Οι εκλεκτοί των Δημοσκοπήσεων..

47
 Γράφει ο Ευγένιος Ανδρικόπουλος


   Πάντα διερωτόμουν γιατί.. Ποια η χρεία των δημοσκοπήσεων αλλά απάντηση δεν λάμβανα ούτε από τους κατ’ εξοχήν αρμοδίους. Ποιους άλλους; Τους δημοσκόπους. Ποιοι ή ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται από την εξ αντικειμένου αμφιβόλου ευκρίνειας αποτύπωση της κοινωνικής μας φωτογραφίας. Των πολιτικών δηλαδή προθέσεων ενός πληθυσμού ,του δικού μας, η γνώση της άποψης του οποίου δεν χρήζει καν έμμισθων πρακτόρων. Επειδή αν στο Βιετνάμ σιωπούσαν ακόμη και στην περίπτωση που οι εισβολείς Αμερικανοί τους έβγαζαν τα δόντια ένα, ένα, στην Ελλάδα, ό,τι έχουν να πουν, το συλλαβίζουν μόλις βγάλουν τα πρώτα τους δόντια . Πρόκειται για ένα λαό εξωστρεφή (γι αυτό και για τους Ευρωπαίους παρά τα ελαττώματά του είναι ανεξήγητα γοητευτικός) που δεν κρύβει τα συναισθήματά του. Αν μισήσει το ουρλιάζει. Αν αγαπήσει το ψιθυρίζει ηχηρά! Δεν έχεις παρά να επισκεφτείς ένα ......γειτονικό ή ηλεκτρονικό καφενείο για να νιώσεις την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα να σε διαπερνά απ’ άκρου εις άκρον. Ιδού ο λόγος που οι της «βιομηχανικής» ψυχολογίας λειτουργοί (αυτοί οι καλοπληρωμένοι ακροατές) στον τόπο μας είναι μονίμως εγγεγραμμένοι ως άνεργοι στην λίστα του ΟΑΕΔ. Επειδή ο Έλληνας έχει φίλους. Παρέες. Συναναστροφές. Με τους οποίους παρά το ότι φαίνεται να κάνει παράλληλους μονολόγους, κατά μία δυσεξήγητη διαδικασία τους ακούει. Και τον ακούν. Μοναδικό προσόν. Γιατί όταν απέρχεται της συντροφιάς επεξεργάζεται ό,τι δια της δεύτερης ακοής του κατέγραψε. Για να μετατρέψει κατόπιν τον διαλογισμό του σε στυγνή ακροαματική διαδικασία με τον εαυτό του στην θέση του κατηγορουμένου. Αναγνωρίζει έτσι έμμεσα το ορθό όσων ως υπόγειο ρεύμα προσέλαβε, αλλά αρνήθηκε πεισματικά να αποδεχτεί. Αυτό είναι το πρόβλημά του. Το θηριώδες «υπερεγώ» του στην βάση του οποίου θέτει εαυτόν υπεράνω όλων των υπολοίπων. Μικροαστική συμπεριφορά που δυστυχώς εκμεταλλεύεται χρόνια τώρα το καθεστώς. Επειδή κατά τα λοιπά η αντίληψή του λειτουργεί ψηφιακά και προσλαμβάνει τα πάντα με υψηλή ευκρίνεια. Έτσι που του επιτρέπει να κάνει τις προσωπικές του αναγωγές στο σύνολο του πληθυσμού και να καταλήγει σε συμπεράσματα ασφαλή.. Επομένως δεν έχει χρεία ενδιαμέσων.


Εντάξει. Μα οι δημοσκοπήσεις δεν είναι ψυχογραφικές μηχανές. Υποτίθεται και υπό τις παρούσες συνθήκες ότι καταγράφουν ποιος υποψήφιος Καλλικρατάρχης πλειοδοτεί ή μειοδοτεί σε φαιδρότητα υπερασπιζόμενος τον αυτοδιοικητικό (!) χαρακτήρα του νέου θνησιγενούς θεσμού. Η υποκρισία στο απόγειό της! Χρόνια τώρα και υπό την χαλαρότητα μιας εύθραυστης ευημερίας η συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας οδηγείτο βαριεστημένη στην κάλπη προκειμένου να ψηφίσει τον «χρισματούχο» της πολιτικής της αρεσκείας μόνο και μόνο για να ξεμπερδεύει δηλώνοντας απλώς το πολιτικό του παρών. Και δικαίως. Έτσι κι αλλιώς στο πρόσωπο του δημάρχου θωρούσε έναν «καλλιτεχνικά» (εξ αιτίας των θερινών αρπαχτών που στήνονταν εν μία νυκτί σαν παράγκες στα θεατράκια των δήμων) ευαισθητοποιημένο σκουπιδιάρη και σε εκείνο τού νομάρχη έναν αδρά αμειβόμενο ανεπάγγελτο. Γιατί τώρα ν’ αλλάξει αυτό; Τι μεσολάβησε που κατά τον Πετέν της Ελλάδας οφείλει ο πυρπολημένος από τα μέτρα του Έλληνας να ψηφίσει αποκλειστικά αυτοδιοικητικά; Θα σας πω εγώ. Επειδή ο ίδιος τρέμει την κοινωνική απαξία που θα αποτυπωθεί στο αποτέλεσμα των εκλογών. Και ζητά απεγνωσμένα το σωσίβιο της αποπολιτικοποίησης τους. Γι αυτό πέταξε στις αρένες των αυτοδιοικητικών μονομάχων και τους «αντάρτες» προκειμένου αν όχι να αναχαιτίσει, τουλάχιστον να εκτρέψει αποπροσανατολιστικά το ποτάμι της οργής. Και κατ’ εντολή του στήνονται δημοσκοπήσεις σύμφωνα με τα ποσοστά των οποίων οι Έλληνες εμφανίζονται αν όχι ηλίθιοι το ελάχιστο μαζόχες. Με τους δημοσκόπους Γκαιμπελιστικά κακέκτυπα των νταβάδων τους. Ειλικρινά θα ήθελα να διασταυρωθώ μ’ εκείνον τον μικρομεσαίο πένητα που δια της ψήφου του θα επικυρώσει στην πράξη την εικονική πραγματικότητα  των τηλεοπτικών δημοσκοπήσεων. Για να θέσω τις -την φωτογραφία του κάτωθεν της εμπνευσμένης επωδού από το γνωστό ποίημα του Κώστα Βάρναλη. Άντε θύμα άντε ψώνιο άντε σύμβολο αιώνιο.

Ευγένιος Ανδρικόπουλος
eandrik@otenet.gr 

Δημοσίευση σχολίου

47Σχόλια
  1. Δεν μας είπαν πως η αύξηση των τιμολογίων του ρεύματος, οφείλεται (όπως και η προγραμματισμένη για του χρόνου και για τα επόμενα χρόνια) ώστε να καταστεί ευνοϊκή η πώληση των θυγατρικών της επιχείρησης στους ιδιώτες, (όπως υποχρεώνει οδηγία της ΕΕ, που ως τώρα αγνοούσε -για κοινωνικούς λόγους- η διοίκηση της ΔΕΗ).

    Το ίδιο και με τον ΟΣΕ. Οι εργαζόμενοι στον κρατικό οργανισμό, πληρώνουν τα «λάθη» των κυβερνητών του παρελθόντος, ενώ ο λαός θα πληρώσει ακριβότερο εισιτήριο, για χάρη του ανταγωνισμού…

    Αλλά δεν φτάνουν όλα αυτά, οι ειδήσεις μας παρουσιάζουν και μας θέλουν, όλους τους ψηφοφόρους, μεγάλους μαζοχιστές. Επειδή πως αλλιώς να χαρακτηρίσω τις δημοσκοπήσεις που μας παρουσίασαν οι παπαγάλοι και δείχνουν ότι θα επιβραβευθούν πάλι τα δύο «μεγάλα» κόμματα, οι βασικοί υπεύθυνοι δηλαδή για την κατάντια μας.

    Θέλω να δω όλους εκείνους τους συνταξιούχους, που θα επιβραβεύσουν εκείνους που τους στέρησαν τον 13η και 14η σύνταξη, επειδή έτσι θέλουν οι καναλάρχες. Τόσο εύπιστοι είναι που έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στους «σωτήρες» και εκείνους που τους υπόσχονται πως «υπάρχει άλλη λύση»; ¨όπως τους είπαν ότι «λεφτά υπάρχουν». Δεν κατάλαβε πόσο γελοίος έγινε ο Πινόκιο, λέγοντας ότι «εννοούσε ότι λεφτά υπήρχαν αλλά τα κατασπατάλησαν οι προηγούμενοι». Ακόμα και σε έναν αλλοδαπό που γνωρίζει ελάχιστα ελληνικά δεν δικαιολογείται τέτοιο γλίστρημα της γλώσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Εθνική Τράπεζα πληρώνει...

    Από το http://www.kalami.net/

    8 ημέρες τελικά το ταξίδι των 35-40 ''δημοσιοκάφρων'' στις ΗΠΑ.
    Τα έξοδα πληρωμένα από την ''Εθνική Τράπεζα''.
    - Μετά την 4ήμερη παραμονή στην Ουάσιγκτον, συνεχίζουν -για 4 ημέρες- τον τουρισμό και τα...ψώνια στη Νέα Υόρκη!
    Του ''αγήματος'' των φτηνών ''δημοσιογράφων'' ηγείται o της ''αρπαχτής'' και υμνητής των ... Τραπεζών, Χρ. Κώνστας του Alter,
    με υπαρχηγό τον Γ. Δημητρομανωλάκη (Θέμα)...
    Δηλαδή ίδια, όπως και στο Μουντιάλ το καλοκαίρι, που...πλήρωσε
    η Τράπεζα Πειραιώς..

    ''Λεφτά υπάρχουν'': Γερουλάνος και Διαμαντοπούλου ''προβάλουν την Ελλάδα'' στις ΗΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ακριβώς μετρούν οι μετρήσεις; Η τυπική απάντηση είναι: μετρούν, στην προκείμενη περίπτωση, τη δημοτικότητα των υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών, την πρόθεση ψήφου του κοινού γι' αυτούς, τα προβλήματα που υπάρχουν στο δήμο του και την περιφέρειά του, τις επιλογές στο δεύτερο γύρο της αναμέτρησης κ.λπ. Ολα αυτά τα ερωτήματα, όμως, μπορεί να τίθενται σε φάσεις ρουτίνας του πολιτικού συστήματος. Στη σημερινή συγκυρία μιας συνολικής κρίσης, τι νόημα έχει να τίθενται αυτές οι ερωτήσεις; Ένα μόνο.. Αντιπερισπασμός.. Μα για τόσο ηλίθιους μας έχουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε τα αρχιλαμόγια, φοροφυγάδες, κλέφτες ασφαλιστικών εισφορών, ρουφιανοδοσίλογοι, πληρώστε αυτά που πρέπει στο κράτος.

    Το μάθατε το ΣΔΟΕ μιλά για 3,5 εκ. ευρώ οφειλή από τηλεοπτικό σταθμό και δέσμευσε καταθέσεις. Γιατί δεν τους κατεβάζει ρολά και να τους στείλει στην ψειρού, εκεί τους αξίζει.

    Το ΠΑΣΟΚ, τους έστειλε εκεί, για να βγουν τηλεκατευθυνόμενοι, δήθεν ότι ενημερώνουν την κοινή γνώμη ?
    Όταν έλθουν ο τελωνειακός έλεγχος θα είναι αυτός που πρέπει ή είναι και αυτός στα μέτρα εξυπηρέτησης για τις φερεφωνικές υπηρεσίες που προσφέρουν ?
    Μην μας πουν ότι πήγαν για να ενημερώσουν για την δραστηριότητα της ΕΤΕ ?
    Δεν τους ξέρουμε τώρα θα τους μάθουμε αυτούς τους δυο.
    Και τα δυο σκυλιά του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά την 4ήμερη παραμονή στην Ουάσιγκτον, συνεχίζουν -για 4 ημέρες- τον τουρισμό και τα...ψώνια στη Νέα Υόρκη!

    Του "αγήματος" των δουλοπρεπών "δημοσιογράφων" ηγείται o της "αρπαχτής", υμνητής των Τραπεζών, Χρ. Κώνστας του Alter
    (πλαστογραφία μετά φόνου).

    Τα ίδια, όπως και στο Μουντιάλ το καλοκαίρι, που πλήρωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

    ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΣ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ, ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ΤΗΣ CIVITAS ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ.


    Η ΕΤΕ, στους παραπάνω έκανε δώρο το ταξείδι και την παραμονή τους στις ΗΠΑ.
    Αυτό λοιπόν το δωράκι θα το δηλώσουν στην εφορία για να φορολογηθούν ? ή θα χρησιμοποιήσουν τον νεοσύστατο όρο επιχορηγία?
    Ας το ερευνήσει το ΣΔΟΕ, όπως και να ανατρέξει και σε προηγούμενα ταξείδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευγένιε σήμερα δεν έχει κανένα νόημα εκείνο το «όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν». Αυτό μπορεί να είχε αντίκρισμα σε εποχές όπου οι αλλαγές μπορεί να ήταν μακάριες στον βηματισμό τους, ανεπαίσθητες, βελούδινες, τρυφηλές όπως γράφεις. Δεν μπορεί να έχει αντίκρισμα στα ηλεκτροσόκ που φέρνουν σε όλους και σε όλα σήμερα οι ταχυ-θεραπείες βεβιασμένης εξόδου από την κρίση. Επομένως όσοι δημοσκοπούν ή παραφράζουν την αλήθεια ή δημοσκοπουν για το αυτονόητο το οποίο όμως το αποκρύπτουν γιατί τους πονάει.. Την οργή μας..

    αντίνωρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

    Η μυτη του Πιονικιο μεγαλωνει συνεχως σχηματιζοντας καμπυλη προς τα κατω και πλησιαζει επικινδυνα στην κωλοτρυπιδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η δημοσκοπήσεις της Public Issue για λογαριασμό της Καθημερινής και του ΣΚΑΙ, είναι δημοσκοπήσεις σκοπιμότητος κατά κύριο λόγο.

    Αυτή την εικόνα πρέπει να παρουσιάσει ο Ομιλος του ιδιοκήτη των δύο μέσων και αυτή συμφέρει να απεικονίζεται από το Σύστημα του Μνημονίου. Δεν σας προκαλεί εντύπωση οτι ο ραδιοφωνικός σταθμός παρουσιάζει με μεγάλη συχνότητα το περιθωριακό ΚΑΡΦΙ με την παλαιολιθική δημοσιογραφία;

    Βεβαίως, πληρωμένες καταχωρήσεις, αλλά ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες αυτής της εφημερίδας; Όλοι μας τους ξέρομε. Εχουν αποκαλυφθεί. Παρ’όλα αυτά,επιζητούν να δημιουργήσουν νέο κομματικό μηχανισμό για δύο λόγους: 1) γιατί θεωρούν οτι η Ελληνική κοινωνία τους “εταξε στην κορυφή”, 2) γιατί δεν μπορούν να αποδεχθούν τον Αντώνη Σαμαρά στην αρχηγική θέση της Νέας Δημοκρατίας και στο θώκο του αυριανού Πρωθυπουργό. Ολοι μας στις κάλπες με αντιμνημονιακή ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ... Οι θεραποντες ιατροι πιθανολογουν οτι το μοιραιο θα συμβει στις 8 Νοεμβριου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρέπει να ασχοληθούμε με την κατάπτυστη δημοσκόπηση του ΒΗΜΑτος, που εκφράζει πλήρως τον πασοκισμό, την αποχάυνωση, τον πασοκοποίηση.

    Έχουν χάσει τον έλεγχο και προσπαθούν με κάθε τρόπο να συγκατήσουν την αιμορραγία του πασόκ, κατασκευάζοντας νούμερα.
    Αίσχος!
    Να μας υπενθυμίσουν, πόσοι πασόκοι αγοράζουν την εφημερίδα τους……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επειδή αναφέρθηκε προηγουμένως,
    σας πληροφορώ ότι οι Αλφούζοι αγόρασαν το “Καρφί”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα!

    Ο Θανάσης Κανελλόπουλος έλεγε ότι είναι σαν τις κολώνες τις ΔΕΗ!
    Αλλοι τις χρησιμοποιούν για να φωτίζονται και άλλοι για να …στηρίζονται.

    (Χικ , που θα συμπλήρωνε και ο Τσιλιβίθρας παπαγιάνης στο press )
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στάχτη στα μάτια των λαών της ΕΕ θέλει να ρίξει η Κομισιόν με την πρότασή της για τη φορολόγηση των τραπεζών. Την ώρα που μαίνεται ο πόλεμος των ευρωμονοπωλίων κατά των λαών και ρέει άφθονο το αίμα από τη σφαγή των εργασιακών δικαιωμάτων, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ρίχνει το πυροτέχνημα της φορολογίας του χρηματοπιστωτικού τομέα με προφανή στόχο να δημιουργήσει ψεύτικες εντυπώσεις ότι τάχα πληρώνουν και «αυτοί που προκάλεσαν την κρίση».

    Πρόκειται βέβαια για συνειδητή προσπάθεια εξαπάτησης των λαών, γιατί ο φόρος που αναμένεται να πληρώσουν οι τράπεζες στην καλύτερη των περιπτώσεων, αν δηλαδή γίνει αποδεκτή η πλέον «σκληρή» πρόταση για 5% φόρο στο σύνολο των κερδών του χρηματοπιστωτικού τομέα, ανέρχεται περίπου στα 25 δισ. ευρώ το χρόνο. Με δεδομένο ότι τα πακέτα διάσωσης των τραπεζών από τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ ανέρχονται στα 2,1 τρισεκατομμύρια (ναι, τρισεκατομμύρια), οι τράπεζες θα «επιστρέψουν» τα χρωστούμενα σε περίπου 80 χρόνια!...

    Παρόμοιο προπαγανδιστικό πυροτέχνημα είναι η πρόταση για έκτακτη εισφορά των επιχειρήσεων ύψους 600 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που μόνο το πακέτο στήριξης των τραπεζών φτάνει τα 78 δισ. ευρώ... Ας σημειωθεί επιπλέον ότι τα 600 εκατ. της έκτακτης εισφοράς των επιχειρήσεων είναι ψίχουλα μπροστά στα περίπου 50 δισ. ευρώ που θα πληρώσει, με άμεσο και έμμεσο τρόπο, ο εργαζόμενος λαός το 2011, όπως αποκαλύπτεται από το προσχέδιο του προϋπολογισμού..

    Και εις άλλα με υγεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΕ,

    Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ. ΑΝ , ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΑΤΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ,ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ , ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΞΕΠΕΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά αδέλφια η βιομηχανία της καθεστωτικής "ενημέρωσης" δεν μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα.

    Οι Μεγαλοεκδότες άδραξαν την ευκαιρία ου τους έδωσε ο Γιώργαρος και προχώρησαν οι γύφτοι σε μαζικές απολύσεις εργαζομένων, σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, εκδόσεις.

    Αντιλαμβάνεστε βέβαια ποιοι είναι οι πρώτοι που έφυγαν.. Αυτοί με το μεγάλο στόμα.. Η μαρίδα των χιλίων πεντακοσίων ευρώ που διαμαρτυρόταν.

    ΡΕ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΙΘΜΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μην ξεχάσουμε και τα άλλα "αστέρια"

    Ο Γιαννικος ειναι ο ιδιοκτητης του Κοσμου του Επενδυτη,και συνεταιρος του Κουρη στον Αλτερ,επισης ο Φελεκης ειναι παντρεμενος με την Κοππα,η οποια ανηκει στον στενο πυρινα του Γιωργακη και ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ και χρησιμοποιειται και σε μυστικες αποστολες στα Βαλκανια.

    Τωρα γραφουν εναντιον,
    μολις ληξει το θεμα με τις επιταγες,θα τα γυρισουν παλι.

    Το κακο ειναι οτι θελουμε πληροφορηση και δεν υπαρχει φως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στον χθεσινό Κόσμο του Επενδυτή, σελίδα 7,αναφέρονται τα εξής αποκαλυπτικά :

    “Το ποσοστό της (μεσοσταθμικής ) αύξησης των αντικειμενικών αξιών θα οριστεί ΜΕΤΑ τις περιφερειακές εκλογές.Και θα είναι, όπως λένε ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, ευθέως ανάλογο του ποσοστού που θα λάβει το ΠΑΣΟΚ στις περιφερειακές εκλογές.Όσο μεγαλύτερο το ποσοστό του κυβερνώντος κόμματος- με αφετηρία το 35% έναντι του 44% του ποσοστού των βουλευτικών εκλογών-,τόσο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ( με αφετηρία το 15% )Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ”

    Το άρθρο του Κόσμου του Επενδυτή αποκαλύπτει αυτό που κρύβουν επιμελώς τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και οι μεγαλοδημοσιογράφοι. Περιμένουν να αρπάξουν ψήφους ( ευελπιστώντας και στην αποχή, στο άκυρο, στο λευκό ), να φανεί ότι δεν έπεσαν ( ποσοστιαία ), ότι εξέλεξαν αρκετούς δημάρχους ή περιφερειάρχες, ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ( μαζί τους και τα δημοτικά τέλη και άλλοι 15 φόροι ), θα αυξηθούν πιο πολύ ο ΦΠΑ, οι φόροι στα καύσιμα, θα καθοριστεί η μείωση μισθών και συντάξεων και θα καταρριφθούν και άλλα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.Και φυσικά, όλα θα τα δικαιολογήσουν με την τεχνητή διόγκωση των προηγούμενων ελλειμμάτων. Τώρα ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΤΣΙΛΑΜΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 10 Οκτωβρίου 2010 10:57 μ.μ.

    Καλησπέρα σε όλους,

    Αγαπητέ συμπατριώτη.. Επαγγελματική ως προς τα Μέσα και για τον προκείμενο χώρο κοινωνική μου υποχρέωση αλλά και προσωπική ανάγκη είναι η εντός των δυνατοτήτων μου ακριβής ενημέρωση των μελών της κοινωνίας εντός της οποίας διαβιώ κι εγώ έχοντας προ πολλού αποδεχτεί τα καθήκοντα αλλά και τα δικαιώματα που μου αναλογούν εκ της συμβιώσεώς μας αυτής.. Έχω επίσης προ πολλού ενταχθεί στην λογική που θέλει κυρίαρχη την συλλογική ευθύνη δίχως αυτό να σημαίνει πως παραγράφω την ΑΤΟΜΙΚΗ!!!

    Έτσι: Μπορείς φίλε μου άνετα να με εγκαλείς στην περίπτωση που θα παραβώ τους παραπάνω κανόνες και κυρίως αυτόν που αφορά την ακριβή ενημέρωση αλλά: Το φορτίο της λαϊκής μεταστροφής που μου μεταθέτεις είναι βαρύ δεδομένου ότι υπάρχει και το do not follow me i'm lost too. Οι αναλφάβητοι έχουν σχεδόν εκλείψει οι πτυχιούχοι κατ' αντιδιαστολή υπερβαίνουν το 65% του πληθυσμού άρα ο καθείς ας αναλάβει τις ευθύνες των επιλογών του έτσι ώστε να αισθανθεί πραγματικά ελεύθερος όπως θα έλεγε και ο Καβάφης. (πολλοί φοβούνται την ελευθερία γιατί επιβάλλει την ευθύνη..)

    Παρ' όλ' αυτά. Έχω κατά καιρούς καταθέσει την άποψή μου ως προς την έξοδο στο φως.. Αφού επιμένεις θα την επαναλάβω σε μια από τις επόμενες αναρτήσεις μου..

    Καλό βράδυ,
    ευγ.ανδρικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τo MEGA σε λίγο θα ξεκινά με την προσευχή ”να μας κόβει ο Θεός δεκαετίες και να δίνει του ΓΑΠ νανοδευτερόλεπτα”

    και πέρα από την πλάκα,λυπάμαι όσους δεν έχουν ανακαλύψει το διαδίκτυο ως πηγή ενημέρωσης,
    ειδικά οι ηλικιωμένοι και τρώνε
    όλη αυτήν την εμετική προπαγάνδα στα μούτρα..


    Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟS
    ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΥΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ….ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΥΣ;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ευγένιε απολαμβάνουμε δωρεάν αισθητική και περιεχόμενο κειμένων που ευχαρίστως θα πλήρωνα για να τα διαβάσω. Τα έχω αρχειοθετήσει όλα. Στο συγκεκριμένο έστειλες ΓΑΠ δημοσκοπήσεις δημοσκόπους και αντάρτες αδιάβαστους σε δυο παραγράφους.. Νάσαι καλά και να προσέχεις..

    υσ. θα συμφωνήσω κι εγώ με τον προηγούμενο σχολιαστή για την ανάγκη να καταθέσεις ευθέως κι ευθαρσώς την πρότασή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς τους φίλτατους οπαδούς του ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

    Γιατί ποτέ δεν απαντάτε στο ερώτημα τι θα γίνει την επόμενη μέρα που θα φύγουμε από ΕΕ και ευρώ;

    Ποτέ κανείς σας δεν απαντά. Ο μόνος που είχε το θάρρος απάντησε με τον εξής τρόπο «χρεοκοπεί η χώρα, διαλύεται ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ψηφίζουμε ΚΚΕ διώχνει το ΔΝΤ , κρατικοποιεί τράπεζες κι επιχειρήσεις»

    Εύγε, και μετά τι; πιστεύετε πως η κακιά καπιταλιστική δύση θα κάνει συναλλαγές με τις κρατικές τράπεζες και τις επιχειρήσεις ή θα φάμε ένα μποϋκοταζ τύπου Κούβας; Αυτό είναι το όραμά σας;

    Πείτε το λοιπόν ευθέως στον ελληνικό λαό αν έχετε τα κότσια να δούμε τι ποσοστά θα πάρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 10 Οκτωβρίου 2010 11:42 μ.μ

    ΑΔΕΛΦΕ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΚΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΟΛΑΙΜΕΝΟΣ
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟ ΚΚΕ.
    ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΦΥΤΡΑΚΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ "ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ"???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 10 Οκτωβρίου 2010 11:44 μ.μ.

    Σωστά φιλαράκο αλλά κι εσύ να πας στο λεξικό του Μπαμπινιώτη για να δεις πως γράφεται το νυκτ(ω)μένος και το βολ(ε)μένος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 11:44 μ.μ.
    Μην ασχολεισαι με αυτον, βολεμενος πασοκος ειναι και φοβαται μη χασει την κουταλα τοσο γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι δημοσκοπησεις μαζι με την στρατευμενη δημοσιογραφια, ειναι η ναυαρχιδα του συστηματος για την χειραγωγηση των λαων. Με τις δημοσκοπησεις δεν αποτυπωνουν την κοινη γνωμη, αλλα την κατευθυνουν. Διοτι αν περασεις, ας πουμε, το μηνυμα οτι παρα την εθνικη μειοδοσια το ΠΑΣΟΚ παραμενει κομμα εξουσιας, τοτε θα κρατησει σε μεγαλο βαθμο τις δυανμεις του. Αν αντιθετα θελεις να το θαψεις, περνας το μηνυμα οτι το ΠΑΣΟΚ εγκαταλειπεται και αρα δεν θα ξαναδει εξουσια, τοτε το 10% που ψηφιζει εξουσια, φευγει και το ΠΑΣΟΚ διαλυεται. Αυτο δεν εκανε ο Πηγασος του Μπομπολα με την ΝΔ; Απο το 2007 αρχισε να γυριζει τα νουμερα και να φερνει το ΠΑΣΟΚ μπροστα. Στην αρχη τα νουμερα ηταν πλαστα και στημενα, αλλα στην συνεχεια λειτουργησαν σαν χιονομπαλα και δημιουργησαν μια αυτοτροφοδοτουμενη αντιστροφη του κλιματος υπερ του ΠΑΣΟΚ, συνεπικουρουμενης με τα πραγμματικα ή φανταστικα σκανδαλα, που προεβαλαν σε ολους τους τονους οι τελαληδες του πηγασου και του λαμπρακη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για να τα ξεκαθαρίσουμε μια και καλή.. επειδή έχω χεσμένες τις δημοσκοπήσεις..

    Ασφαλώς και δεν θα ψηφίσουμε στον 2ο γύρο τον Καμίνη. Φανατικά ΔΕΝ θα τον ψηφίσουμε,όπως και δεν θα ψηφίσουμε το όποιο δεκανίκι του νεοφιλεύθερου ΠΑΣΟΚ.

    Ο κ. Κουβέλης μπορεί να ονειρεύεται την προεδρία της δημοκρατίας, ο Καμίνης μια άλλη καριέρα στη Βουλή μετά απο την αποτυχημενη του,ως Συνηγόρος του Διαβόλου, και όλοι ΕΜΕΙΣ να ονειρευόμαστε ότι όλοι ΑΥΤΟΙ θα καταχωνιαστούν εκει που τους αξίζει. Στο ντουλάπι με τα άχρηστα εξαρτηματα που κατα καιρούς χρησιμοποιεί το βρωμερο και πιο δεξιό απο την Δεξιά ΠΑΣΟΚ.

    έτσι για να τους πάρει μια ώρα αρχίτερα ο διάβολος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ολοι εσεις οπου γραφετε αυτα τα αστεια πραματα προφανως δεν εχετε καταλαβει ποσο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ειναι για την πολη μας ειναι ο Κακλαμανης..

    Ασχοληθειτε λιγο να μαθετε ειναι ευκολο, αν ειστε πραγματικα Αθηναιοι και αγαπατε τον τοπο σας εστω κ λιγο,
    γιατι καλα αυτα με τις Εκαλες αλλα πολλοι εδω μεσα δειχνετε ιδιοι και χειροτεροι απο αυτους που κραζετε.

    Ειναι πολλα αλλα 4 χρονια με τον επικινδυνο χαφιε για να μην ψηφισεις κατι αλλο εσυ παραπανω μαγκακο,αν φυσικα δεν θελεις να μετακομισεις στην Εκαλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΘΑ ΜΠΕΙ.ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΘΕΜΟΣ
    Ο ΑΛΗΤΗΣ ......μπα!! ΕΧΕΙ ΠΡΕΜΙΕΡΑ
    ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    πασοκ είμαστε, ότι θέλουμε κανουμε..

    19 (δεκαεννέα) μήνες ποινή φυλάκισης στο Θέμο, για την περίφημη ιστορία με Ζαχόπουλο, Τσέκου, dvd κτλ.
    Είναι τόσο, μα τόσο περιττό να πούμε πως ο «Πρώτος Θέμας» δε θα εκτίσει ούτε μία ώρα πίσω από τα κάγκελα… Βάζω στοίχημα πως θα επικαλεστεί και πρόβλημα υγείας, προκειμένου να μην εφαρμοστεί ντιπ η ποινή, αν δεν το έχει κάνει ήδη.

    Σε λίγο καιρό το θέμα θα ξανα-ξεχαστεί και θα συζητάει με το Μάκη Ψωμιάδη τις… ωραίες μέρες τους στη φυλακή. Αν όμως, λέω αν, σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και τον δούμε χειροπόδαρα στην ψειρού;
    Πως θα είναι άραγε εκεί τα πράγματα για το Θέμο ;

    ερωτήσεις για να αναμσάμε εμείς εδώ,
    γιατί ο κώλος το αρχιλαμόγιο με το κότερο του πασοκ σιγά μην πάει φυλακή...
    Ποιός θα βρίζει ακόμα τον καραραμνλη
    και για τις υπουγικές αποφάσεις του Πασοκ και του Γιωργάκη ?
    Το κωλοπαίδι του Παμπούκη, φυσικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 11 Οκτωβρίου 2010 10:35 π.μ

    ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΚΑ ΜΟΥ
    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΡΗΟΛΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΙΤΑΡΙΑ ΔΙΚΑΣΤΕΣ..

    ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ..)

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κάτι τέτοια διαβάζω και τρελαίνομαι με τους εθνικούς μας εργολάβους που εξέθρεψαν τους λυκάνθρωπους τους για να μας τρομάζουν..

    Στάλιν ρε πούστη μου για έξη μήνες μου φτάνουν και του φτάνουν για να τους γαμίσει.. Δεν έχομε και γκουλάγκ να τους φορτώσει και να σκάβουν σαν τον Σίσσυφο από το πρωί ως το βράδυ και ξανά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΥΓ. ΑΝΔΡΙΚ.
    Η
    ΒΑΓΓ. ΜΟΣΧ.

    Πληρωνόσουν και πληρώνεσαι ακόμη για τα άρθρα σου απο τον
    ΕΘΝΙΚΟ ΝΤΑΒΑΤΖΗ
    ΚΑΝΑΛΆΡΧΗ
    ΕΦΙΜΕΡΙΔΑ
    ΑΡΧΙΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΙΑΡΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ευγένιε ρόμπα ξεκούμπωτη μας έχουν κάνει τα ευρωπαίκά κανάλια για τους μετανάστες.. Παίρνουν σκηνές από δαρμένους σαν τα σκυλιά μετανάστες με σπασμένες μούρες και τις μεταφέρουν σε όλη την ευρώπη.. Άσε τις δημοσκοπήσεις των απαττεώνων κατά μέρος και πιάσε την Αχαρνών γιατί εκεί γένεται της πουτάνας το κάγκελο.. Τι φασίστες μας περιγράφουν τι κανίβαλους τι βάρβαρους όλοι οι ασιάτες και ρωτούν μέσα από την κάμερα τους ευρωπαίους για ποια δημοκρατία λένε ότι γεννήθηκε στην Ελλάδα.. Βέβαια δεν φταίνε οι Αθηναίοι (έστω κι αν κάποιοι βρίζουν στην κάμερα εμπρος και μας ξεφτυλίζουν) αλλά οι χαμούρες που άνοιξαν τις πόρτες της χώρας και μπούκαρε κάθε καρυδιάς καρύδι αλλά και όλοι εκείνοι που τους μάζεψαν για ένα μεροκάματο του ψίχουλου..

    Το ρεπορτάζ της Νορβηγικής τηλεόρασης εδώ..

    http://www.youtube.com/watch?v=Uk0I-NnXPUk&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΥΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΙΣΤΑΝ:

    ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ http://les-malakies.blogspot.com/

    "Οι επόμενοι μήνες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμοι για το μέλλον της υπερδανεισμένης μας εταιρίας. Εκποιήσεις, κλοπές και αρπαχτές που δεν έγιναν την τελευταία εικοσαετία, θα πρέπει να γίνουν σε μικρό χρονικό διάστημα και αυτό ενώ η χώρα εισέρχεται όλο και πιο βαθιά σε περίοδο ύφεσης, όμως εμείς... σκασίλα μας.

    Η τρόικα με τις τράπεζες που μας πληρώνουν, και κατ’ επέκτασιν η κυβέρνηση ως υπάλληλοί τους, είναι εξαιρετικά πιθανό να χρειασθεί να τροποποιήσουν το πραξικοπηματικό και άκυρο Μνημόνιο και να αναζητήσουν νέους, πιο επώδυνους για τον κόσμο, πιο επωφελείς για τα ΜΜΕ, τους τραπεζίτες και τους εφοπλιστές τρόπους περικοπής του κοινωνικού κράτους, που άσχετα αν το πληρώνει ο πολίτης, εμείς το ονομάζουμε σπατάλη. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είναι ευχάριστο για τα κορόιδα που θα καταληστεύσουμε σε όφελος μερικών δημοσιογράφων, κι έτσι αναγκαστικά, αφού πιέζουμε προς αυτό, αντικαταστήσαμε τα τζάμια μας με αλεξίσφαιρα για να μη - δικαίως - μας γαμήσουν καμιά μπαναγία.. ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Είναι όμως ανάγκη, πέρα από τις όποιες διαφωνίες και τον θεσμικό -του κώλου- ρόλο που παίζει πάντοτε η αντιπολίτευση, να μην υπάρχει πλέον καμία απολύτως εναλλακτική μπροστά στην κάλπη με την πρόφαση του πατριωτισμού και της συναίνεσης - όπως λέει και ο Γιάννης Λούλης στην Μπάμπι Παπαδημητρίου - να επικρατήσει δηλαδή ένα κλίμα εθνικής συνενοχής και πολιτικής αλητείας, με εμφανή ροπή στη στήριξη του πραξικοπήματος.

    Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Κατάργηση του κοινοβουλευτισμού με την υιοθέτηση ταυτόσημης πολιτικής ανεξαρτήτως κόμματος.
    Σημαίνει πως ο κ. Παπανδρέου θα μπορούσε να αποφύγει τις τις αποκαλύψεις για τις αρπαχτές και τις ρεμούλες της Ν.Δ. και να αναζητήσει κοινούς χορηγούς με αυτή, πριν πάμε όλοι μαζί φυλακή.
    Σημαίνει πως ο κ. Σαμαράς, σαν γαϊδούρι ξεσαμάρωτο που είναι, θα πρέπει να αποφύγει τις αντιρρήσεις τις διαφορετικές προτάσεις και την αντίθεση, και να αντιληφθεί ότι όσες μεταρρυθμίσεις/τομές (ρεμούλες) γίνονται σήμερα είναι αναπόφευκτες, μόνο και μόνο επειδή το λέει ο Αλαφούζος και ο Ψυχάρης.
    Εχουμε δικούς μας νομοθέτες, δικούς μας μπάτσους, δικούς μας εισαγγελείς, δικούς μας δικαστές. Και δικές μας πουτάνες έχουμε, που όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, τις στέλνουμε για να μας ρουφιανέψουν τι είδαν και τι έμαθαν. Ολοι τους είναι δικοί μας, τους πληρώνουμε, δουλεύουν για εμάς. Ασχέτως λοιπόν του ποιος μαλάκας βρίσκεται στην εξουσία - που μας είναι και παντελώς αδιάφορο, στα τέτοια μας - ότι λέμε εμείς θα κάνετε, γαμώ τη δημοκρατία σας γαμώ!

    Σημαίνει ακόμα πως, η Αριστερά πρέπει να καταλάβει ότι η δικτατορία μας βάζει όρια για το έως πού μπορεί να φτάσει η δημοκρατική λειτουργία, η δικαιοσύνη και η λαϊκή κυριαρχία, πως έχουμε περιορίσει τα συνταγματικά και τα ανθρώπινα δικαιώματα, και πως υπάρχει όριο στο πού αρχίζει η αμφισβήτηση της δικτατορικής τάξης την οποία εμείς νομοθετούμε. Αρα δεν μένει παρά να μας καθαρίσετε για να επανέρθει η δημοκρατία στη χώρα. Τελειώστε μας.

    Θέλουμε όλοι κρέμασμα εδώ, είμαστε μέλη εγκληματικής (του τύπου) οργάνωσης με γιάφκα στην ΜΜΕ μακαβρίου και 21ης Απριλίου γωνία. Είμαστε παράσιτα και δωσίλογοι εκ γενετής και εξ οικογενειακής παραδόσεως. Ζούμε από την δυστυχία και των θάνατο των πολλών, πλουτίζουμε τσουρνέβοντας τις περιουσίες των άλλων. Οι περισσότεροι μένουμε στη Βούλα και την Γλυφάδα. Μερικοί (λίγοι) μένουμε Μαρούσι, Χαλάνδρι και Χολαργό, εκτός του Γιάννη (ΑΛΦΙ) που μένει στη Νέα Ερυθραία.

    Το κείμενο αυτό αποτελεί σατιρική διασκευή της αυθεντικής τρομοκρατικής προκήρυξης, την οποία δημοσίευσε η Αλαφουζιάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. για να ρωτησω ρε γαμω το στανιό μου..

    Γιατί όλοι ασχολούνται με το ποιος μας είπε διεφθαρμένους αν είναι το φίδι το κολοβό του σάμινα και των ιμίων ή ο μπουχέσας της μακαρονάδας από την ραφήνα μου λέει κάποιος;

    Επειδη Η ΟΥΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥ.. ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΕΟΚΙΚΟΣ ΧΑΜΟΥΡΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!!!!!!!

    Μ' ΕΝΑΝ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΊΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!!

    ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...

    ΝΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΧΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δημόσιος καυγάς Φασούλα-Μίχα....

    Ο Μίχας έστειλε επιστολή πριν από λίγο στο Ν. Χατζηνικολάου να μην συμμετάσχει ο Π. Φασούλας στην εκπομπή που προγραμματίζει για το βράδυ.
    Τέτοιο εκβιασμό δεν τον έχω δεχτεί, ποτέ στη δημοσιογραφική μου πορεία αντέτεινε ο Χατζηνικολάου, πριν λίγο από τα μικρόφωνα του Real.

    Είναι φανερό πως οι χαρούλες των Φασούλα-Μίχα-Σγουρού στο Δημαρχείο του Πειραιά, ήταν μόνο
    προσχηματικές
    Η κοινωνική δυσαρέσκεια έχει δημιουργήσει τριβές και προβλήματα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, και φαίνεται πως αυτό αποτυπώνεται ήδη στην πορεία προς τις επόμενες εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
    Δεν είναι τυχαίο που δεν έχουν ακόμα συμπληρώσει, ούτε καν στο μισό, τα ψηφοδέλτια, στο κομμάτι της Περιφέρειας.

    Ο Φασούλας είναι το μαύρο πρόβατο αλλά και το άλλοθι για πολλούς…

    Από την άλλη ο Χατζηνικολάου για ποιο λόγο καλεί ΜΟΝΟ τον Φασούλα, που προ-ορίζεται ως υποψήφιος Αντι-Περιφερειάρχης..
    και τους Αντι-Περιφερειάρχες του ΚΚΕ, και του ΣΥΡΙΖΑ και δεν καλεί τον υποψήφιο Π. Αλεβίζο από τη παράταξη του Κικίλια ;;;;

    ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟ
    ΠΙΣΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟ ..ΟΡΝΙΑ ΜΜΕ-ΠΑΣΟΚ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αγαπητοί φίλοι καλημέρα
    Ανώνυμε 11 Οκτωβρίου 2010 11:18 π.μ.
    Διαβάζοντας τις κακοήθειες που γράφεις θέλω να σε ενημερώσω ότι εδώ στο καφενείο δεν πληρωνόμαστε από κανέναν. Τις απόψεις μας γράφουμε χωρίς αμοιβή. Ξέρω ότι για το δικό σου ήθος αυτά είναι πράγματα άγνωστα, αλλά φίλε μου υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άνθρωποι γύρω σου.
    Και μια και το έφερε η κουβέντα ο Ευγένιος μαζί με τους άλλους αρθρογράφους κοσμούν το καφενείο και τους ευχαριστώ για τη βοήθεια και την συνεργασία.

    Ασε λοιπόν τις κακοήθειες και μη κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρια

    Φιλικά

    ο καφετζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΙΜΟ ΥΒΡΙΣΤΗ
    ΤΟΥ ΛΑΟΠΑΣΟΚ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
    ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.

    παράδειγμα.. Το χθεσινό παιχνίδι νηπιαγωγείου.."καλέ ποιος είναι.."
    των Μαλακισμένων Μέσων Εμετού...
    ___________________________________
    “Γιούνκερ: Ήταν ο Παπανδρέου !!!”
    ____________________________________

    Ποιος άλλως θα ήταν αφού τα έλεγε σε με μεγάλα παγκόσμια κανάλια!
    Τώρα πάνε να μας πείσουν ότι δεν τα είδαμε και δεν τα ακούσαμε, αυτά είπε και άλλα χειρότερα. !!!!!


    Τώρα η αρχική προβοκάτσια του ΑΝΤ1 που έδωσε τον Ραφηνάτο, στα ΜΜΕ ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση.

    Θα τον ….διαψεύσει απόψε ο Μανώλης Καψής από το MEGA που μας έλεγε μετά βεβαιότητας ότι ήταν ο Καραμανλής.......................

    ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ πια, πλέον, για διαφορά.
    ΜΠΛΟΚΣ ΚΑΙ ΜΜΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ

    ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αγαπητέ καφετζή
    είμαι σίγουρος ότι δεν πληρώνεται κανένας από το καφενείο για να γράφει τις απόψεις του.

    είμαι ένας καθημερινός αναγνώστης σου όπως αρκετές χιλιάδες άλλοι που σε τιμούν με την προτίμησή τους στο blog σου.
    όμως μου επιτρέπεται να σχολιάζω τα γραφόμενα του κάθε αρθρογράφου χωρίς βρισιές;

    εάν γνωρίζω κάτι για το ποιόν του οποιουδήποτε και είναι αλήθεια μπορώ να το γράφω χωρίς να συκοφαντώ;

    Τον κύριο Ευγ. Ανδρ. το παρακολουθώ και τον διαβάζω συνεχώς!

    εαν μου επιτρέπεται όμως μπορώ να γράψω και εγώ το σχολιό μου και να αποκαλύψω και μερικές άγνωστες πτυχές του κυρίου χωρίς να τον βρίζω και να τον συκοφαντώ!

    Εξάλου στο σημερινό σχόλιό μου στις 11.18 μια απλή ερώτηση υπέβαλα!

    ήταν προσβλητική;
    σίγουρα όχι!
    ΕΆΝ ΕΝΟΧΛΉΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΏΤΗΣΗ ΦΤΑΊΩ ΕΓΩ;
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΟΧΙ
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

    ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ Ο
    ΕΚΠΛΉΣΣΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΎΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΥΓ. ΑΝΔΡΙΚ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΙΟ ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΠΙΣΤΟΦΙΔΗ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΛΟΚ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΕ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ..

    ΘΑΜΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Απογοητευμένοι, φοβισμένοι, αηδιασμένοι, εκβιασμένοι, φτωχοί . Ολοι είναι καθήκον μας, δουλειά και μέλημά μας να φτάσουν ως την κάλπη και εκεί να εκφραστούν. Εστω και για πρώτη φορά. Οργανωμένα και συνειδητά. Γιατί ο αγώνας δεν έχει διάλειμμα. Ειδικά αυτό το φθινόπωρο. Που κρύβει παγίδες πολύ χειρότερες γι' αυτά καθαυτά τα ανθρώπινα δικαιώματα των εργαζομένων. Πολύ πέρα και πάνω από μνημόνια και «Καλλικράτη». Αλλα παίζονται. Οχι αλλού. Παντού κι εδώ. Η σχισμή της κάλπης να γίνει ρωγμή, ρήγμα, ρήξη..

    ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΚΕ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΜΟΥ ΑΠΕΚΡΥΨΕ Ο ΚΑΦΕΝΤΖΗΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 8 ΟΚΤ.ΑΠΟ ΣΥΜΒ.ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΟΥ.ΜΗΠΩΣ Ο ΚΑΦΕΝΤΖΗΣ ΠΕΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ;;;;;;;;ΟΣΟΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ποιά είναι τα κείμενα που λέει ο 2:55 καφετζή;

    Όλοι μας θέλουμε να μάθουμε για την δίκη κατά του μνημονίου και όλοι μας ξέρουμε ότι οι κρατούντες κάνουν και εκεί το κόλπο που έγινε στα δικαστήρια με το Βατοπέδι: το δημόσιο δεν εμφανίστηκε για να υποστηρίξει την αυταπόδεικτη θέση του.

    Και τώρα το δημόσιο 'δεν ήταν έτοιμο' για να δώσει τον χρόνο για εκλογές και άλλες αλχημείες.

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

    Συμπολίτη μας που έχεις τις πληροφορίες αυτές και σε λογοέκριναν ανέρτησε τες μόνος σου και δώσε μας εδώ την διεύθυνση να πάμε να τις δούμε,

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΤΖΗ.

    Υ.Γ.: ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ.

    Πώς νομίζετε ότι συνέναισε ο Τζωρτζάτος μέσα σε 40΄; Με την απειλή από τον ίδιο τον υπουργό (στην κατ' ιδίαν συνάντηση τους) για μία σφαίρα στο κεφάλι αλά Γκιόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 10.45 ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 11 Οκτωβρίου 2010 4:36 μ.μ.

    EXEΙΣ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.. ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ.. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ. ΕΝΩ ΕΣΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΤΡΩΣ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΛΙΑΣ Ο ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ.. ΤΕΤΙΟ ΡΗΜΑΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.. ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ..

    ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου