Ξένοι ... στον τόπο μας!!!

37
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός


Δηλώνω εξ αρχής ότι δεν είμαι θρησκόληπτος αλλά και ούτε ενάντια στην ανάγκη του κάθε ανθρώπου να εκφράσει την πίστη του αλλά θεωρώ αδιανόητο αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό με τις συγκεντρώσεις των χιλιάδων μουσουλμάνων για προσευχή στα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας.

Τα ερωτήματα πολλά και ζητούν άμεσες απαντήσεις.

1ον Γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα και πως κάλυπταν αυτήν τους την ανάγκη και 2ον ποιος ενημερώνεται και ποιος δίνει τέλος πάντων την άδεια για αυτές τις συναθροίσεις;

Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι μπαίνουμε πλέον σε φάση τετελεσμένων ενεργειών που έχουν να .........κάνουν με την αλλοίωση της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό όπου τα αρχαιοελληνικά σύμβολα και η Ελληνική γραμματεία (που καθιστούσαν την Ελλάδα λίκνο του Ευρωπαϊκού πολιτισμού) θα αντικατασταθούν με τις μουσουλμανικές κουρελούδες, το φανατισμό και ενδεχόμενος αργότερα και με την τυφλή τρομοκρατία!!!

Θεωρώ επίσης ότι πέρα από τα μέχρι τώρα αρνητικά αποτελέσματα αυτής της χωρίς μέτρο λαθραίας εισροής τόσων ανθρώπων που έχει να κάνει με την αύξηση της εγκληματικότητας, της ανεργίας και της γκετοποίησης πολλών περιοχών της Αθήνας, με αυτές τις εικόνες θα πληγωθεί και η βαριά βιομηχανία μας δηλ. ο τουρισμός!

Σίγουρα στο παιχνίδι αυτό εμπλέκεται η κυβέρνηση, η αντιπολίτευση αλλά και τα φερέφωνα τους μια και η προπαγάνδα τους αναλώνεται στα δικαιώματα των αλλοδαπών και όχι στην διερεύνηση για τον ακριβή αριθμό τους, καθώς και για την νομιμότητα παραμονής στην χώρα μας των περισσότερων εξ αυτών!!!
Αυτή την νομιμότητα που οι συμπατριώτες μας μετανάστες είχαν σε όλες τις χώρες του κόσμου που πήγαν!!

Δεν θέλω να είμαι μάντης κακών εξελίξεων αλλά δεν φαίνεται να είναι μακριά η μέρα που θα είμαστε εμείς οι ξένοι στον τόπο μας μια και όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό ωθούν την νεολαία μας (εκτός από την αποχή και την αδιαφορία για τα πολιτικά δρώμενα) στην ξενιτιά προς αναζήτηση καλύτερης τύχης!

e-mail: prevejohn@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

37Σχόλια
  1. Απευθύνομαι στη Ντόρα διότι επιζητά την ψήφο ημών των δεξιών για να γίνει αύριο κυβέρνηση.

    Οι αριστεροί παρακαλώ να το βουλώσουν. Δεν τους αφορά.

    Ντόρα, θα βγάλεις νόμο οι αλλοδαποί εγκληματίες να εκτίουν τις ποινές τους στις φυλακές των χωρών τους; Θα προβείς σε σύναψη σχετικών διμερών συμφωνιών;
    Έτσι, να αποσυμφορηθεί και το 99% του χώρου των φυλακών μας...
    Ντόρα, θα αλλάξεις τις περίεργες οδηγίες χειρισμού λαθρομετανστών που παραβιάζουν τα σύνορά μας και ενώ ο Νόμος προβλέπει φυλάκιση και απέλαση, αυτοί αφήνονται όλοι ελεύθεροι;
    Ντόρα στο λαθρομεταναστευτικό θα εφαρμόσεις το αραβικό μοντέλο, που θεωρείται το καλύτερο του κόσμου; [Στα αραβικά κράτη οι λαθρο κρατούνται σε στρατόπεδα όπου τους ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ενδιαφερόμενοι εργολάβοι κλπ υποχρεούμενοι να τους παρέχουν τροφή, στέγη περίθαλψη και μισθό. Όταν οι εργασίες τελειώσουν, οι λαθρο επιστρέφουν, με τα χρήματά τους, στις χώρες τους.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πάω και γραφτώ κι εγώ και καλά κάτοικος Βουλγαρίας, θα δικαιούμαι κι από κει επίδομα ανεργίας;
    Θα τσεκάρει κανείς αν παίρνω κι άλλο επίδομα ανεργίας κι από εδώ; (Οι παμπόνηροι βούλγαροι καλά μας δουλεύουν. Εμείς γιατί δεν κάνουμε το ίδιο με αυτούς;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ , ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ. ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (*) ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΤΕΡΛΙΚΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ.
    (*) ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΙΕΤΑΧΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητό καφενείο

    Σου γράφω με το πληκτρολόγιο βουτηγμένο στο φαρμάκι.
    Σκέφτομαι να περάσω τα σύνορα και να ξαναμπώ κολυμπώντας και να δηλώσω λαθρομετανάστης, βρήκα και όνομα: Κλέβο Τσάντες.
    Τι λες; Θα πιάσει; Θα έχω τζάμπα μετακινήσεις στα λεωφορεία, τζάμπα φάρμακα, τζάμπα φαγιά, τζάμπα επιδόματα και θα πάρω και τζάμπα σπίτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ! ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΑΞΙΑΣ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ! ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ ΤΩΝ MOUSLIM.

    Δ Ε Ν ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΙ MOUSLIM!
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΤΕΜΕΝΟΣ?

    ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛ. Κ@Λ@ΚΡΑΤΟΣ!

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Κ@Λ@ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΣΚ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡΣ?

    ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΝΑΩΝ?
    Π Ο Υ Θ Ε Ν Α!!!

    ΠΟΙΟΙ MOUSLIM ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ?

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Α Μ Ι Α ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ!

    ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΥΣΤΡΑΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΩΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ,
    "ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.ΑΚΑΛΕΣΤΟΙ ΗΡΘΑΤΕ ΕΔΩ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΜΕ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΘΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!"

    ΤΖΑΜΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ, ΜΙΝΑΡΕΣ ΔΕΝ ΥΨΩΘΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΕΙ. ΕΝΩ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ, "ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ Η ΑΚΑΙΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ"

    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!!







    Π Ο Υ Θ Ε Ν Α!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι φιλοστοργοι Ευρωπαίοι εταίροι μασ που υπαρασπιζονται τα δικαιώματα των μουσουλμάνων στη χώρα μας, γιατί μας απαγορεύουν την νομιμοποίησή τους που θα οδηγήσει τις οορδές των βαρβαρων στις πόρτες τους?

    Νομιμοποίησή τους και προώθησή τους στην υπόλοιπη Ευρώπη μπας και καταλάβουν τι τραβάει η Ελλάδα απ΄τη φυματίωση τα αφροδίσια, την ηπατίτιδα την εγκληματικότητα και το τεράστιο κόστος σε νοσήλεια, σχολεία, συγκοινωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε ρε πού φτάσαμε...
    Να λέμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ δεν είμαι χρυσαυγίτης, ούτε έχω ιδέα περί το καταστατικό και αν έχει άδεια πρωτοδικείου. Αν και λογικά πρέπει να έχει, αφού κατεβαίνει στις εκλογές. Τους γουστάρω όμως επειδή είναι η ΜΟΝΗ δύναμη που με αυτοθυσία κάνει το παν για να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ απο τους λαθρομετανάστες που κλέβουν, μαχαιρώνουν, βιάζουν σε Αθήνα, Πάτρα, ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΕΙΓΟΝ:
    ΤΩΡΑ
    Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ...ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ"...

    ...ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑ
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΧΡΟΝΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΝΤΑΙ;;;

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ...ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΙΣΧΟΣ!!!ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.....ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!ΝΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ!!!ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...(ΟΙ ΛΑΘΡΟ, ΦΥΣΙΚΑ. ΟΧΙ ΟΙ ΗΡΩΪΚΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. OXI ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΑΝΑΡΧΟΜΑΡΞΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ. ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΔΙΚΑΙΟΥΝΤΟ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ: ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΛΑΘΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΕΠΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ, ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ … ΔΙΟΤΙ "ΕΙΝΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

    ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ μπαίνουν στα σπίτια μας ζητώντας μισά μεροκάματα και κλέβουν τις δουλειές από τις ελληνίδες , που μένουν άνεργες.

    ΕΡΓΆΖΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΆ και μεθοδικά για την αποδόμηση του ελληνισμού και δεν μετέχουν ΠΟΤΕ σε εθελοντικές δράσεις, σε χορηγίες στο ταμείο σωτηρίας της οικονομίας ή έστω καθαρισμούς παραλίας ή σε αναδασώσεις κλπ γιατί ΔΕΝ θέλουν να ενσωματωθούν.

    ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΑΠΟΡΤΑ τώρα που -σε εκτέλεση της περί απελάσεων ΙΣΧΥΟΥΣΑΣ νομοθεσίας- οι λαθρομετανάστες θα μπούν στα πλοία και θα απελαθούν πίσω στις αχανείς χώρες τους, στα πέρατα του κόσμου από όπου ξεκίνησαν.

    ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Υλοτόμησης, Ναυπήγησης και Καθέλκυσης Ξυλίνων Τειχών.

    Με τη συνεργασία των Ελ Κατούρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΑΘΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!

    ΟΧΙ "ΞΕΝΟΙ ... ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ" ΑΛΛΑ
    ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

    ΟΣΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

    Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!

    ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ!

    ΟΛΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ,ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΧΑΖΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΛΑΘΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!

    ΟΧΙ "ΞΕΝΟΙ ... ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ" ΑΛΛΑ
    ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

    ΟΣΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

    Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!

    ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ!

    ΟΛΑ Τ΄ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ,ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΧΑΖΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, Τα Τίρανα θα αποτελέσουν τον δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό για το 2011. Εγκαταλείψτε τον Άγιο Παντελεήμονα και πάτε αμέσως στην Αλβανία, στα Τίρανα να βρείτε δουλειές.

    Σήμερα κιόλας. Όποιος προλάβει



    Μετάφραση από Ελληνικά σε Περσικά
    LATHROMETANASTES ، تیرانا خواهد شد محبوب ترین مقصد گردشگران برای سال 2011. ترک سنت Panteleimon و بلافاصله به آلبانی در تیرانا برای پیدا کردن شغل.

    امروز. هر کس گرفتن

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 15.000.000 θα στοιχίσει το τέμενο σύμφωνα με νόμο της Γιαννάκου. 16 στρέμματα τους έδωσαν στο Βοτανικό. Στην Εκάλη, την Βούλα δεν είχε πιο άπλα; Εμείς θα το πληρώσουμε. Σχολεια δεν έχουμε, νοσοκομεία επίσης, δουλειές γιοκ και θα πληρώνουμε τα κερατιατικά για τον κάθε λαθρο. Από την άλλη όλοι το κάνουν μόκο. Πρέπει να ξεσηκωθούμε. και μην περιμένετε από την Εκκλησία. Μιλημένοι είναι και αυτοί. Δεν είδατε που δεν βγάλανε άχνα; Μόνο για το μάθημα των θρησκευτικών κοπτονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973

    Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

    ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

    http://www.iospress.gr/ios2001/ios20010401a.htm

    ΟΤΑΝ Η ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟΤΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΒΕΙΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ¨ΗΡΩΩΝ¨¨ που ηταν συνεργασιμοι και το εδειξε και η μετεπειτα πορεια τους

    ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ Η "ΜΥΡΙΑΜ" ανθρωπος των μυστικων υπηρεσιων του Ισραηλ!!!!!

    Η Μαρια - Μυριαμ ΔΑΜΑΝΑΚΗ η κορη του Ταγματαρχη Χωροφυλακης και Ιουδαικης καταγωγης επρεπε να "ηγηθει" μαζι με τους Λαλιωτη Τζουμακα...
    που ηταν της Πρεσβειας

    Η Δαμανακη Μαρια ουδεποτε συνεληφθη κι ουδεποτε βασανιστηκε και αν δεν ειναι ετσι ας το διαψευσει.

    Μαλιστα εφυγε νωρις και μετεδιδε μεσω παραμβολης απο τον αναμεταδοτη στα Τουρκοβουνια και γιαυτο αν την ακουτε στην κασσετα "Πολυτεχνειο" ειναι ηρεμη και δεν φοβοταν γιατι ηταν εκτος Πολυτεχνειου και στην αγκαλια των Αμερικανων Πρακτορων!

    Αργοτερα εκανε καi αιτηση για μεταπτυχιακα σε Αμερικανικο Πανεπιστημιο (η δηθεν αριστερη) αλλα ηταn καρουμπαλο και δεν την δεχτηκαν ουτε οι δικοι της!)

    *Πράκτορες των Αμερικάνων και οι τρεις ηγέτες του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος (εδώ ο κ. Στριγάς φωτογραφίζει τη Μαρία Δαμανάκη, τον Κώστα Λαλιώτη και τον Στέφανο Τζουμάκα), οι οποίοι συνεδρίαζαν στην αμερικανική πρεσβεία το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου 1973.


    ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΛΛΟΙ ΠΗΓΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ!!

    ΠΣΟΚΑΝΤZΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 17 Νοεμβρίου 2010 7:54 μ.μ.
    Φίλε, αυτα ειναι χαρτακια που μοιραζονται στο κεντρο;

    Καλο ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΙΞΑΝΕ ΟΤΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ 500.000 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    Η Ν.Δ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ;
    ΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΕΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΥΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΤΕΣ!

    ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ!

    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑΖΟΥΜΕ ΑΠ΄ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΟΧΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΑΠΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FIMOTRO

    ΠΕΤΑΞΑΝ ΟΜΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!
    Πακιστανοί δουλέμποροι πέταξαν από το… μπαλκόνι έναν συμπατριώτη τους λαθρομετανάστη που οι ίδιοι είχαν μεταφέρει μέσω Έβρου στην Ελλάδα και τον κρατούσαν φυλακισμένο, επειδή αρνιόταν να επικοινωνήσει με τους δικούς του στην πατρίδα του για να πληρώσουν λύτρα ύψους 2.500 ευρώ ώστε να τον αφήσουν ελεύθερο! Το τραγικό περιστατικό που δείχνει πόσο αδίστακτοι...
    είναι οι έμποροι ψεύτικων ελπίδων, συνέβη στην Κατερίνη όπου οι τέσσερις δράστες κρατούσαν τέσσερις ομοεθνείς τους φυλακισμένους σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι από τις 14 Νοεμβρίου, περιμένοντας τα λύτρα… Όταν κατάλαβαν ότι ένας από τους ομήρους δεν επρόκειτο να συνεργαστεί, τον έριξαν από το μπαλκόνι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια! Όμως, οι περίοικοι είδαν τι συνέβη και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Τότε οι δουλέμποροι εγκατέλειψαν το τραυματισμένο θύμα τους, φόρτωσαν τα άλλα τρία σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο από αυτούς και ξεκίνησαν με προορισμό την Αθήνα… Όμως, στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης – Ελασσόνας τους εντόπισαν αστυνομικοί και τους συνέλαβαν. Όπως αποδείχθηκε, στην διαδρομή είχαν αφήσει άλλο ένα από τα θύματά τους σε ένα εγκαταλελειμμένο φυλάκιο, όπου βρέθηκε. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να εντοπίσουν τους δυο συνεργούς τους που διέφυγαν, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
    στις 16:58

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΥΤΕ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΗΤΑΝ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ; Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΧΕΥΧΗ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ; ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΗΡΑΝ ΑΕΡΑ;ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΙΟΥΡΑ Η ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥΣ .ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΤΓΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΚΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ .ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ.ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΣΥΣΙΤΙΑ ΕΝΩ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ;ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο. ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΩ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΞΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. για τους ελληνες που θυσαυριζουν με το δουλεμποριο τι λετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ειναι τουλάχιστον ηλίθιο να πηγαίνεις να ψηφίζεις Καμίνη η με την αποχή σου να τον βγάζεις δήμαρχο και μετά να δέρνεσαι και να κτυπιέσαι με το τι συμβαίνει με τούς λαθρομετανάστες στην Αθήνα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δυστυχώς οι μόνοι που μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα ειναι οι Χρυσαυγίτες γιατί η βία μόνο με βία μπορεί να αντιμετωπισθεί ολα τα αλλα τα ανθρωπιστικά ειναι αυτά που δημιουργήσαν αυτήν την κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 9.12 ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ; Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μην ξεχνάμε πόσοι θέλουν τους μουσουλμάνους...
    1. Όσοι Έλληνες αισθάνονται πρόσφυγες στον τόπο μας.
    2. Όσοι ελληνοποιήθηκαν στη συνέχεια όπως ο Πρωθυπουργός μας.
    3. Όσοι πιστεύουν οτι δεν πρέπει να υπάρχουν σύνορα μεταξύ των χωρών και των ανθρώπων, όπως οι αναρχοκομμουνιστές και οι ανθρωποαγαπησιάρηδες πασόκοι.
    4. Το αδελφάτο των ιπποτών του Δήμου Αθηναίων.
    5. Το αδελφάτο των αρχιεπισκόπων-αρχιμανδρητών που πιστεύει οτι οι μουσουλμάνοι μπορεί να φοβήσουν και να συσπειρώσουν το χριστιανικό κοπάδι που τους έχει φύγει απ' το μαντρί, την Εκκλησιά ήθελα να πώ.
    6. Οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες άλλων θρησκευμάτων που βρίσκονται στον τόπο μας, βλ. εαμοβούλγαροι, οι οποίοι δεν μας χωνεύουν καθόλου.
    7. Τα αναρχοπρεζόνια που προμηθεύονται την μαύρη και άσπρη σκόνη απ' τους αφγανούς.
    8. Οι άστεγοι- αναρχικοί, λόγω ιδεολογίας.
    9. Οι ξεκούτηδες γέροι που προμηθεύονται το μαύρο-άσπρο αιδοίο από τα κυκλώματα αυτά.
    10. Οι Έλληνοχλιμίντζουρες αστοί και μικροαστοί που εκμεταλλεύονται τους αραπάδες μούσλιμ, για εργατικό ή δουλικό προσωπικό.
    Όλοι οι παραπάνω είναι υπέρ των μούσλιμ λεθροματαναστών.
    Και ο κατάλογος εμπλουτίζεται οσονούπω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το χειροτερο με τους μεταναστατες ειναι οτι ζωντας σε μια χωρα οπου ο καθενας κανει οτι του γουσταρει το ιδιο κανουν κι αυτοι.
    Παντως δεν γουσταρουμε ουτε τους φανατικους,ουτε να μας κουμανταρουν οι παπαδες και τα δογματα.
    Οσο συμπαθης κι αν ειναι για τη φτωχεια τους η υποταγη τους στους παπαδες και ο μισογυνισμος τους δεν εχει καμια σχεση με την ελληνικη και ευρωπαικη σκεψη.
    Σε επιπεδο τοποθετησης απεναντι στον ανθρωπο ειναι ιδεολογικοι μας αντιπαλοι.
    Η θρησκεια και η θρησκοληψια ειναι το οπιο του λαου και αναχρονιστικος σκοταδισμος.
    Ολοι πρεπει να κρινονται για τις θεσεις τους και ο Χριστος και ο Μωαμεθ...Ολοι!
    Κανενας συμβιβασμος με τους σκοταδιστες ντοπιους και μεταναστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΕΒΕΝΙΕ

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,
    (ΕΔΩ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

    ΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.


    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ .




    ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΓΕΤΑΙ;

    ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΑ

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΑΣΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ .


    ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΙΝΓΧΑΜ




    ΕΚΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ;;;

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΡΗΞΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ .

    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΒΜΗΜΑΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πώς θα σε σώσει ρε φίλε η Χρυσή Αυγή? Αφού και αυτοί στους ίδιους υπακούνε. Στους ελεγκτές, στην κορυφή της πυραμίδας. Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί ονομάστηκε Χρυσή Αυγή? Ποιά η σχέσή της με το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής? Γιατί ηδονίζονται με τους ναζί(ασκεναζιμ)? Την ηγεσία της την έχεις ερευνήσει? Αυτά που ακούγονται για τον κίναιδο Μ, το ρουφιάνο της ασφάλειας? Από αυτόν περιμένεις σωτηρία? Τους σατανιστές? Δεν έχεις ψάξει καθόλου να μάθεις τί εστί Χρυσή Αυγή? Πόσο ύπουλο ρόλο παίζει? Κατ'αρχάς δεν είναι Έλληνες, δεν είναι πατριώτες, δεν αγαπάνε την Ελλάδα, τους ναζί αγαπάνε και τη Θούλη, το βασίλειο της Αγκάρτα(ανάθεμα αν ξέρανε ότι θα τους εξαϋλώνανε με το που το βρίσκανε), σε άλλο θέο προσκυνάνε. Από την ίδια πηγή χρηματοδοτούνται(Σόρος, σιωνιστές, μασόνους, μυστικά κονδύλια). Βιβλίο μπορώ να γράψω για το πόσο προδοτική οργάνωση είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οι λαθρομετανάστες, ο Μπουτάρης, ο Καμίνης και η μετά θάνατο δικαίωση ενός μεγάλου Έλληνα.

    http://greekpanorama.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Είμαι Έλληνας μικρομεσαίος έκλεισα το μαγαζί,είμαι άνεργος δεν έχω ασφάλεια,δεν έχω ταμείο ανεργείας και ο προοδευτικός Τζέφρυ με τα χρήματα των Ελλήνων δίνει δωρεάν περίθαλαψη στους λαθρομετανάστες ,σκέπτεται να πληρώσει για το κτίσιμο του τζαμιού και ανέχεται να διαμαρτύρονται ότι μία φορά αστυνομικός έσχισε φωτοτυπία κορανίου και σήμερα να διαβάζουμε για πάπυρους με το κοράνιο και φυσικά θα διαταχθεί ΕΔΕ για τους αστυνομικούς.
    Μήπως πρέπει να να βαπτισθούμε μωαμεθανοί για να αποκτήσουμε δικαιώματα;
    Τι λένε τα κόμματα γι' αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σε λιγο θα ζηταμε την αδεια απο τους "σκαταδες" για να μιλησουμε ελληνικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εάν πήγαινα σε μια μουσουλμανική χώρα και έκανα Ανάσταση με κεριά, ψαλμούς και καμπάνες μαζί με άλλους ομόθρησκούς μου, θα ήταν αποδεκτό ή θα με έπαιρναν με τις πέτρες;;;; Μάλλον το δέυτερο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου