Τράγκας:Πως είδα τον Καραμανλή σ' ένα δίωρο τετ-α-τετ

26

Ο  Γιώργος Τράγκας είχε μια συζήτηση εφ’ ολης της ύλης με τον Κ. Καραμανλή, όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος στο περιοδικό «Crash». Το άρθρο του Γ. Τράγκα με τίτλο «Πώς είδα τον Καραμανλή σ’ ένα δίωρο τετ-α-τετ»  αναφέρει πως σκέφτεται ο πρώην πρωθυπουργός αν θα κατέβει στις επόμενες εκλογές και βρίσκει τις τελευταίες κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά θετικές.

«Εγώ τελείωσα. Θα ασχοληθώ με την οικογένεια μου, τον Αλέξανδρο και την Αλίκη…Θα γράψω ένα βιβλίο, μια ιστορική αφήγηση, όχι ένα πολιτικό μανιφέστο» λέει ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο κ. Καραμανλής, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα, μίλησε για όλα.

ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ: «Πίστευα ότι δεν με αγγίζει ηθικά το θέμα του Βατοπαιδίου. Πήγαινε να δεις τώρα που μένει ο Αγγέλου και θα καταλάβεις. Σίγουρα έγιναν λάθη».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Ο ίδιος και το επιτελείο του γνώριζαν την οικονομική κατάσταση. Υπήρχε κρίση ελλείμματος αλλά όχι....... δανεισμού.

Γι΄αυτό μιλούσε για ήπια προσαρμογή. Τότε δεν υπήρξε πρόβλημα δανεισμού της χώρας από τις αγορές. Αυτό έγινε μετα…

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΤΟΧΟ: «Οι ενδιαφερόμενοι τότε κινητοποίησαν τους μεγάλους κατασκευαστικούς οίκους στην Ευρώπη, την Μπουίκ, τη Χόχτιφ, και άλλες, που με τη δύναμή τους μπλόκαραν το νομοσχέδιο.  Μας απείλησαν ότι θα μας κόψουν τις επιδοτήσεις. Τι να έκανα; Τώρα όμως οι κοινοτικοί με απόφασή τους μας δικαιώνουν».

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ: «Βρεθήκαμε με τον Τάσσο Παπαδόπουλο  και του είπα ότι θα τον στηρίξω σε ότι αποφασίσει. Μου είπε, είμαι γέρος και άρρωστος. Δεν μπορώ να δεχθώ τέτοιο πράγμα για το τόπο μου. Τον κοίταξα και του είπα: Είσαι γέρος και άρρωστος, αλλά και πολύ μάγκας».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ: Στο πρώτο κιόλας ραντεβού ο ηγέτης του Κρεμλίνου τον είχε προειδοποιήσει, προτού αρχίσει την κουβέντα. «Το ΄ χεις  μετρήσει αυτό που κάνουμε; Αυτήν την συνάντηση; Θα σου επιτεθούν τα Μέσα Ενημέρωσης στην Αθήνα».

ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ:

Για πρώτη φορά υπήρξε βέτο σε επίσημη αμερικανική πρόταση. Ούτε ο Σαρλ ντε Γκολ, παρά  το γεγονός ότι είχε φύγει   από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ, δεν είχε τολμήσει κάτι τέτοιο. Και την ώρα που ο Μπους, αν και «είχε προειδοποιηθεί» , δήλωνε ότι τα Σκόπια  θα είναι το επόμενο μέλος της Ατλαντικής Συμμαχίας.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ: Βλέπει το κακό να δυναμώνει

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ: Οι τελευταίες κινήσεις του είναι θετικές.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΒΓΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ: Η Μέρκελ πέντε μέρες νωρίτερα αρπάχτηκε στο τηλέφωνο μαζί του λέγοντας ότι «τα επιχειρήματα που μου λέτε για τη μη είσοδο των Σκοπίων, είναι ακριβώς τα ίδια που μας λέγατε για να εισέλθει η Κύπρος στην Ε.Ε». Έγινε χαμός σε εκείνο το τηλεφώνημα με τη Γερμανίδα καγκελάριο, που ενδιαφέρονταν  επί μονίμου βάσεως  για τη πώληση των μαχητικών της αεροσκαφών.

Δημοσίευση σχολίου

26Σχόλια
  1. ΠΑΣΟΚ - ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπό το πρίσμα των συγκλονιστικών γεγονότων στα γύρω μας κράτη που πάνε να γίνουν ισλαμικά και να κατασφάξουν κάθε αλλόφυλο (χριστανό, άθεο, δωδεκαθεϊστή κλπ), καλό θα ήταν η παραπάνω συνέντευξη να περιελάμβανε την ερώτηση

    αν φοβάται ο κ.Κωστάκης τυχόν εξέγερση των εδώ ισλαμιστών και πογκρόμ κατά των διαφορετικών (ΕΜΕΙΣ είμαστε οι διαφορετικοί, για όποιον χαζό δεν καταλαβαίνει)

    και αν ναι τι μέτρα έλαβε γι αυτό, πχ φρόντισε να τους κάνει χριστιανούς ή έστω άθεους, φρόντισε να τους απελάσει αμέσως κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΣΤ
    Κότες λυράτες βουλευτές.
    Κότες μπροστά στον αρχηγό που τους βάζει τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΥΣΤ
    Κότες λυράτες βουλευτές.
    Κότες μπροστά στον αρχηγό που τους βάζει τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΥΣΤ
    Χίλιες φορές Χρυσή Αυγή ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κατα των μουσουλμανων, επι καραμανλη, δεν τολμουσε να μιλησει κανενας δεξιος βουλευτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H BΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ,ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ ,ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...

    H BΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ,ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ ,ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.


    ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ


    Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να ‘ναι Έλληνας. Γι’ αυτό και το κόμμα λέγεται Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδος και όχι Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα… Η κομμουνιστική φυλή ζει μια ζωή τερατώδη αληθινά, πραγματικά μεταφυσική. Ο κομμουνιστής, ο διαφοροποιημένος πια κομμουνιστής, δεν βλέπει όπως βλέπουν όλοι οι άνθρωποι, δεν ακούει όπως ακούν οι άλλοι, δεν διαβάζει όπως διαβάζουν οι άλλοι…».
    Στρατής Μυριβήλης

    http://www.pare-dose.net/?p=3544#more-3544#ixzz0iH9WK297


    ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ


    ''Δεν υπάρχουν Έλληνες κομμουνιστές. Όταν κανείς γίνει συνειδητός κομμουνιστής παύει να ‘ναι Έλληνας. Γι’ αυτό και το κόμμα λέγεται Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδος και όχι Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα… Η κομμουνιστική φυλή ζει μια ζωή τερατώδη αληθινά, πραγματικά μεταφυσική. Ο κομμουνιστής, ο διαφοροποιημένος πια κομμουνιστής, δεν βλέπει όπως βλέπουν όλοι οι άνθρωποι, δεν ακούει όπως ακούν οι άλλοι, δεν διαβάζει όπως διαβάζουν οι άλλοι…».
    Στρατής Μυριβήλης

    http://www.pare-dose.net/?p=3544#more-3544#ixzz0iH9WK297

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χίλιες φορές Χρυσή Αυγή. Κανένα άλλο κόμμα (ούτε η Ντόρα) δεν είναι σε θέση να χώσει τους ζιβάγκος λαμόγιος στη φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πληθυσμος Αίγυπτου 79,089,650

    Πληθυσμος Τυνησιας 10,432,500

    ειδατε εστω το 1/3 απο αυτους στον δρομο?

    ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ,ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ!!!

    «Συνδιαλλαγή» Τουρκίας –Ευρωπαϊκής Ένωσης για βίζα με μετανάστες
    Ιανουάριος 29, 2011.


    «Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να ξεκινήσει σύντομα διαπραγματεύσεις με την Τουρκία, για να ταξιδεύουν οι Τούρκοι πολίτες στην ΕΕ χωρίς βίζα, αν επιθυμεί να σταματήσει η Άγκυρα να διοχετεύει μετανάστες από την Ασία και την Αφρική μέσω των συνόρων της».

    Τα παραπάνω σημειώνουν βουλγαρικές εφημερίδες που επισημαίνουν ότι ειπώθηκαν από τον Τούρκο επικεφαλής των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ, Εγκεμέν Μπαγκίς.

    Σύμφωνα με την ΕΕ, η Τουρκία έχει γίνει μια σημαντική δίοδος διέλευσης για τους μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και την Ινδία που προσπαθούν να μπουν στην ΕΕ μέσω της Ελλάδας.

    Ο Μπαγκίς τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει καταργήσει την υποχρέωση θεώρησης για τους πολίτες ξένων χωρών όπως η Παραγουάη και η Ουρουγουάη ενώ δεν έχει καταργήσει την υποχρέωση αυτή για τους Τούρκους.

    Οι Βρυξέλλες κατηγόρησαν την Τουρκία ότι επιδιώκει ‘συνδιαλλαγή’ του ζητήματος της θεώρησης εισόδου στην ΕΕ για τους πολίτες της, με τους παράνομους μετανάστες από την Αφρική και την Ασία καθώς απειλεί ότι, αυτοί, θα κατακλύσουν την Ευρώπη από το έδαφός της.

    http://www.echedoros-a.gr/2011/01/blog-post_5748.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 29 Ιανουαρίου 2011 11:37 μ.μ.

    Μη λες χαζομαρες.

    Μα δεν περιμενε κανεις να κατεβει το 1/3 του πληθυσμου. Ως συνηθως λιγοι σκοτωνονται στην "πρωτη γραμμη" και επωφελουνται οι υπολοιποι τα κερδισμενα τηε εξεγερσης.

    Οπως πχ σε ενα εργοστασιο που γινεται απεργια διεκδικωντας αυξησεις υπαρχουν και οι απεργοσπαστες. Την αυξηση ομως εφοσον κερδηθει την επωφελουνται ολοι, ακομα και οι απεργοσπαστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτός ο ανθρωπάκος που δεν έκανε ούτε για καθαρήστρια σε μπακάλικο, κυβέρνησε μια χώρα 5,5 χρόνια!!!

    Τράβα να φας καμια συκωταρια Κωστάκη και άσε τις δηλώσεις γιατί δεν πείθεις ούτε τις πέτρες.

    Α, και που εισαι? Μακριά τα δίδυμα απ την πολιτική. Αρκετά με το καραμανλικαιικο. Καιρός να μπείτε σε Μουσείο αφού δεν μπήκατε φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:52 μ.μ.
    Για τους παπατζηδες τι εχεις να πεις;
    Π.χ. για τον γιωργακη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ηλίθιος αγράμματος 11:52 που γράφει την καθαρίστρια "καθαρήστρια" νομίζοντας ότι προέρχεται από την "καθαρή" και όχι από το "καθαρίζω" τολμά να κρίνει τον Καραμανλή.
    Τράβα πλύσου βρε άπλυτο υποκείμενο.
    Δυστυχώς οι ηγέτες έχουν από κάτω πόπολο σαν εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 29 Ιανουαρίου 2011 11:50 μ.μ.

    Οκ λεω χαζομαρες

    Αλλα το παραδειγμα σου ειναι αστοχο

    Πρωτον γιατι συνηθως στης απεργειες η πλειοψηφια ειναι αυτη που απεργη και ενα ελαχιστο ποσοστο ειναι οι απεργοσπαστες,δηλαδη το ακριβως αντιθετο με οτι συμβαινει με της λεγομενες "Εξεγερσεις" σε τυνησια και αιγυπτο, επισης με βαση αυτη την λογικη ο Δεκεμβρης του 2008 ηταν μια εξεγερση

    ηταν ομως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανατριχιασα, συγκινηθηκα και μετα δακρυσα ρε σεις...

    Υ.Γ. [αντε μην πω και τιποτα αλλο]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 29 Ιανουαρίου 2011 11:32 μ.μ.


    ΔΕΝ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ..

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΣΤΡΑΒΟΠΗΔΗΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ.. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΨΩΛΕΣ ΙΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΙΣΙΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Τράγκας δεν ήταν που έλεγε τον Καραμανλή "Δον Μπουχέσα" πριν από λίγο καιρό; Τώρα του πήρε και συνέντευξη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ο της ΑΛΗΤ ΤΡΑΓΚΑΣ

    απο την πρώτη βδομάδα..αφου δεν τον έκανε Υφυπ Τυπου ο Καραμανλής
    του έκανε βρόμικο πόλεμο

    τι σκατα θέλει τώρα το ΤΟΜΑΡΙ..
    ΓΔΑΡΣΙΜΟ.....ε...γδράρτε τον.
    ΑΡΚΕΤΑ.με τον κάθε αλήτη στην πλάτη της ΝΔ.
    ας πάει να κλάφτεί στο αφεντικό του
    τον Κουρή το μουνόπανο..το φαλιριμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 30 Ιανουαρίου 2011 12:19 π.μ.


    ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΑΚΕΙΝΟΣ ΤΩΝ ΔΙΣ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΖΑΧΟΠΟΥΛΙΚΟΥ ΝΤΙΡΛΑΝΤΑ ΝΤΙΡΛΑΝΤΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΤΗΣ ΒΟΝΤΑΦΟΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΕΞΙΟΚΟΚΚΙΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΙΧΜΑΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
    ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ
    ΕΠΙ ΔΙΠΛΟΥΝ ΗΛΙΘΙΑ ΣΥΦΙΛΙΔΙΚΗ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ?

    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ..ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ?

    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ..
    ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ..ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φιλε Πασοκωλογλυφτη δικαιωμασου να εχεις ΣΚΑΤΑ στο κεφαλη σου, αλλα μην ανοιγεις το στομα σου γιατι ΒΡΩΜΑΕΙ,πρασινορουφιανε ΙΦΘΙΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 11.52 Απο εξωσοματικη ειναι τα διδυμα! Το "εργαλειο" δουλευει μονο για κατι "γιουσουφακια" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 4,36 το ξημέρωμα...
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΠΑΣΟΚΑ ΓΑΜΙΕΣΑΙ
    ΑΝΑΠΟΔΑ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΑΠΟΔΟΣ
    ΠΟΥΣΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 12.04 Τι εγινε, εχουμε νευρα? Δεν πειραζει να τους χαιρεσαι και τους 300. Ολοι πανω κατω ιδιοι με τον Κωστακη ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου