Τι είπε ο Δικαστής????

44
 Γράφει ο Δημήτρης Κακογιάννης

Κατά την ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 11/12/2010, ο Πρόεδρός της Αρεοπαγίτης κ. Χαρ. Αθανασίου αναφέρθηκε διεξοδικά στα προβλήματα του κλάδου.
Ο κ. Αθανασίου έκανε μεταξύ άλλων ειδική αναφορά στο μεγαλύτερο πρόβλημα που ταλανίζει τη Χώρα, στον πυρήνα της εγκληματικής προδοσίας από όπου γεννιούνται όλες οι συμφορές από τους διάφορους «Μαυρογιαλούρους» της πολιτικής εξουσίας, στο νόμο περί ευθύνης υπουργών:
«Οι δικαστές έφτιαξαν το νόμο περί ευθύνης υπουργών; Εμείς οι δικαστές μετά το νόμο τροποποιήσαμε τον κανονισμό της Βουλής για το ποιο όργανο είναι αρμόδιο για να κρίνει αν και πότε θα αποσταλεί μια υπόθεση, στην οποία εμπλέκονται υπουργοί, στη Βουλή; Γνωρίζει ο λαός μας ότι τη σύντομη παραγραφή των αδικημάτων των πολιτικών προσώπων δεν την αποφασίζουν τα δικαστήρια αυθαίρετα, αλλά την ορίζει ο νόμος; Ερωτώ, ποιος φταίει να παραγράφονται τα αδικήματα των υπουργών πριν καλά - καλά αποκαλυφθούν;»
Σε εφτά αράδες ο κύριος Αρεοπαγίτης αποκάλυψε, ξεμπρόστιασε, ξεβράκωσε αν θέλετε όλη τη γύμνια, όλη την εκ ..........προθέσεως εγκληματικότητα  του πολιτικού μας συστήματος.
Στη συνέλευση παραβρέθηκε και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος είπε κάτι ακαταλαβίστικα, ότι δηλαδή « η αυτοκριτική για όλους μας είναι μια καθαρτήρια διαδικασία», τώρα για ποιον και γιατί το είπε αυτό κανείς δεν κατάλαβε, και ακόμα πρόσθεσε:
 «Είμαι πρόθυμος διαχρονικά, για λογαριασμό του πολιτικού συστήματος να αναλάβω τις ευθύνες για όσα οφείλαμε να κάνουμε και δεν κάναμε στον τομέα της Δικαιοσύνης και της ενίσχυσης των δικαστικών λειτουργών. Δεν έχει σημασία να προσδιορίσει κανείς επιμέρους ευθύνες. Σημασία έχει ότι ισχύει η παρατήρηση πως οφειλόμενα δεν συνέβησαν, παρά το γεγονός ότι κατά καιρούς έχουν γίνει προσπάθειες οι οποίες και συνεχίζονται». 
Μόνο που για την ταμπακιέρα δεν είπε κουβέντα. Προφανώς δεν θεωρεί τον εαυτό του πολιτικό.
Όμως, όταν κύριοι «Μαυρογιαλούροι» ορκίζεστε πριν από την ανάληψη των καθηκόντων σας στη Βουλή τι λέτε; Να σας το θυμίσω εγώ γιατί η μνήμη σας από τις καταχρήσεις έχει αδυνατίσει:
"Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα,Να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου".
Πάμε παρακάτω τώρα. Τι λέει το Σύνταγμα που θεωρείται το υπέρτατο Νομικό Πλαίσιο σύμφωνα με το οποίο διοικείται το Κράτος;
Λέει στο Άθρο 4 (το βάλατε βλέπεις στην αρχή, γιατί τα πολλά δεν τα διαβάζετε) λέει λοιπόν ότι: Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
Εύλογα λοιπόν γεννώνται κάποια ερωτήματα:
Από τη στιγμή που ορκίζεστε την τήρηση των νόμων ποιος λόγος υπάρχει να νομοθετείτε (αντισυνταγματικά καταπατώντας το άρθρο 4 την απαλλαγή σας από τυχόν παρανομίες σας?
Άρα παρανομείτε η/και εγκληματείτε από πρόθεση!!!
Δεύτερον, αφού το Σύνταγμα λέει ότι οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου και εσείς εξαιρείτε τους εαυτούς σας μήπως θεωρείστε ότι δεν είστε Έλληνες? Και αν δεν θεωρείστε Έλληνες τι δουλειά έχετε στην Βουλή των Ελλήνων?
Δεν έχετε καταλάβει κύριοι ότι ο λαός δεν σας επέλεξε για να«να κονομήσετε» και να «την κάνετε», χωρίς ιερό και όσιο.
Πολύ περισσότερο δεν σας επέλεξε για να παραδώσετε τη Χώρα προσκυνημένη στους κατακτητές εκβιαστές και τοκογλύφους επειδή εσείς διαχειριστήκατε αλόγιστα, ανώριμα και ανήθικα τη τύχη της και τώρα καλείτε τους πολίτες να πληρώσουν τις ζημιές που εσείς προκαλέσατε, και έχετε το απύθμενο θράσος να τους λέτε ότι «μαζί τα φάγαμε».  
Η επιλογή και εκλογή σας με κριτήριο τη κληρονομικότητα του ονόματος, την όποια συζυγική ή άλλη συγγενική σχέση η τέλος την εκ διαύλων (κοινώς καναλιών) αναγνωρισιμότητα που εκμεταλλευτήκατε δεν σας δίνει το δικαίωμα να βιαιοπραγείτε και να ασελγείτε σε βάρος του.
Μη προσπαθείτε να γυρίσετε την ιστορία του τόπου πίσω και να δημιουργήσετε νέο 1789.
Αλλοίμονο αν ξαναπέσει η Βαστίλη.

Δημοσίευση σχολίου

44Σχόλια
  1. Να καεί το μπουρδέλο η βουλή μαζί με όλους μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός ο κ. Δικαστής.
    Εδώ ισχύει το φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης!
    Αφού φτιάξανε δηλαδή οι γαλαζοαίματοι τον κατάπτυστο νόμο περί ευθύνης υπουργών κατηγορούν τους γιατί τον εφαρμόζουν και δεν στέλνουν πολιτικούς στη φυλακή.
    Η κοροιδία έχει και τα όριά της.
    Αλλά ξέχασε ο υπουργός ότι δεν απευθύνεται στα μπρόκολα megaλοκάναλου και συνέχισε τα περί ιατρικής του Αρχιμαλάκα που μας κουβάλησε αυτός και η ξενόδουλη κυβέρνησή του.

    ΕΛΛΗΝΕΣ δείξετε τους ποιό είναι το αφεντικό ΤΩΡΑ!

    ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

    4.500++ Μέλη! Η επανάσταση ξεκίνησε! Πάμε για τα 10.000 τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν απαγορεύεται ο συνδικαλισμός στους δικαστικούς, από το Σύνταγμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 12.03
    Καλώς τους και τους κουκουλοφόρους 'προστάτες" του Συν-τάγματος (κοινώς ταγματασφαλίτες) που το έχει καταξεσκίσει το ξενόδουλο γκουβέρνο.
    Ευτυχώς που η υπεράσπισή του επαφίεται στον πατριωτισμό των ΕΛΛΗΝΩΝ!
    Και για να σε καθησυχάσω η ελεύθερη έκφραση δεν είναι συνδικαλιστικό αλλά πανανθρώπινο δικαίωμα.
    Αλλά για σένα ισχύει αυτό που διάβασα κάπου: "Όσοι φοβούνται και αποφεύγουν την αλήθεια είναι ακριβώς αυτοί που έχουν προωθήσει το ψέμα"

    ΕΛΛΗΝΕΣ δείξετε τους ποιό είναι το αφεντικό ΤΩΡΑ!

    ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

    4.500++ Μέλη! Η επανάσταση ξεκίνησε! Πάμε για τα 10.000 τώρα!!!

    http://www.spitha-kinima.org/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΑΔΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ,
    ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ.

    ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΕΦΑΠΑΞ.

    ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΑΝ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΑΔΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ. ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΙΣΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

    Ρε παλιοκαθικια ΔΕΗτζηδες, ντροπή της χώρας, διαβάστε παρακάτω:

    Δεν με πειράζει ο μισθός σας, να τα παρετε να τα χαρειτε.
    Με πειράζει η ποιότητα δουλειάς σας, που για να εξυπηρετησετε ένα πελάτη, ακόμη και στην πιο απλη δουλεια (αλλαγή μονοφασικό σε τριφασικό) περνάνε βδομάδες ή μήνες.
    Με πειράζει που είστε λαδιάρηδες και δεν κάνετε δουλειά χωρίς φακελάκι-μπαξίσι.
    Με πειράζει που χτυπάτε τους ιδιώτες παραγωγούς ενέργειας, γιατί θέλετε να μεινετε μονοπώλιο να μην χασετε τα προνόμοια σας και να χρεώνετε ένα πλαστικό κουτάκι -ρολόι ΔΕΗ 1200 ευρώ, όταν κάνει στο εμποριο 200ευρώ.
    Με πειράζει που κάνετε "δουλίτσες" απ' έξω, στερώντας το δικαίωμα στην εργασία ιδιωτών τεχνικών.
    Με πειράζει που είστε βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι και η λέξη "απόλυση" δεν υπάρχει στη ζωή σας.
    Με πειράζει η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ σας, που δήθεν κόπτεστε για τον ελληνικό λαό και το δήθεν φτηνό ρεύμα. Ρε υποκριτές, πασοκοτεμπέληδες , όταν έκανε αυξήσεις ρευματος η ΝΔ βγαίνατε στο δρόμο. Τώρα τουμπεκί. ¨οταν προσλάμβανε Goldenboys η ΝΔ , τους βγάζατε στις εφημερίδες. Τώρα τσιμουδιά.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΔΕΗ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.

    ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι ρε, αλλο κομμα.
    να'σαι σιγουρος οτι θα τους ζητησει να τα επιστρεψουν το καπ.
    τα καπη, δηλαδη, που αριθμουν ακριβως 4.500 μελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για τα διπλα δικαστικα εφαπαξ μιλαω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κληρικοί, δικαστές, έκτακτοι, βούλιαξαν το Ταμείο Προνοίας - TO BHMA
    2 Απρ. 2009 ... Μάλιστα με τη δικαστική απόφαση εδόθη αναδρομικά εφάπαξ όχι μόνο σε όσους θα συνταξιοδοτούνταν εφεξής αλλά και στους ήδη συνταξιούχους. ...
    www.tovima.gr/default.asp?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και ποιό είναι το άλλο κόμμα ρε τρισμέγιστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελευθεροτυπία - Αίτηση τώρα, εφάπαξ.
    4 Μαρ. 2009 ... Αφ' ενός λόγω των δικαστικών αποφάσεων με τις οποίες δικαιώθηκαν οι δικαστικοί!! ... Σε κάθε περίπτωση για το εφάπαξ δεν απορρέει, ευθέως, ...
    archive.enet.gr/online/online_text/c=114,dt=04.03.2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
    Εισηγητική-Αιτιολογική Έκθεση Κώδικα Δικαστικών Επιμελητών ..... οποία αυξήθηκε εκ νέου το εφάπαξ βοήθημα του Τομέα Πρόνοιας Δικαστικών Επιμελητών του Ε.Τ.Α.Α. κατά ... χιλιάδες ευρω...
    www.odee.gr/ -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και επίσης κι αυτό:

    Η κατάρρευση των ταμείων.
    30 Νοεμ. 2010 ... λάμβαναν συμπληρωματικό εφάπαξ μετά τη δικαστική αναπροσαρμογή των μισθών σε ευθυγράμμιση με τις αποζημιώσεις των βουλευτών, αν και οι ίδιοι ...
    activistis.gr/index.php?... -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ...αυτό πάλι, τι σας λέει;

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ: ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
    23 Φεβ. 2010 ... ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, 200.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 240.000 ΕΥΡΩ ΕΦΑΠΑΞ! ...
    vouzer.blogspot.com/.../blog-post_23.html -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. N.3660-08
    4 Ιουλ. 2009 ... Οι δικαστικοί λειτουργοί που αναφέρονται στην παράγραφο 1 του παρόντος άρθρου έχουν δικαίωμα εφάπαξ βοηθήματος από το Ταμείο Προνοίας ...
    www.scribd.com/doc/.../N366008 -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στο τραπέζι ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εφάπαξ των δημοσίων ...
    3 Μαρ. 2009 ... Ήδη, την τελευταία διετία οι αιτήσεις για τη χορήγηση εφάπαξ ήταν διπλάσιες σε ... των αιτημάτων των δικαστικών έχουν στοιχίσει 1,3 δισ. μόνο για το έτος...
    www.apogevmatini.gr/?p... -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πλέρωνε κοροϊδάρα έλληνα....

    «Έμφραγμα» στο Ταμείο Πρόνοιας των Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ) - 300 ...
    Ως πλέον χαρακτηριστικές αναφέρθηκαν οι περιπτώσεις των δικαστικών που λάμβαναν διπλάσιο εφάπαξ ενώ πλήρωναν το 41,5% των εισφορών. ...
    www.alfavita.gr/.../ank23_2_10_1029.php -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αλλά λέει το άρθρο. Μιλάει για την απονομή της Δικαιοσύνης και τις ευθύνες της εξουσίας και σύ μιλάς τους μισθούς των δικαστών σύμφωνα με τους οποίους προσαρμόζονται οι αμοιβές των βουλευτών.
    Το πόσο πρέπει να πληρώνονται οι δικαστές είναι ένα θέμα για συζήτηση αλλά η απονομή της Δικαιοσύνης είναι άλλο...

    Εντάξει μεγάλε προσέφερες τις υπηρεσίες σου! πέρασε τώρα απο το ταμείο να πάρεις τα βόνους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΛΕΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....(*)

    Εφάπαξ « Η καλύβα ψηλά στο βουνό
    8 Ιουν. 2010 ... Με αποφασεις δικαστηριων οι δικαστες αυξησαν το δικο τους εφ απαξ σε δυσθεωρητα υψη για να ειναι συμβατο με το κυρος τους και το ταμειο ...
    panosz.wordpress.com/2010/06/.../efapax/


    (*)μαλακά λέω, η οξεία στο άλφα, μη μας κλείσουν και μέσα αυτοί οι μ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το άρθρο είναι αποπροσανατολιστικό. Πιό πολύ μας ενδιαφέρει ποιοί είναι τα λαμόγια. Και λιγότερο τα υπόλοιπα.

    Πάμε κι εδώ:

    Παράλληλα, κόβουν το εφάπαξ από 140.000 δημοσίους υπαλλήλους
    8 Ιουν. 2010 ... Ατομική βόμβα στο εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων που βγαίνουν στη σύνταξη. ... Οι δικαστικές αποφάσεις με τις οποίες αυξάνονταν αναδρομικά οι ...
    www.press-time.com/.../index.php?... -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. TA NEA On-line - Στερεύει το εφάπαξ για δημοσίους υπαλλήλους
    300 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ απεβίωσαν χωρίς να λάβουν το εφάπαξ Οι εκκρεμείς αιτήσεις .... Όσο για τα δικαστήρια (των άλλων Δ.Υ.) των δικαστικών που θα ...
    www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. #
    www.protothema.gr › Οικονομία - Προσωρινά αποθηκευμένη
    #
    ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΦΑΠΑΞ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ...
    12 Απρ. 2010 ... Η καθυστέρηση της καταβολής του εφάπαξ έχει σημαντικές επιπτώσεις στη ζωή των ασφαλισμένων αφού ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ. ...
    www.inews.gr/.../exakolouthoun-na-kathysteroun-tin-katavoli-efapax-parochis-pros-tous-syntaxiouchous-tou-tp... -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. να καταργηθει αμεσως ο νομος περι ευθυνης ΥΠΟΥΡΓΩΝ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ??ΙΣΟΤΗΣ!!!!!ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "να καταργηθει αμεσως ο νομος περι ευθυνης ΥΠΟΥΡΓΩΝ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ??ΙΣΟΤΗΣ!!!!!ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ...."

