Το Skype 5.0 για Windows ενσωματώνει τους Facebook φίλους σας


Όπως έγινε γνωστό, η επόμενη έκδοση του Skype είναι πλέον διαθέσιμη και παρέχει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης των φίλων σας από το Facebook

Όχι δεν είναι το «Facebook Phone», αλλά ίσως είναι ότι κοντινότερο υπάρχει αυτή τη στιγμή. Το Skype διέθεσε την έκδοση 5.0 της δημοφιλούς της VoIP υπηρεσίας για συστήματα που τρέχουν σε Windows και όχι μόνο έχει αλλάξει δραστικά το Interface αλλά όπως φαίνεται έχει εκμεταλλευτεί, σε μεγάλο βαθμό, το Facebook Connect.
Η νέα έκδοση διατηρεί το γνωστό του περιβάλλον, αλλά οι πιο σημαντικές αλλαγές είναι η προσθήκη φωτογραφιών στη λίστα των επαφών και η νέακαρτέλα Facebook....

Όταν κάνετε log-in στον Facebook λογαριασμό σας μέσα από το πρόγραμμα, εμφανίζεται το συνηθισμένο News Feed ενώ γίνεται επίσης και προσθήκη των Skype calls/SMS κουμπιών δίπλα σε όσους φίλους σας έχουν δηλώσει τον Skype λογαριασμό τους ή τους αριθμούς τηλεφώνων τους στο Facebook.
Για να κατεβάσετε τη νέα έκδοση πρέπει να ανατρέξετε στην ειδική σελίδα του Skype. Βέβαια για κάποιο περίεργο λόγο η έκδοση που εμφανίζεται είναι η 4.2 αν και το Skype επιβεβαίωσε ότι αυτό είναι το σωστό link για την 5.0 έκδοση.