Η νέα σκλαβιά…

76


 Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Απροκάλυπτα. Κατά κυνικό τρόπο εξακολουθούν την κατεδάφιση και των τελευταίων άϋλων και υλικών αξιών που απέμειναν στους Έλληνες. Ψευδόμενοι ασύστολα μας οδηγούν σε μια ολική εθνική ήττα αντίστοιχη εκείνης της Μελούνας του 1897, οχυρώνοντας την ανήθικη δράση τους πίσω από τα μετερίζια της αλητοελιτοκρατίας των τοκογλύφων. Για να μας υποτάξουν από τούδε και στο εξής εσαεί. Δίχως όρους. Και για να το επιτύχουν στοχεύουν ευθέως στον αναθεωρητικό χαρακτήρα της επόμενης βουλής επειδή τούτο το Σύνταγμα, το υπάρχον, παρά  τις χρωματικές αλλοιώσεις που έχει υποστεί στα πολιτικά πλυντήρια των εγχώριων βασιβουζούκων του ΔΝΤ, εξακολουθεί  στον πυρήνα του να ακτινοβολεί  το πνεύμα του Μακρυγιάννη και αποτελεί τροχοπέδη στα διαλυτικά νεοφιλελεύθερα σχέδιά τους. Με το επιπλέον όφελος της επένδυσης υπό τον μανδύα της νομιμότητας όλων των πρόσφατων εγκλημάτων στα οποία έχουν κατά του λαού προβεί.

Να γιατί μιλούν για υπερκομματική συναίνεση. Να γιατί καθιερώθηκε η λίστα στην εκλογή των βουλευτών. Να γιατί ξαφνικά διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους πως το πολιτικό μας σύστημα έχει αποσυντεθεί ενοχοποιώντας συλλήβδην κοινωνικά κινήματα που υπερασπίζονται τα δίκαια του λαού. Να γιατί αδολεσχούν ισοπεδωτικά επί της ανασύνθεσης του υπάρχοντος πολιτικού προσωπικού θέτοντας στον ίδιο ..........κουβά δικαίους και αδίκους. Να γιατί χρόνια τώρα στις τηλεοπτικές κουζίνες των  ΜΜΕ μαγειρεύονται συνταγές προαγωγής των πλουτοκρατών προαγωγών. Να γιατί ποινικοποιούν κάθε μορφή κοινωνικής αντίστασης στην αιματηρή τους προέλαση. 

Για να θέσουν εκτός νόμου τον λαό και τους εκπροσώπους του. Για να επιβάλουν την μαζική εισβολή αυτονομημένων τάχα αυτοδημιούργητων προσωπικοτήτων από το πεδίο της καθ’ υπόθεση εργασίας ιδιωτικής πρωτοβουλίας και στην πραγματικότητα της κρατικοδίαιτης εργολαβίας που έχει ως του μυελού των οστέων του απομυζήσει τον ελληνικό λαό. Για να πέσουν οι μάσκες και να περάσουν οι εξουσιαστές από το παρασκήνιο στο προσκήνιο έτσι ώστε αυτοί να μας διαφεντεύουν  ευθέως και όχι δια των πολιτικών τους αντιπροσώπων, που σε ακραίες περιπτώσεις εκβιάζονται ταπεινωτικά από αυτούς με συνέπεια να θρυμματίζεται ο εγωισμός τους και μερικώς το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου τους.. Πια λοιπόν η χρεία της αζημίως προσφοράς των όποιων πολιτικών όταν οι ίδιοι οι όποιοι Μίχαλοι ως γνήσιοι εκφραστές της αλητοελιτοκρατίας θα μπορούν να νομοθετούν και να συντάσσουν προϋπολογισμούς υπό το άπλετο φως του μεταλλαγμένου σε μεσαιωνικό δουκάτο κοινοβοβουλίου και όχι υπό τον συνομωσιακό φωτισμό μιας Εκαλιώτικης έπαυλης; Όση και η χρεία μιας δούλας που την υποκατέστησε η τεχνολογία δια της ρομποτικής. Καμία..

Μα τότε γιατί ψηφίζοντας ναι σε όλα ουσιαστικά τους πωλούν την θηλιά που θα "τους" και θα "μας" κρεμάσουν θα αναρωτηθείτε εύλογα. Μα γιατί μια αισχρή μειοψηφία των εξωνημένων τύπου Παπακωσταντίνου πολιτικών έχει λάβει τις προαπαιτούμενες εγγυήσεις παραμονής της στο νέο ολιγαρχικό καθεστώς. Όσο για τον όχλο της συντριπτικής πλειοψηφίας των βουλευτών απλώς είναι πολιτικά ηλίθιοι και αδυνατούν να αποδεχτούν πως πρώτοι αυτοί θα πεταχτούν στον σκουπιδοφάγο του νέου παγκοσμιοποιημένου νεροχύτη των κατακτητών. Φυσικά και της ιστορίας..

Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr

Δημοσίευση σχολίου

76Σχόλια
  1. Aκου Ανδρικόπουλε, διότι δεν έχεις καταλάβει τον παλμό και την αγωνία και το σκεπτικό της φτωχολογιάς, όπως την εκφράζει η νεολαία του Αγ.Παντελεήμονα.

    Σε καφέ στη φτωχογειτονια του Αγ.Παντελεήμονα συζητάμε με τα παιδιά τα εξής αναφορικά με το τι μπορούμε να κάνουμε:
    τα 5 εκατομμυρια λ/μ απελαυνονται και εξοικονομουμε 2 δις καθε μηνα.

    Με αυτα τα 2 δις ενισχυουμε την υπαιθρο και τους αναξιοπαθουντες ελληνες και ξεχρεωνουμε κατοπιν διαπραγματευσεως το χρεος καταβαλλοντας 1 δις καθε μηνα στους δανειστες. Τοσα μπορουμε κι αμα θελουν.