    ΣΩΣΤΟΣ!
    ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΚΟΠΑΔΙ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αητενς επαραπετανεν κουφαλες

    νεμεσις χρονου καιρος ετσιν κουφαλες.

    στα οπλα μωρε πανασταση μωρε να κοψουμε κεφαλια

    αιμα να γιομισουν δρομοι και στενα

    μανες διχως γιους να καμουμε

    εποικους να μεθυσουμε με κρασι απο το αιμα τους.

    οι ρουλλοι τα σπαθια μας

    το δικιο μας οι οβιδες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αητενς επαραπετανεν κουφαλες

    νεμεσις χρονου καιρος ετσιν κουφαλες.

    στα οπλα μωρε πανασταση μωρε να κοψουμε κεφαλια

    αιμα να γιομισουν δρομοι και στενα

    μανες διχως γιους να καμουμε

    εποικους να μεθυσουμε με κρασι απο το αιμα τους.

    οι τρουλλοι τα σπαθια μας

    το δικιο μας οι οβιδες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αητενς επαραπετανεν κουφαλες

    νεμεσις χρονου καιρος εστιν κουφαλες.

    στα οπλα μωρε πανασταση μωρε να κοψουμε κεφαλια

    αιμα να γιομισουν δρομοι και στενα

    μανες διχως γιους να καμουμε

    εποικους να μεθυσουμε με κρασι απο το αιμα τους.

    οι τρουλλοι τα σπαθια μας

    το δικιο μας οι οβιδες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πριν από λίγο καιρό ο Μίκης Θεοδωράκης είπε το εξής:
    «ο Έλληνας όταν στριμώχνεται,
    καθώς είναι πολυμήχανος, υποχωρεί, με τη σκέψη ότι τελικά κάτι θα γίνει για να αποφύγει το κόστος της αναμέτρησης.
    Υποχωρεί, υποχωρεί λοιπόν έως ότου τον αναγκάσουν να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο.
    Τότε μη έχοντας άλλη διαφυγή, θα γίνει είτε ήρωας είτε ραγιάς».
    Λοιπόν για να εξηγούμαστε…ο Έλληνας συνήθως γίνεται ραγιάς.
    Οι Έλληνες ήρωες επιβεβαιώνουν απλά τον κανόνα.

    Για ποιά αντίδραση μιλάμε όταν τον τελευταίο χρόνο μια δοσίλογη κυβέρνηση ισοπέδωσε τα πάντα και δεν κουνήθηκε φύλλο ;
    Ας κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του στον καθρέφτη και τότε θα καταλάβει το πολύ απλό: ο Έλληνας έχει υποστεί σοβαρότατη αλλοίωση των αρχαίων εθνολογικών του χαρακτηριστικών.
    Δεν είμαστε απόγονοι αυτών που πιστεύουμε.
    Δεν είναι δυνατόν να είμαστε.

    Έχουμε καταντήσει ένας λαός χωρίς καμιά εθνική ιδεολογία. Χωρίς Εθνική Συνέιδηση.
    Χωρίς Αίσθηση του Χρέους απέναντι στη Χώρα μας και τις επόμενες γενιές.

    Είμαι Δημόσιος Λειτουργός, διορίσθηκα με διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (και όλοι ξέρουν ότι ήταν ό,τι πιο αξιοκρατικό υπήρξε ποτέ στη Δημόσια Διοίκηση), έχω μηνιαίες αποδοχές 1.044 € (χίλια σαράντα τέσσερα ευρώ…για να μην υπάρχουν παραξηγήσεις) και έχω δεχθεί τα τελευταία χρόνια απίστευτες επιθέσεις (όχι εγώ προσωπικά, αλλά σαν Δημόσιος Λειτουργός) και αήθεις χαρακτηρισμούς.

    Η τακτική των σύγχρονων Γκαίμπελς δεν έγινε αμέσως κατανοητή από τους Έλληνες.
    Πρώτα στοχοποίησαν του Δημοσίους Λειτουργούς, μετά τους Φορτηγατζήδες, μετά τους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους κλπ κλπ.
    Εφάρμοσαν το σχέδιό τους χωρίς κανείς να αντιδράσει.
    Τώρα είναι μάλλον πια αργά.

    Θυμίζω σε όλους ένα απόσπασμα από γραπτό του Γερμανού αντιφρονούντος Μάρτιν Νίμελερ, στο οποίο σχολιάζει τη στάση της «σιωπηλής πλειοψηφίας» την εποχή του Γ’ Ράιχ:
    “Στην αρχή ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους.
    Δεν ήμουν Εβραίος και δεν φώναξα.
    Μετά ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές.
    Δεν ήμουν κομμουνιστής και δεν φώναξα.
    Έπειτα ήρθε η ώρα των σοσιαλδημοκρατών.
    Δεν ανήκα σ΄ αυτό το κόμμα και δεν έβρισκα λόγο να διαμαρτυρηθώ.
    Ακολούθησαν οι ομοφυλόφιλοι.
    Ούτε κι αυτό σκέφτηκα ότι με αφορούσε.
    Στο τέλος ήρθε η σειρά των τσιγγάνων.
    Ούτε και τότε βρήκα λόγια για να εκφράσω την αντίθεσή μου.
    Ο επόμενος στη σειρά ήμουν εγώ.

    Αλλά δεν υπήρχε κανείς για να φωνάξει”.
    Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 1.30 ΕΙΠΑΜΕ. ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!!ΑΝ ΘΕΣ ΧΙΛΙΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ....ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΟΜΩΣ ...ΟΧΙ!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑΣ..ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 'Η ΤΑΝΚΣ ,ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ..ΕΠΙ ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΙΟΥΦΑΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΣΙΩΠΗ...ΤΩΡΑ ΦΩΤΙΑ????ΣΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΝΩ Η ΘΥΕΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΣΙΩΠΗ???ΤΩΡΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙ???? ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ,ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ -ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ-ΣΤΗ Φ Υ Λ Α Κ Η!!!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ...ΑΡΚΕΤΑ ΤΗ ΧΑΝΤΑΚΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΟΙ ΣΠΙΘΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΠΑΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, η αρλεκίνα του GAP που τολμά να δίνει συμβουλές.

    δεν πάς να σε γαμήσει κανένας πρασινοφρουρός, μαλάκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όταν στον ηλίθιο έδειχναν το φεγγάρι αυτός κοίταζε το δάχτυλο.

    Άσχετα πως κρίνεται ο Θεοδωράκης η ενέργειά του κρίνεται εξαιρετική. Ο άνθρωπος ούτε για αρχηγός πάει ούτε για δόξα. Διαβάστε τη διακήρυξη και μετά μιλήστε.
    Δεν φτιάχνει κανένα κόμμα καμμιά οργάνωση. Άναψε μια σπίθα και μας ωθεί την ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ.
    ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ το ονόμασε και το άφησε στους ανεξάρτητους πολίτες που δεν εγκλωβίζονται σε κανένα μαντρί και δεν πείθονται απο τα ψευτοδιλλήματα όσων διαχρονικά εγκλημάτισαν κατά της πατρίδας.

    "«Το κίνημα δεν αποσκοπεί στο να δημιουργηθεί άλλο ένα πολιτικό κόμμα, αλλά ένα κίνημα ζύμωσης ιδεών. Οσον αφορά την οργάνωση, στο προσεχές διάστημα οι πολίτες θα πρέπει να δημιουργήσουν ανεξάρτητες επιτροπές πρωτοβουλίας, με σκοπό την ενημέρωση και ανάπτυξη δράσεων»"

    4.500++ Μέλη! Η επανάσταση ξεκίνησε! Πάμε για τα 10.000 τώρα!!!

    http://www.spitha-kinima.org/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 2.31 δεν μας πειθεις ουτε συ ουτε ο Μικης.Δεν ριχνουμε νερο στο μυλο του Μικη...Καντε την επανασταση οι δυο σας..ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ στα ογδονταπεντε του?? πολυ παει. Ο ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ τωρα φευγει. Μας ερχεται ο ΜΙΚΗΣ??Ας παει να κανει κινημα στα ..βουνα τησ Μαλακασσας οπως εκανε καποτε ο Σαβουρας!!!!!Εκει κανει και κρυο καλα θα ειναι θα καθαρισει και το μυαλο σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μια ερώτηση βρε παλλικάρια.
    Αλλά απάντηση χωρίς βρισιές και πολιτικοποίηση.

    Ουτε δικαστής ουτε και δικηγόρος ειμαι.
    Κάποιες συγκεκριμμένες σκέψεις εχω το οποία ειναι και ερωτήματα.

    Ενας καλός και διαβασμένος η καταρτισμένος δικηγόρος σήμερα, και οχι ενας απο τους γνωστούς κορυφαίους, για μία παράσταση σε εφετείο τριμελές παίρνει τουλάχιστον 1200 ευρώ.

    Σε 5μελές και σε κάποια σοβαρή υποθεση τουλάχιστον 3 με 5 χιλιάδες ευρώ.

    Πόσο τελικά πρέπει να πληρώνεται ενας αξιόλογος εισαγγελλέας η πρόεδρος δικαστηρίου που χειρίζονται τέτοιες υποθέσεις?

    Με δεδομένο τό να θέλουμε οι δυναμικοί νομομαθείς να μήν κατευθύνονται μόνο στην δικηγορία οπου θα τα κονομάνε, και δικαστες να γίνονται οι λιγότερο νομομαθείς και αξιοι γιατί μέχρι εκεί φτάνει η αξία τους και να πληρώνονται με εναν δημοσιουπαλληλικό μισθό, αλλά να κατευθύνονται και στο δικαστικό σώμα.

    Θέλουμε χαμηλόμισθους δικαστικούς οι οποίοι και σίγουρο θα ειναι να ειναι έωλοι και ευάλωτοι στο να "τα πιάνουν"?, και να περιμένεις μετά εσύ και ο καθένας μας απόδοση δικαιοσύνης?
    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΧ ΡΕ ΝΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 3.21
    Φίλε μου δεν ξέρω τι θα κάνεις εσύ ή ο Μίκης ή φίλος σου ο Σαββούρας ή ο κάθε "οπλαρχηγός".

    Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι δικό μας και δεν έχει ανάγκη ούτε απο αρχηγούς ούτε απο οπλαρχηγούς.

    Άναψε και σύ μια ΣΠΙΘΑ!

    4.500++ Μέλη! Η επανάσταση ξεκίνησε! Πάμε για τα 10.000 τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 4.500 καπη στο κομμα καπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 3.35 ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΒΟΥΡΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΕΝΑ....ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΙ!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΑΡΜΑΤΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ...ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!1ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ....ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ,ΚΙΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΥΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ....ΕΝΤΑΞΕΙ???ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ..ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ..ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ....ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....ΘΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!!!!ΕΤΣΙ ΔΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Οποιος κρατει την κουταλα τρωει και αυτοι τρωνε καλα τωρα που οι αποκατω ειναι μαστουρωμενοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΡΕ 3.35 θα τους κρεμασει ο Μικης στο συνταγμα τους κλεφτες πολιτικους? Εαν δεσμευτει σε αυτο και εγω μαζι σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ακουστηκε οτι πριν καποιο καιρο ιο δικαστικοι κανοντας προσφυγη διεκδικησαν αναδριμικες αμοιβες.Δικαιωθηκαν στην προσφυγη και το Δημοσιο επειδη δεν ειχε χρηματα εδωσε τα αποθεματικα του ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ,και για αυτο δεν εχει το ταμειο σημερα χρηματα για το εφ απαξ των Δ.Υ ποιος ξερει να το επιβεβαιωσει η να το διαψευσει αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 2010 3:35 μ.μ.
    Γιατι ξεφωνιζεις μωρη ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ, καυλι στον κωλο σου εχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 5:01 μ.μ. ναι φιλε θα τους κρεμασει, οπως θα κρεμασει και τα ζωα του κινηματος ΚΑΡΑΦΛΑ και κατι μαλακες χρυσαυγιτες σαν κι εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου