Μετανάστες κατέλαβαν την Νομική και εγκατάσθηκαν εκεί!!!!!

35
Χάος επικρατεί στη Νομική Σχολή Αθηνών όπου έχουν εγκατασταθεί 300 μετανάστες. Σκοπός τους είναι να συμμετέχουν σε πανελλαδική απεργία πείνας με αίτημα τη νομιμοποίησή τους χωρίς προϋποθέσεις και ίσα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα με τους Έλληνες εργαζομένους. “Προτιμάμε να πεθάνουμε εδώ, παρά τα παιδιά μας να ζήσουν αυτά που περάσαμε εμείς", αναφέρουν.
Προέρχονται στη συντριπτική τους πλειονότητα από αραβόφωνες χώρες της Βόρειας Αφρικής και εργάζονατι ως επί το πλείστον σε αγροτικές δουλειές και σε οικοδομές. Διαμαρτύρονται ότι ζουν "στο σκοτάδι της παρανομίας, σε συνθήκες άγριας εκμετάλλευσης της.........
εργασίας τους".
Αύριο στις 12 το μεσημέρι πρόκειται να δώσουν συνέντευξη Τύπου. Ακόμη 50 άτομα θα κάνουν απεργία πείνας στη Θεσσαλονίκη.
Αντεγκλησεις μεταξύ των παρατάξεων
Οι διοργανωτές της κινητοποίησης υποστηρίζουν ότι δεν τίθεται ζήτημα παρακώλυσης των φοιτητών στην παρακολούθηση των μαθημάτων τους, αναφέροντας το παλιό κτήριο της Νομικής δεν χρησιμοποιείται πλέον για τις ανάγκες της Σχολής. Ωστόσο, οι φοιτητικές παρατάξεις της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ με ανακοινώσεις τους εκφραζουν τη διαφωνία τους με την κατάληψη του κτιρίου και κατηγορούν μέλη της φοιτητικής παράταξης ΑΡ.ΕΝ., που πρόσκειται στο  Συνασπισμό, ότι οργάνωσε την εγκατάσταση των προσφύγων στη Νομική.
Η φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ, με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει μέλη της νεολαίας Συνασπισμού και της ΑΡ.Εν, του κομματικού της βραχίονα στα πανεπιστήμια, γιατί «αποφάσισαν με το "έτσι θέλω" και δίχως καμία νομιμοποίηση να εγκαταστήσουν στο κτίριο της Σχολής 250 μετανάστες, που αιτούνται νομιμοποίηση χωρίς προϋποθέσεις. Μάλιστα, αδιαφόρησαν προκλητικά για την απόφαση της Κοσμητείας της Νομικής, που απέρριψε το εν λόγω αίτημα από την περασμένη εβδομάδα».
Η παράταξη εκφράζει μεν την αλληλεγγύη της στους μετανάστες, ωστόσο, τονίζει ότι «σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως κάποιοι επιμένουν να αντιλαμβάνονται την αλληλεγγύη με όρους μικροκομματικής σκοπιμότητας».
Εξάλλου, και η ΔΑΠ με ανακοίνωσή της διαφωνεί με την κατάληψη του κτιρίου και επισημαίνει: «Υπεύθυνοι γι αυτή την κατάσταση είναι τα μέλη της φοιτητικής παράταξης ΑΡ.ΕΝ. και εξωπανεπιστημιακές ομάδες υποστηριζόμενες από τον Συνασπισμό, οι οποίοι χωρίς καμία άδεια εισέβαλαν στο νέο κτίριο, έσπασαν τις ενδιάμεσες πόρτες και κατέλαβαν το κτίριο της Σόλωνος εγκαθιστώντας στρώματα και λοιπά είδη».

Δημοσίευση σχολίου

35Σχόλια
  1. “Προτιμάμε να πεθάνουμε εδώ, παρά τα παιδιά μας να ζήσουν αυτά που περάσαμε εμείς",

    αφού ζούσανε τόσο άσχημα να μην κάνουν παιδιά, η μήπως exoum εμείς ευθύνη για το ότι τα ζώα του ισλαμ γεννοβολούνε αβέρτα; ΟΥΣΤ στις χώρες σας μαζί με τα καθίκια που σας υποστηρίζουν ΚΚΕ/ΣΥΡΡΙΖΑ/ΑΝΤΑΡΣΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ας τα κανανε αυτα στην αγγλια η τη γερμανια η το ισραηλ....

    εδω ειναι η χωρα του γαπ..

    ΠΑΣΟΚ

    ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την βοήθεια του συναυτισμού της αριστεράς και των αναρχοπρεζάκηδων εγκαταστάθηκαν εκεί οι λάθρο. Άντε να τους βγάλεις από εκεί μέσα. Οι κουράδες και τα τσίσα θα πάνε σύγνεφο. Και απ' έξω επί της οδού μασσαλίας κάπου 500 νέγροι πωλούν τα πάντα. Από μαύρη (οτιδήποτε σε μαύρη) μέχρι άσπρα τσίγγινα σωβρακάκια για την ΔΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά απο το πρωί της Κυριακής που αποβιβάστηκαν απο το πλοίο "ΛΑΤΩ" προερχόμενοι απο τα Χανιά, και εν χορδαίς και οργάνοις, γύρω στα πεντακόσια και βάλε ατομα μαζί με τους υποστηρηκτές τους θολοκουλτουριάρηδες,ανεχώρησαν απο Πειραιά και κατευθύνθηκαν πρός την Νομική σχολή καννένας δεν πήρε χαμπάρι απο τον κρατικό μηχανισμό το τι συμβαίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...........με αίτημα τη νομιμοποίησή τους χωρίς προϋποθέσεις και ίσα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα με τους Έλληνες εργαζομένους....................

    Δεν απαιτείτε αγαπητά αδέλφια τίποτα σε μια χώρα που δεν σας κάλεσε και στην οποία μπήκατε λαθραία , ουτε κάν να συζητήσετε τις προυποθέσεις ; το τι ποιοί εισαστε , τι ποινικό αρχείο εχετε , τι ιατρικό αρχείο εχετε που ανήκετε , τίποτα ; ετσι απαιτείται ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν φύγουν, αν φύγουν ποτέ, απολύμανση κάργα στο κτίριο. Στους 300 προσθέστε και τουλάχιστον 5 άτομα στον καθένα επισκέψεις και μετά υπολογίστε τί θα γίνεται στη Νομική. Για βρείτε αυτούς τους διοργανωτές και πείτε τους να τους πάρουν τους λαθρο σπίτια τους ή στα γραφεία του Συνασπισμού. Ακόμη καλύτερα να τους βάζετε να καθαρίζουν κάθε μέρα τις βρωμιές των λαθρο. Να δούμε μετά θα τους ξανακουβαλήσουν;
    Η βλακεία έχει και ένα όριο. Έχουνε καταλάβει το Πολυτεχνείο, τα Προπύλαια και τώρα την Νομική. Πολύ φιλομαθείς είναι αυτοί οι λαθρο. Το Κράτος και το Υπουργείο παιδείας εκτός από μυστικές συμφωνίες ξεπουλήματος τί κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 4:51 μ.μ.
    .... φανερες συμφωνιες ξεπουληματος οπως αυτη.
    Οσο για το κρατος.... ποιο κρατος;;;
    Αυτο του Αρχοντα της Μαλακιας γιωργακη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4:50 μ.μ.
    επαναλαμβάνουν με δικά τους λόγια, ότι Έλληνας δεν γεννιέσαι, Έλληνας γίνεσαι. όχι διότι αγαπούν την Ελλάδα αφού δεν σέβονται τους νομους της αλλα διότι τους βολεύει. και τα μαλακισμένα της αριστεράς χειροκροτούν τους μουσουλμάνους εισβολείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. XAXAXAXAXAXA
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΡΡΡΡΡΡΡΩΜΙΟΙ Ε ΡΩΩΩΩΜΙΟΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δώστε ρε παιδιά από ένα σκουπάκι στους "αντιρατσιστές" να σκουπίζουν το σκ... των φίλων τους να δεις για πότε θα φύγουν. Τώρα που εξαπλώθηκαν οι λαθρο και στο Κολωνάκι και θα του τρώνε και στην μάπα οι καθηγητές της Νομικής και τα πέριξ γραφεία θα είναι υπέροχα. Τρακόσιοι έτοιμοι για απέλαση. Καλά θα έκανε η Αστυνομία να περιμένει απ'έξω και όποιος μπαίνει βγαίνει να γραπώνεται και να πηγαίνει στον αγύριστο. Για να δούμε αν θα το ξανακάνουν. Αλλά εμείς τους κοιτάμε. Σίγουρα θα έχει και περιπολικό απέναντι να τους κοιτάει να δει αν είναι όμορφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιά αστυνομία ρε φίλε;;Του Τζέφρυ ή της Διαμάντως Μπίλντερμπεργκ;; Αυτοί είναι πράκτορες επι έργω. Το έργο τους σε αγαστή συνεργασία με τους θολοκουλτουριάρηδες του σφύριζα είναι η πλήρης διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας. Δεν θυμάσαι τον τσίπριζα που είχε πάει με μιά μαύρη στο Προεδρικό; Ο Τσίπριζα, ο κων/νου της αντα-ciaς και το πασοκ είναι παιδιά του ίδιου Θεού. Του σόρος αυτοπροσώπως. Της new-world order ( Νεα τάξη πραγμάτων ) που επιβάλλει κατάργηση εθνών-κρατών-λαών και συνόρων. Θα υπάρχουν μόνο δύο τάξεις. Οι νεοταξίτες και οι δούλοι. Τους αράπηδες τους έχουν για δούλους όπως και εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΡΑ. ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ..

    ΑΝ ΣΟΥ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ? Ε ?
    ΓΙΑ ΛΕΓΕ......
    ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΔΙΑΡΙΔΕΣ.
    ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΙΟ ΣΚΑΤΑ ΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ..

    ΓΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ......
    ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ?
    ΑΠΑΙΤΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ?
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ?

    ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ?
    ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ?
    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΟΦΙΣΟΥΝΕ.
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ....
    ΑΨΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΩΦΙΣΟΥΝΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ.ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΣΤΗΧΙΑ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.....ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ? Ε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H εγκατάσταση μουσουλμάνων λαθροεισβολέων στο κτίριο της Νομικής με τη βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ,
    που τους έδωσε και στρώματα,
    να κοιμούνται και να γ.αμιού.νται, εντάσσεται άραγε στα περί κοινωνικής εξέγερσης ;

    Απορία: Η κυρία Πορτάλιου θα τους επισκέπτεται μέρα ή βράδυ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτοί ακόμη και η Δρακώνα να τους πέσει στα στρώματα του σύριζα θα την ξεσικίσουνε..Αφήστε πιά τη ρεpussy. Τέτοιο άχτι έχουνε με μας τις χριστιανές που φοράμε μίνι ( ή οτι έχει απομείνει που θάλεγε κι' ο σέφερ λή)...Nα τους πάρει ο Γιωργάκης στο καστρί και να τους χτίσει και τεμενάκι (κατά το εκκλησάκι). Και να καμαρώνει το παλληκάρι μας τους τουρλωμένους βρωμοκώλους τους που κοιτάνε και κλάνουν τον ουρανό. Οι μαγκρεμπιανοί (Αλγερινοί, αγαρινοί, μαροκινοί) κ.λ.π. είναι εγκληματίες εν εξελίξει. Σφάλμα και έγκλημα η απόδοση ιθαγένειας σε αυτά τα ζώα. Δείτε τι κάνουν στις Γαλλικές πόλεις. Οι εμπρησμοί και οι δολοφονίες είναι στην ημερήσια διάταξη (αλλά τις κρύβουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΤΙΝΤΙΔΑΚΟ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ...ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ....ΑΦΓΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ???ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να πανε να τα κανουνε αλλου αυτα τα
    παιχνιδια, ας οψονται οι Σιζηραιοι και οι λοιποι αριστεροι,οι Καμινιδες
    κ.λ.π. ανθελληνες. Ο Παπουτσης να
    αμωλησει τα Μαντροσκυλα της αστυνομιας να τους εξωσουν ΑΜΕΣΑ.
    Enough is enough.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΩΡΑ ΧΑΡΑ ...Η ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ ΠΡΩΗΝ
    ΠΟΥΤΑΝ ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ.
    Η ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ.

    ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΜΑΥΡΟ ΚΡΕΑΣ
    ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ
    Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ
    ΜΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΥΓΝΟΜΟΥΝΕΙ
    ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ...ΠΕΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σε ανακοίνωση της «Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης» αναφέρεται ότι η απεργία πείνας «αποτελεί απάντηση στην κρατική επιχείρηση διαίρεσης των εργαζομένων, εξαίρεσης δικαιωμάτων, κοινωνικού αποκλεισμού και ρατσισμού».
    «Η εξαθλίωση ενός τμήματος της κοινωνίας προαναγγέλλει την εξαθλίωση και άλλων. Γι' αυτό η αλληλεγγύη μας στον αγώνα των μεταναστών είναι αγώνας για τα δικαιώματα όλων μας», τονίζεται.

    από ποτε είναι εξαίρεση δικαιωμάτων & ρατσισμός η τήρηση των νομων της χώρας και από ποτε οι εισβολείς γίνανε τμήμα της κοινωνίας μας;
    και τι δικαιώματα παραπάνω θα έχει κάποιος από μας αν οι μουσουλμάνοι εισβολείς πετύχουν αυτά που ζητάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 7.45 ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ MEGA ...ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΟΛΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ

    ΣΚΡΟΦΑ - ΑΝΟΗΤΗ - ΗΛΙΘΙΑ
    ΨΥΧΟΠΑΘΗ - ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. -Τα ίδια σκατά έκαναν οι αριστεροί με τους Βούλγαρους
    -τα ίδια σκατά κάνουν τώρα με το Μακεδονικό,
    -τα ίδια σκατά έκαναν με τους αλητοσυνδικάλες που διαλύσαν κάθε υγιή επιχείρηση και βιομηχανία,
    -τα ίδια σκατά έκαναν με τους μπαχαλάκηδες
    -τα ίδια σκατά κάνουν τώρα και με τους λάθρο

    Οι άνθρωποι γενικά ειναι ανθέλληνες και στόχος τους ειναι η διάλυση του Ελληνικού κράτους και ότι προλάβει κι΄αρπάξει ο κώλος τους.
    Καλό ειναι να απομονωθούν και εξοστρακιστούν όσο ειναι νωρίς μην αρχίσει κανενας εμφύλιος γιατι αρκετά τους ανεχθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ
    ΟΘΩΜΑΝΙΚΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΟ
    ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ........!!!!!!
    ( να πάνε να γαμνηθούμε τομάρια ?
    -----------------------------------

    Ε, όχι και να μεταναστεύσουν οι κάτοικοι της Γαύδου!

    Στον έσχατο βαθμό της απόγνωσης έφτασαν οι λιγοστοί ακρίτες του νοτιότερου σημείου της Ευρώπης, την λησμονημένη Γαύδο με τον συνεχιζόμενο ακτοπλοϊκό αποκλεισμό τους χωρίς να διαφαίνεται φως στο κατασκότεινο τούνελ της ελπίδας, αιτία που τους υποχρεώνει να...
    σκέφτονται ακόμα και τη μετανάστευση αφήνοντας πίσω ότι με κόπο και δάνεια απέκτησαν. Από την Γαύδο δεχόμαστε τακτικά τηλεφωνικά μηνύματα ζητώντας την συμπαράσταση μας την οποία μετά χαράς και μεγάλης υποχρεώσεως προσφέρουμε γράφοντας από καρδιάς δυο λόγια συμπαράστασης για την απαράδεκτη κατάσταση σε βάρος των πιο αδύναμων και αδικημένων ανθρώπων της ελληνικής επικράτειας που γίνεται, δυστυχώς, από τη σημερινή κυβέρνηση. Περισσότερα για την Γαύδο εδώ: http://www.yanniskakanos.gr/reportaz/koinonika/480.htm


    Γιάννης Η. Κάκανος
    http://www.yanniskakanos.gr/reportaz/koinonika/904.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κυρία Νταλάρα, στείλτε μας μια ανακοίνωση για το θέμα...

    Με το ζόρι να βρούμε μια δήλωση από τους αγωνιστές που κατέλαβαν την Νομική Σχολή και κάνουν απεργία πείνας εκεί!!
    Ούτε με τον Καραμανλή δεν υπήρχε τέτοιος σκοταδισμός!!

    . Εστω ενα SMS στα Αλβανικα οπως το συνηθιζετε.

    Ο σύζυγος θα κάνει συναυλία ¨αφιλοκερδώς" για να τραγουδήσει τον ΝΕΟ Εθνικό μας ύμνο.
    ¨εφτά νομα σ΄ενα δομα..." ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι Ελληνες προδότες και ψυχανώμαλοι του ΣΥΡΙΖΑ καθοδηγούν τούς λαθροαφγανοισλαμιστές , χωρίς τις αδελφές του ΣΥΡΙΖΑ που για ενα φτηνό γαμιά ξεπουλιούνται ,οι "αδικημένοι" εισβολείς δεν θα τολμούσαν να κάνουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε τι χαλια ειναι αυτα; ποιος και γιατι τα οργανωνει; η αστυνομια τι κανει; οτι εκανε και το 08 που καιγονταν η Αθηνα.Ερχονται λαθραια στην χωρα μας και ζητουν ισα πολιτικα και κοινωνικα δικαιωματα;λες και τους καλεσαμε να ρθουν θα τρελαθουμε τελειως σ αυτη τη χωρα;αμαν ποια τι θα γινει; μηπως πρεπει να φυγουμε τελικα οι Ελληνες να μεινουν αυτοι;τελικα ολοι αυτοι της αριστερας τι το παιζουν ανθρωπιστες; δηλαδην τι θελουν να μαζευτουν ολοι οι ισλαμιστες στην Ελλαδα;δεν καταλαβαινω τιποτα και με φοβιζει ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ακου καταληψη στην Νομικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στο σκάϊ στις ειδήσης με την cia κασόνι είδα ένα πουστράκι "φοιτητή" κάποιας "αριστερής έτσι" να κάνει δηλώσεις ανάμεσα στα στρώματα των μαύρων. Οι αραπάδες θέλουν δέκα σαν κι' αυτό για να τα ξεκωλιάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κολοκάθικα λάθρο... και κο-μ-μουνάκια...
    Βρώμα και δυσωδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αν στη θεση αυτων ηταν καμια 300 αρια πεινασμενοι Έλληνες που φωναζανε οτι ειναι ελληνες και πεινανε και δεν έχουν που να πάνε, σε χρόνο μηδεν θα είχε πλακώσει η αστυνομία και τα κανάλια θα μιλούσαν για χρυσαυγίτες που μόλυναν το άσυλο και παρόμοια.
    Τώρα όμως μπορεί ο ΟΕΚ να τουσ δώσει και σπίτα.

    Μην ξεχνάμε ότι και η πτώση της χούντα του Γιώργου Παπ, αρχισε απο τα γεγονότα της νομικής.
    Λέτε και αυτή του Γιώργου Γαπ από εδώ να αρχίσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ποια ειναι η θέση της εκκλησίας για την καταληψη της νομικής από λαθρομετανάστες?

    Φυσικά υπέρ των μεταναστων, εκεί ξεκόλιασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν το καταλάβατε ρε πατριώτες τί κάνουν οι (ψευτο)αριστεροί; Επειδή οι Έλληνες δεν εξεγείρονται παρόλα τα παλούκια που τους έχει βάλει ο Γεωργάκης, αυτοί έφεραν αλλοδαπούς για να καταλάβουν τη Νομική και να ξεκινήσει έτσι η αντίσταση κατά της (νέας) χούντας όπως τον Φεβρουάριο 1973. Σατανικό έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΦΕΡΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ....
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΕΖ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ!!!

    ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΛΕΕΙ ΜΕ ΠΛΟΙΟ.

    ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ .

    Α ΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι ειναι αυτα ρε πατριωτες τι κανει η αστυνομια;γιατι δεν πανε να τους διωξουν με τις κλωτσιες; δουλειες του ΣΥΡΙΖΑ ειναι; τι κανουν οι φοιτητες; ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΤΩΩΩΡΡΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί αριστεροί τύπου Κουβέλη θα είναι εκτός Βουλής με τις βλακείες τους. Σιγά μην είναι αυτοί Αριστεροί. Αριστεροί του κ... είναι. Οι Αριστεροί ήτανε πατριώτες, δεν ήτανε σούργελα. Μας πουλάνε και ανθρωπισμό τα ζώα. Είναι πολύ ανθρωπιστικό να στοιβάζεις ανθρώπους σε πανεπιστημιακούς χώρους και να τους παρακινείς να πεθάνουν μέσα από απεργίες πείνας δίπλα στους φοιτητές. Α, ρε σούργελα "ανθρωπιστές". Φαντάζομαι σπίτι τους δεν πλησιάσανε οι μεταναστες. τους αμολήσανε στα μάρμαρα της Νομικής και μετά βγήκαν στα κανάλια να πουλήσουν αλληλεγγύη. Αριστεροί του καρακ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου