Κύριε Παπουτσή, καληνύχτα σας!...

Γράφει ο Καφενόβιος

Οι πραίτορες της σοσιαληστρικής κρατικής εξουσίας εν δράσει, στον ιερό χώρο της Ακρόπολης. Η αποθέωση του αυταρχισμού και της καταστολής.
Ο νεόκοπος στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (τρομάρα του…), Χρ. Παπουτσής, πλέον δεν πρέπει να έχει ουδεμία αμφιβολία. Πέρασε τις εξετάσεις των Τροικανών και μάλιστα με άριστα!
Τι υπέροχη εικόνα να βλέπεις την άνανδρη επίθεση των ΜΑΤ με χημικά, γκλομπς και συλλήψεις ενάντια σε εργαζόμενους συμβασιούχους στην Ακρόπολη!
Τον γύρο του κόσμου έκαναν τα λαμπρά μηνύματα της ένστολης βίας από την κοιτίδα του Πολιτισμού και της Δημοκρατίας!
Κύριε Παπουτσή, καληνύχτα σας!
Σ.Σ. 1. Σε καταγγελία κατά της βίαιης συμπεριφοράς της αστυνομίας απέναντι σε εργαζόμενους στα ελληνικά και........
ξένα μέσα ενημέρωσης που κάλυπταν την κινητοποίηση των συμβασιούχων στην Ακρόπολη, προχώρησε η Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου Ελλάδος και η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ιδιότητα των δημοσιογράφων ήταν φανερή λόγω των μηχανημάτων που είχαν μαζί τους, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την αστυνομία να επιτεθεί "αναίτια με μοναδικό σκοπό να κακοποιήσουν σωματικά συναδέλφους και να προκαλέσουν ζημιές στον εξοπλισμό τους".
Σ.Σ. 2. Ο καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας στο πανεπιστήμιο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια, Στέφεν Μίλερ, που είναι από το 1995 μέλος της επιτροπής συμβούλων του ΥΠΠΟ για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, συστήνει στους συμβασιούχους, αντί άλλης διαμαρτυρίας στην Ακρόπολη, θα ήταν προτιμότερο να μην κόβουν εισιτήριο στους τουρίστες, που θέλουν να επισκεφτούν το μνημείο.