    Για τους μισθους: οι μισθοι επιτελους παιρνουν ενα πλαφον και διαμορφωνονται απο τα 1000 ο κατωτερος μισθος μεχρι 1600 ευρω ο ανωτερος (διευθυνταδες, δικασταδες, βουλευταδες, κλπ), σκετα. Τα γνωστα πλασματικα εκτος εδρας, πλασματικες υπερωριες κλπ και ολα τα επιδοματα καταργουνται.
    Ιδιαιτερα για βουλευτες:. Επιστρεφονται πισω τα δωρεαν αυτοκινητα. Σταματουν οι εκπτωσεις απο οτε, δεη, μεσα συγκοινωνιας, και καθε εκπτωση οπουδηποτε εχουν... [ δεν θελουν να το παιζουν αυτοκλητοι σωτηρες?? Ας πληρωνουν και ας το απολαυσουν ] καταργειται το αρθρον 23 του συνταγματος περι ευθυνης υπουργων. Οι υπουργοι ειναι πληρως υπευθυνοι για τις πραξεις και τις παραληψεις τους. Μειουται ο αριθμος των βουλευτων στο μισο...δηλαδη 150 και πολλοι ειναι....

    Για τους συνδικαλιστες: οι συνδικαλισταδες ασκουν τον συνδικαλισμο τους αμισθι και μονο στον ελευθερο χρονο τους, μη απαλλασσομενοι των eργασιακων τους υποχρεωσεων.

    Για την οικονομια: απαντες, απο συμπληρωσεως του 18ου ετους της ηλικιας τους υποβαλλουν φορολογικη δηλωση, ανξαρτητως υψους εισοδηματος. Η φορολογια εισοδηματος καταργειται. Ο φπα καταργειται. Η εκδοση αποδειξεων καταργειται. Ο ελλην φορολογειται επι της αντικειμενικης αξιας της κινητης και ακινητου περιουσιας του και μονον. Το υψος της φορολογησεως αυτης καθοριζεται κατ’ετος αναλογως των απαιτησεων του προϋπολογισμου. Καταθεση αρνητικου προϋπολογισμου απο τον υπουργο οικονομικων στη βουλη απαγορευεται. Παραβιαση του προϋπολογισμου και αποδοση ελλειμματος στο τελος του ετους επισης απαγορευεται.
    Δεκο: ολες οι δεκο επανερχονται στο δημοσιο. Τα τιμολογια των δεκο καθοριζονται απο τον κρατικο προϋπολογισμο επι της κοινωνικης αρχης της λειτουργιας τους με κερδος εως 1%. Λειτουργια δεκο με ζημια, απαγορευεται. Επι της μισθοδοσιας του προσωπικου των δεκο ισχυουν τα γενικα πλαφον, κατωτατο 1000 και ανωτατο 1600 ευρω μηνιαιως, οπως και για ολο τον δημοσιο τομεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1019, ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΣΑΣ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ. Φαντάζομαι ότι όλο και κάποιο κόμμα θα τα υιοθετήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΤΟ 2000-2004 ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

    ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗ ΠΗΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ.

    ΠΑΠΑΤΖΗΣ: ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ 500.000.000.

    ΠΑΠΑΤΖΗΣ: ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ.

    ΣΗΜΙΤΗΣ: ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΣΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

    ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ: ΤΑ 2.000.000 ΜΑΡΚΑ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΜΑΝΤΕΛΗΣ: ΤΑ 850.000 ΜΑΡΚΑ ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ.

    ΠΑΠΑΤΖΗΣ 2: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΑΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΣΚΑΤΑ.

    ΔΥΣΚΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι ρε παιδια μιλαμε για το ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ) ΤΟ ΚΚΕ;

    ΠΟΥΝ'ΤΟ; ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στην Ελλαδα παντα μια ηταν η εξουσια
    μια διαχρονικη εξουσια που παντα τα ειχε καλα με τους κατακτητες

    η εκκλησια

    οποιος επιθυμει να ελευτερωθει η Ελλαδα πρεπει να ανοιξει πολεμο με την εκκλησια

    αυτοι ειναι οι δυναστες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΤΑ 4 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ) ΕΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φυσικα και εχει προγραμμα το ΚΚΕ

    δημευση των περιουσιων της πλουτοκρατιας και κρατικοποίηση των πάντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευγένιε,

    Δεχόμαστε καθεστωτικές βολές κατά ριπάς. Σχεδόν από παντού. Μέτρα, υποβαθμίσεις, ζοφερές προβλέψεις. Η απελπισία έχει κατασκηνώσει στην Ελλάδα και πλέον έχει ιδρύσει το δικό της καθεστώς..

    Γι αυτό και όπως σωστά γράφεις στόχος τους είναι το Σύνταγμα. Πριν όμως θα μας έχουν από την απόγνωση μαλακώσει τόσο που δεν θα έχουμε δύναμη ν'αντισταθούμε.

    Τα χειρότερα έπονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποιο ειναι το προγραμμα των δεξιων κομματων δεν το εχουμε ακουσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε χαμένε όλο βλακείες είσαι, σε βαρεθήκαμε με τα χαζά σου. η εκκλησία μισθοδοτείται απο΄το κράτος άρα ΑΝΗΚΕΙ σε αυτό.

    Είναι όπως τα στρατόπεδα. Αν θέλει το κράτος μπορεί να πουλήσει όποιες εκτάσεις της θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η εκκλησια μισθοδοτειτε απο το κρατος αλλα το κρατος ανηκει σε αυτην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΑ τα Δεξιά κόμματα έχουν σαφέστατα προγράμματα και πολλάκις τα έχουν ανακοινώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η εκκλησια ειναι μετοχος σε ολες τις τραπεζες που δανειζουν το ελληνικο κρατος 6%

    σε αυτους πληρωνουμε το χρεος μας

    εκει πανε μισθοι και συνταξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τα δεξια κομματα στην ελλαδα ειναι για γελια

    ποιο ειναι το προγραμμα τους

    για ποια μιλας για ΝΔ ΛΑΟΣ ποιους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. στην ευρωπη τα δεξια κομματα ειναι υπερ του ευρω και του φιλελευθερισμου

    εσεις τι ειστε; για πειτε μας να γελασουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Kαλά, ας δώσουν πρώτα οι ακροαριστεροί των β.προαστείων με τις καγιέν και τις 40 βιλλάρες ο καθένας την περιουσιάρα του, που συνολικά αυτές φτάνουν τι 1 τρις, και βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι περιμένετε κ. Ανδρικόπουλε από έναν πρωθυπουργό που χαρακτήρισε τον λαό μας διεφθαρμένο, ένα φασίστα σύμμαχό του απο την συγκυβέρνηση που βαφτίζει την χούντα επανάσταση και την κόρη του εφιάλτη να δηλώνει δίχως ντροπή πως η επανάσταση του 21 ήταν ένοπλη σύγκρουση!!!

    Αν ήταν στην αμερική θα τολμούσε να βαφτίζει την επανάστασή τους ένοπλη σύγκρουση;

    Χυδαίοιμε άπειρο θράσος..


    Θα χαρακτήριζε ποτέ η Ντόρα την Αμερικανική Επανάσταση «ένοπλη σύγκρουση», όπως χαρακτήρισε την Επανάσταση του 1821; Δύσκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. να παρουν το 1 τρις απο τα βορεια προαστια και μαζι να παρουν το αλλο τρις απο τα τραγια

    αλλωστε αυτοι παρεα τα μασανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ακους εκει να πει τους ελληνες διεφθαρμενους;

    που ακουστηκε αυτο;

    γιατι αραγε ειμαστε στον παγκοσμιο πινακα διαφθορας πιο κατω και απο την Μποτσουανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. φυσικα και εχει προγραμμα το ΚΚΕ

    δημευση των περιουσιων της πλουτοκρατιας και κρατικοποίηση των πάντων ΣΥΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ, ΤΑ ΤΑΞΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με την επιτυχημένη, έως τώρα, συνταγή "όλοι μαζί τα φάγαμε, εσείς θα πληρώσετε" και την αμηχανία όλης της κοινωνίας και ειδικότερα των εργαζομένων, παίρνονται νέα, ακόμη πιο σκληρά, μέτρα. Μέτρα που επιβάλλει το κεφάλαιο, για να προφυλάξει τα κέρδη του, απομυζώντας τους εργαζόμενους ακόμη περισσότερο, μετατρέποντας την εργασιακή σχέση σε δουλική. Οι θεατρινισμοί του τύπου "ο τάδε υπουργός δίνει αγώνα..." δεν περνάνε. Είναι εγκάθετοι της κυριαρχίας και έτοιμοι να επιβάλλουν αδιαμαρτύρητα ότι τους διατάζει το κεφάλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προφανως κ. Ανδρικοπουλε κανενα κομμα δεν εχει αξιοπιστο προγραμμα για εξοδο απο την κριση και πολυ περισσοτερο η αριστερα

    ουτε βεβαιως και το πασοκ γι αυτο εχει αφησει την δουλεια στην τροικα

    μεχρι λοιπον να βρεθει καποιος να προτεινει κατι σοβαρο ας μην φλυαρουμε κι ας αφησουμε την τροικα να κανει αυτο που δεν μπορουμε εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 10,43

    σωστα τα λες για το ΚΚΕ αλλα εσυ δεν μας ειπες ποιο κομμα εχει προγραμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα 4 δεξιά κόμματα. Βρες ποια είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 10,48

    α μαλιστα οι γερμανοτσολιαδες, οι ρουφιανοι, οι βασανιστες, οι ναζι, οι εγκληματιες, οι φασιστες

    για τετοια πραγματα μιλας

    αρα κι εσυ πας παρεα με το ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ...!!!!!

    ΕΞΗ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΑΡΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΝΣ ΣΤΗΝ ΝΔ!!!!!!!!!!!!!!

    Οι Γερμανοί έστειλαν ήδη τα έγγραφα στον ελληνα ανακριτή!!!

    ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ OFF SHORE MAYO ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1990 - 1994..

    Ο χρηστος Καραβέλας που διέφυγε με την άνεσή του ήταν ο κύριος διαχειριστής των μαύρων ταμείων..


    Μετσ' υγειές σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 10.51
    Πάλι σαχλαμάρες λες....

    πολύ σινεμά βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. μοκο νεοναζι γουρουνακι δεν σε περνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ρε τα στρουμφακια εχουν προγραμμα με τη ζιμενς

    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΝΟ ΛΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥς ΤΑΦΟΥς ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

    ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΝΑΖΙ

    ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. η ΝΔ ρε βλακα ειναι υπερ ΕΕ και ευρω η χρυση αυγη ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι μας κρύβουν;
    Την ουσία. Ότι οι αιτίες του δημοσιονομικού προβλήματος της χώρας δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τις αιτίες των προβλημάτων της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και ίσως αύριο της Ιταλίας.
    Η αιτία του δικού μας προβλήματος είναι μία και ξεχωριστή. Φαυλοκρατία 30 ετών.
    Η γενιά του Πολυτεχνείου, αλλοτριώθηκε και έγινε βασιλικότερη του βασιλέως.
    Η κοινωνία, θεώρησε ότι έλυσε τα προβληματά της, καθώς διψώντας για δημοκρατία, αφέθηκε να διολισθήσει σε μία περίοδο ζωής χωρίς προβληματισμό.....
    Ο ενεργός... πολίτης είναι και ο υπεύθυνος και οι «εθνοσωτήρες» συνδικαλιστές που και αυτή αντάλλαξαν την «συνεργασία» τους με τα πολιτικά κόμματα με διορισμούς και πολιτική σταδιοδρομία.
    Βγαίνουν οι εργατοπατέρες των ΜΜΕ πχ ΕΘΕΛ κτλ και λοιπών ΔΕΚΟ και λένε οτι είναι λίγα τα 1200-1500-1800 ευρώ. Και όταν τους λες ότι ο ιδιωτικός τομέας παίρνει 500-700-900 ευρώ, σου λένε και γω τι να κάνω αφού και γω δεν μπορώ να ζήσω με λιγότερα από αυτά που ήδη παίρνω.
    Ελπίζω η επερχόμενη επιβεβλημένη φτώχεια μας να συνοδευτεί από διαύγεια νοός, ώστε να συνειδητοποιήσουμε τι στρεβλή κοινωνία έχουμε γίνει και σε ποιούς επικίνδυνους ανθρώπους είχαμε εμπιστευθεί την μοίρα μας τα τελευταία 30 χρόνια!
    Η κυβέρνηση και το σύστημα που εξυπηρετεί και υπηρετεί είναι για το τρελοκομείο. Το δε σύνταγμα που ξεχωρίζει τους πολιτες σε μόνιμους προνομιούχους και σε μη προνομιούχους σκλάβους, είναι αντισυνταγματικό και παράλογο
    Τι λοιπόν έχω να ελπίζω για τα παιδιά μου; Μα φυσικά ότι οι ίδιοι οι Έλληνες κάποια στιγμή θα αποκτήσουν κοινωνική συνείδηση και θα ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ την κοινωνική συμπεριφορά στους όποιους τραμπούκους φαύλους με την παύση της ανοχής τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Με άλλα λόγια, πολύ καλά τα λένε τα παιδιά της φτωχολογιάς του Αγ.Παντελεήμονα. Είτε αρέσει σε κάποιους εδώ μέσα είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τη φτωχολογιά πλέον ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΓΙΕΝ ΚΑΙ ΒΙΛΛΑΡΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

    Τη φτωχολογιά την εκφράζουν τα παιδιά του Αγ.Παντελεήμονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 21 Δεκεμβρίου 2010 11:05 μ.μ.

    και ετσι αφου φτωχυνουν ολοι μαζι παιρνοντας 200-300-400 ευρω χωρις εργασιακα/συνταξιοδοτικα δικαιωματα, αποκτωντας "συνειδηση" θα βουλιαξουν ολοι μαζι μεσα στα σκατα της νεας ταξης του RFID.

    ευχαριστω δεν θα παρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ...εκτος κι αν γινει αυτο που λενε τα παιδια του σχολιου 1,
    δηλαδη κατω πλαφον στο δημοσιο τα 1000€.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σαν να μην πέρασε μια μέρα
    τα τρωκτικα του δημοσιου απεργουν διαχρονικα και μονιμα......
    αγωνίζονται για τα κεκτημενα εναντια στους εργοδοτες τους τον ελληνικο λαο τον 700 ευρω .........
    γλείφοντας. υπογράφοντας. ικετεύοντας. και ψηφίζοντας ξεφτιλισμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 21 Δεκεμβρίου 2010 11:24 μ.μ.

    δε μας χεζεις ρε χρυσαυγιτη κι εσυ...χιτλερ εχουμε το παπαρχιδα..να φερουμε κι αλλον δε λεει...μαζευονται πολλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Από τη μια η κυβέρνηση ξεπουλάει ακόμα και τα λαχεία, εθνικό και λαϊκό, από την άλλη όμως συνεταιρίζεται με την Intralot, ώστε από κοινού με τον ΟΠΑΠ να γεμίσουν τον τόπο «φρουτάκια»! Ιδού μια αγαστή συνεργασία κρατικού και ιδιωτικού τομέα, προκειμένου να ξεπουπουλιάζουν από κοινού συνταξιούχους, γριούλες, αρρωστάκια και παιδάκια.

    Ιδού οι κρατικοδίαιτοι ευγένιε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 21 Δεκεμβρίου 2010 11:35 μ.μ.
    να μείνουν όλα ίδια;
    Σύνταγμα που ξεχωρίζει τους πολιτες σε μόνιμους προνομιούχους και σε μη προνομιούχους σκλάβους;
    Αυτο σιγουρα ειναι καλο; και το δντ να φυγη;
    τι θελουν και ανακατεύονται;
    να δεσμευουμε και τις περιουσιες τον ελευθερον επαγγελματιων Αγώνας ενάντια στο προδοτικό τους σχέδιο , .... να κλείνουν τα μαγαζιά τους ένα-ένα
    και να στερουν απο το γνωστο υποζηγιο ΔΥ τα κεκτημενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ρε καφετζή, τι θα γίνει; Ο ίδιος μαρξισταριός είναι -ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ- και εισέρχεται εις όλα στα σχόλια κ εις απάσας τας αναρτήσεις και δεν μας αφήνει να συζητήσωμε ελευθέρως.

    Θα σου το κλείσει το μπλόγκ με τις ψείρες του, θα κολλήσουν τα πληκτρολόγια.

    Κάνε και καμμία δυαγραφή σχολίου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η οικονομική κρίση κ. Ανδρικόπουλε λειτουργεί πάντοτε ως σημείο καμπής στην εξέλιξη της μορφής του αστικού κράτους καθώς κάθε φορά συντελείται μια βίαιη αναδιανομή του κοινωνικού πλούτου, συσσώρευσή του σε λιγότερα χέρια.

    Το σύστημα κλυδωνίζεται, οι κοινωνικές εντάσεις ενισχύονται και η ταξική διαπάλη ανεβαίνει συνήθως κατακόρυφα.. Για να διασφαλίσουν τις αντιλαϊκές τους επιλογές το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να μεταβάλλουν προς όφελός τους το Σύνταγμα. Ουσιαστικά θα το ανατρέψουν σε βασικές του δομές ελπίζοντας πως δεν θα ανοίξει μύτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρε παιδιά ακόμη κι εσείς τα φασισταριά ψυχραιμία..

    Ολοι αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη να αντιμετωπίσουμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Αλλο πράγμα όμως είναι να κάνεις συμφωνίες για να προωθήσεις τους στόχους σου και άλλο να ανοίγεις την πόρτα σε ιδέες-ζόμπι. Οταν επιλέξεις το δεύτερο, τα ζόμπι καταλήγουν να σου φάνε τον εγκέφαλο, πιθανώς και την οικονομία σου.

    Γιατί τα λέω; Μα γιατί μας επέστερεψαν στο χθες του Ρικάρντο με τον νεοφιλελευθερισμό όταν ακόμη και στην αμερική που ο Κλίντον αύξησε την φορολογία αυξήθηκαν οι θέσεις εργασίας ενώ με τον Μπους (το ζόμπι) που τις μείωσε εξαφανίστηκαν..

    Ξέρετε γιατί; Γιατί στα συστήματα όπως αυτό που μας επέβαλαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κανείς δεν επενδύει στην πραγματική οικονομία αλλά όλοι στην οικονομία του τζόγου..

    Λιανίστε τους μαζί με τους συμμάχους τους λοιπόν μπας και δούμε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ανδρικοπουλε μια ζωη ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ!


    ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΞΕΡΟΚΈΦΑΛΗ ΚΟΥΤΡΑ ΣΟΥ!

    Όλοι θυμόμαστε τις λαϊκίστικες κορώνες του Ανδρέα Παπανδρέου.Ένας πολιτικός με το χάρισμα της ρητορικής,αλλά μέχρι εκεί.Ο Ανδρέας είναι ο νο1 υπεύθυνος για την σημερινή κατάντια της χώρας.Ο Ανδρέας χαρακτηρίζεται απο τον τυχοδιωκτισμό του αλλά και την κοντόφθαλμη πολιτική του.Ένας άνθρωπος που ήθελε μόνο την εξουσία και την.....
    καλοπέραση του.Ο Κύριος που μπήκε με τρύπια παντελόνια και φτωχός, κατέληξε να χτίζει ρόζ βίλες στην γκόμενά του με λεφτά που δεν ξέρουμε απο που τα βρήκε.Το χειρότερο απο όλα είναι ότι έμαθε τον Έλληνα να ΚΛΕΒΕΙ,νομιμοποίησε την κομπίνα την λαμογιά ενώ το πιο καταστροφικό απο όλα είναι ότι μετέτρεψε τον Έλληνα απο διαμόνιο επιχειρηματία σε δαιμόνιο κλέφτη-δημόσιο υπάλληλο.Απο το 1981 η κοινωνία διαλύθηκε νέα ήθη ξεφύτρωσαν απο το πουθενά, οι μέτριοι πήραν την εξουσία.Άνθρωποι που υπο κανονικές συνθήκες θα ήταν καθαρίστριες σκαλών,ανέλαβαν διοικητικές θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς.Άνθρωποι χωρίς ίχνος ηθικής αλλά και με τις πλάτες του Ανδρέα αφού ήταν πρότυπο λαμογιάς, διοικούσαν ολόκληρους οργανισμούς του δημοσίου.Ένας στρατός απο πράσινα κομματοσκυλα(πρασινοφρουροι) κατέτρωγαν τα σπλάχνα του δημοσίου,η άνοδος των μετρίων και των αμαρτωλών είναι γεγονός.Ένα είδος νέας δικτατορίας γεννιέται,πραγματικά θυμάμαι τον φανατισμό των Πασόκων εκείνη την εποχή και μου σηκώνεται η τρίχα.Δεν τολμούσες να πεις κακη κουβέντα για τον ΑΝΔΡΕΑ μπορεί να ήσουν και νεκρος.Νόμος ήταν το δίκιο του πρασινοφρουρού,του βολεμένου στο δημόσιο,οι υπόλοιποι έπρεπε να μπούν στο περιθώριο.
    Η κατάστροφή της κοινωνίας συνεχίστηκε όμως,υπήρξε μία επανάσταση χωρίς αιτία,οι αξίες διαλύθηκαν αν δούμε με μιά ματιά στους αριθμούς θα καταλάβουμε τι ακριβώς είχε συμβεί.Οι χρήστες ναρκωτικών αυξήθηκαν κατακόρυφα,τα διαζύγια επίσης ο νεοπλουτισμός ήταν γεγονός.Όλοι οι Έλληνες είχαν μετατραπεί σε βρυκόλακες που έπιναν το αίμα του δημοσίου,μία εποχή που οι Έλληνες κοιτούσαν την το σήμερα χωρίς να αναλογίζονται για το τι μέλλον θα αφήσουν στα παιδιά τους.Έχεις λεφτά είσαι κούλ, δεν έχεις δεν είσαι της μόδας είσαι ξένο σώμα.
    Η επαρχία επίσης χτυπήθηκε απο τον ιο του ΑΝΔΕΟΠΑΠΑΝΔΡΕΪΣΜΟΥ,οι αγρότες δεν δούλευαν πια έτρωγαν τα έτοιμα,οι επιδοτήσεις των αγροτών πήγαιναν στα μπουζούκια και στα μπουρδέλα.Έβλεπες βλαχαδερά με MERCEDES πολύ γελοίο θέαμα,η κατάντια του νεοέλληνα.Που να ήξερε το βλαχαδερό τι θα γινόταν στις μέρες μας ότι τα παιδιά του δεν θα είχανε να φάνε.Το ίδιο συνέβαινε και στις τουριστικές περιοχές οι επιδοτήσεις αντί να γίνουν σύγχρονα ξενοδοχεία πήγαιναν στα κωλόμπαρα, στα μπουζουκαι και στα ακριβά αυτοκίνητα.
    Οι φόροι αυξήθηκαν στις επιχειρήσεις ο κρατισμός ήταν γεγονός,η χώρα έμεινε γυμνή απο επιχειρηματίες η ανεργία αυξανόταν,η ελλάδα είχε χωριστεί στα δύο σε αυτους που καλοπληρώνονταν απο το δημόσιο και στους υπόλοιπους που τάϊζαν τους πρασινοφρουρούς.
    Ο Θεός λένε μπορεί να αργεί αλλά δεν ξεχνά έλεγαν κάτι παππούδες και τελικά είχαν δίκιο.Τα χρόνια που τρώγαμε και γλεντούσαμε απο τα έτοιμα έφασαν στο τέλος τους,έφτασε ο λογαριασμός που πρέπει να πληρώσουμε.Όλοι αυτοί οι βολεμένοι του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζουν μια νέα πραγματικότητα,τα παιδιά τους είναι άνεργα και δυστυχισμένα,οι ίδιοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανεργίας αφού θα γίνουν πολλές περικοπές απο το δημόσιο.Προσωπικά δεν τους λυπάμαι και ούτε υπάρχει αλληλεγγύη απο μέρος μου,και πως να υπάρξει αφού τόσα χρόνια ζούσαν εις βάρος μου έχοντας δημιουργήσει μία μαφία στην Ελλάδα ελέγχοντας ακόμα και κυβερνήσεις.Για να υπάρχει αλληλεγγύη πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ των ανθρώπων.Τα βολεμένα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ δεν έδειξαν κανένα σεβασμό ούτε στο κράτος αφού έκλεβαν,ούτε στην υπολοιπη κοινωνία αφού η εξυπηρέτηση που παρείχαν ήταν άθλια.Το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να φωνάζουν για τους μισθούς τους,δεν δούλευαν και είχαν και απαίτηση για αυξήσεις!!!!.
    Το πιο γελοίο είναι ότι ένας Παπανδρέου τους βόλεψε και ένας Παπανδρέου θα τους πετάξει έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ...ένας Παπανδρέου θα τους πετάξει έξω... και επιτέλους θα βγει άλλη κυβέρνηση, θα μπει στο δημόσιο πλαφόν μισθών και έτσι ΔΕΝ θα είναι πια ελκυστικό και θα ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ο διορισμός κολλητών και οι εφευρέσεις απίθανων επιδομάτων. Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Με απλά λόγια, αν θέλουμε ένα πιό δίκαιο κράτος, που να μην ειναι το κρατος "των φίλων και κολλητών με τις επιδοματάρες" πρέπι οι μισθοί στο δημόσιο να πέσουν πολύ, τόσο που να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Δηλαδή ποιό κάτω απο 590 ευρά μοικτά του ιδιωτικού τομέα ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ο ιδεολόγημα περί «κατοχής» της χώρας από το ΔΝΤ και την ΕΕ, καθώς και άλλες αντιεπιστημονικές και βαθιά αντιδραστικές ερμηνείες για τα αίτια της καπιταλιστικής κρίσης, αναπαράγει η ιεραρχία της Εκκλησίας σε ανακοίνωση που μοιράστηκε στους πιστούς την περασμένη Κυριακή. Οι διάφοροι προπαγανδιστές της κυβέρνησης και των συμμάχων της εστίασαν την όποια κριτική τους στο αν δικαιούται η Εκκλησία να παρεμβαίνει σε πολιτικά ζητήματα.

    Η στάση τους είναι υποκριτική και επιτείνει τον αποπροσανατολισμό του λαού. Το θέμα δεν είναι αν η Εκκλησία έχει δικαίωμα να εκφράζει άποψη, αλλά το περιεχόμενο αυτής της άποψης. Στο συγκεκριμένο ζήτημα, όσοι σήκωσαν τους τόνους για το ρόλο της Εκκλησίας, καθόλου δεν διαφοροποιούνται από τον πυρήνα της άποψης που αυτή εκφράζει.

    Ισα ίσα που αποτελεί βολική τοποθέτηση για αποπροσανατολισμό του λαού, που «βγάζει λάδι» την κυβέρνηση και την πλουτοκρατία. Αλλωστε η Εκκλησία με τον καπιταλισμό είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Rε πούστη μου θα τρελλαθώ..
    Παρακολουθώ από το κανάλι της βουλής (το βίτσιο μου είναι) την συζήτητση για τον προϋπολογισμό..

    Τώρα πως γίνεται οι ίδιες φάτσες των δύο μεγάλων με τα εξαπτέρυγά τους (ΛΑΟΣ-Ντόρα Κουβέλης)που μας στόλισαν το δέντρο της κρίσης με τις πένθιμες μωβ κορδέλες να διαλέγονται για το πως θα βγούμε από αυτή είναι κάτι που μόνο οι έλληνες μπορούν να ανεχτούν.

    Πόσο ηλίθιος λαός είναι ρε γαμώτο μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 9:48 π.μ.
    Όσο υπάρχουν μισθούλαροι διευθυντάδων, δικαστάδων κλπ ύψους 3000 -4000 στο δημόσιο
    και κολοσσιάιες επιδοματάρες
    τόσο το κράτος θα αποτελεί κολλητιλήκι των βουλευτάδων και θα πάει κατά διαόλου.

    Οι μισθοί των δ.υ. πρέπει να πέσουν κατακόρυφα. Όχι βέβαια και 500 ευρώ που είναι για ανειδίκευτο εργάτη, αλλά όχι και πάνω από 1000- 1200 για νεοδιόριστο. Και με τίποτα πάνω από 1800 -2000 για δικαστάδες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Είναι εμφανής η αμηχανία των δεξιών!!

    Εκτός της καταστροφής, την οποία επέφεραν στον τόπο, είναι εμφανής και η ντροπή που νιώθουν, για την καταγωγή τους, τα φασιστοειδή βασιλοχουντο-δεξιά τομάρια και συνεργάτες των Ναζί!!!!!

    Τους ενοχλεί η Ιστορία!!!

    Προσπαθούν να την κρύψουν, σαν τη σκόνη κάτω απ' το χαλί, αλλά δεν τους βγαίνει...

    Δεν δένει και με το "παραμύθι" περί Μεσαίου Χώρου, με το οποίο προσπαθούν να αποκοιμίσουν κανέναν αριστερό ή κεντρώο- μπας και πάρουν την ψήφο του και δουν εξουσία, διότι ήταν πάντα οικτρή μειοψηφία στο λαό!!!!

    Αλλά ειδικά τώρα με το λαϊκιστή Σαμαρά, που έφερε την "ιδεολογική καθαρότητα" (γιατί ο μπουχέσας, τους είχε όλους στο μαντρί) έρχονται ακόμα πιό κοντά στις ρίζες τους:

    Στον απωθητικό πολιτισμό τους- τύπου Άνθιμου και Ψωμιάδη

    Και στη λαϊκή τους βάση- Γκοτζαμάνη και Εμμανουηλίδη
    (για τους οποίους αμφιβάλω ότι γνωρίζετε ποιοί είναι...)

    ΑΜΟΡΦΩΤΑ και ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΧΟΥΝΤΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Βρε, καλώς τον μαρξισταρά του καφενείου... Καλημέρα, knitty, άρχισες πάλι τις χαζομάρες...

    Ασε την ιστορία, γιατί το Μακεδονικό είναι ζεστό ακόμα...

    Ας δώσουν πρώτα οι μαρξισταράδες των β.προαστείων με τις καγιέν και τις 40 βιλλάρες ο καθένας την περιουσία τους στο δημόσιο και ΜΕΤΑ να έρχεσαι να συζητάς για προγράμματα κομμάτων της Δεξιάς.

    Η δεξιά έχει 4 βασικά κόμματα, και τα προγράμματά τους ΔΕΝ είναι ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ...ξερω το Σαμ, το Λαός, το Ντορ. Το τεταρτο δεξιο κομμα ποιο ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. δεν χειάζεται να σε πεί κανείς
    Μαλάκααααααααααααααααααααα

    είσαι Πασοκ και φαίνεσαι.........ΚΡΕΤΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ρε ρωταω: υπαρχει τεταρτο δεξιο κομμα που να εχει προγραμμα και απηχηση στο λαο και πιθανοτητες να κυβερνησει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 22 Δεκεμβρίου 2010 10:21 π.μ.

    Εσύ τι είσαι ρε φασιστοειδές;
    Σαμ Ντόρα Κουβέλης ή μήπως λεχρίτης Καρατζαφύρερ;

    Ότι και νάσαι τα ίδια σκατά είσαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΜΗΝ συνχέζεστε.. σύντροφοι.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ ..

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ = ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ
    λαικό σύνθημα στις νικηφόρες συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ
    απο το πλήθος των οπαδών του.

    Α Κ Η ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ....
    διαχρονική α ξ ί α $$$$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΡΕ ΒΡΩΜΟΔΕΞΙΑ ΤΟΜΑΡΙΑ,

    Μην προσπαθείτε να μας εξηγήσετε το πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ είστε..

    ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ...!!!!!

    ΕΞΗ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΜΑΡΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΝΣ ΣΤΗΝ ΝΔ!!!!!!!!!!!!!!

    Οι Γερμανοί έστειλαν ήδη τα έγγραφα στον ελληνα ανακριτή!!!

    ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ OFF SHORE MAYO ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1990 - 1994..

    Ο χρηστος Καραβέλας που διέφυγε με την άνεσή του ήταν ο κύριος διαχειριστής των μαύρων ταμείων..


    Μετσ' υγειές σας ΚΑΛΟΦΑΓΟΤΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Δε πα να κρυθφτείτε από προσώπου γης, λέω έγώ, που έχετε το θράσος να μιλάτε για χαμένη σας αξιοπρέπεια...

    Πότε την είχατε ;
    Πώς μπορεί να χάσει κανείς κάτι που δεν έχει ;

    Να ξεχάσουμε πάμπερς, κωλόσπιτα και ΛαινοΜιμήδες; Χέρφιλντ, Τσοβόλες παρταόλες ; .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Δυο γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα..

    τώρα στους δυο προστέθηκαν κι άλλοι ΤΡΕΙΣ..

    ΛΑΟΣ ΝΤΟΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ευνουχισμένο ΖΩΟ πασοκ, μην κρύβεσαι σε άλλες προβιές!

    ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΑ, ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ.

    ΠΟΡΕΙΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ, ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ, ΓΚΑΖΑΚΙΑ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ.

    ΕΠΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ GEORGE, O OΠΟΙΟΣ ΑΣΕΛΓΕΙ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ, ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.

    ΤΥΧΑΙΟ;

    ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.

    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΗΘΕΛΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ -ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ- ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΜΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ, ΕΙΤΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΒΛΑΜΕΝΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Δεν θα σας ρωτήσω ποια η σχέση των όσων πάρα πολύ σοβαρών γράψατε κ. Ανδρικόπουλε με τα σχόλια. Είναι προφανές ότι δεν έχουν καμία.

    Όμως δείχνουν καθαρά το πόσο μας ήξεραν οι κατακτητές και μας χρησιμποίησαν για πειραματόζωα.

    Πράγματι είμαστε ζώα που μόνο για πειράματα αξίζουμε για να διαπιστωθούν οι αντοχές των ανθρώπων και να εξελιχτεί το είδος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Όσο ελεεινοί και τρισάθλιοι
    είναι οι αμερικανοκίνητοι εντολοδόχοι πασοκοκυβερνήτες και πασοκοβουλευτές-καμαριέρες του κεφαλαίου,
    το ίδιο και χειρότερο
    αξιοθρήνητοι και κατάπτυστοι
    είναι και οι διάφοροι περιφερόμενοι πασόκοι που τάχα πιστεύουν σε ένα παλιό καλό ΠΑΣΟΚ και στην ουσία φτιάχνουν την πάρτη τους προσεταιριζόμενοι την
    ηγεσία που ψάχνει
    για προθύμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Βγηκαν οι πρασινες πουτανες για πιατσα στα blogs...
    Εκλογες μυριζουν.
    Ποσο παει κοριτσια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Όπως μεταδίδει το euro2day.gr:

    Την παραίτησή του υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αλέξανδρος Χατζόπουλος, νεοδιορισθέν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Κ., επικαλούμενος "λόγους ευθιξίας", έπειτα από αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του Euro2day.gr και της "Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας".Ο κ. Χατζόπουλος είχε αντικαταστήσει το απερχόμενο μέλος κ. Π. Κομματά.

    Ο κ.Χατζόπουλος είναι ο βασικός λογογράφος του πρωθυπουργού! Μπορεί να μας πει κάποιος με ποια κριτήρια επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος για τη στελέχωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς;

    Απίστευτου θράσους βόλεμα! Xώρια που του έγραφε και μαλακίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Καλά που υπήρξε κι εκείνος ο Ανδρέας και λίγδωσε το αντεράκι σας μουνόπανα που αφού φάγατε καλά καλά τώρα βρίζετε σαν τους Ζακυνθινούς για να έρθει ο επόμενος και να φάτε κι απ' αυτόν δεξιοκόκκινα απόβλητα..

    Σκύψτε να τον δαγκώσετε τώρα δεξιοκόκκινα λεχριταριά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΜΟΥ

    ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ
    ΤΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
    ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΚΤΗΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    ΠΑΣΟΚ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 22 Δεκεμβρίου 2010 12:25 μ.μ

    κοίτα που έβγαλαν γλώσσα και τα αυγά του φιδιού..

    τα δηλητηριώδη ερπετά της πολιτικής.

    τα δεξιοκόκκινα απόβλητα που συμμάχησαν ξανά εναντίον του κοινού εχθρού..

    της δημοκρατίας.

    ουστ όρνια.. νεκροφάγοι της πολιτικής.. στις τρύπες σας γρήγορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. 1,54 ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΜΟΥ.

    ΠΑΣΟΚ ΡΟΥΥΦΙΑΝΟΣ
    ΟΤΙ ΑΛΗΤΙΚΟ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

    ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ανδρικοπουλε μια ζωη ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ!


    ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΞΕΡΟΚΈΦΑΛΗ ΚΟΥΤΡΑ ΣΟΥ!

    Όλοι θυμόμαστε τις λαϊκίστικες κορώνες του Ανδρέα Παπανδρέου.Ένας πολιτικός με το χάρισμα της ρητορικής,αλλά μέχρι εκεί.Ο Ανδρέας είναι ο νο1 υπεύθυνος για την σημερινή κατάντια της χώρας.Ο Ανδρέας χαρακτηρίζεται απο τον τυχοδιωκτισμό του αλλά και την κοντόφθαλμη πολιτική του.Ένας άνθρωπος που ήθελε μόνο την εξουσία και την.....
    καλοπέραση του.Ο Κύριος που μπήκε με τρύπια παντελόνια και φτωχός, κατέληξε να χτίζει ρόζ βίλες στην γκόμενά του με λεφτά που δεν ξέρουμε απο που τα βρήκε.Το χειρότερο απο όλα είναι ότι έμαθε τον Έλληνα να ΚΛΕΒΕΙ,νομιμοποίησε την κομπίνα την λαμογιά ενώ το πιο καταστροφικό απο όλα είναι ότι μετέτρεψε τον Έλληνα απο διαμόνιο επιχειρηματία σε δαιμόνιο κλέφτη-δημόσιο υπάλληλο.Απο το 1981 η κοινωνία διαλύθηκε νέα ήθη ξεφύτρωσαν απο το πουθενά, οι μέτριοι πήραν την εξουσία.Άνθρωποι που υπο κανονικές συνθήκες θα ήταν καθαρίστριες σκαλών,ανέλαβαν διοικητικές θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς.Άνθρωποι χωρίς ίχνος ηθικής αλλά και με τις πλάτες του Ανδρέα αφού ήταν πρότυπο λαμογιάς, διοικούσαν ολόκληρους οργανισμούς του δημοσίου.Ένας στρατός απο πράσινα κομματοσκυλα(πρασινοφρουροι) κατέτρωγαν τα σπλάχνα του δημοσίου,η άνοδος των μετρίων και των αμαρτωλών είναι γεγονός.Ένα είδος νέας δικτατορίας γεννιέται,πραγματικά θυμάμαι τον φανατισμό των Πασόκων εκείνη την εποχή και μου σηκώνεται η τρίχα.Δεν τολμούσες να πεις κακη κουβέντα για τον ΑΝΔΡΕΑ μπορεί να ήσουν και νεκρος.Νόμος ήταν το δίκιο του πρασινοφρουρού,του βολεμένου στο δημόσιο,οι υπόλοιποι έπρεπε να μπούν στο περιθώριο.
    Η κατάστροφή της κοινωνίας συνεχίστηκε όμως,υπήρξε μία επανάσταση χωρίς αιτία,οι αξίες διαλύθηκαν αν δούμε με μιά ματιά στους αριθμούς θα καταλάβουμε τι ακριβώς είχε συμβεί.Οι χρήστες ναρκωτικών αυξήθηκαν κατακόρυφα,τα διαζύγια επίσης ο νεοπλουτισμός ήταν γεγονός.Όλοι οι Έλληνες είχαν μετατραπεί σε βρυκόλακες που έπιναν το αίμα του δημοσίου,μία εποχή που οι Έλληνες κοιτούσαν την το σήμερα χωρίς να αναλογίζονται για το τι μέλλον θα αφήσουν στα παιδιά τους.Έχεις λεφτά είσαι κούλ, δεν έχεις δεν είσαι της μόδας είσαι ξένο σώμα.
    Η επαρχία επίσης χτυπήθηκε απο τον ιο του ΑΝΔΕΟΠΑΠΑΝΔΡΕΪΣΜΟΥ,οι αγρότες δεν δούλευαν πια έτρωγαν τα έτοιμα,οι επιδοτήσεις των αγροτών πήγαιναν στα μπουζούκια και στα μπουρδέλα.Έβλεπες βλαχαδερά με MERCEDES πολύ γελοίο θέαμα,η κατάντια του νεοέλληνα.Που να ήξερε το βλαχαδερό τι θα γινόταν στις μέρες μας ότι τα παιδιά του δεν θα είχανε να φάνε.Το ίδιο συνέβαινε και στις τουριστικές περιοχές οι επιδοτήσεις αντί να γίνουν σύγχρονα ξενοδοχεία πήγαιναν στα κωλόμπαρα, στα μπουζουκαι και στα ακριβά αυτοκίνητα.
    Οι φόροι αυξήθηκαν στις επιχειρήσεις ο κρατισμός ήταν γεγονός,η χώρα έμεινε γυμνή απο επιχειρηματίες η ανεργία αυξανόταν,η ελλάδα είχε χωριστεί στα δύο σε αυτους που καλοπληρώνονταν απο το δημόσιο και στους υπόλοιπους που τάϊζαν τους πρασινοφρουρούς.
    Ο Θεός λένε μπορεί να αργεί αλλά δεν ξεχνά έλεγαν κάτι παππούδες και τελικά είχαν δίκιο.Τα χρόνια που τρώγαμε και γλεντούσαμε απο τα έτοιμα έφασαν στο τέλος τους,έφτασε ο λογαριασμός που πρέπει να πληρώσουμε.Όλοι αυτοί οι βολεμένοι του ΠΑΣΟΚ αντιμετωπίζουν μια νέα πραγματικότητα,τα παιδιά τους είναι άνεργα και δυστυχισμένα,οι ίδιοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της ανεργίας αφού θα γίνουν πολλές περικοπές απο το δημόσιο.Προσωπικά δεν τους λυπάμαι και ούτε υπάρχει αλληλεγγύη απο μέρος μου,και πως να υπάρξει αφού τόσα χρόνια ζούσαν εις βάρος μου έχοντας δημιουργήσει μία μαφία στην Ελλάδα ελέγχοντας ακόμα και κυβερνήσεις.Για να υπάρχει αλληλεγγύη πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ των ανθρώπων.Τα βολεμένα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ δεν έδειξαν κανένα σεβασμό ούτε στο κράτος αφού έκλεβαν,ούτε στην υπολοιπη κοινωνία αφού η εξυπηρέτηση που παρείχαν ήταν άθλια.Το μόνο που κατόρθωσαν ήταν να φωνάζουν για τους μισθούς τους,δεν δούλευαν και είχαν και απαίτηση για αυξήσεις!!!!.
    Το πιο γελοίο είναι ότι ένας Παπανδρέου τους βόλεψε και ένας Παπανδρέου θα τους πετάξει έξω.


    MPOLSEBIKE ANDRIKOPOULE TA MISA SXOLIA EINAI DIKA SOU!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. δείτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης ipswitch.com ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα:
    http://whois.domaintasks.com/ipswitch.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου