ΔΗΜΑΡΑΣ – ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΕΝΑ

31
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΣΙΑΣ

‘’Αχ …. Γιάννη μου, Γιαννάκη μου, μπελά που βαλες, στο κεφαλάκι μου ….’’
Μονολογεί πλέον, σίγουρα, ο Γ.Α.Π., βλέποντας τον Γιάννη  Δημαρά, να προηγείται, όλων, για την περιφέρεια της Αττικής. Εισπράττοντας την … αντί – μνημονιακή του θέση, στο κοινοβούλιο .
Ο μαχητής Δημαράς, με τόλμη, είχε εκφράσει την διαφωνία του, μαζί με την Σακοράφα και τον Ορφανό. Διαφώνησε με το Δ.Ν.Τ. και διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα της κυβερνώσας παράταξης …..
Τώρα, με το ρεύμα που έχει, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, δίνει προς το ΠΑΣΟΚ, μια απάντηση . Βροντοφωνάζοντας και αυτός, μαζί με τον λαό, την αντίθεση του, για το ιστορικό ξεπούλημα της χώρας .
Ένα ξεπούλημα, που έγινε τελείως αβίαστα . Χωρίς την επίπονη, αλλά σίγουρα πιο σωτήρια, αναζήτηση, μιας..........
άλλης λύσης, από αυτή που τόσο εύκολα προσέφυγε ο Πρωθυπουργός, ικανοποιώντας μεν τα συμφέροντα, που εκφράζουν τους γνωστούς ‘’σκοτεινούς’’ κύκλους, των Η.Π.Α. , εκφράζοντας όμως και τα βαθειά του, φίλο-Αμερικανικά αισθήματα .
Ως γνήσιο τέκνο της Αμερικής (έστω της διασποράς) και της Μάργκαρετ Τσαντ . Λύσεις ; Και αν υπήρχαν … Ουκ ολίγες .
Πρώτα – πρώτα, προς την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση . ‘’ Ή με στηρίζετε, να σταθώ οικονομικά στα πόδια μου, ή καταρρέω και σαν ντόμινο παρασέρνω και σας μαζί μου … Ιρλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία και μετά όλους …’’ Βρήκε στρωμένη άρνηση προς όλα, η Μερκελ . Αφού η λύση του μνημονίου, είχε συζητηθεί με τους Αμερικανούς, μήνες πριν τις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου . Γι’ αυτό και βρήκε έδαφος, η κυρία αυτή, για να κάνει όλα εκείνα τα κουφά, απέναντί μας ….
Τάχα εκβιάστηκε ο Γιώργος ….
Λες και δεν τα ξέρουμε και τα άλλα, με τον Τοτο .
Δεν ήθελε Ευρωπαϊκή στήριξη ; Υπήρχε η Ρώσικη συνεργασία, που ξεκίνησε (όσο ήταν ακόμα … ξεκούραστος) ο Καραμανλής …. Δίνανε λεφτά οι Ρώσοι . Όπως και οι Κινέζοι . Μας δάνειζαν, με 1.5 – 2 % .
Όμως, αδιαφόρησε η κυβέρνηση . Γιατί οι δεσμεύσεις , υπέρ του Δ.Ν.Τ. ήταν σαφείς. Και δεν γινόταν αλλιώς . Η μαμά (Αμερικα) θα τους τραβούσε το αυτί . Και σε λίγους μήνες, θα τους ‘’φύτευε’’ … Καραντζαφερη . Που όλα τα ξέρει . Για όλα έχει λύσεις, ο Γιώργος …
Από τέτοιους … μυαλοπώληδες πια, η Ελλάδα χορτάτη .
Γεμάτη η ιστορία μας, από  Καρατζαφερηδες. Δυστυχώς και από … Π.Α.Π. Φιλοβρετανοί κάποτε, φιλότουρκοι παλαιότερα, Ενετό-φιλοι, Αμερικανόφιλοι … Δουλο – φιλοι . Ένα περιβόλι η ιστορία μας . Με αγκυλωτές περικοκλάδες και δύσοσμες τσουκνίδες … Που προσπαθούν να πνίξουν τις ανθοστόλιστες συστάδες της .
Θα το πληρώσει το Δ.Ν.Τ. Ο Παπανδρέου . Και το ΠΑΣΟΚ . Η ιστορία μας, η σύγχρονη, τους το φυλάει … Κι αυτή τη φορά θα έχουμε μνήμη .
Ο κόσμος, στις 7 του Νοεμβρη, θα τους δείξει, πως όσο κουτόχορτο και αν προσπαθούν  να τους σερβίρουν , έμαθε πια και δεν μασαει …
Ρίχνει λεφτά το ΠΑΣΟΚ τώρα. Και η κυβέρνηση, τα σπρώχνει χοντρά, για να προβάλλει τους υποψηφίους της . Είναι που δεν έχουμε λεφτά .
Είναι που οι φτωχά αμειβόμενοι  και συνταξιούχοι και τα φετινά Χριστούγεννα, χωρίς δώρο, θα τα περάσουν … Επειδή το κράτος, δεν έχει λεφτά …
Επειδή το κράτος, τα σπρώχνει – μέσω ΟΠΑΠ και όχι μόνο – στα παπαγαλάκια, της έντυπης και της ηλεκτρονικής δημόσιο-αρπαχτής, για να μην γράφουν και να μην μιλανε, από τα μέσα που εργάζονται ….
Τα σπρώχνει, για να προβάλλει τους υποψηφίους της  ….. Μπας και …. Σπάσει ο διάολος το πόδι του  …. Αμ δε, ξύπνησε κι αυτός και προσέχει ….
Ναι Γιάννη ;  Φίλε Δημαρά, έτσι δεν είναι ; Τώρα θα δεσμευτείτε . Και εσύ και ο Μάκης (Γιομπαζολιάς) και όλοι σας . Ότι ούτε μετά τις εκλογές ΔΕΝ θα συνεργαστείτε με όποιον και με ό,τι, θυμίζει μνημόνιο .
ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ .
Γιατί πια έχουμε καεί απ’ το χυλό και φυσάμε και τα παγάκια ….
ΛΥΣΙΑΣ 

Δημοσίευση σχολίου

31Σχόλια
  1. ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΕ

    Τι θα σημαινει; πως ναι μεν δινουμε ενα μυνημα δυσαρεσκειας αλλα εμπιστευομαστε πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραια τα λες Λυσια

    θα μπορουσαμε πραγματικα να μην ειχαμε ΔΝΤ

    τα μετρα ομως παλι τα ιδια θα ηταν

    δειτε τι γινετε ισπανια πορτογαλια γαλλια βρετανια ιρλανδια χειροτερα και πιο σκληρα

    αρα το διλημα δεν εινα εντος ή εκτος μνημονιου αλλα

    ποια ευρωπη θελουμε - την ευρωπη με κοινωνικο προσωπο ή του μεσαιωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειναι καλος και συμπαθης ομως κανει τραγικα λαθη συνεργαζομενος με τον καθενα μονο και μονο για μια αντιμνημονιακη ψηφο που κανεις δεν ξερει καν τι σημαινει

    εδω στιβαζονται απο χουντικους μεχρι και τρομοκρατημενες γριες που φοβονται το 666

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ .

    ΠΑΕΙ ΞΕΜΠΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ .

    ΝΑ ΔΟΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ .

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΜΙΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΥΠΑΡΧΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρέ Λυσία,πόσο μαλάκας ''θέλεις'' νά φαίνεσαι???

    Καταψήφισε(!!!)ό Δημαράς δήθεν τό ''μνημόσυνο'',αλλά εψήφισε/εστήριξε/στηρίζει όλες τίς κυβερνητικές αποφάσεις/νόμους,διά τήν πλήρη εφαρμογή του,έν αντιθέσει μέ τήν σταθερή θέση τής Σακοράφα,ή οποία είπε ΟΧΙ καί συνεχίζει νά βροντοφωνάζη ΟΧΙ,σέ όλες τίς κυβερνητικές αποφάσεις!!!!.

    Έχετε ''ξαμοληθή'' όλα τά παπαγαλάκια,επειδή έχετε αντιληφθή ότι ό Σγουρός''χάνει'' τό παιχνίδι τής περιφέρειας κι ''αβαντάρετε'' τόν Δημαρά (ψευδείς δημοσκοπήσεις καί μέ μεγάλα ποσοστά κιόλας),πού όταν/εάν εκλεγή,θά πανηγυρίζετε, ότι κι αυτός pasokus-pasokus είναι,άρα τό pasokus-mafia + lamogios zivagos S.A.,εκέρδισε στίς συγκεκριμένες εκλογές!!!!!

    Μήπως θεωρείς/-τε όλοι εσείς οί laliotius akius pagalopigius lamogios zivagos pasokus-pasokus,ότι καλλιεργούμε στά μπαλκόνια μας,κατά τήν συνταγή τού αρχι-ηλίθιου ΓΑΠ,χασισόχορτο κι είμεθα εσαεί ''μαστουρωμένοι''????

    Αηδία έχετε ''καταντήσει''!!!!
    Αηδία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Δημαράς δεν έχει ικανότητες ουτε για πρόεδρος οικισμού....Το οτι ειναι καλό "παιδί" δεν σημαίνει τίποτε για τα σύγχρονα προβλήματα...Αν ξέρατε ποσο καλή ειναι η θεία μου...αλλά χάνει...και λοιπόν θα κατέβει για Δήμαρχος;;;;
    galaxiako.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8.10 εδω ρε φιλε ο χοντρος εγινε πρωθυπουργος με τι ικανοτητες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οπως θα έχουν αντιληφτεί αρκετοί, οι Έλληνες είμαστε σε τεράστιο δίλημμα, επειδή είμαστε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

    Μόνο Έλληνες πολιτικούς πρέπει να βρούμε και να ψηφίζουμε.
    Να δημιουργηθεί ένα ελληνικό κόμμα. Αυτή είναι η μόνη λύση.

    Οι αλλοδαποί είναι παντού! Έχουν φτιάξει τα κόμματά τους, και περιμένουν τα ψάρια να πέσουν στα δίχτυα τους.

    Ώσπου να έρθει αυτή η ώρα να σχηματαιστεί ελληνικό κόμμα, είναι άσχημα τα πράγματα. Μπορούμε όμως να αντέξουμε.
    Οι γερμανοί περιφερειάρχες ( παλιά λέγονταν Δούκες και Βαρόνοι ή Κυροί )θα χάσουν όποια εξουσία κι αν αποκτήσουν στην σημερινή συγκυρία, με τον ίδιο έυκολο τρόπο που την κέρδισαν και σήμερα.

    Κανένας γερμανοπασοκικός νόμος δεν θα μείνει σε ισχύ για πάνω από 5 - 10 μήνες. Οι Βρυξελλικές - γερμανικές πουτανίτσες οι οποίες ακόμα κινούν τα νήματα στην Ελλάδα, και μας έχουν κάνει γερμανικό οικόπεδο, δεν θα αργήσει η ώρα που θα αναγκαστούν να κόψουν εισιτήρια και να παν από κει που ήρθαν.
    Πού θα είναι αυτό; θα αναρωτιέται τώρα κάποιος αφελής...
    Μα κοντά στις τράπεζές τους! Στην Γερμανία, την Ελβετία, την Αγγλία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, την Αυστρία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Μάλτα, Ίσπανία και Βέλγιο.
    Εκεί είναι το αποκούμπι τής πρόστυχης φραγκοπασοκικής κλίκας.

    Τα Σκόπια δεν τα βάζω μέσα, γιατί εκεί υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό σλάβων. Μικρό όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην ψηφίσετε κανέναν Γερμανό, είτε προέρχεται από το πασόκ είτε από το Λα.Ο.Σ είτε απο τη ΝΔ.

    Οι περιφερειάρχες είναι ένα από τα συνήθη βλακωδέστατα και αχρεία γερμανικά κόλπα για να χάνουμε την πυξίδα και να μένει θολό το τοπίο για την αναζήτηση των ευθυνών για όσα σχεδιάζουν εναντίον μας ( βλέπε, σχέδια για να πλημμυρίσουν τον τόπο μας με αλβανούς, και να τους δώσουν ΕΞΟΥΣΙΑ, να καθορίζουν με «νόμιμη» ψήφο το δικό μας Μέλλον).

    Ένας Δούκας ή Βαρόνος ή Περιφερειάρχης γερμανός/αλβανός, είναι ό,τι πιο παράνομο κατόρθωσε η πασοκική χούντα να εκπονήσει εις βάρος μας, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα από τα χειρότερα ονόματα που έδρασαν ποτέ στην Ελλάδα, αυτό τού καλλικράτη - ενός χειτότερου και από τον Εφιάλτη.

    Οι γερμανοί μάς δουλεύουν, ή νομίζουν έστω ότι μάς δουλεύουν!

    Τα καθίκια αυτά, ανέκαθεν τα μεγαλύτερα βόδια από όσα κατέβηκαν στον Ελλαδικό Νότο, χρειάζονται μεγάλη προσοχή. Ώσπου να βρεθεί τρόπος να τους πετάξουμε έξω με τις κλωτσιές, είναι απαραίτητο να τους απομονώσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια από όλον τον κοινωνικό ιστό.

    Καμία ψήφος σε Γερμανούς Βαρόνους/περιφερειάρχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε Λυσία δεν άντεξα να διαβάσω όλο σου το κείμενο, κάπου στις δέκα αράδες πνίγηκα στα γέλια.
    papagaliskus pasokus-pasokus

    μονο μια ερώτηση και κάτσε σκέψου αν δεν ξέρεις

    ΠΟΙΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΑ (Γραφεια, τηλεφωνα,εντυπο υλικό κλπ).

    Πιστεύει κανείς οτι ο χλεχλές τα πληρώνει απ΄τη τσέπη του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να σου πω λυσία.. Τάγραψες για τον μαλάκα της δημοσιογραφίας και τον καραγκιόζη της πολιτικής; Τράβα τώρα το καζανάκι μας έπνιξες στην βρώμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιος πληρώνει την προεκλογική καμπάνια του κ. Δημαρά ;

    Ο κ. Γιάννης Δημαράς κατέρχεται, δήθεν ως υπερκομματικός υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής. Δηλώνει , μάλιστα ότι δεν έχει σχέση με κόμματα, άσχετα αν μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν προβεβλημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

    Όμως, η προεκλογική εκστρατεία στη μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη περιφέρεια της χώρας έχει έξοδα. Εκλογικά κέντρα, τηλέφωνα, ψηφοδέλτια, έντυπα κ.λ.π.

    Για τους κομματικούς υποψήφιους το ξέρουμε, πληρώνει το κόμμα.

    Νομίζω, ότι δικαιούμαστε να ρωτήσουμε: ποιος πληρώνει τα έξοδα της προεκλογικής καμπάνιας του κ. Δημαρά;

    Κάθε απάντηση δεκτή, ακόμα και αν μας πει ότι τα πληρώνει ο ίδιος.

    Μόνο να μην μας πει ό,τι δεν …έχει έξοδα.

    ........ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…
    Ή
    τό “άλλο” ΠΑΣΟΚ. Τό παλιό ή αντιμνημονιακό τέλος πάντων.
    Τελικά θά καταφέρουν ακόμα καί άν χάσουν, νά βγούν κερδισμένοι.
    Υποψήφιοι γιά όλα τά γούστα.
    Καί γιά τούς υπέρ έχουμε αλλά καί τούς κατά δέν τούς αφήνουμε ορφανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ουσία είναι μια !
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΥΣΗ !!

    Η ΑΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ
    ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΛΕΙΠΕΙ Η ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ .

    ΔΥΣΤΥΧΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΠΩΤΑ
    ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
    ΜΟΝΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εγω παντως σας το ελεγα μικρες μου κοτες της ρηγιλης και του περισσου κι εσεις με βριζατε

    ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΑΣ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ συν αποχη-ανοχη = πασοκ 100%

    θα τον πιειτε πολυ αγρια σας το λεω
    μαζευτητε

    χοχοχιχιχαχαχουχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11:19 μ.μ.
    ΠΑΣΟΚΟΥΛΑ,ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ, ΑΛΟΙΨΕ ΤΗ ΜΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ.
    ΣΤΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΣ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ΠΑΣΟΚ δεν παίζεται ρε παιδιά.Εβαλε τον Δημαρά να πει ΠΑΡΟΝ στο μνημόνιο και μετά ο κ.Δημαράς ψήφισε όλα τα άρθρα του μνημονίου.Από πότε είναι λοιπόν ενάντια στο μνημόνιο;Είδατε πως χειρίζονται τα θέματα των εκλογών τα Πασόκια;διότι οι ΝΕΝΕΚΟΙ και χοχόλοι Πασόκοι που είναι δυσαρεστημένοι με τον αβάπτιστο, θα πουν γιατί Κικίλια να ψηφίσω αφού ο Γιαννάκης είναι εναντίον του Μνημονίου και έτσι θα πάρει την περιφέρεια Αττικής το ΓΑΠ διότι μετά της εκλογές ο Γιαννάκης θα γυρίσει στο σπίτι του,καταλάβατε ρε όρνια πως μας κοροίδεύουν τα σοσιαλΗστάκια με τα ΜΜΕ και μερικά Bloggs;Πεστε μου αν έχω άδικο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μα ο Δημαράς ψήφισε το καλοκαίρι και το ασφαλιστικό-λαιμητόμο που καταργεί τις συντάξεις και το εργασιακό νομοσχέδιο μεσαίωνα που θεσπίστηκαν κατ' εφαρμογή του μνημονίου. Μέχρι το τέλος Αυγούστου παρακαλούσε τον Γιωργάκη να του δώσει το χρίσμα, τί ανεξάρτητος λέμε τώρα...Στημένος "ανεξάρτητος" του ΠΑΣΟΚ είναι ο Δημαράς που του πληρώνει και τα έξοδα γι' αυτό και έχει τέτοια προβολή από τους νταβατζοκαναλατζήδες. Θα τους δείτε όλους αυτούς τη β΄ Κυριακή πώς θα μαζευτούν όλοι μέσα στο "μαντρί"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://www.youtube.com/watch?v=at6ae_ywbK4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΙ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ.
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ" ΜΙΛΑΜΕ;
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 12.07 θα εχεις εμπειρια για να το λες σιγοιυρα ξερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ" Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ;

    Γ. Καρατζαφέρης: Ήθελε και ο Σαμαράς την τρόικα

    «Ο Καραμανλής δεν ήταν ποτέ κεφάλαιο» δηλώνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και κατηγορεί τον Α. Σαμαρά ότι, εμμέσως, «δούλεψε» για να έρθει η τρόίκα στην Αθήνα.
    Μιλώντας στην «Παρασκευή και 13» ο Γιώργος Καρατζαφέρης επιμένει πως εάν η Ελλάδα δεν είχε πάρει τα χρήματα μέσω του Μνημονίου αυτό θα σήμαινε «καταστροφή».
    «Ο κ. Σαμαράς ήταν μία εβδομάδα στις Βρυξέλλες. Για τη δημιουργία της τρόικας πήγε στον Μπαρόζο, τον Όλι Ρεν, στη Μέρκελ και τους παρακαλούσε να γίνει. Αφού λοιπόν έγινε με τη δική του συμβολή, τώρα καταγγέλλει», τονίζει χαρακτηριστικά και επιμένει ότι θα ψήφιζε και σήμερα το Μνημόνιο «σε περίπτωση που η Ελλάδα κινδύνευε με πτώχευση».
    «Καραμανλής; Ωχ!»
    Για τον Κώστα Καραμανλή λέει πως «έκανε εγκλήματα», επιμένει ότι πρέπει να μιλήσει και τονίζει πως «ποτέ δεν ήταν κεφάλαιο».
    «Την ημέρα που εξελέγη ο Καραμανλής στο Φάληρο είχα πει: ‘Ωχ!’. Αυτό το «ωχ» το πλήρωσε ο ελληνικός λαός γιατί ήξερα ότι ήταν παντελώς ανώριμος για αυτό το παιχνίδι» λέει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
    Για το εάν θα συνεργαστεί με την Ντόρα Μπακογιάννη, ο κ. Καρατζαφέρης ξεκαθαρίζει ότι οι δικές του πολιτικές δεν συμβαδίζουν με αυτές της πρώην υπουργού. «Είμαι πιο κοντά με τον κ. Σαμαρά απ’ ότι με την Ντόρα» προσθέτει.

    http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=16555&catId=1

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ............. ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ;
    ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 10:02 π.μ.
    Οχι, εχω εδω κατι πρασινοσκουφιτσες γειτονισσες, απο αυτες το ξερω.
    ΤΡΕΧΑ ΓΙΑ ΒΑΖΕΛΙΝΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο "ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ" ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ @@ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ;
    ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τώρα Λαοτιανό παραπαίδι του πασοκ
    το ΗΡΩΙΚΟ σου..που το βάζεις στην σειρά σε όλες τις αναρτήσεις..

    ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ.

    ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΔΕΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΤΟΝΙΑ..ΓΙΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.

    δεκανίκια ξευτελισμένα..Καρατζαρούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : Ο ΜΕΝΕΜ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΣΑΜΑΡΑΣ : Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΝΤΕΛΑΡΟΥΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΗΜΑΡΑΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑΣ-ΚΟΥΡΟΥΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.
    150 ΨΗΦΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ-149 ΚΑΤΑ ΚΑΙ 1 ΠΑΡΟΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΟΧΙ ?????

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ας τελειώνει πια αυτή η λασποιστορία με την ψήφο του Δημαρά.
    Δεν ψήφισε ούτε ασφαλιστικό ούτε εργασιακό. Νισάφι πια η λάσπη έχει όρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν ψήφισε ούτε ασφαλιστικό ούτε εργασιακό. Νισάφι πια η λάσπη έχει όρια...

    23 Οκτωβρίου 2010 4:06 π.μ.

    .......................

    Άφησε ρέ τό παραμύθι!!!
    Χασισόχορτο ''ΓΑΠ'',θεωρείς ότι φουμάρουμε καί είμεθα μαστουρωμένοι διαρκώς,όπως ό αρχηγός σου????

    Καί ασφαλιστικό καί εργασιακό,αλλά καί κάθε άλλο αντι-εργατικό/αντι-ασφαλιστικό/αντικοινωνικό πράσινο νόμο,ψήφισε/στήριξε καί μέ τά ''δύο'' χέρια!!!
    Αυτό έδειξε τό μπουρδέλο ή βουλή,στίς σχετικές συνεδριάσεις/ψηφοφορίες τών lamogios-lamogios pasokus-pasokus,μέσω τής τιβού!!!!!

    Έχετε ξεπεράσει κάθε επιστήμονα προπαγανδιστή,στήν παραπλάνηση καί προπαγάνδα!!!
    ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 4:06 Ή σε άλλη χώρα ζεις και είσαι άσχετος ή σε έχει βάλει ο Ραγκούσης με τον (κυνηγό σκανδάλων) Καρχιμάκη να παραμυθιάζεις τους ανθρώπους. Δεν ψήφισε ρε ο Δημαράς τον αντιασφαλιστικό και αντεργατικό νόμο το καλοκαίρι; Δεν παρακαλούσε μέχρι τα τέλη Αυγούστου τον βλακογιώργο να του δώσει το χρίσμα στην Αθήνα; Αναρωτήθηκες μήπως γιατί μέχρι σήμερα ο Δημαράς αν και "αντάρτικος" συνδυασμός, δεν δέχεται καμία πολεμική ή κριτική από το επίσημο ΠΑΣΟΚ; Φθάνει ρε εγκάθετε μέχρι εκεί το πασοκομαλό σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου