα ιδια.τιποτα καινουργιο????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ...
    ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ
    ΣΑΝ ΤΟ 2.10....ΕΡΠΕΤΟ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγα ρε που δεν ξερουν τι τους γινεται,θελεις να σου τα εξηγησουν παλι ρε, αγραμματε ιθαγενη .
    Ο Παγκαλος επι του εργου.
    Οχετος,και τα λαμογια στην αρπαχτη.
    Αυτο θα πη σοσιαλισμος ,στο κατ βλακογιωργου ευαγγελιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

    ΕΔΩ ΖΕΙ Κ΄ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Κ΄ ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Κ΄ ΣΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Κ΄ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ
    ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΑΣ Κ΄ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ,
    ΤΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΥΤΟΝ ΚΥΡΙΟ.

    Κ΄ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.....
    ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ, ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ , ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ 15 ΜΗΝΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ, ΣΤΑ ΛΑΘΗ, ΣΤΟΥΣ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΟΜΑ Κ΄ ΣΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑΧΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ..

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΑΥΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ, <> ΕΙΠΕ Ο ΕΞ ΙΣΟΥ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ.....

    ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ...

    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2.13 και 2.18 δεξιοκοκκινα αποβλητα χειροτερατων...πυρηνικων....ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΔΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2.37 ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ,ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΣΑΙ....ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΣΟ "ΚΟΣΤΙΖΕΙ" ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΗΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ;;;;;;;;;
    ΑΙΣΧΟΣ ΠΑΣΟΚΟΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΕΙΑΣΑΣ ....ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΠΑΡΠΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ....ΓΕΙΑΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ....ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΚΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΤΟΥΡΑ ΣΟΥ........ΜΗ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΝΤΙΝΤΙΔΑΚΙΑ..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ!!!ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι το ΠΑΣΟΚ θα σώσει τη χώρα για μια ακόμη φορά. Με αναρτήσεις γελοίες για 5 ή 10 ευρώ δεν πρόκειται να ξαναδείτε εξουσία. Και στο κάτω-κάτω όλοι οι δεξιοί να το πάρετε ΑΠΟΦΑΣΗ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ
    Οι δεξιοί που με λαμογιές κατορθόσατε να διορίζετε κόσμο τώρα ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΙΑ εκεί που οδηγήσατε τη χώρα. Άιντε, που θα πείτε και για το ΙΚΑ που το ΠΑΣΟΚ ΙΔΡΥΣΕ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕ!
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 5 Ιανουαρίου 2011 3:46 μ.μ.ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΑΠ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΤΗΝ ΣΟΎΦΡΑ ΣΑΝ ΒΑΡΈΛΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ;
    ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΠΛΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΑΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ,Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 5 Ιανουαρίου 2011 3:54 μ.μ
    ΔΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ,ΜΕ ΣΠΡΕΝΤ 990,ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ 1390 ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ Τ0 2011 ΤΑ 420 ΔΙΣ ΕΥΡΩ;
    ΑΠΟ ΤΙ ΑΠΣΤΑ ΕΙΣΤΕ ΠΛΑΣΜΕΝΟΙ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ,ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΟΙ.ΤΟΣΟ ΦΑΝΤΟΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΑΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ;
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΝΟΝΙ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΣΚΑΣΕΙ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ηγέτης που πέρασε ποτέ απ' αυτόν τον τόπο. Αυτά που έκανε κανενας δεξιός δε θα τολμούσε ούτε να διανοηθεί όχι να κάνει.
    Λοιπόν ρουφάτε τ αυγό σας και στη γωνία βρωμοδεξιά ραμολιμέντα
    ΚΑΝΤΕ ΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ
    Κι όσο για τον ΠΑΓΚΑΛΟ έχω ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ Σ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ
    Πρόκειται ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ που αυτά που λέει θα τα καταλάβουμε μετά ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ (καλά οι δεξιοί μετά από 200!)
    ΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 5 Ιανουαρίου 2011 5:10 μ.μ.
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΜΩΡΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΘΩ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΠΛΟΦΕΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ.

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΚΑΠΕΛΩΤΟΣ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ: ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣ ΑΤΟΠΟΝ ΑΠΑΓΩΓΗΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ 'ΚΑΤΕΧΟΥΝ' ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ.

    ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΣΑΛΑΠΑΤΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ: ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ/ΣΧΕΔΙΑ/ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΕΧΑΣΑΝ: ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ: ΚΕΦΑΛΙ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε καθεστώς… "αναστάτωσης"... η κυβέρνηση

    Η έλλειψη συντονισμού φέρνει γκρίνια στο ΠΑΣΟΚ
    Επιστρέφει ο προβληματισμός στο Μαξίμου μετά τα νέα κρούσματα ασυνεννοησίας και έλλειψης συντονισμού μεταξύ υπουργών, ενώ η κυβέρνηση από την ερχόμενη εβδομάδα που ανοίγει και πάλι η Βουλή καλείται να προβεί σε αγώνα δρόμου για να προλάβει τις κρίσιμες προθεσμίες του Μνημονίου και την αξιολόγηση του Φεβρουαρίου για την τέταρτη δόση.

    Το περιστατικό με τον Τάκη Ρήγα και τις επιστροφές του ΦΠΑ, το οποίο προκάλεσε την έκρηξη του οικονομικού επιτελείου και τα παράπονα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου σε κεντρικό επίπεδο είναι ενδεικτικό, ενώ μόνο απαρατήρητη δεν περνά η νέα αναστάτωση και στο υπουργείο Παιδείας, όπου η σύγκρουση του Γιάννη Πανάρετου με τον Αχιλλέα Μητσό ερήμην της Άννας Διαμαντοπούλου οδήγησε στην παραίτηση του δεύτερου - γεγονός που έσπευσε να εκμεταλλευθεί πολιτικά η Ν.Δ.

    Στο προσκήνιο επανέρχονται τα σενάρια για δημιουργία κυβερνητικής επιτροπής, αλλά ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι έχει καταλήξει στην ενίσχυση του διαθεσμικού οργάνου, στο οποίο συμμετέχουν εκπρόσωποι από την κυβέρνηση, τη Βουλή και το κόμμα, και το οποίο θα λειτουργεί παράλληλα με το συντονιστικό όργανο της κυβέρνησης.

    Κάτι που έχει προκαλέσει και αρνητικά σχόλια στο εσωτερικό της κυβέρνησης, δεδομένου ότι τα προβλήματα συντονισμού επιχειρείται να λυθούν με περισσότερα κέντρα εξουσίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ....ΜΠΑ!

    Νέα κόντρα στην κυβέρνηση ;
    Το σημείο διαφωνίας Παπακωνσταντίνου-Ραγκούση

    Κάθετα διαφωνεί ο υπουργός εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης Γιάννης Ραγκούσης με οποιαδήποτε προσπάθεια συρρίκνωσης του δυναμικού σε Δήμους και Περιφέρειες της χώρας.

    Για το λόγο αυτό ήδη το κλίμα είναι ψυχρό μεταξύ του κ. Ραγκούση και του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου που θέλει κι άλλες παρεμβάσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα ώστε να λάβει η χώρα την επόμενη δόση από την τρόικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 8:17 ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ... ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 8:23 ΠΩΠΩ! ΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΟΝΙΚΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΟΥΣ; ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. η ενοχή των ευνούχων ...

    Αυτό το μαλλιά-κουβάρια ζεϊμπέκικο χόρεψε στις γιορτές ο Παπανδρέου
    (η φωτογραφία από τη «Δημοκρατία»). Αναλόγου ήθους (σαν να χοροπηδάει κατσίκι στα κάρβουνα), αισθήματος (σαν να σφάζεται κοτόπουλο από δασύτριχο βυρσοδέψη) κι αισθητικής, έναν αγνώστου ταυτότητος ανάλογο χορό είχε χορέψει ο Παπανδρέου κι ενώπιον του Τζεμ.

    Είναι αλήθεια πως ουδείς θα περίμενε απ' τον Γιωργάκη να χορεύει το ζεϊμπέκικο όπως ο Τσαρούχης (δηλαδή σαν τον Χριστό πάνω στον σταυρό), ούτε όπως ο κατάδικος στο κελλί, σεβαστικά και προσεκτικά.

    Αλλωστε, οι περισσότεροι νεορωμιοί χορεύουν πια χοροπηδηχτόν αυτόν τον ζόρικο χορό, καθώς ο χλιδολαϊφοκαψούρικος τρόπος επιβάλλει.
    Γιατί ο Γιωργάκης να τον χορεύει διαφορετικά απ' όσον κορδακίζονται κι ακίζονται στα πρωινάδικα τα
    κατά διαταγήν αιωνίως χαρούμενα φροκαλάκια ;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 10:15 ΑΡΕΣ -ΝΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΓΚΕΜΠΕΛΑΚΙ.

    ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ: 'ΧΑΛΙΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΟΓΑΠ' ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ'ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ'.

    ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 'ΕΚΠΕΣΕΙ'.

    ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ" & ΤΩΝ "ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ" ΠΑΙΖΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ.

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΛΑΦΑΡΕΣ ΠΟΥ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕ 'ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ' ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ, ΜΑΥΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου