κύρ-Καθηγητά,σαν να μη τα λες καλά

58
 Ελλην Φορολογούμενος

Nouriel Roubini (Κωνσταντινούπολη 29 Μαρτίου 1959)
Αμερικανός καθηγητής Οικονομικών στο Stern Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και πρόεδρος της Roubini Global Economics, μιας εταιρείας συμβούλων.

Αφού πήρε το πτυχίο του στην πολιτική οικονομία στο Πανεπιστήμιο Bocconi, Μιλάνο της Ιταλία και διδακτορικό στα διεθνή οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Harvard, Cambridge,της  Μασαχουσέτη, άρχισε την ακαδημαϊκή έρευνα και τη χάραξη πολιτικής ως καθηγητής στο Γέιλ, ενώ εργαζόταν παράλληλα  στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ ),στη Federal Reserve,την Παγκόσμια Τράπεζα, και την Τράπεζα του Ισραήλ. Ένα μεγάλο μέρος της μελέτης του επικεντρώνονται στις αναδυόμενες αγορές. Κατά τη διάρκεια της κυβέρνηση του προέδρου Μπιλ Κλίντον, μέλος του Συμβούλιου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, αργότερα σύμβουλος του Timothy Geithner, ο οποίος είναι τώρα υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ. Ο προκομμένος αυτός νέος ενώ........... εργαζόταν και διαμόρφωνε το κλίμα αλλά και τα αυτά καθαυτά τα γεγονότα της παγκόσμιας οικονομίας , έκανε και
part time τον προφήτη.

Το 2008, το περιοδικό Fortune έγραψε: "... Το 2005 ο Ρουμπίνι είπε οι τιμές των σπιτιών ήταν μια φούσκα  που θα βύθιζε σύντομα την αμερικάνικη  οικονομία !
Τότε του πρόσαψαν το παρατσούκλι ο  Κασσάνδρας. Τώρα είναι  σοφός»
Αυτά γραφούν τα περιοδικά και μετά κλαίγονται οι εκδότες γιατί μπαίνουν μέσα.
 
Τον Σεπτέμβριο του 2006, προειδοποίησε το ΔΝΤ ότι: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν πιθανό να αντιμετωπίσουν μια ακόμα  πετρελαϊκή κρίση, μαζί απότομη μείωση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών και τελικά, μια βαθιά ύφεση ». από τότε καθιερώθηκε στα αμερικάνικα περιοδικά με  το προσωνύμιο  «προφήτης» .

Εδώ και έναν περίπου χρόνο ξοδεύει μεγάλο μέρος από το χρόνο του στο να προσπαθεί να πείσει με κάθε τρόπο,  τις αγορές ότι η ελληνική οικονομία είναι υπό κατάρρευση . Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη η σπουδή που δείχνει αυτό το «παλικάρι» στο να πείσει τον κόσμο ολάκερο ότι η Ελλάδα θα γκρεμίσει την οικονομία της Ευρώπης , κατά συνέπεια όλου του δυτικού ημισφαίριου , γεγονός που θα οδηγήσει σε κατάρρευση την παγκόσμια οικονομία και τέλος όλο το συμπάν θα καταστραφεί , επειδή λέει (Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ)  οι παππούδες στην Ελλάδα πίνουν φθηνό καφέ στα ΚΑΠΗ και πάνε και από καμία εκδρομούλα στα Σουρμένα . Επειδή δεν κόβουν αποδείξεις στα κυλικεία των σχολείων και επειδή δεν έχουμε κάρτα καταναλωτή για να μας κόβουν ψηφιακές αποδείξεις. Το πρόβλημα λέει ,ο κατά τα αλλά συμπαθέστατος   Τουρκοεβραίος οικονομολόγος , είναι ότι οι μεικτοί  μισθοί των Ελλήνων οδηγών αστικών λεωφορείων είναι τόσο υψηλοί που καθιστούν την παγκόσμια οικονομία  έρμαιο και βορά στα αδηφάγα αιτήματα των εργαζομένων στις Ελληνικές ΔΕΚΟ .
Ο Αρμαγεδδών δε της διεθνούς οικονομίας δεν θα προέλθει από τους εκτυπωτές δολαρίων του αδερφούλη του  και των συν αυτό αδελφών, την εσκεμμένη και κατά συρροή αλλοίωση των πραγματικών στοιχείων των κολοσσιαίων εταιριών  του πλανήτη (ENRONLEHMAN Brother κλπ ) , αλλά από τα παπούτσια που χορηγούσε το ΙΚΑ στους διαβητικούς !
 αυτά λέει ο κατά τα αλλά αξιοπρεπής καθηγητής που έχει και ένα fund άμα λάχει νοούμε.

Δημοσίευση σχολίου

58Σχόλια
  1. «Bye bye, my darling, you told me and went away without sorrow»...

    Αυτό, αδέρφια, δεν έχει ξαναματαγίνει. Πρόκειται για δυο κυβερνήσεις σε μια. Σαν σαμπουάν με κοντίσιονερ. Ψωνίσατε Γιώργο και δώρο ο Πάγκαλος, ο σύζυγος της κυρίας Χριστοφάκη. Παρεπιμπτόντως, τι αξάν, τι φρύδι σηκωμένο, η μαντάμ Παγκάλου. Μια έκρηξη αισθητικής και χρωμάτων. Η Γιάννα του φτωχού. Παραπλεύρως του Μνημονίου θα εκλέγονται κι οι κυρίες των κυρίων; Είμαι πολύ περίεργος πως θα αποτιμήσουν οι πολίτες του Δήμου Σαρωνικού (καλά το ‘πα;) όλη αυτή την αλεξιπτωτιστική γκλαμουριά με το τσιτωμένο μάγουλο. Γι’ αυτό έγραψε κάποιος: οι εκλογές στην αστική δημοκρατία είναι ποσοτική κι όχι ποιοτική διαδικασία.

    Βεβαίως η εν λόγω μαντάμ δεν είναι το θέμα μου, ποσώς με κόφτει η διαδοχή της σινιέ αρβανιτιάς εκ Παρισίων κι έχω μια ανακλαστική αντιπάθεια στα φρου φρου και τ’ αρώματα. Με κόφτει όμως και με νοιάζει η γκροτέσκα και υποτιμητική της νοημοσύνης μας «αρκουδιαρέϊκη» λογική του Αντιπρόεδρα.

    Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα ο σοσιαλιστής, ψιλομαραθωνοδρόμος, κωπηλάτης και τουρίστας Πρωθυπουργός μας, σε μια από τις σπάνιες επισκέψεις του στην χώρα των Ελλήνων, μας εκβίασε μ’ εκλογές, ως γνωστόν η Πατρίς κινδυνεύει αν δεν εκλεγεί ο Σγουρός, αυτοπυροβολήθηκε, σήκωσε μονοκοπανιά τα περίφημα σπρεντς, στηλίτευσε τους υπονομευτές κι αποσταθεροποιητές που τολμούν ν’ αντιπολιτεύονται την ρηξικέλευθη πολιτική του προς το άγνωστο κι όσους τολμούν να μιλούν γι’ αναδιάρθρωση κι έκανε μια κωλοτούμπα τόσο μεγάλη, μα τόσο μεγάλη, που δάκρυσε από ζήλια ο έτερος Γιώργος ο Ευλύγιστος, που μιλάει μόνο με την Παναγιά την Παντάνασσα πίσω του από το πριβέ κανάλι του και τα λευκά, μόνον λευκά, περιστέρια ψάχνουν στην κεφάλα του για καλαμπόκι. Στο καπάκι, in einem Augenblick, που λένε κι οι Γερμαναράδες, ήγουν «πριν παίξεις βλέφαρο» βγήκε η γνωστή εμβληματική φιγούρα της λιτότητας, ο σύζυγος της Χριστοφάκη, κι έριξε μια πολιτική τορπίλη περί ενδεχόμενης αναδιάρθρωσης, κάνοντας αυτό για το οποίο κουνούσε απειλητικά το δαχτυλάκι του ο επίδοξος νέος Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, πρέσβυς καλής θέλησης και σκιώδης Πρωθυπουργός μας. Τα σπρεντς ρίξανε ένα σάλτο στην κοιλάρα του Αντιπρόεδρα, κάνανε λίγο τραμπολίνο και πήγανε ίσα πάνω, σκαλώνοντας στα ύψη, σαν φρύδι που το «’πιασε» το μπότοξ στην ανηφόρα της απορίας.

    Αν θυμάμαι καλά, αυτός ο τύπος που «γαβγίζει» στους δημοσίους υπαλλήλους και σπέρνει πολιτικό φόβο κι απειλές ανεργίας και κατάρρευσης, υποτίθεται ότι μέσα στα καθήκοντα του έχει και τον «συντονισμό» της υπόλοιπης ΜΚΟ, που υποδύεται την Κυβέρνηση. Ούτε με το αφεντικό του δεν μπορεί να συντονιστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ
    ΘΕΜΑΤΟΣ...

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ
    ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ
    ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ.

    ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ
    ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ

    ΚΑΙ ΤΑ PARTY TOYΣ.$$$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΑΣΤΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΙΤΣΕΣ

    Αλλη μια επιχείρηση τρομοκράτησης, αποπροσανατολισμού και αποβλάκωσης της κομπανίας της τρόϊκας και του ΔΝΤ εν όψει εκλογών.

    Και μάλιστα με διεθνή "εμβέλεια".

    Σπέρνει το φόβο η εξουσία της τρόϊκας και των τοκογλύφων της με την κάλυψη και οργάνωση των εντεταλμένων της φερέφωνων του Γιωργάκη.

    Οι μεν πρώτοι παίζουν τα ρέστα τους, τους τόκους τους και τα δανεικά τους. Ο δε αξιοθρήνητος πανίβλαξ (?) την εξουσία της μητρός του.

    Ποιός ηλίθιος μπορεί να πιστέψει την άθλια προπαγάνδα που εξαπολύθηκε από χθές ? Ποιός μπορεί να πιστέψει και να ψηφίσει τα φερέφωνα και πάλι ??

    ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ. ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΕΜΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΒΟΜΒΑ-ΨΗΦΟ στις 7 Νοέμβρη.

    Τρομοκράτησέ τους με τη δική σου αντίσταση. Με το μυαλό σου, με την ψυχή σου. Μαύρισέ τους και κάνε το φυλλοκάρδι τους φύλλο τρεμάμενο στον άνεμο της λευτεριάς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ:

    - Γιωργάκης και κομπανία
    - Τρόϊκα και παρατρεχάμενοι γλύφτες
    - Ξεπουλημένοι δημοσιοκάφροι
    -Τραπεζίτες και τοκογλύφοι
    -Χρηματιστές και διάφοροι αλητήριοι τσιμπούρια του λαού.

    Με αεροπλάνα και παπόρια και νύχτα. Την επόμενη πρωϊα τους περιμένει στο σύνταγμα μια κρεμάλα.

    Γι' αυτό καθάρματα να είστε έτοιμοι. Και όχι συνωστισμό παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το 90% των Ελλήνων κλέβει το κράτος και το κράτος ως απάντηση κλέβει τους Έλληνες πολίτες !!
    Ζούμε με δανικά και τα δανικά είναι δικά τους !!
    Για αυτό έχουμε δυο επιλογές !!
    Είτε συμμαζεύουμε πρώτα το κράτος για να μην χρειάζονται δανικά και μετά τους λέμε ,,ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ,,και ας μη μας δανείσουνε ποτέ ,εφόσον φυσικά δεν θα τους έχουμε ανάγκη !!
    Είτε παίρνουμε τα δανικά τους να πληρώνουμε τους μισθούς και απλά ,,ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ !!!
    Οτιδήποτε άλλο είναι απλά μαλακίες και επαναστατικές ασκήσεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε μια στιγμή δεν σκεφτήκατε τι θα γινότανε χωρίς το δάνειο από Δ.Ν.Τ.!!
    Πως θα ήμασταν σήμερα χωρίς το δάνειο από Δ.Ν.Τ. !!!!
    4,5 δις έκοψε αυτή η κυβέρνηση από μισθούς φέτος και μας κόστισε περίπου 15 % του μισθού !!
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ 35 δις από μια μέρα στην άλλη διότι αυτά είναι ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ,ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ κ.λ.π.
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 25 δις ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΧΡΕΩΝ !!
    Σήμερα η μείωση του μισθού μας θα πλησίαζε το 80% το λιγότερο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και επειδή δεν υπάρχει κανένας , αναγκαστικά θα πορευθούμε με το ΠΑΣΟΚ διότι τουλάχιστον δείχνει ότι είναι αποφασισμένο να κάνει κάτι , τώρα τι θα είναι αυτό θα φανεί σύντομα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11:19

    Και άλλες φορές είχε πτωχεύσει η Ελλάδα, αλλά δεν χάθηκε ο τοπος και χωρίς τη βοήθεια του ΔΝΤ.

    Τώρα έχουμε τα λεφτά αλλά δεν έχουμε αξιοπρέπεια.

    Όμως τα λεφτά αυτά που μας έδωσαν πετάγοντας τα στα μούτρα μας με περιφρόνηση, απλά βοηθούν περισσότερο την νομενκλατούρα από ότι τον λαό.

    Ο λαός πένηται ενώ οι πολιτικοί και οι μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες τρίβουν ταχέρια τους.

    Ο Έλληνας έχει πέσει σε κατάθλιψη και του φέρνονται οι ξένοι σαν να είναι ζητιάνος και καραπαζοεισπράκτορας.

    Αυτή η κατάστεση σου αρέσει φίλε και μακαρίζεις την τύχη σου που βρέθηκε το ΔΝΤ για να σου πετάξει στα μούτρα ένα ξεροκόμματο;

    Δεν θα προτιμούσες να φας λιγότερα αλλά να έχεις το κεφάλι ψηλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μωρη ΠΑ$$ΟΚΤΣΟΥ 11:16/19/24 μ.μ. υπερωριες σε πληρωνει ο αυτιστικος σου προεδρος και αφηνιασες με τα ιδια copy-paste σε ολο το blog ????

    Για να μη κουραζεις αλλο τα δαχτυλακια σου δοκιμασε να τα βαλεις βαθεια μεσα στη κωλοτρυπιδα σου και θα νιωσεις την ιδια και μεγαλυτερη ΗΔΟΝΗ !!

    Αυτη που θα νιωσει και ο αρχηγος σου στις 7 του Νοεμβρη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την Κυριακη επτα του Νοεμβρη

    "...θα τον γαμησουμε τον ηλιο
    σιγουρα ναι,
    θα τον ξεσκησουμε τον ηλιο
    σιγουρα ναι!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κλυμπανίδη, πήρες το μηνιάτικο από τους μπάτσους, παλιοχαφιέ;

    Giant, πώς είναι το μουνάκι της μαμάς σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "κύρ-Καθηγητά,σαν να μη τα λες καλά"
    ===========================
    Πολυ μου αρεσε ο τιτλος.
    Οταν δεν μας βολευουν αυτα που λεει καποιος, απλουστατα "δεν τα λεει καλα"
    Βρε ποσο μαλακες μπορουμε να γινουμε!
    Αντι να ανοιξουμε τα στραβα μας και να δουμε πως και γιατι φτασαμε ως εδω και πως θα διορθωσουμε λιγο την ακατασταση, μας φταινε αυτοι που κανουν τις διαπιστωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3 Νοεμβρίου 2010 11:33 μ.μ.

    Και άλλες φορές είχε πτωχεύσει η Ελλάδα, αλλά δεν χάθηκε ο τοπος και χωρίς τη βοήθεια του ΔΝΤ.

    Τώρα έχουμε τα λεφτά αλλά δεν έχουμε αξιοπρέπεια.
    ===================================

    1)Πραγματι πτωχευσαμε κι αλλες φορες. Δεν ειναι η πρωτη φορα που γινομαστε διεθνως ρεζιλι.
    Αλλα και τοτε μας ειχαν επιβληθει μετρα που αδυνατουσαμε λογω ηλιθιοτητας να τα παρουμε μονοι μας.
    Τοτε υπηρχε ο ΔΟΕ = Διεθνης Οικονομικος Ελεγχος.
    Τους φορους απο τσιγαρα, χαρτοσημο, πετρελαιο, αλατι κλπ τα διαχειριζονταν ο ΔΟΕ.
    Ο ΔΟΕ ηταν κατι σαν το σημερινο ΔΝΤ.

    2) Σχετικα με το
    "Τώρα έχουμε τα λεφτά αλλά δεν έχουμε αξιοπρέπεια".
    Δεν χαθηκε τωρα η αξιοπρεπεια της Ελλαδας ουτε του Ελληνα.
    Χαθηκε προ πολλου.
    Αξιοπρεπεια δεν εχεις απο τη στιγμη που αδυνατεις να πληρωσεις τα δανεικα.
    Και μαλακας εισαι απο την στιγμη που δανειζεσαι γνωριζοντας οτι αδυνατεις να πληρωσεις.
    Μας αρεσει δεν μας αρεσει, ετσι ειναι τα πραγματα.
    Και φυσικα δεν θα αλλαξουν με την βλακωδη - ισως και πληρωμενη - αγανακτηση που εκφαζουν καποιοι με τις αναρθρες κραυγες τους στα blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εεεεεεεεεερχεται!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε ρεαλιστα ,καλά τα λέτε αν ο κύριος καθηγητας τα έλεγε όλα , τα λεγόμενα του θα ήταν σεβαστά αν δεν ήταν στοχευεμένα και μόνο εναντίον της ελληνικής οικονομίας η οποία ως γνωστόν αποτελεί ένα πολύ μικρό κλάσμα σε σχέση με την οικονομία του πλανήτη.

    αιθεροβάμον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τετοιοι που εισαστε σκατα σας αξιζουν

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς τον Ανώνυμο 9.20

    Προφανώς έχεις ζαλιστεί κύριε απολογητά του ΔΝΤ και των εγκάθετών του. Εχεις ζαλιστεί γιατί ανάλαβες το βαρύ έργο να απαντάς σε ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της χώρας, με προπαγάνδα επιπέδου Πρετεντέρη (μήπως είσαι ο ίδιος? ).

    Μιλάς, καλύτερα παραμιλάς, σαν να μην γωρίζεις ότι από αρχαιοτάτων χρόνων η χώρα μας έχει μπεί στο στόμα των λύκων, όχι μόνο οικονομικά αλλά και πολιτικά, εθνικά, κοινωνικά.

    Στα πλαίσια αυτά το οικονομικό πρόβλημα της χώρας μας ήταν φυσικό να λάβει κατά περίοδους ζοφερές διαστάσεις. Βλέπε επανάσταση και προδοσίες το 1821, 1898, 1922, 1936, 1945, 1954, 1974.

    Προδοσίες από αυτούς που μας δάνειζαν. Και φυσικά με τη βοήθεια ελλήνων εγκαθέτων τους (καλή ώρα σαν και σένα). Που φρόντισαν με το αζημίωτο για τους δανειστές μας να εκμαυλίσουν τον λαό, να τον μετατρέψουν σε ένα μεγάλο βαθμό σε καταναλωτικό ζόμπι για να κερδίζουν οι δανειστές και οι παραγωγοί τους. Παράλληλα σαμπόταραν κάθε ελληνική αναπτυξιακή προσπάθεια, έκλεισαν βιομηχανίες, επέβαλαν εμπορικούς κανόνες δυσβάτακτους για τη χώρα, επέβαλαν την είσοδο στην ΟΝΕ.

    Φυσικά αυτά θέλεις να τα ξεχνάς και θυμάσαι μόνο το "δίκαιο" του δανειστή.

    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σιγά μην κλάψω ~~~~~~~~~~~~~~~

    Στίχοι: Γιάννης Αγγελάκας
    Μουσική: Γιάννης Αγγελάκας
    Ερμηνευτές: Γιάννης Αγγελάκας

    Μου λεν αν βγω από τον κύκλο θα χαθώ
    στα όρια του μοναχά να γυροφέρνω.
    Και πως ο κόσμος είν’ ανήμερο θεριό
    κι όταν δαγκώνει εγώ καλά είναι να σωπαίνω.
    Κι όταν φοβούνται πως μπορεί να τρελλαθώ
    μου λεν να πάω κρυφά κάπου να κλάψω.
    Και να θυμάμαι πως αυτό το σκηνικό
    είμαι μικρός, πολύ μικρός για να τ’ αλλάξω.

    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό
    σαν αετός πάνω απ’ τις λύπες θα πετάξω.
    Σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ,
    σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ.
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό,
    θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω
    Σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ,
    σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ.

    Μου λεν αν φύγω πιο ψηλά θα ζαλιστώ
    καλύτερα στη λάσπη εδώ μαζί τους να κυλιέμαι.
    Και πως αν θέλω περισσότερα να δω,
    σ’ ένα καθρέφτη μοναχός μου να κοιτιέμαι.
    Κι όταν φοβούνται πως μπορεί να τρελλαθώ
    μου λεν να πάω κρυφά κάπου να κλάψω.
    Και να θυμάμαι πως αυτό το σκηνικό
    είμαι μικρός πολύ μικρός για να τ’ αλλάξω.

    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό
    σαν αετός πάνω απ’ τις λύπες θα πετάξω.
    Σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ,
    σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό,
    θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω
    Σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ,
    σιγά μη κλάψω, σιγά μη φοβηθώ.



    αφιερωμενο στο ΘΑΣΟΚ που φευγει…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΛΠΙΖΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ:
    - Γιωργάκης και κομπανία
    - Τρόϊκα και παρατρεχάμενοι γλύφτες
    - Ξεπουλημένοι δημοσιοκάφροι
    - Τραπεζίτες και τοκογλύφοι
    - Χρηματιστές και διάφοροι αλητήριοι τσιμπούρια του λαού.

    Με αεροπλάνα και παπόρια και νύχτα. Την επόμενη πρωϊα τους περιμένει στο σύνταγμα μια κρεμάλα.

    Γι' αυτό καθάρματα να είστε έτοιμοι.
    Και όχι συνωστισμό παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το πρόβλημα λέει ,ο κατά τα αλλά συμπαθέστατος Τουρκοεβραίος οικονομολόγος , είναι ότι οι μεικτοί μισθοί των Ελλήνων οδηγών αστικών λεωφορείων είναι τόσο υψηλοί...

    Και βέβαια φίλοι μου είναι υψηλοί. Είπαμε, πλαφόν σε όλους τους μισθούς, συμπεριλαμβανομένων των δικαστάδων, διευθυντάδων κλπ, τα 200 ευρώ.
    Αν είναι ανίκανο το προδοτικό δοσιλογοπρασιναριό, ας ξεκουμπιστεί - ΔΕΝ το θέλουμε.
    Αλλά ... βέβαια, τα αφεντικά του γκαπαριού ζητάνε να ταΐζονται με δικά μας λεφτα τα 5 εκατομμύρια λαθρομεταναστών ...ε, όπως και να το κάνεις μιλάμε για πάνω από 2 δις το μήνα νταβατζιλίκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 9:38 π.μ.
    δεν υπάρχει δίκαιο του δανειστή η του δανειζόμενου, ο δανεισμός τόσο μεταξύ προσωπων όσο και επιχειρήσεων η κεράτων αποτελεί μια συμφωνία που πρέπει να τηρηθεί. οι οροι δανεισμού ήταν γνωστοί, κανένας δεν μας υποχρέωσε να δανειστούμε όπως κανένας δεν μας υποχρέωσε να κάνουμε φιλολαϊκή πολιτική με μαζικές προσλήψεις στο δημόσιο, συνταξιοδοτησεις στα 50 κλπ. επίσης κανένας δεν μας υποχρέωσε να μπούμε στην ONE, εμείς το ζητήσαμε. όσο για το ότι "σαμπόταραν κάθε ελληνική αναπτυξιακή προσπάθεια, έκλεισαν βιομηχανίες, επέβαλαν εμπορικούς κανόνες δυσβάτακτους για τη χώρα" είναι παραμυθια για μικρά παιδιά και ως γνωστόν τα παραμυθια έχουν ένα τέλος.
    το ηλίθιο ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ισχύει και για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ..

    ΕΠΕΝΕΒΗ Η ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙς ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕΤΖΗ;

    ΡΕ ΚΑΦΕΤΖΗ ΕΙΣΑΙ; ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ; ΠΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΟΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οντως ειναι καλα ο καφετζης;
    Οποιος ξερει ας γραψει σχολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΝΗΜΟΣΥΝΕ ΠΑΣΟΚ,
    ευτυχώς μας διασκεδάζεις.
    Ελάχιστοι μείνατε να πιστεύετε τις ψευτιές του GAP.
    Τιτάνια προσπάθεια ?
    Με κολάν ή χωρίς ?
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Βέβαια...
    Η τιτάνια προσπάθεια σωτηρίας της χώρας περιλαμβάνει στρατιές ανέργων, νεόπτωχων και εξαθλιωμένων συνταξιούχων, χιλιάδες λουκέτα σε επιχειρήσεις, μηδενική ανάπτυξη και ξεπούλημα της χώρας σε ξένα συμφέροντα ;


    Εμαθα οτι κλεινουν αεροστατα οι Πασοκοι….Χαμηλου κοστους.
    Μιας και δεν εχει απομεινει φραγκο…
    Για να την κανουν νυχτα…
    Εσυ ΜΝΗΜΟΣΥΝΕ κρατησες θεση ?
    η θα μεινεις να πολεμισεις μονο σου την ....κακια δεξια? ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μη φιλική προς τους επιχειρηματίες αποδεικνύεται η Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα της Παγκόσμιας Τράπεζας.

    Πιο συγκεκριμένα, στην κατάταξη «Επιχειρηματικότητα 2011,» η οποία αξιολογεί 183 χώρες με βάση το πόσο διευκολύνουν την επιχειρηματικότητα, η χώρα μας ‘κατακτά’ την 109 θέση, από την 97η στην οποία βρίσκονταν το 2010.

    Τις χειρότερες επιδόσεις καταγράφουμε στην προστασία των επενδυτών και στις διαδικασίες που απαιτούνται για την έναρξη μιας επιχείρησης.

    Χαρακτηριστικό είναι πως στην κατάταξη πολύ υψηλότερες θέσεις από την Ελλάδα έχουν κατακτήσει χώρες όπως η Μολδαβία, η Τόνγκα και η FYROM. H χώρα με το πιο ευνοϊκό περιβάλλον για τους επιχειρηματίες αναδεικνύεται η Σιγκαπούρη, όπου, για παράδειγμα, η έναρξη μιας επιχείρησης απαιτεί τρεις ενέργειες οι οποίες γίνονται σε τρεις μέρες, ενώ στην Ελλάδα χρειάζονται 15 ενέργειες και περίπου 15 εργάσιμες μέρες.


    Πηγή:www.capital.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ξαναλέω: 35 δις είναι ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ και ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ κ.λ.π.
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 25 δις ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΧΡΕΩΝ !!

    ΚΑΙ ΡΩΡΑΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ:

    Τι πρέπει να κόψουμε;
    Τις τζάμπα εξετάσεις στα νοσοκομεία;
    Τα επιδόματα ανεργίας πολιτών ευρωπαϊκών χωρών πχ Βουλγαρία; (Αφού έχει ανεργία η Βουλγαρία, ανεργία και η Ελλάδα γιατί δικαούνται το επίδομα ανεργίας από την χρεωκοπούσα Ελλάδα και όχι από την Βουλγαρία;)

    Παρακαλώ απαντήστε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 1.33 που γράφει..

    "δεν υπάρχει δίκαιο του δανειστή η του δανειζόμενου, ....
    ....το ηλίθιο ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ισχύει και για σένα."

    Προφανώς απεδέχθης το μισθό σου και το αξιόν του. Για μένα όμως δεν ισχύει..
    Ενοχος ένοχον ου ποιεί.

    Τώρα για την ταμπακιέρα και τους προδότες-εγκάθετους ούτε λέξη..

    Οποιος διαβάζει ας κρίνει, αλλά πολύ ποψιάζομαι ότι είσαι ένας και μοναδικός.

    Συμμερίζομαι το έργο σου και την αγωνία σου να έχεις να απαντάς σε όλο τον ελληνικό λαό.

    ΥΓ. Για τον Πρετεντέρη τι γνώμη έχεις ?? Ομοίως για τους Γερμαναράδες και τις αποζημιώσεις 190 δίς που μας οφείλουν..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΦΙΛΕ, Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "Είμαι περήφανος που ψήφισα το Μνημόνιο", λέει το πάμπλουτο κολοπαίδι του Καρατζαφέρη. Πές το (πρόσωπο με πρόσωπο) στον άνεργο και στο συνταξιούχο που δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τη ΔΕΗ και άμα δεν κοιμηθείς στο νοσοκομείο γράψε μου, ξεφτίλα μπουμπούκο.

    http://greekpanorama.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητοι συντροφοι, ανεβασα τη συμβαση Δανεισμου και το Μνημονιο για οσους δεν το εχουν ή εχουν αποριες για το τι υπεφραψε
    ο ΓΑΠ ο Γιγαντας ο Ρομπεν των Λαμογιων.._________________________

    http://www.filefactory.com/file/b55045f/n/ADANEIO1.pdf

    http://www.filefactory.com/file/b41ec24/n/BDANEIO2.pdf

    http://www.filefactory.com/file/b41ebch/n/CDANEIO3.pdf

    http://www.filefactory.com/file/b41e78c/n/K-TAMEIONOM-EIS.pdf

    http://www.filefactory.com/file/b41e7ah/n/K-TAMEIONOM-
    EIS-SCAN-A.pdf

    http://www.filefactory.com/file/b41e7cc/n/K-TAMEIONOM-EIS-SCAN-B.pdf

    http://www.filefactory.com/file/b41e7eg/n/K-TAMEIONOM-EIS-SCAN-C.pdf

    http://www.filefactory.com/file/b41e82b/n/K-TAMEIONOM-EIS-SCAN-D.pdf

    http://www.filefactory.com/file/b41e88f/n/K-TAMEIONOM-EIS-SCAN-E.pdf

    http://www.filefactory.com/file/b41e8ch/n/K-TAMEIONOM-EIS-SCAN-F.pdf

    http://www.filefactory.com/file/b41ea9g/n/K-TAMEIONOM-EIS-SCANS-G.pdf

    http://www.filefactory.com/file/b41eabg/n/K-TAMEIONOM-EIS-SCANS-H.pdf

    http://www.filefactory.com/file/b41ea4h/n/K-TAMEIONOM-EIS-SCAN-I.pdf

    ANTE MΑΛΑΚΕΣ...ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ
    ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΟΙ ......ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πηγή:www.capital.gr

    4 Νοεμβρίου 2010 11:55 π.μ


    Για ποιούς επιχειρηματίες μιλάς αντ' αυτών ρε χαμένε; Μήπως αυτούς που εκβίαζαν για δάνεια με εγγύηση του δημοσίου για να μην απολύσουν εργαζόμενους (αυτά πληρώνουμε ηλίθιε), ή για τους άλλους όπως ο Λαναράς (350000000 ευρώ)που βούταγαν τις κρατικές επιδοτήσεις για να πάνε τα ρημάδια τους στις Βουλγαρίες;

    Αν όχι θα μιλάς για τους εφοπλιστές που τους πληρώνουμε με επιδοτήσεις σε μετρητά τους σκυλοπνίχττες τους ή μήπως γι αυτούς που την έπεσαν στα φιλέτα που ξεπουλήθηκαν από το δημόσιο ΟΤΕ ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ τώρα τον ΟΣΕ τα ΔΙΟΔΙΑ;

    Επιχειρηματίες είναι αυτοί ή καραγκιόζηδες όπως εσύ που μας βάζουν σήμερα να τα πληρώνουμε κι απο πάνω αφού πριν τα πληρώσαμε για να τα φτιάξουμε;

    Άντε γαμηθείτε επιτέλους σας έχω βαρεθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και πάλι ματαΞαναλέω
    και περιμένω μια απλή απάντηση διότι δεν είναι ψίχουλα, είναι ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ποσά. : 35 δις είναι ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ και ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ κ.λ.π.
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 25 δις ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΧΡΕΩΝ !!

    ΚΑΙ ΡΩΡΑΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ:

    Τι πρέπει να κόψουμε;
    Τις τζάμπα εξετάσεις στα νοσοκομεία;
    Τα επιδόματα ανεργίας πολιτών ευρωπαϊκών χωρών πχ Βουλγαρία; (Αφού έχει ανεργία η Βουλγαρία, ανεργία και η Ελλάδα γιατί δικαούνται το επίδομα ανεργίας από την χρεωκοπούσα Ελλάδα και όχι από την Βουλγαρία;)

    Παρακαλώ απαντήστε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΦΙΛΕ, ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ. Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΙΝΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΑΝΑ 100 ΑΤΟΜΑ ΜΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ.
    ΚΑΙ, ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ.

    ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΡΕ ΘΕΟΒΛΑΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΣΕΙΣ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΝΤ.
    ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΩΝ
    ΠΑΛΙΑΩΝ-ΠΑΣΟΚ.

    ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ.

    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΩΣΕΙ
    ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΑ 10 ΔΙΣ.

    ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
    ΕΙΣΑΙ ...Φ Υ Τ Ο :τι να λέμε πιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ .
    ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΣΗ.
    ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.
    ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΙΣΩΣ.
    Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΛΑΣΗ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
    ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΖΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ρε κόπανε το capital.gr είναι η on line έκδοση της εφημρίδας ΚΕΦΑΛΑΙΟ από όπου το άρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @ 9:38

    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΦΙΛΕ.
    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ
    (ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ:" ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ").
    ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΤΑ ΣΠΡΕΝΤΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.
    ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΕΙΧΕ ΛΗΦΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΩΛΗΣΗ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 12:29,
    Να σου απαντήσω ΕΓΩ λοιπόν από που να ...κόψουμε:
    (Κάντο όπως η Ιρλανδία)

    http://greekpanorama.blogspot.com/2010/11/20.html

    Να γιατί πρέπει να δικαστούν οι Παπανδρέου, Προβόπουλος και Παπακωνστατίνου -που υπέγραψαν το Μνημόνιο-, ενώ οι υπόλοιποι γραφικοί ξεφτίλες σαν το Ραγκούση και τον Πάγκαλο που λένε ότι με το Μνημόνιο έσωσαν τη χώρα αξίζουν ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΑΥΓΑ, ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. Πάρτε 20% ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ, λέει η Ιρλανδία στους πιστωτές της (αφού όμως πρώτα "καβάτζαρε" αθόρυβα το δανεισμό ενός έτους και ΧΩΡΙΣ να υπογράψει Μνημόνιο, βέβαια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Επαναλαμβανω:
    Ειναι καλα ο καφετζης;
    Το Blog εχει κολλησει στη Τεταρτη.
    Ξυπνηστε τι γινεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καφενειο τι γινεται;
    Καφετζη εισαι καλα;
    Αν εχει συμβει κατι και σε εχουνε στριμωξει τα πρασινα λαμογια βρες τροπο να μας πεις τι γινεται και που εισαι.
    Οποιος αλλος θαμωνας εχει νεα ας μας πληροφορησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΟΠΩΣ EIΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ NEXUS, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΩΛΗΣΗ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΧΕ ΛΑΦΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΡΙΝ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 4 Νοεμβρίου 2010 11:33 π.μ.

    Ευτυχώς παραδέχθηκες ότι είναι άξιος ο μισθός σου. Μπράβο σου και σε ανώτερα.

    Τι θάλεγες για το 4ο ΡΑΙΧ διαφωτιστής ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παιδιά ο Καφετζής αυτή τη στιγμή έχει προσαχθεί στα γραφεία του ΔΝΤ και ανακρίνεται.

    Ανακριτής είναι ο Πρετεντέρης, ο Κώνστας και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

    Ο προτοσάλτε κρατάει το μαστίγιο. Υπάρχουν και μερικοί κουκουλοφόροι.

    Ο γιωργάκης κρατείται ενήμερος για την ανάκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παιδιά τα μέλη της Οικουμενικής Κυβέρνησης που έχουν έτοιμη, παρουσιάζονται στο ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. εεεεεεεεεερχεται!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 1:46 μ.μ.
    Ναι, ερχεται με φορα στην πρασινη κωλαρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. καραγκιοζάκο 1:15 μ.μ., ποιος παραδέχτηκε τί; ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ,είναι μια ηλίθια έκφραση, που χρησιμοποιείται κατά κόρον από ΚKEδες και δεν είναι τίποτε άλλο από τον κλέφτη που φωνάζει πιάστε τον κλέφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πρωθυπουργός της ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ δεν ακούγεται όμορφα.
    Πές τον καλύτερα πρωθυπουργό της "αναδιάρθρωσης",
    έστω πρωθυπουργό της "επιμήκυνσης" (σαν το ζαρζαβατικό που θα γευτεί το ανδρείκελο την Κυριακή)

    http://greekpanorama.blogspot.com/2010/11/blog-post_3869.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 4 Νοεμβρίου 2010 2:14 μ.μ.

    Αργησες να μας απαντήσεις φίλτατε..

    Πώς ??

    Είχες δουλειά στα γραφεία της τρόϊκας ??

    Σε συγχωρούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ομπάμα: Mea culpa

    Αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας που πιστεύουν ότι αν εξομοιώσουν την ψήφο τους με σκουπίδα απέχοντας ή ρίχνοντας λευκό θα κάνουν “επανάσταση”

    Μόνο με την ψήφο μπόρεσε να βγεί απολογητής ο Νομπελίστας των 2 πολέμων.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ.
    Ή ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ
    ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΑΣΟΚ για πάντα !!

    Περιμένετε την σειρά σας φασισταρια !!

    ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ .

    ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΑΣΟΚ για πάντα !!

    Περιμένετε την σειρά σας φασισταρια !!

    ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ .

    ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΑΣΟΚ για πάντα !!

    Περιμένετε την σειρά σας φασισταρια !!

    ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ .

    ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ 4 Νοεμβρίου 2010 12:04 μ.μ.
    ΓΡΑΦΕΙ:

    "Ξαναλέω: 35 δις είναι ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ και ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ κ.λ.π.
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 25 δις ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΧΡΕΩΝ !!"


    Ρε αρχιδόμαγκα που σου μύνησε ρε ανεγκέφαλε αυτούς τους αριθμούς; ήταν το ίδιο μαλάκας όπως εσύ ή μήπως περισσότερο.. Γι αυτό έχω σιχαθεί τα μπλοκς..


    Λοιπόν καραγκιόζη:

    Μισθοί με τον ττελευταίο κλητήρα πληρωμένο 24 δισ...
    Σντάξεις με τον τελευταίο σκατόγερο και σκατόγρια όπως εσείς πληρωμένους 6 δις.

    Τοκοχρεολύσια (παλιά δάνεια) 29δις για κάθε χρόνο τα νταβαντζηλίκια τους

    Νέα δάνεια ΔΝΤ 16 δισ τον χρόνο τόκοι..

    Άντε σαπιομαλάκες μπείτε στα φέρετρά σας που σας έμαθαν τα παιδιά σας το διαδίκτυο και μπαίνετε για να γράφετε του κόσμου τις μαλακίες..

    Ποιος να σας πάρει σοβαρά μετά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 4 Νοεμβρίου 2010 3:18 μ.μ.
    Καλά ρε βλαμμένο ,πια η διαφορά σας με τον παραπάνω.
    Τα ίδια λέτε !!
    35+25 = 60 δις σου λέει αυτός
    24+6+29=59 δις του λες εσύ !!

    Τα νέα δάνεια ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. τους τόκους όμως γεροπαραλυμένε τους πληρώνεις κάθε χρόνο.. και είναι 16δις..

    όσο για τα υπόλοιπα το κεφάλαιο των δανείων έχει μέχρι σήμερα πληρωθεί τουλάχιστον τρεις φορές.. το δίκαιο κάτι λέει γι αυτό μήπως ξέρεις;

    γαμίση με αμμοχάλικα θέλουν αλλά ποιος να τους κανει την χάρη, ο σαμαράς η ντόρα ο καραγκιοζοκαρατζαφέρης ή το απροσάρμοστο ο θυρωρός των τραπεζών ο παπανδρέου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΞΑΝΑΦΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΠΑ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΧΕΡΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.
    ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΟΜΩΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ, ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ, ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ, ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ!!ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ!!
    ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ!!ΠΑΦΙΛΗΣ ΔΑΓΚΩΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου