Ο Σαμαράς χορεύει στους ρυθμούς της Ντόρας!...

Γράφει ο Μαγια

Σε εξέλιξη το μαρτύριο της «σταγόνας», που υποβάλλει η Ντόρα, τον Σαμαρά… Ποιος θα είναι ο επόμενος, που θα μαζέψει τα γαλάζια μπογαλάκια του;
Την πόρτα της εξόδου μετά τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γιώργο Κοντογιάννη, αναζητούν ακόμα τέσσερις βουλευτές, η Έλσα Παπαδημητρίου, βουλευτής Αργολίδας, ο Κώστας Καραγκούνης Αιτωλοακαρνανίας, ο  Θανάσης Γιαννόπουλος Φθιώτιδας και ο Μιχάλης Μπεκίρης, βουλευτής  Αχαΐας.
Αγνωστο παραμένει με πόσους βουλευτές θα βρει τη Ν.Δ. η έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, την οποία έχει συγκαλέσει για αύριο Παρασκευή ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς, καθώς οι αποπομπές ή αποσκιρτήσεις βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι πολύ πιθανό να λάβουν τη μορφή... επιδημίας.
Στη Ρηγίλλης γίνεται λόγος για «νέα αποστασία». Ο Σαμαράς δίνει την εικόνα ότι, έχει πετάξει το σφουγγάρι και έχει..... αδράξει τη χαντζάρα! Επικρατεί η εντύπωση ότι, ο αρχηγός έχει βγάλει μια λίστα προγραφών και «καθαρίζει» όσους δεν του αρέσουν. Κι αν διαγραφούν όσοι συμπαθούν την Ντόρα, τότε η Ντόρα θα έχει επιτύχει αυτό ακριβώς που επιδιώκει: να αποκτήσει σημαντικό ρόλο στη Βουλή, που είναι και το μοναδικό βήμα που έχει για να προβάλει τις θέσεις της.
Το κόµµα της Ντόρας, μπορεί να έχει φιλοδοξίες, μόνο αν καταφέρει να κόψει τα φτερά του Α. Σαμαρά! Προς το παρόν φροντίζει να τον «χορεύει στο ταψί»…