Εκβιαστικά ... διλλήματα!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Ο κ. Παπανδρέου μας επισημαίνει στο  Βήμα της Κυριακής  ότι «Η βαρύτητα της ψήφου στις 7 Νοεμβρίου αποκτά πλέον και βαθύτερο πολιτικό περιεχόμενο: οι πολίτες θα δώσουν ξεκάθαρο στίγμα για το πού θέλουν να πάει η χώρα. Μπορεί να έχουμε διανύσει ήδη μεγάλη απόσταση από το χείλος του γκρεμού στο οποίο είχαμε βρεθεί, αλλά η προσπάθεια δεν έχει τελειώσει. Ο συναγερμός δεν έχει λήξει»

Δηλαδή κ. Παπανδρέου αναιρείτε την αρχική σας τοποθέτηση ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι μετρήσιμες για πολιτικά συμπεράσματα σε σχέση με την άσκηση της εξουσίας από την κυβέρνηση σας!
Φυσικά αλλάξατε θέση γιατί καταλάβατε πλέον ότι ο λαός επιλέγει σε πρώτη φάση να σας στείλει ένα πολύ σοβαρό μήνυμα δυσαρέσκειας για τα περσινά σας προεκλογικά ψέματα (για τα οποία απαξιείτε εδώ και ένα χρόνο να μας δώσετε κάποιες εξηγήσεις) αλλά και για τα........
δεινά που του φορτώσατε στην πλάτη καλύπτοντας τους πραγματικούς ενόχους που είναι τα συντρόφια της δικομματικής σας παρέα δηλ. του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Τα λεγόμενα σας στο Βήμα δηλ. το “Επιδοκιμάστε θετικά όλα όσα έκανα μέχρι στιγμής αλλιώς θα καταστραφούμε όλοι”  μας θυμίζουν μια άλλη δύσκολη εποχή και ένα άλλο σύνθημα το περίφημο “Καραμανλής ή τανκς.”
κ. Πρωθυπουργέ καταλαβαίνω την αγωνία σας μια και οι Ιθαγενείς (όπως μας θεωρούσατε) ξύπνησαν και δεν θαμπώνονται πλέον με τα καθρεφτάκια που τους υπόσχεστε όπως, το επίδομα των 100 € στους χαμηλόμισθους, την μείωση των τελών ταξινόμησης στα αυτοκίνητα, την μείωση της φορολογίας και άλλα πολλά που ξέρουμε εκ των προτέρων ότι δεν θα γίνουν μια και σίγουρα δεν τα έχουν εγκρίνει αυτοί που φέρατε και μας κυβερνούν πραγματικά δηλ. οι ΔουΝοΤραπεζίτες!
Φίλες/οι η ημέρα των εκλογών πλησιάζει και καλό είναι πριν πάμε στην κάλπη να  θυμόμαστε τα πεπραγμένα του κ. Παπανδρέου  δηλ. ότι έκοψε μισθούς, έκοψε συντάξεις, έκοψε δώρα, αύξησε τα όρια συνταξιοδότησης, αύξησε τον ΦΠΑ, αύξησε όλους τους φόρους, αύξησε κάθετα την βενζίνη, αύξησε τα τέλη κυκλοφορίας, αύξησε και έβαλε νέα διόδια, αύξησε την ΔΕΗ, αύξησε το χρέος, αύξησε τα επιτόκια δανεισμού, αύξησε την ανεργία, αύξησε την εγκληματικότητα, πήγε στο μείον την ανάπτυξη, έκανε 3 μήνες διακοπές, έκανε 48 υπουργούς, μας κατηγορούσε στο εξωτερικό σαν διεφθαρμένους, άφησε ατιμώρητους τον Άκη τον Μαντέλη τον Τσουκάτο, έβαλε τον κ. Αντιπρόεδρο να κατηγορεί και να διχάζει όλη την Ελληνική κοινωνία, κρατεί ακόμα 300 τους βουλευτές, άφησε τους Τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο, κτλ.. κτλ.. κτλ.. κτλ.. κτλ.. κτλ.
Μαζί με τον κ. Παπανδρέου και το κόμμα του πρέπει να τιμωρηθεί και η κοιμώμενη αντιπολίτευση της οποίας ο αρχηγός (και συμφοιτητής του) κ. Σαμαράς την εξάγνισε στην Κολυμβήθρα του Σιλοάμ χρήζοντας την αθώα περιστερά σε σχέση με τις ευθύνες και τις παραλείψεις των δικών της κυβερνητικών περιόδων!
Τα εφιαλτικά σενάρια λένε ότι κάποια στιγμή οι δυο τους θα συγκυβερνήσουν για να μας σώσουν!... και να σωθούν και οι ίδιοι καλύπτοντας όπως κάνουν πάντα ο ένας τον άλλο!!!
Τα περιθώρια πλέον στένεψαν τους είδαμε τόσα χρόνια και βιώσαμε την ανικανότητα, τις παραλήψεις,  τον δόλο και τις κλεψιές ορισμένων εξ αυτών αλλά και  την ατιμωρησία τους. Ίσως ήρθε η ώρα μέσα από αυτή την σκληρή δοκιμασία μας να γεννηθεί κάτι άλλο που θα βασίζεται πάνω σε νέους και άφθαρτους ανθρώπους που θα οδηγήσουν ξανά αυτό τον τόπο και αυτό τον λαό εκεί που του αξίζει!!!