O ‘’NICΚ THE GREEK’’ KAI OI YΠΟΠΤΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ
 
Οι ύποπτες (επιχειρηματικές) φιλίες του Νίκου Παπανδρέου, με τον Λιβανέζο επιχειρηματία Ισκαντάρ Σάφα, ζημιώνουν την χώρα μας, οικονομικά, αποδυναμώνουν όμως, την κυβέρνηση και ηθικά.
Γι αυτό επιτέλους, ο Πρωθυπουργός, θα πρέπει αυτός να πάρει την πρωτοβουλία και να απομακρύνει τον αδελφό του, από αυτές τις σκοτεινές δραστηριότητές του, που ζημιώνουν τη χώρα και προσβάλουν την νοημοσύνη μας.
Ποιός είναι αυτός, που θα αναπτύσσει τέτοιες ‘’συνεργασίες’’ με διαφόρους, που επιβουλεύονται τα συμφέροντα του τόπου μας;
Ποιός είναι αυτός, που θα παριστάνει τον παράγοντα, στα διεθνή φόρουμ, δηλώνοντας εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης ;
Ποιός είναι αυτός, που γι αυτές του τις ύποπτες συναντήσεις, θα χρησιμοποιεί, το υπερεσιακό αεροπλάνο του κράτους ;
Ποιός είναι αυτός, που θα παζαρεύει, μαζί με τον φίλο του Σαφα, προέδρου της εταιρείας ‘’Αμπου Ντάμπι Μαρ’’ τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, κατά πως βολεύει τον ξένο επενδυτή και όχι το Ελληνικό δημόσιο …..
Ποιός είναι αυτός, που με σκοτεινές διασυνδέσεις, εκπροσωπεί το κράτος, πότε στην Αλβανία, στις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Βγενοπουλου, στην Αμερική, για αγορά … οπλικών συστημάτων, στο Κατάρ, για την επένδυση του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, παντού …....... Που μένει σε πανάκριβες σουίτες, και διάγει βιον  ….. ανθόσπαρτον στην πλάτη του σκληρά δοκιμαζόμενου λαού ….
Εάν κ. Παπανδρέου, θέλεις τον Νικολάκη, τον αδελφό σου, στα μέσα και στα έξω, στειλτον σπίτι σου, στο πλευρό της Αντας , να μανατζάρει το … καλάθι της νοικοκυροσύνης  της και όχι τις τύχες του Ελληνικού λαού, για τα προσωπικά του και μόνο συμφέροντα.
Απάλλαξε μας, από την …. Σύγχρονη  αυτή Φρειδερίκη της καμαρίλας σας.
Γαλαζοαίματους δεν είχαμε, τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες και  ….. Φρειδερίκη ξαφνικά, μας προέκυψε …. Στειλτον να μάθει να γράφει λιγάκι .
Ούτε και αυτήν την βιογραφία του πατέρα του, μπόρεσε σωστά να αποδώσει, με ένα υποτυπώδες  έστω, συντακτικό ….
Άντε από δω επιτέλους …..

ΛΥΣΙΑΣ