Επικοινωνιακό τρικ!!!

15
Σχολιάζει ο Γιάννης  Πρεβενιός                                           

 Η είδηση ….

Την διενέργεια ευρωπαϊκής εκστρατείας συγκέντρωσης 1.000.000 υπογραφών προκειμένου να ξεκινήσει επισήμως στην ΕΕ μια συζήτηση για την νέα Συνθήκη της Λισσαβόνας πρότεινε στην χθεσινή του ομιλία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι η εν λόγω πρωτοβουλία απευθύνεται στους λαούς, τους πολίτες της Ευρώπης, τα συνδικάτα, τα κοινοβούλια και της Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Ο σχολιασμός ….


 κ. Πρωθυπουργέ θέλω να πιστεύω ότι θα καταλάβετε σύντομα ότι αυτός ο ανόητος σύμβουλος σας που σας πρότεινε αυτό τον ελιγμό για να δείξετε ότι τάχατε προσπαθείτε ακόμα για το........ καλό μας αν μη τι άλλο σας εκθέτει ανεπανόρθωτα, γιατί εκτός από την δική σας νοημοσύνη δείχνει ότι υποτιμά και την δική μας!!!                                           
Πως είναι δυνατός να μιλάτε για πίεση προς την Ευρωπαϊκή Ένωση των 350.000.000 κατοίκων με τις 1.000.000 εκ. υπογραφές όταν το κόμμα σας στην Ελλάδα των 11.000.000 κατοίκων στο πρόσφατο παρελθόν αγνόησε και πέταξε στο κάλαθο των αχρήστων τις υπογραφές 3.000.000 εκ. συμπολιτών μας τις οποίες είχε συλλέξει η Εκκλησία της Ελλάδος με πρωτοβουλία του τότε αρχιεπίσκοπου (Μακαριστού Χριστόδουλου) για το θέμα της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες!!!                                                            
Αν μη τι άλλο το όλο θέμα μας προκαλεί να σκεφτούμε το πόσο πραγματικά πιστεύετε σε αυτό τον θεσμό και να μας θυμίσετε πότε και πόσες φορές τον έχετε χρησιμοποιήσει!!!                                                                                                                  
Να σας πω λοιπόν εγώ “Ποτέ” οπότε δημιουργείτε εύλογα η καχυποψία σε όλους μας ότι όλη αυτή η πρωτοβουλία είναι ένα επικοινωνιακό τρικ και το πιθανότερο είναι αν τελικά πραγματοποιηθεί να γίνουμε για άλλη μια φορά ο περίγελος της Ευρώπης. 
Εξάλλου για το καλό της Πολιτικής και των Πολιτικών θα πρέπει κάποια στιγμή να πάψετε να θεωρείτε τους Έλληνες κουτόφραγκους που τσιμπάνε σε τέτοιου είδους πολιτικά πυροτεχνήματα.                                                                                                   
 Τελειώνοντας θέλω να σας πω ότι ο συγχωρεμένος ο παππούς μου, έλεγε συχνά όταν ήθελε να δείξει ότι κάποιος πραγματικά προσπαθεί και κοπιάζει για το καλύτερο ότι “Αυτός έχει άντερα”                     
Αυτή την φράση θα χρησιμοποιήσω και εγώ λέγοντας σας ότι “κ. Παπανδρέου για το καλό της Ελλάδας αν έχετε πραγματικά, άντερα και κότσια …., διεκδικήστε με όλους τους τρόπους τις πολεμικές αποζημιώσεις των πολλών δις που μας οφείλει η Γερμανία της κ. Μέρκελ και αφήστε την άνευ ουσίας και λόγου, δημαγωγική πρωτοβουλία για την συλλογή υπογραφών.”

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια
  1. ΛΕΦΤΑ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΖΙΒΑΓΚΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟς ΜΕ ΤΑ 40 ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΓΙΕΝ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΙΒΑΓΚΟΣ

    ΣΤΗΝ ΚΡΕΠΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστό το σχόλιο, όμως τις βλακείες αυτές μόνος του τις σκέφτετε, δεν είναι ικανός για κάτι καλύτερο. Αυτός είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γι αυτό και δίνει ένα σκασμό λεφτά για να έχει 100 συμβούλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κατάσταση έχει ξεφύγει! Ο κ Παπανδρέου μαζεύει υπογραφές, δηλ κάνει αυτό που χλεύαζε, όταν το έκανε η εκκλησία, όπως το άρθρο σωστά σημειώνει. Η κυρία Μπιρμπίλη (υπουργός!) φτιάχνει οργανισμό υδατανθράκων για να βρει τα πετρέλαια που πέρυσι έψαχνε ο κ Χαρδαβέλας, τον οποίο επίσης τότε ο πολύς κ Πάγκαλος τον λοιδορούσε με λόγο του στη βουλή. Θα μας τρελάνουν;
    http://peloponnesios.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΜΑΤΑΕΙΠΑΜΕ!
    Ειναι βλακας, εκ γεννετης ηλιθιος.
    Οποτε ως βλακας σε κυβερνητικη καρεκλα, αυτοματως καθισταται και ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλακωσανε παλι οι εξυπνακηδες πρωι πρωι και μας ζαλιζουν και για τον μικροφωνακια αρχιτραγοπαπα με τις υπογραφες για τις ταυτοτητες,ωραια συγκριση ο φαντης με το ρετσινολαδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν ο ηγεμόνας περιβάλλεται από άπειρους συμβούλους, όταν δεν είναι σε θέση να αρθρώσει ένα λόγο της προκοπής και περιμένει από άλλους να τον συμβουλέψουν και να του γράψουν τους λόγους που θα εκστομίσει, τότε σημαίνει ότι είναι ανίκανος, επικίνδυνος για τη χώρα και τους πολίτες και θα πρέπει άμεσα να αντικατασταθεί.
    Το πως είναι γνωστό, αρκεί όταν έρθει η ώρα τα έχουμε το μυαλό μας κοντά μας και να κρίνουμε όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:21 π.μ.

    Ρε πασοκοσκυλο, τοτε να τις συγκρινουμε με τις υπογραφες που μαζευε ο αχρηστος για να "εκλεγει", συμμετεχοντας μονος του, δηλαδη το ενα εκατομυριο υπογραφες "φιλων του παΣΟΚ";

    Τοτε δηλαδη που "λαδωνε" αρχηγους ομαδων Πακιστανων με ενα ευρω και μια τυροπιτα για να τον εκλεξουν αρχηγο;

    Ουστ ρε σουργελο, μαλακας ο αρχηγος σου, μαλακας και συ ρε ζωντοβολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΜΠΙΑ 10:21

    ΑΥΤΕΣ ΟΙ 3.000.000 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΑΣΟΥΡΙ ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΜΟΝΙΜΑ ΧΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΓΙΩΡΓΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΑΝ.
    ΟΤΑΝ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΑΠΙΑ ΣΚΑΤΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @10:21
    Σίγουρα ωχρειά ο "μικροφωνάκιας τραγοπαπας" οταν συγκρίνεται με τον ογκόλιθο της χριστανοσύνης μουγγό ΠΑΣΟΚΟ τράγο που προτιμά πρώτο τραπέζι "στασίδι" με ντολάρα στη "μπουζουκλερί" Αγ.Παντελεήμων, παρέα με το δανειστή του "σιδερένιου(και σκατόψυχου) Αντρέα" ΠτΔ γλάστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    HEIL GAP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΣΧΕΙ.
    ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://prezatv.blogspot.com/2010/07/jeffrey.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πότε θα μαζευτούμε ρε παιδιά να τους πιάσουμε στον ύπνο; Δεν είναι πολλοί 9000 λαμόγια μαζί με τους μπατζανάκηδες, τους βασανίζουμε,προδίνουν που πήγαν τα λεφτά,εν ανάγκη εκτελούμεν τα παιδιά τους για να μαρτυρήσουν, τα δημεύουμε,πλερόνουμε το δημόσιο χρέος και μετά στην σκατομηχανή όλη μαζί με πρώτο τον γιωργάκη , το μπουχέσα και το πάγκαλο,μη μας πιάνουν και τόπο οι χαμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δείτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης autoline-arabic.com ή οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα:
    http://whois.domaintasks.com/autoline-arabic.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου