ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου

Ήδη έχω αναλύσει και σχολιάσει μεγάλο μέρος από τα όσα λαβαίνουν χώρα στην Πατρίδα μας.  Σήμερα, θέλω στα πλαίσια όλων εκείνων των άρθρων όπου είχα μιλήσει και για προσωπική μου δράση ενεργή ενάντια στην αντιανθρωπιστική και αντισυνταγματική δράση των κυβερνητικών, να ανακοινώσω προς ενημέρωση των θαμώνων του καφενείου που πιθανώς ενδιαφέρονται ότι αύριο 30 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 9 π.μ. στο κτίριο 5 της Σχολής Ευελπίδων στην Αθήνα εκδικάζονται ασφαλιστικά μέτρα προς επίδειξη εγγράφου ενάντια στον Γ. Α. Παπανδρέου και το γραφείο του, τα οποία υπογράφω εγώ και στα οποία μάρτυρας θα είναι η κόρη μου Τάνυα-Μαρία Γεριτσίδου.

Με αυτά τα ασφαλιστικά μέτρα εννόμως ζητάμε από τον ΓΑΠ και το επιτελείο του να απαντήσουν εγγράφως και στην ουσία να προσπαθήσουν να αντικρούσουν την στοιχειοθέτηση δόλου και παγίδευσης του συνόλου της Ελληνικής Κοινωνίας με συνεργία τρίτων.

Παραθέτω ένα από τα τρία έγγραφα στα οποία απαιτώ απάντηση σύμφωνα  με τον Νόμο για να δείτε άμεσα το διακύβευμα και για όποιον ενδιαφέρεται περαιτέρω σας παραθέτω και τους συνδέσμους για .........τα άλλα δύο.

Το τί επιτυγχάνουμε με αυτό στα πλαίσια ποίας στρατηγικής το είχα αναλύσει στο τελευταίο μου άρθρο και για αυτό δεν θα υπεισέλθω εδώ σε αυτή την ανακοίνωση.

Επίσης, και εκτός εάν ζητηθεί και επιτευχθεί αναβολή θα επανέλθουμε και εγώ και η κόρη μου με το τι συνέβη.

Ακολουθεί η επιστολή όπως επεδόθη εξωδίκως :

«ΠΡΟΣ : ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ :   ΟΛΓΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ
                                  Ειδική Ερευνητική και Εκπαιδευτική Ψυχολόγο
                                  Ελπίδος 29, 141 21
                                  Αθήνα

                                  ΤΑΝΥΑ – ΜΑΡΙΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ
                                  Ειδική Ψυχοπαιδαγωγό και Εκδότρια
                                  Ελπίδος 29, 141 21
                                  Αθήνα




                                                                                            Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009


                                 ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΕΡΩΤΗΣΗ


Πρωθυπουργέ Παπανδρέου,


Ήδη έχετε δώσει ανησυχητικά δείγματα γραφής, αγνοώντας μας προσωπικά στην επίσημη ερώτηση με μορφή συστημένης επιστολής ( PP268078817GR /  10-09-2009, παρελήφθη από τον Κοντίβα Στράτο) την οποία υποβάλαμε προεκλογικά σε εσάς, γεγονός που πέρα από το παράνομο και αντισυνταγματικό της πράξης ( δεδομένων των χρονικών ορίων που όριζαν οι συγκυρίες και της σημαντικότητος που είχε η επιστολή, καθ’ ότι βάσει αυτής θα βασίζαμε απόφαση επιλογής διοίκησης της χώρας ως Πολίτες ) δηλώνει και την εμφανέστατη απαξίωση είτε γενικώς του Πολίτη στον οποίον  ισχυρίζεστε ότι δίνετε προτεραιότητα είτε σε εμάς προσωπικά.

Επειδή το σύνθημα με το οποίο κατορθώσατε να διατηρήσετε τις ψήφους σας, αν και δεν τις αυξήσατε, και συνεπώς να εκλεγείτε λόγω απώλειας σωρείας ψήφων από την αξιωματική αντιπολίτευση ( συν άλλων διεργασιών ) ήταν και παραμένει το « Πρώτα ο Πολίτης », παρακαλώ πείτε μας τι να υποθέσουμε : ότι ψεύδεσθε γενικά και απαξιείτε να ασχοληθείτε με τους Πολίτες οι οποίοι ενεργά επιδιώκουν να ανοίξουν ουσιαστικό διάλογο μαζί σας ή ότι δεν μας θεωρείτε εμάς προσωπικά Πολίτες, γεγονός το οποίο εάν αληθεύει θα θεωρήσουμε βαθύτατη προσβολή και θα πράξουμε τα δέοντα ;

Σας καλούμε λοιπόν, ελπίζοντας σε απλή παραδρομή και όχι σε εθελούσια απόπειρα απαξίωσης του Δικαιώματος μας ως Πολίτες να έχουμε σαφή εικόνα επί συγκεκριμένων ερωτημάτων εκπεφρασμένων όπως εμείς επιθυμούμε από μέρους σας, να απαντήσετε με προσωπική σας υπογραφή σε απαντητική επιστολή στα εξείς :

  1. απάντηση σε όλα τα σημεία και ερωτήματα στην εν λόγω συστημένη επιστολή μας
  2. επεξήγηση του λόγου ή της υπαιτιότητας της ελλείψεως απάντησης όταν ήταν χρονικά σωστό να αποσταλεί
  3. ποιές εγγυήσεις υπογράφετε προσωπικά σχετικά με τους διάφορους στόχους προς κοινωνική και οικονομική ευημερία των Πολιτών ( δηλαδή του Λαού και όχι των τραπεζών, των μεγαλοκεφαλαιούχων και της τάξης των πολιτικών στην Ελλάδα συμπεριλαμβανομένων και των λεγόμενων ‘πρασινοφρουρών’ ήτοι μέλη ενεργά του κόμματος σας που παρεμποδίζουν την κοινωνική και οικονομική πρόοδο μη μελών σας λόγω μεροληπτικής πολιτικής ), και τι προτίθεσθε να χάσετε από τα προσωπικά σας περιουσιακά ή άλλα στοιχεία πλούτου σε περίπτωση αποτυχίας υπέρ του Λαού ώστε ο Λαός να μην ζημιωθεί από τα λάθη και / ή τους πειραματισμούς σας ;  Σας υπενθυμίζουμε ότι ως πρόεδρος της κυβερνήσεως σας ( δηλαδή προϊστάμενος και υπεύθυνος ) η υπογραφή σας ισχύει και για τυχόν αντίστοιχες αποτυχίες / λάθη / πειραματισμούς / απιστίες των υφισταμένων σας υπουργών, συντονιστών και συμβούλων.

Όπως καταλαβαίνετε, και είναι λογικό για κάθε επένδυση που άπτεται της ζωής, της περιουσίας, της αξιοπρέπειας, της Εθνικής ακεραιότητας, της Δημοκρατίας, της ανεξαρτησίας και της αυτοδιάθεσης όχι μόνο προσωπικά για κάθε Πολίτη αλλά και για το σύνολο των Ελλήνων, των αλλοδαπών που κατοικούν σε Ελληνικό έδαφος, των Ανθρώπων που εμπιστεύονται το Κράτος Δικαίου μας και του κύρους μας που οφείλουμε λόγω της κληρονομιάς μας ως κοιτίδα Πολιτισμού και Ιδεωδών της Ελευθερίας ( όχι μόνο από αρχαιοτάτων χρόνων αλλά και στην μοντέρνα μας Ιστορία ), δεν μπορούμε να σας εμπιστευθούμε όλα αυτά τα ιερά και τα όσια της φυλής μας και της Εθνικής και προσωπικής μας Ταυτότητας  εν λευκώ χωρίς ικανοποιητική εγγύηση σε περίπτωση αποτυχίας.

Δεν είναι ορθό να εκλάβετε την παρούσα ως κακόβουλη ή υπονομευτική επιστολή αλλά θα πρέπει να σας χαροποιήσει που ένας Λαός  με τέτοια Ιστορία και πνεύμα ανεξαρτησίας σας κάνει την τιμή να σας αφήσει να περισώσετε και να υπερασπίσετε και να αυξήσετε τα κεκτημένα του. Επειδή αλάθητος είναι μόνο ο Θεός και ο μόνος που μπορεί να απαιτήσει λευκή επιταγή από τα δημιουργήματα Του, όλοι εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να ελεγχόμαστε και να μας υπενθυμίζεται συνεχώς ότι η ανάληψη ευθυνών ακόμα και με το πιο θετικό πνεύμα και πρόθεση σημαίνει και ανάληψη όλων των συνεπειών που συνοδεύουν μία αποτυχία.

Εξ άλλου, ως Έλλην Πολίτης δεν μπορείτε να τύχετε διαφορετικής αντιμετώπισης από τους υπόλοιπους Έλληνες Πολίτες οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν κάθε λάθος τους και κάθε αποτυχία τους είτε άδολη είτε δόλια χωρίς δυνατότητα απαλλαγής ( από τα πρόστιμα σε φορολογικές ατασθαλίες ή ατυχήματα μέχρι ανάληψη ευθυνών Ποινικού Κώδικα : η αμέλεια ή η έλλειψη κινήτρου δεν σημαίνει απαλλαγή του εγκλήματος ).

Συνεπώς, και για τελευταία φορά πρίν καταφύγουμε σε κάθε νόμιμο μας Δικαίωμα για να αποκτήσουμε τις εγγυήσεις που δικαιούμαστε σας καλούμε να απαντήσετε και να υπογράψετε προσωπικά στα ανωτέρω τρία σημεία της παρούσης εντός των νομίμων χρονικών ορίων.

Επιφυλασσόμενες παντός νομίμου Δικαιώματος μας,


Όλγα Γεωργίου Γεριτσίδου


Τάνυα – Μαρία Γεριτσίδου»

Επίσης, δείτε σε αυτούς τους συνδέσμους και τις άλλες δύο επιστολές στις οποίες απαιτούμε απάντηση :



3. (συνημμένο επιστολής 2) : http://humansupport.gr/gr_diakiriksi.php