Υπέγραψε ο Χιμένεθ!

1

Για δύο χρόνια θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΑΕΚ

Προπονητής της ΑΕΚ και επισήμως είναι πλέον ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

Ο Ισπανός προπονητής είχε συμφωνήσει με την «Ένωση» για συμβόλαιο δύο ετών και το μόνο που απέμενε ήταν να υπογράψει...
και το συμβόλαιό του, ώστε να αρχίσει και τυπικά η νέα εποχή στους «κιτρινόμαυρους». Αυτό έγινε το βράδυ του Σαββάτου, με τον Χιμένεθ να υπογράφει και να είναι πλέον και με τη βούλα ο άνθρωπος που θα αναλάβει να επαναφέρει την ΑΕΚ στον ίσιο δρόμο αρχικά, και στην κορυφή στη συνέχεια. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ανέφερε τα ακόλουθα:...

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή Manuel Jimenez Jimenez. O 46χρονος τεχνικός (γεννημένος στις 21/01/1964), υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Παράλληλα, ανακοινώνεται η πρόσληψη των τριών συνεργατών του. Πρόκειται για τον βοηθό προπονητή Jesus Calderon Malagon, τον βοηθό προπονητή και ψυχολόγο Miguel Morilla Cabeza και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Daniel Pastor Dejarano».

Την πρώτη τους συνάντηση επί ελληνικού εδάφους είχαν το απόγευμα του Σαββάτου οι Σταύρος Αδαμίδης και Μανόλο Χιμένεθ, στο ξενοδοχείο Holiday Inn. Φιλικό την Κυριακή με την ομάδα Νέων.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ πήγε στο ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμείνουν προσωρινά ο νέος προπονητής της ομάδας και οι συνεργάτες του, ενώ παρόντες ήταν και οι Γκρέταρσον, Δημητριάδης και Κωνσταντινίδης από την πλευρά της ΠΑΕ.

Όλοι μαζί γευμάτισαν, με τον Χιμένεθ να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί της «Ένωσης», ενώ ο Αδαμίδης ευχήθηκε να υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες αποθεώσεις στο μέλλον. Η συζήτηση ήταν σε χαλαρό ύφος και είχε ως στόχο να καλωσορίσει και επίσημα ο πρόεδρος της ΠΑΕ τον Χιμένεθ στην ομάδα και να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα των επόμενων ημερών, με την επίσημη παρουσίαση του 46χρονου τεχνικού στον Τύπο το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σήμερα ο Χιμένεθ θα ξεναγηθεί στο νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, όπου θα μετακομίσει η ομάδα στα τέλη του μήνα, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στους Θρακομακεδόνες για να παρακολουθήσει την «Ένωση», έστω και χωρίς τους διεθνείς, σε φιλικό με την ομάδα Νέων. Αυτό το φιλικό γίνεται κατόπιν απόφασης του Ισπανού προπονητή, που θέλει αυτό να γίνεται ακόμη και κάθε 15 μέρες αν είναι εφικτό, ώστε να παρακολουθεί συνεχώς την πρόοδο των πιτσιρικάδων.

Πηγή: gazzetta.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. Τον Αόρατο δικτάτορα αρχηγό των ορίντζιναλ της ΑΕΚ γιατί δεν τον κάλεσαν στο τραπέζι?
    Εμαθε ο Ισπανός για τον περιβόητο Χατζηχρήστο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου