Οι Νόμοι του Μέρφυ*:

36
Ελλην Φορολογούμενος
  1.  Κάθε λύση, προωθεί η κυβέρνηση γεννάει τουλάχιστον 3 νέα προβλήματα.
  2. Σε κάθε κυβέρνηση  υπάρχει τουλάχιστον ένας υπουργός  που αντιλαμβάνεται τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτός ο υπουργός να είστε σίγουροι ότι θα αναδομηθεί , στον αμέσως επόμενο ανασχηματισμό.
  3. Ο Νόμος για την αντιμετώπιση της Γραφειοκρατίας: Όταν οι λύσεις που δίνει το υπουργείο δεν ταιριάζουν στο πρόβλημά σου, τροποποιείς το πρόβλημα, όχι τις λύσεις.
  4. Οι ιδέες έρχονται μόνο στους βουλευτές της αντιπολίτευσης , όσο είναι στην κυβέρνηση κάνουν συνεχώς μ@κ@κίες , γι’ αυτό θα είναι λογικό στην χώρα μας να κυβερνάει η αντιπολίτευση και η κυβέρνηση να την αντιπολιτεύεται .
  5. Ορισμός του Ειδικού συμβούλου σε ΔΕΚΟ : Ειδικός είναι αυτός που κατέχει τις πιο πολλές γνώσεις σε .........σχέση με όσο το δυνατόν λιγότερα θέματα. Ο επιτυχημένος ειδικός είναι αυτός που ξέρει τα πάντα γύρω από το τίποτα.
  6. Ο Νόμος της Σχετικότητας του Χρόνου: Το πόσο διαρκεί ένα λεπτό της ώρας εξαρτάται από τη μεριά της πόρτας της τουαλέτας που βρίσκεσαι .Το ίδιο και η τετραετία διαρκεί ανάλογα από πια μεριά μετράς το χρόνο.
  7. Τίποτα δεν είναι τόσο κακό, ώστε να μην μπορεί να γίνει χειρότερο.
  8. Αν δεν μπορείς να τους πείσεις τους Έλληνες  σου , τότε μπέρδεψέ τους.
* Μέρφυ , δεν είπα Τζέφρυ

Δημοσίευση σχολίου

36Σχόλια
  1. Σιγα να μη χειραγωγησαν το Γιωργο.
    Δε χρειαζεται καμμια χειραγωγηση.
    Αμερικανος ειναι ο ανθρωπος.

    Αλλοι χειραγωγηθηκαν,αυτοι που εκαιγαν περιπτερα το Δεκεμβρη 2008 για να ριξουν τους προηγουμενους και να φερουν το Γιωργο.
    Ουτε που προβληματισθηκαν γιατι το BBC μετεδιδε ανθουσιασμενο την επανασταση απο την Αθηνα και ουτε γιατι ξεσπασε αμεσως μετα τη καταρρευση της Lehman Βrothers.
    O
    Γιωργος ηταν ειλικρινης πολίτης ΗΠΑ. Στο συνεδριο του ΠΑΣΟΚ πριν δυο χρονια ειπε κατα λεξη : προσβλεπουμε στην ανοδο στην εξουσια του Δημοκρατικου Κομματος των ΗΠΑ.Το εδειξε η τηλεοραση και το ειδαν ολοι (και ο πρεσβης των ΗΠΑ που ηταν στην αιθουσα και που κανονικα θα επρεπε να διαμαρτυρηθει αφου ηταν ακομη αλλη κυβερνηση εκει).

    Αυτο λοιπον στο οποιο προσβλεπε ο Γιωργος εγινε το Νοεμβριο 2008.
    Και οι συμβουλοι Κρουγκμαν - Στιγκλιτς ετοιμασαν ολες τις ενεργειες.Και ο Σορος ηλθε στην Αθηνα μετα τις ελληνικες εκλογες για το "τεχνικο" κομματι της επιθεσης των αγορων.
    Ολα φανερα εγιναν.

    ΤΏΡΑ άμα τα ζώα ΠΑΣΟΚ περίμενα να φάνε πάλι καλά.. Να τους διορίσουν..
    Να τους χαρίσουν τα χρέη..Να..πολλά.
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ.
    Εμείς τι σκατά φταίμε ρε ΑΛΗΤΕΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα δεν κουράσθηκες με τα copy-paste ρε φανατικό κοπρόσκυλο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι άλλοι δύο:

    9. Αν πάνε να σου πουν ότι πρέπει να απελάσεις τα 5 εκατομμύρια λάθρο που χλαπακιάζουν 3 δις το μηνα μόνο γοα φαγιά (20 ευρώ ο καθένας την ημερα επί 5 εκατομμύρια επι 30 μέρες που έχει ο μην),
    τότε μίλα τους για σκάνδαλα που έκανε κάποιος και έκλεψε 100 εκατομμύρια. Είναο τόοοοοσο ηλίθιοι που θα ψάχνουν το ...σκάνδαλό!!

    10. Οταν σου λενε ότι δεν θέλουν το τζαμί του κατακτητή (γενί=κτακτητής) τότε απλά λαδώνεις τα μμε να θάψουν καλά το θέμα. Μα πολύ καλά. Είναι τόοοοοσο βλαμμένος ο ντόπιος που θα το χάψει κι αυτό για τα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν το χρέος το 2004 ήτανε 170 δις η ΝΔ κάρφωνε την Ελλάδα ,,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ,,για τον τρόπο υπολογισμού στρατιωτικών δαπανών (ας γελάσουμε για την παράβαση) με αποτέλεσμα να βρεθούμε υπό επιτήρηση Νο 1 και αναξιόπιστοι !!
    Και η μεγαλύτερη πλάκα πια είναι!! Μετά από την καταδίκη της Ευρώπης και την επιτήρηση η ΝΔ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΝΕ ΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!
    ΑΥΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΚΟ !!
    Δεν έφτανε αυτό = μπήκαμε επί τον ημερών της και σε επιτήρηση Νο 2 επειδή τα έκανε σκατά με την επανίδρυση του κράτους και το φαγοπότι σε όλα τα επίπεδα !!
    Δεν έφτανε αυτό = όταν δεν την έβγαιναν τα νούμερα άρχισε να τα παραποιεί !!
    Το Μάιο του 2009 είπανε ότι το έλλειμμα θα είναι 3,7% ,5 ημέρες πριν της εκλογές ο Καραμανλής επέμενε ότι είναι 6% το έλλειμμα και ότι τα στοιχεία του είναι σωστά , οι άλλοι ψιθύριζαν ότι μπορεί να πάει και 8 η και 10% , το Νοέμβρη ο Παπακωνσταντινου είπε ότι είναι μάλλον θα είναι 12,4% , έλα που η τρόικα το πήγε στα 13,9% και σήμερα έρχονται ξανά και λένε ότι ανακάλυψαν και άλλες τρύπες και θα είναι 15% !!
    Αυτά πληρώνουμε σήμερα!!!!
    ΜΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ !!
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ !!
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΒΟΤΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ Η ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΧΑΝΕΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ 1000 ΦΟΡΕΣ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ; ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΖΑΜΙΑ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ 10 Οκτωβρίου 2010 1:23 μ.μ.

    ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ 100-200-300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ 3 ΔΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝ ΠΟΥ ΖΛΑΠΑΚΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ (ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΛΠ).
    ΤΡΑΒΑ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι πραγματικες τασεις αυτη τη στιγμη ειναι συρρικνωση Πασοκ,Λαος,Συριζοκουβεληδων απο εβδομαδα σε εβδομαδα,σταθερη ανοδος ΚΚΕ και σταδιακη επανασυσπειρωση ΝΔ.

    Το Πασοκ εχει τεραστιο προβλημα να συσπειρωσει τον κοσμο του σε περιφερειες και δημους γυρω απο τις “επισημες” υποψηφιοτητες.
    Το σημαντικοτερο,ομως,ειναι οτι εχει αυξηθει τρομακτικα (για το πασοκ) το ποσοστο των πολιτων που εχουν πειστει οτι η προσφυγη στο ΔΝΤ ηταν στημενο παιχνιδι.

    Το Μνημονιο εδω πληρωνεται,μαγκες.
    Θα γελασει και το παρδαλο κατσικι το Νοεμβριο.
    Προσωπικα,αν και ανενταχτος αριστερος,στο β’γυρο θα ψηφισω ΝΔ και δεν ειμαι ο μονος.
    Αγνοηστε την καθε παμπλικ ισιου και καπα ρισερτς και τις αυθαιρετες αναγωγες τους.

    Διαλεξτε 100 γνωστους και φιλους,μιληστε μαζι τους και βγαλτε μονοι σας συμπερασματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ κ .Σαμαρα τη είστε !!

    1) ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ στην κυβέρνηση του χοντρού και μιλιά δεν βγάλατε
    ΑΡΑ ΑΠΟΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΤΟ 6%
    ΑΡΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ !!
    ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΗΚΑΤΕ !!

    2) ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ στην κυβέρνηση του χοντρού και ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ !!
    ΑΡΑ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΗΣ κ.ΣΑΜΑΡΑ !!
    ΑΡΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ !!

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ !!

    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΛΕΥΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο,τι και να προσπαθήσουν να προσάψουν στον Αντώνη Σαμαρά όλοι οι βρυκόλακες της Κυβέρνησης του Μνημονίου και τα φωνασκούντα ΜΜΕ στα κλειστά αυτιά των πραγματικών Ελλήνων, ο σπουδαίος αρχηγός της Νέας Νέας Δημοκρατίας θα τους αφήνει μίλια πίσω ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΈΝΟΥΣ.

    Ο Σαμαράς είναι ο πραγματικός ηγέτης της πατρίδας μας. Είναι στ’αλήθεια κρίμα που έχει ακόμα η Νέα Δημοκρατία πολλούς ξεπερασμένους και στη λήθη ευρισκομένους βουλευτές και μετριοτάτου επιπέδου καρακλοκενταυρίστικο δυναμικό. Δεν αξίζει όλοι αυτοί να πλαισιώνουν ακόμα τον Αντώνη Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10 Οκτωβρίου 2010 1:37 μ.μ.
    Αρχίδια αριστερός είσαι !!
    Ξέχασες ξαφνικά τον Καραμανλή και την παρέα του ,την επανίδρυση του κράτους ,τις πουστιές ,τις κομπίνες τα σκάνδαλα !!
    Μπράβο αριστερέ του κώλου !!
    ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΗΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. To θράσσος ΠΑΣΟΚ και των δεξιών λακέδων του(ΛΑΟΣ,Ντόρα) δεν έχει όρια. Λένε:”η ΝΔ είναι απομονωμένη στο Ευρωπαικό Λαικό Κόμμα”. Δηλαδή επειδή ο Σαμαράς δεν έκανε το χατήρι σε Γερμανούς και λοιπούς και αυτοί του “κάνουν μούτρα” έρχονται οι Σάντσο Πάντσα του Μνημονίου και κατηγορούν τη ΝΔ ως απομονωμένη από το ΕΛΚ την ώρα που η δήλωση Γιούνκερ επιβεβαιώνει ξεκάθαρα την θεώρηση Σαμαρά για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο και για το ποιοι(εγχώριοι και ξένοι) έχουν τις ευθύνες.
    Η δε δήλωση Γιούνκερ πως “έπρεπε να ληφθούν μέτρα πριν από δύο τρεις δεκαετίες” γκρεμίζει οριστικά το μύθο του τάχατες εκσυγχρονιστή Σημίτη και κηλιδώνει με τον πιο επίσημο-ευρωπαικό-τρόπο την άθλια ιστορία του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική πολιτική ζωή….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10 Οκτωβρίου 2010 1:55 μ.μ.
    Ο Σαμαράς είπε "Εγώ είμαι υπεύθυνος, δεν είμαι Παπανδρέου". Είναι τόσο υπεύθυνος, που πεντέμισι χρόνια που ο Καραμανλής διέλυε τη χώρα δεν έβγαλε άχνα. Κύριε Σαμαρά, θα έπρεπε να πείτε "Εγώ είμαι υπεύθυνος, δεν...είμαι Καραμανλής". Ο Σαμαράς δυστυχώς πορεύεται με τους ίδιους συμβούλους του Καραμανλή για αυτό και τον προστατεύει και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική με τους ίδιους ανθρώπους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10 Οκτωβρίου 2010 1:56 μ.μ.
    Αυτές τις μαλακίες που γράφουνε διάφοροι να δικαιολογήσουν την Ν.Δ δεν υπάρχει περίπτωση να τις χάψουμε !!
    Η Ν.Δ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΜΑ !!
    ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ,ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ - ΣΑΜΑΡΑΣ
    ΤΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ) – Ο ΔΟΥΚΑΣ
    ΤΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ) – Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ
    ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ,ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ – ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ

    ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΗ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

    Σήμερα μας λέει η Ν.Δ ότι έπρεπε να το καταλάβει ο ΓΑΠ ότι λέγανε ψέματα !!

    ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙ !!! ΛΕΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ !!

    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ !!

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!

    ΡΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. .ο πανικός μάλλον χαρακτηρίζει όσους καταφεύγουν σε αστεισμούς,ύβρεις,
    ειρωνείες και άναρθρες κραυγές…..

    βλάκα πασόκε μην παραμιλάς και μην
    ΓΑΥΓΙΖΕΙΣ στα αυτιά μας...δεν είμαστε
    ΖΩΑ σαν και σένα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. «Η χθεσινή δήλωση του επικεφαλής των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης κ. Γιούνκερ, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση ήξερε, εδώ και χρόνια, για το δημοσιονομικό πρόβλημα της Ελλάδας και ότι έπρεπε να ληφθούν μέτρα πριν από δύο τρεις δεκαετίες, αλλά κανείς δεν μιλούσε γιατί αυτό έβλαπτε τις εξαγωγές της Γαλλίας και της Γερμανίας, δικαιώνει πλήρως τις θέσεις που, εδώ και επτά μήνες, διατυπώνω.

    Ότι:

    1) Εάν θέλουμε να βρούμε ποιος φταίει για την οικονομία πρέπει να πάμε πίσω στο 1981. Αυτό που θέλει να αποφύγει το ΠΑΣΟΚ για ευνόητους λόγους.

    2) Η Ευρωπαϊκή Ένωση και κυρίως η Γερμανία και η Γαλλία έπρεπε να «βάλουν πλάτη» και όχι το ΔΝΤ.

    Αυτή τη θέση υποστήριξα στη Σύνοδο του ΕΛΚ, αλλά δυστυχώς ήμουν μόνος.

    Η Κυβέρνηση, όχι μόνο ενίσχυσε την επιχειρηματολογία τους, διασύροντας τη Χώρα, για κομματικούς λόγους, αλλά ουσιαστικά απεδέχθη άνευ όρων μια επιλογή που σήμερα στραγγαλίζει την Ελλάδα και τους Έλληνες.

    Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του».
    Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΜΙΓΜΑ !!
    ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ !!

    ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 16 ΜΗΝΕΣ!!
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ – ΠΟΛΥ ΓΑΜΗΣΙ !!
    ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ !!

    ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ !!

    ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ψήφισες ΠΑΣΟΚ ..ε ?

    Γι’ αυτό και η εξομοίωση όλων μαζί με την επαναφορά της συλλογικής ενοχής.
    Αυτομαστιγώσου λίγο ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Γ. Παπανδρέου δεν ξέρει ούτε
    πόσα χρόνια ήταν στην κυβέρνηση ο Α. Σαμαράς !!


    Το βίντεο είναι απο την χθεσινή ομιλία του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.
    Λέει συγκεκριμένα: «ήταν ή δεν ήταν ο Σαμαράς εξίμισυ χρόνια στην κυβέρνηση της ΝΔ».

    Η αλήθεια είναι βέβαια ο Σαμαράς ήταν στην κυβέρνηση από τον Ιανουάριο του 2009, μέχρι τις ελογές του Οκτωβρίου του ιδίου έτους, 8 μήνες δηλαδή.

    Το θέμα είναι σοβαρότατο. Αν ο πρωθυπουργός της χώρας απαντά έτσι στο πόδι και επιπόλαια στην Αξιωματική Αντιπολίτευση και μάλιστα σε θεσμική ομιλία του, τότε….

    …αρχίζει να μ’αρέσει ο γκαπίτο…βγάζει γέλιο…
    μετά το κλάμα βέβαια…

    Τι σας κάνει εντύπωση;
    Αυτός ήταν στην Ελλάδα;
    Που να ξέρει;

    αλά τώρα το πείρατε χαμπάρι; Οτι του φανεί του λολοστεφανή.

    Mind the GAP Greeks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 10 Οκτωβρίου 2010 2:04 μ.μ.
    Και εσύ ρε βλήμα τη μας απάντησες !!
    Δεν διαβάζεις αυτά που έγραψες να μας πεις και εμάς !!
    Τις βαθιές σου σκέψεις κρυμμένες μες το άρθρο ,τις προτάσεις και κορυφαίες αναλύσεις !!
    Ε ΡΕ ΒΛΗΜΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και να συμπληρωσω για τον πανμεγιστο ΓΚΑΠ το παρακατω βιντεο κλιπ..δειτε ολοι

    http://www.youtube.com/watch?v=G4of2haVbhk&feature=player_embedded

    Και εκτος Υπουργικου Συβουλιου,,ενω ο γαπ ,ηταν μελος της κυβερνησης 20 χρονια μιλαμε… και ουτε που το θυμουνται αυτο τα μΜΕ-ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παντα λεει εξημιση χρονια,
    απο την αρχη περισυ το ιδιο λεει.

    Αλλα το καταπληκτικο ειναι οτι κατηγορει τον Σαμαρα,διοτι μετειχε σαυτην την κυβερνηση,που οπως λεει μας κατεστρεψε.

    Οταν του λεγαμε ολοι οτι αυτος μετειχε και στα 8 χρονια της κυβερνησης Σημιτη,αρα ηταν υποχρεωμενος να ηξερε,και σε υπουργεια κλειδια,αυτος μας απανταει οτι ελειπε.

    Καθε φορα δηλαδη που ειχε ΚΥΣΕΑ ελειπε,εκει ειδικα που επεσε η μεγαλη μασα.. ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΛΑ ΓΙΩΡΑΚΗΗΗΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΝΤΩΣ το έχΩ ικανό να βγει στις επόμενες εκλογές και να πει προεκλογικά, μέσα σε στάχτες και όλα αυτά που θα αφήσουν πίσω τους αυτοί οι ανθέλληνες.

    “Εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε. Ελειπα στο εξωτερικό, για να σώσω τη χώρα”

    ΓΑΠ πέρα απο τα γήινα !!!

    Εγώ τον έχω ικανό ακόμα
    και “λεφτά, υπάρχουν” να πει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 10 Οκτωβρίου 2010 2:13 μ.μ.
    Και ποίος τον ξέρει τον ΣΑΜΑΡΑ !!
    Ούτε η μάνα του .
    Μια φόρα διέλυσε την Ν.Δ .
    Δεύτερη φορά διέλυσε την ΠΟΛΑ .
    Τώρα έχει και άλλη ευκαιρία και όπως βλέπουμε μάλλον θα πετύχει ξανά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μα το είπε, αλλά το προσπέρασαν όλοι. Μήπως δε το άκουσαν ?
    Αν δε το άκουσαν ας το διαβάσουν. Το είπε στη συνένετευξη στη ΔΕΘ στις 14/9/10. Η διαφορά με πέρσυ είναι, ότι φέτος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    “”"Και με αυτό τον τρόπο λέμε ότι διευρύνουμε τη φορολογική βάση και, διευρύνοντας τη φορολογική βάση, η χώρα μας θα πάει μπροστά. Λεφτά – που με ρώτησε ο κ. Παπαχρήστος προηγουμένως – υπάρχουν. Λεφτά υπάρχουν, το θέμα είναι πού πάνε; Αν πάνε στην αδιαφάνεια, αν πάνε στη φοροδιαφυγή, αν πάνε στη σπατάλη, βεβαίως δεν θα έχουμε να δώσουμε. Βεβαίως θα πληρώνουν οι πολλοί τους φόρους, ενώ οι λίγοι θα φοροδιαφεύγουν και θα έχουν τεράστιο πλούτο.”"”

    Πάρτε και το λινκ.
    primeminister.gr/2010/09/12/2932

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΩΣΤΑ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕΙ !!
    ΠΟΙΟ ?????
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΠΕΣTE
    ΠΟΙΟ ?????
    ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕTE !!
    ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ

    ΝΙΚΗΣΟΥΝΕ !!!!!!!!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ?????????

    ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΝ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προεκλογικα αν υπαρχει ΛΑΣΟΚ δεν θα ειναι αυτος στο μπαλκονι,το παιντι θα την εχει κανει προ πολλου με τις μιζες απο τον δανεισμο,ως και τα υπολοιπα μελη της οικογενειας,
    και ο ΠΑΠακώς.

    Δυστυχως η Ολλανδια δεν εκδιδει απατεωνες,και η Αμερικη,
    πολιτες της εστω και αν ειναι φυγοδικοι.


    Ο κ Παπανδρέου βγάζει ούτως ή άλλως γέλιο. Δεν ειναι σωστό να του φορτώνουμε και πράγματα που δεν είπε (?)
    Διαβάζοντας την ομιλία του στον προσωπικό του κόμβο προκύπτει ότι μιλάει για τη ΝΔ και όχι τον Σαμαρά.
    Βέβαια η ΝΔ ήταν στην εξουσία 5,5 ΚΑΙ ΟΧΙ 6,5 χρόνια, πράγμα που στην ιστοσελίδα του φρόντισαν να ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ.
    (Εκτός αν διόρθωσαν και τυχόν αναφορά του στον Σαμαρά που από το βιντεάκι πάντως δεν προκύπτει.



    * ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΦΥΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ....ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όπως φαίνετε μέχρι στιγμής ,κανένας Έλληνας δεν θέλει να μπει στο ασανσέρ με τα μικρά κόμματα που λαϊκίζουν , ζητάνε τα αδιανόητα , ασκούν σκληρή κριτική ( με το δίκιο τους )
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ !!
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ,ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ,ΜΙΑ ΛΥΣΗ !!
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΓΡΑΨΕΙ!!!
    Αν τώρα δεν πήρανε τα μικρά κόμματα πάνω τους, αυτό σημαίνει ότι είναι τελειωμένα !!!
    Από την μια πλευρά η επιλογή της πολιτικής των Σοβιέτ που έχει αποτύχει παντού και το ΚΚΕ και ο ΤΣΙΡΥΖΑ επιμένουνε να εφαρμοστεί και από την άλλη η ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ τους ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ μας δείχνουνε απλά ότι αν δεν αλλάξουνε μυαλά αυτά τα κόμματα θα πορευτούμε με το ΠΑΣΟΚ τα επόμενα 20 χρόνια και θα πούμε ένα ευχάριστο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 10 Οκτωβρίου 2010 2:30 μ.μ.


    Ενώ εάν υποστηρίξουμε τά μπουρδέλα,όπως τό μπουρδελολάος,τό κόμμα σου δηλαδή,θά μάς σώσουν οί μπουμπούκες κι οί τραβεστί καί θά διαλύσετε καί..... τό ""Ηθών"" διά νά μήν μάς/σάς συλλαμβάνουν!!!!!

    ΄Αντε αλλάξτε τήν κόκκινη λάμπα,έξω από τό μπουρδέλο σας στήν Φυλής ρέ,διότι σάς έχει ''καεί'' καί δέν βρίσκουν τήν είσοδο οί ''πελάτες'' τής μπουμπούκας καί μετά τά ''ξαναλέμε'' στίς εκλογές τού......... 2050!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αν όσοι σχολιάζουν θεωρούν τον εαυτό τους Έλληνα, τότε κακώς Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ και οι ομοιοι του κουράστηκαν και πότισαν με το αίμα τους τούτη τη γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ελεος ρε μαλακα πασοκε, εχεις παρει φαλαγγι το καφενειο και ποσταρεις συνεχεια, κανοντας σαν λυσσασμενος σκυλος που βλεπει τον κουβα με το νερο να του 'ρχεται, βλακα!

    Παρτο χαμπαρι ρε καθαρμα, οτι εφαγες εφαγες ενα χρονο τωρα καθικι, απο δω και περα θα αρχισεις να τα ξερνας ζωον.

    Δεν εχει ς παρει ειδηση οτι εδω μεσα απαγορευονται τα τεραποδα και οι πασοκοι;

    Πασοκε, ε πασοκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 2:30 μ.μ.
    Αντε παλι ο ιδιος πρασινος καραγκιοζης που ζηταει λυση.

    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Ο ΑΡΧΙΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ.

    Σου αρεσει;
    Αν οχι πες μου, εχω πολλες λυσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΄ΡΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ!!!

    ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ''ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ'' ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ''00:00!!'', ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ....ΛΑΟΥ!!!!

    Ceasar!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προσωπικα θεωρω οτι οσο περνανε οι μερες θα ενισχυονται δραματικα για το πασοκ οι τασεις ΦΥΓΗΣ του κόσμου και των "στελεχών του ".
    Άρα η ΝΔ θα παρει στο τελος 8 η 9 περιφερειες και θα ανοιξει ο δρομος για το ελα να δεις.

    για αυτο και
    ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΝΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΞΙΖΕ NA ZHTA ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ, ΘΑ ΕΣΚΙΖΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ - THE GAME IS OVER- ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ .
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ?ΛΟΙ ΧΑΝΟΥΜΙΣΕΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου