Αυτό που ψάχνει ο Ζαγοράκης

9
Τρία είναι τα βασικά κριτήρια για τον προπονητή που ψάχνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Ο Μάκης Χάβος θα παραμείνει στον πάγκο του «Δικέφαλου του Βορρά» μέχρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ να βρει το άνθρωπο που ονειρεύεται για την ομάδα του. 

Συγκεκριμένα, ο Ζαγοράκης ψάχνει προπονητή που θα έχει εμπειρία στον πρωταθλητισμό για να μπορεί να αντέξει στην τεράστια πίεση που ασκείται εντός κι εκτός σε μία μεγάλη ομάδα. Επίσης, θέλει μια προσωπικότητα που θα μπορέσει να επιβληθεί απόλυτα και αμέσως στα δύσκολα αποδυτήρια της ομάδας. Τέλος, αναζητεί προπονητή που θα έχει παραστάσεις απ' όσο το δυνατόν περισσότερες ποδοσφαιρικές σχολές....
 

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ψάχνει έναν έμπειρο Ευρωπαίο προπονητή, μία μεγάλη προσωπικότητα και θα μπορεί να έχει ήσυχο το κεφάλι του για τη λειτουργία της ομάδας. 

Όπως γράφει η «SportDay», στον ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι θα προχωρήσει η επένδυση του ομίλου από το Κατάργια να υπάρχει μεγαλύτερη οικονομική άνεση στις διαπραγματεύσεις με τέτοιου μεγέθους προπονητές. 


http://www.sport-fm.gr/article/301524

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια
  1. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ... ΚΑΙ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΑΚΟΜΑ 'ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ "ΜΙΚΡΑ" (ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΚΡΑ, ΑΥΡΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ)ΚΟΜΜΑΤΑ:

    Δελτίο των 11

    Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας.Στείλτε όλους του υποψηφίους των κομμάτων στα αζήτητα. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ.Δελτίο τών 11.Καθε βράδυ, Δευτέρα με Παρασκευη στις 23.00.Μία ώρα με τις πραγματικές ειδήσεις της μέρας,με σχόλια του Σπύρου Χατζάρα.Στο διαδίκτυο,www.blueskytv.gr ,ζωντανά όλο το 24ωρο, και www.youtube.com/deltio11.Ανένδοτος για να φύγουν οι Ψεύτες,οι κλέφτες, ΟΙ ΧΛΑΠΑΚΙΑΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και Προδότες. «Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων….»...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την "επενδυση" απο το ΠΑΣΟΚΑΤΑΡ μηπως θα την πληρωσει ο Ελληνας φορολογουμενος οπως και την προηγουμενη που εγινε απο τον ΠΑΣΟΚΟΓΟΥΜΕΝΟ και τον ΠΑΣΟΚΟΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ? Γιατι η σχεση ΠΑΣΟΚ-ΠΑΟΚ ειναι αμφιδρομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίστευτο! Πρωτοφανής ρατσισμός εναντίον των ελλήνων!
    Ένας μη ασφαλισμένος [πχ με ασφάλεια “ΑΠΟΡΙΑΣ” (!) ] προσέρχεται στο Νοσοκομείο και εκτελεί κανονικά όλες τις εξετάσεις όπως FT3,FT4,CRP. καρκινικούς δείκτες κτλ ΩΣ ΤΣΕΚ ΑΠ ενώ ο καρκινοπαθής πχ του δημοσίου ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ για να παρακολουθήσει την πορεία της νόσου ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ (!) με τιμές 25 έως 40 ευρώ εκάστη.
    Το ίδιο γίνεται και με την CRP βασική εξέταση για τα παιδιά ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
    Τώρα τελευταία δε, παρατηρείται το φαινόμενο των “εισαγόμενων” ασθενών από την Βουλγαρία (!) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΕΙΜΑΣΤΕ και σπεύδουν σωρηδόν από την ευρωπαϊκή χώρα τους για να εξυπηρετηθούν ΔΩΡΕΑΝ στη χώρα της οποίας η οικονομία καταρρέει!!
    Φυσικά κανείς δεν ζητάει χρήματα ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥΣ – ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ!!.
    ΑΠΕΛΑΣΗ, ΛΟΙΠΟΝ. ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ ΖΗΤΑΕΙ, ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ.

    ΕΛ ΚΑΤΟΥΡ
    ΕΛ
    ληνες ΚΑτα ΤΟΥ Ρατσισμού
    ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ
    Κατουρήστε τον ρατσισμό, ξεδιψάστε την θολοκουλτούρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι να απορεί κανείς. Το ζιβάγκο το "πάει το γράμμα". Από τη στήριξη των εν Ελλάδι φιλοσκοπιανών γενίτσαρων, τη δημιουργία "τουρκικού" (!)κόμματος στη θράκη από στελέχη του Γκαπ, την κατάργηση των μηχανοκινήτων παρελάσεων, τους νόμους για τους ομοφυλόφιλους, τη σπατάλη δισεκατομμυρίων από τις τσέπες μας για να τσεπώνουν επιδόματα "ανεργίας" εκατομμύρια βούλγαροι, κλπ, τη μείωση των μισθών μας κατά 50% για να βρεθούν αυτά τα δισ, το μη σταμάτημα της εγκληματικότητας, το χασίσι, την διαχείριση του δημοσίου χρέους από τη Gold Μan Sax, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας ... το "βιογραφικό" του Λαμόγιος Πάρτυ της προδοσίας είναι υπερπλήρες. Και η φάση είναι ότι τα άλλα μεγάλα κόμματα ΔΕΝ μας καθησυχάζουν ότι θα τα καταργήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα που υπηρξε καποτε και ενας ΑΝΔΡΕΑΣ και λαδωθηκε το αντερακι του ελληνα!!! Τωρα καλο κουραγιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και η μαλακία των κάφρων και εδώ καλά κρατεί.

    Για ΠΑΟΚ και Ζαγοράκη το θέμα , και επαναλαμβανόμενες εντελώς και εκτός θέματος καταχωρήσεις.
    Οι ιδιες και οι ιδιες εδώ και εκεί χωρίς λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΥΣΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η μάνα του trompaktikou
    δες εδώ
    Τρομπακτικοί, είναι κάτι μουνόπανα του ΣΥΡΙΖΑ, που προστατεύει ο διεφθαρμένος σκατόμπατσος Σφακιανάκης, επειδή είναι άνθρωπος της Αμερικανικής πρεσβείας, που θέλει σε ετοιμότητα τους δήθεν αναρχικούς.
    Προσέξατε ότι οι "αναρχικοί" υπάλληλοι της Αμερικανικής πρεσβείας, δεν έστειλαν βόμβα στις ΗΠΑ ή στο Ισραήλ, αλλά στη ...Χιλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου