Απέχω

80
 Γράφει ενας Απλός Ανθρωπος

Δεν θα πάρω με την σειρά τα ψηφοδέλτια, ούτε θα περιμένω στην ουρά, ούτε θα παραδώσω την ταυτότητά μου να εγγραφούν σωστά τα στοιχεία μου για το εκλογικό μου «δικαίωμα». Αρνούμαι. Και ναι, αυτή την φορά δεν το κάνω με κανένα ίχνος ενοχής. Αυτή την φορά δεν θα μπω στο παραβάν, ούτε θα κλειστώ στο σπίτι εκείνη την Κυριακή. Αντιθέτως θα βάλω την πανοπλία της συνείδησης και θα βγω στα καφενεία που συναθροίζονται υποψήφιοι της κακιάς ώρας, που θεωρούν ότι η άθλια ύπαρξή τους πήρε βαρύτητα λόγω της ανάγκης του κάθε καημένου επικεφαλής να κλείσει ψηφοδέλτιο, και θα φτύσω. Όπλα δεν έχω για να τους πολεμήσω αλλά ούτε το δικαίωμα να τους απαγορεύσω την κάθοδο τους στην πολιτική, έχοντας όλοι τους κατά αυτόν τον τρόπο, υπογράψει συμβόλαιο με την κατοχική κυβέρνηση της χώρας. Μπορώ όμως να τους φτύσω στα μούτρα γιατί αυτή την φορά η συμμετοχή τους και μόνο σε εκλογές που έχουν αποφασιστεί από τους κουμαντοδόρους της Κρίσης συγκρίνεται μόνο με την συμμετοχή στην Κατοχική Κυβέρνηση των Ναζιστών. Το παραμυθάκι των μικρών κομμάτων, του λευκού και του άκυρου, ας το πουλήσουν στον όχλο που θεωρεί ότι θα κάνει την.........
επανάστασή του ρίχνοντας στην κάλπη την αρνητική του ψήφο. Η ιδέα και μόνο ότι τα καταστατικά ψηφοφορίας θα τα βρει η γενιά του 2045 και θα δει τις υπογραφές εκατομμυρίων Ελλήνων ψηφοφόρων να συνωμοτούν ψηφίζοντας ο,τιδήποτε εναντίον της ίδιας τους της χώρας, κάνει το αίμα να παγώνει. Το δικαίωμα του εκλέγειν ανήκει σε μία χώρα ελεύθερη. Σε μία χώρα σκλαβωμένη είναι αποδοχή της κατάστασης και διαιώνιση της σκλαβιάς με τις ευχές του όχλου. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από οποιονδήποτε θέλει να λέγεται ελεύθερος και ευσυνείδητος άνθρωπος. Οι διαχωριστικές γραμμές δεξιών-αριστερών, κεντρώων-οικολόγων, ακροδεξιών και απολιτίκ, έχουν σβηστεί παντελώς- και τυπικά- ένα χρόνο πριν. Όσοι συμμετέχουν σε αυτό το προδοτικό για την χώρα πισώπλατο χτύπημα που λέγεται «εκλογές του Νοεμβρίου» και για τις όποιες θα ακολουθήσουν σε υπό κατοχή συνθήκες, δηλώνουν τις ευχαριστίες τους για τα όσα δεινά έχει τραβήξει αυτός ο τόπος και για τα χειρότερα που θα έρθουν μετεκλογικά. Η ψήφος αυτή την φορά μοιάζει με την σφαίρα που θα ρίξει ο κάθε νομοταγής ψηφοφόρος στο ήδη νομίμως πληγωμένο κορμί της Ελλάδας. Όσο για το ερώτημα: «Θα αλλάξει κάτι με την αποχή;», που λέγεται ελαφρά τη καρδία από ραγιάδες απαίδευτους, η απάντηση είναι: «Η αποχή είναι η ψήφος υπέρ της Ελλάδας». Και αυτή η χώρα δεν χώρεσε ποτέ σε παραβάν, ούτε σε κάλπη, ούτε στο όνομα του κάθε υποτακτικού που κορδώνεται για την υποψηφιότητά του. Δεν διεκδικείται με εξουσία σε όσα παζάρια της Δημοκρατίας κι αν την έχουν σύρει. Δεν μπαίνει, που να πάρει, σε ποσοστά κομμάτων. Ή την έχεις 100% στο αίμα σου ή δεν την έχεις καθόλου.
simpleman

Δημοσίευση σχολίου

80Σχόλια
  1. Nα μην απέχεις. Η μία επιλογή έχει περισσότερη ανελευθερία από την άλλη. Όσο ατελής και αν είναι η δεύτερη.

    Πάντα να κοιτάς ποιός και με τι τρόπους παει να σου στερήσει ελευθερία. Ένα απλό φτηνό κόλπο είναι τα ψέματα.

    Ψήφισε, αλλά έχεις πέννα , γραψε τι και γιατί ψηφίζεις (δεν εννοόώ ποιους, εννοώ "τι"), ακόμα και αν η επιλογή σου κοιμάται ή δεν συμμερίζεται. Πες πες, θα φτιάξεις την επιλογή που θές. Με κριτήριο πάντα "Λιγότερη ανελευθερία"

    Και χωρίς να θέλω να γίνω ...ρομαντικός, Ελευθερία ή Θάνατος. Σε κάθε γλώσσα του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνούμε με την αποχή!...και αναδημοσιεύουμε.
    galaxiako.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΙ

    ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ψηφίσετε κανέναν Γερμανό, είτε προέρχεται από το πασόκ είτε από το Λα.Ο.Σ είτε απο τη ΝΔ.

    Οι περιφερειάρχες είναι ένα από τα συνήθη βλακωδέστατα και αχρεία γερμανικά κόλπα για να χάνουμε την πυξίδα και να μένει θολό το τοπίο για την αναζήτηση των ευθυνών για όσα σχεδιάζουν εναντίον μας ( βλέπε, σχέδια για να πλημμυρίσουν τον τόπο μας με αλβανούς, και να τους δώσουν ΕΞΟΥΣΙΑ, να καθορίζουν με «νόμιμη» ψήφο το δικό μας Μέλλον).

    Ένας Δούκας ή Βαρόνος ή Περιφερειάρχης γερμανός/αλβανός, είναι ό,τι πιο παράνομο κατόρθωσε η πασοκική χούντα να εκπονήσει εις βάρος μας, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα από τα χειρότερα ονόματα που έδρασαν ποτέ στην Ελλάδα, αυτό τού καλλικράτη - ενός, χειρότερου και από τον Εφιάλτη ακόμα!

    Οι γερμανοί μάς δουλεύουν, ή νομίζουν έστω ότι μάς δουλεύουν!

    Τα καθίκια αυτά, ανέκαθεν τα μεγαλύτερα βόδια από όσα κατέβηκαν στον Ελλαδικό Νότο, χρειάζονται μεγάλη προσοχή. Ώσπου να βρεθεί τρόπος να τους πετάξουμε έξω με τις κλωτσιές, είναι απαραίτητο να τους απομονώσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια από όλον τον κοινωνικό ιστό.

    Καμία ψήφος σε Γερμανούς Βαρόνους/περιφερειάρχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου κανένας άνθρωπος που κάνει τον κόπο να γράψει ενα άρθρο εδώ δεν θα κατέφευγε σε αποχή.
    Καταλαβαίνω την πίκρα σας για όλα αυτά που συμβαίνουν,την ίδια πίκρα έχουμε και εμείς.
    Απλα θα ψηφίσουμε εκείνους που δεν κυβέρνησαν δεν μας πρόδωσαν.
    Τώρα μάλιστα που δεν ειναι βουλευτικές εκλογές τα πράγματα ειναι ευκολα.
    Ψηφιζουμε ικανούς ανθρώπους που ειναι μακρυά από κόμματα που μας κοροϊδεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για ποιον λογο θεωρειτε την κυβερνηση κατοχικη; επιδη οι δανειστες θετουν ορους;

    οταν διοριζοντουσαν τα πρασινα και γαλαζια παιδια και τρωγαμε απο τα δανεικα

    οταν οι αγροτες εδω και δεκαετιες ζουν με τις επιδοτησεις

    οταν ολοι κομπινες με επιδουησεις κτλ

    τωρα τους λεμε κατακτητες;

    παντα οι αλλοι φταινε - αυτος ο κωλολαος - οι κωλοελληνες που ελεγε και ο Σαββοπουλος, δεν φταιει ποτε και σε τιποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ USA ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ" ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΠΕΛΟ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ.
    ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ, ΕΝΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ
    Ε Ι Σ Α Ι Μ Ε Σ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δώσαμε- δώσαμε !
    Ποτέ ξανά.
    Στην άλλη μας ζωή.
    Και να το σκεφτούμε αν θα ψηφίσουμε και τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως έχω ξαναπεί, η αποχή δεν είναι λύση όσο ανεπαρκείς και να είναι οι εναλλακτικές που έχουμε. Όσοι είμαστε απογοητευμένοι από τα μεγάλα κόμματα καλύτερα να ψηφίσουμε όλους τους μικρούς εξωκοινοβουλευτικούς συνδυασμούς που συνήθως πετάμε χωρίς να τους ρίξουμε δεύτερη ματιά. Πιστέψτε με, έχει απ'όλες τις ιδεολογίες εκεί μέσα, όλο και κάποια θα βρει κανείς που να του ταιριάζει. Και αυτό μπορεί να κάνει τη διαφορά, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται. Να θυμίσω ότι στην Τουρκία το κόμμα του Ερντογάν ήταν από τα μικρότερα, μέχρι που οι Τούρκοι αηδίασαν από τα απανωτά σκάνδαλα των μέχρι τότε μεγάλων κομμάτων και το έφεραν στην εξουσία. Γιατί δηλαδή δε μπορούμε να κάνουμε και μεις κάτι ανάλογο; Απέχοντας όμως απλώς συντηρούμε τα σάπια ως το κόκκαλο κόμματα εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οταν το ίδιο βράδυ θα καγχάζουν απο ευχαρίστηση ολοι οι αγύρτες...και οι μικροί θα θαυμάζουν την αυξησή τους 100% απο ενα αστεράκι σε δύο .....και θα σε φτύνουν λέγοντας πως η Δημοκρατία θριάμβευσαι .....τότε λοιπόν...κοίτα τον καθρέφτη!!!!για να δεις ....-με το συμπάθει-ο πόσο μα ποσο μ@κ@κα σε θεωρούν!!!
    galaxiako.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΕ diaskronos ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ BLOGER ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΓΡΑΨΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ.
    ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΣΑΝ ΦΗΦΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ Η ΑΛΛΩΣ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΓΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 10,01

    αγαπητε ας εχουμε λοιπον το θαρος της γνωμης μας

    δωσε μας λοιπον τα ονοματα αυτων των αγνων ανθρωπων να τους ψηφισουμε κι εμεις - γιατι να το κρατας μυστικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η σταγονα για τον μεσο Πασοκο ξεχειλισε με τη Διεφθαρμενη χωρα.Στο λεφτα υπαρχουν ,καποιοι καναν το φΙλοτιμο αναγκη και το καταπιαν.Αλλα το διεφθαρμενη χωρα και ο τροπος που αποκαλυφθηκε η αληθεια τσακισε το ηθικο του πασοκτζη.Οτι και να κανει ο ΓΑΠ το πραγμα εχει παρει την πορεια του.Εξαλλου και ο ΓΑΠ δεν ηρθε στη κυβερνηση με την αφθαρτη εικονα που ειχε ο Καραμανλης το 2004.Το πολιτικο του καντηλακι ειχε αρχισει να σωνεται απο το σχεδιο ΑΝΑΝ και καθε τι που γινεται τον φθειρει ταχυτερα .Οποτε ο ΓΑΠ μαζι με τον Μητσοτακη θα ειναι οι μοναδικοι πρωθυπουργοι της μεταπολιτευσης που δεν καταφεραν να εκλεγουν δευτερη συνεχομενη φορα.

    OI ΔΟΥΝΟΥΤΑΙΟΙ...
    Για να δείξουν ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό, του ανέβασαν σήμερα τα spreads από τα 674 στο 704 μ.β.

    Με τα εκβιαστικά διλήμματα που θα θέσει νομίζει ότι θα αποσπάσει ένα ποσοστό στις εκλογές που θα τους δείξει ότι κερδίζει χρόνο για να κάνει ότι του έχουν πει να κάνει.

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ
    ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΕΣ
    ΑΚΟΜΑ ????

    ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΑΦΟ..
    ΠΡΙΝ ΑΚΡΙΒΗΝΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10,01 ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΟΚΕ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ........αυτων των αγνων ανθρωπων να τους ψηφισουμε κι εμεις - γιατι να το κρατας μυστικο;
    πάντως η φαντασία μου μπορεί να φτάσει σε επίπεδα… χουμ.... Μπας και είναι βαλτός από το Περισσό μεριά; ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ
    ΑΝ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ -
    ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΒΙΟΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Β.ΚΟΡΕΑ
    ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ
    ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάντως σας διαβεβαιώ καθαρά τυπικα το μόνο που νοιάζεται το ΚΚΕ ειναι να καταλάβει δήμους. .....για να παράγει νεους κηφήνες μη χάσουν την ράτσα. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμμετοχή ή αποχή; Φυσικά Αποχή!

    Όσο καλοπροαίρετος είναι ο κάθε "πολιτευόμενος" ή το κάθε μικρό κόμμα, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να συμμετέχουμε.

    Αν είχαν αγνές προθέσεις (οι καλοπροαίρετοι), θα στιγμάτιζαν τα μιάσματα, τους θεματοφύλακες της δημοκρατικής μαϊμούς και αντί να ορθώνουν "αντιπολιτευτικό" λόγο, θα έπρεπε να είναι καθημερινά στους δρόμους και να καταγγέλλουν με την άρνησή τους για αντιπολίτευση και συμμετοχή στα πολιτικά τους καθήκοντα.

    Όταν οι θεσμοί (βλέπε Σύνταγμα), παραβιάζεται βάναυσα από την πολιτική ελίτ του τόπου, δεν αντιπολιτεύεσαι, αλλά αντιστέκεσαι...

    Έτσι και τώρα, με τον "ξενόφερτο Καλλικράτη", ένα μοντέλο διοίκησης, μελετημένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες μιας άλλης χώρας, υιοθετείται από την μετριότητα της χώρας μας και προσαρμόζεται ως ένα κακέκτυπο και φυσικά καταδικασμένο μοντέλο, με το έτσι θέλω.

    Λοιπόν, τι να πούμε...

    Η πλειοψηφία των μνηστήρων της εξουσίας, εκεί που φτύναν τον "Καλλικράτη", τώρα τον γλύφουν για μια καρέκλα του...

    Αν υπάρχει και περισσεύει λίγη αξιοπρέπεια, δεν συμμετέχεις, απλά απέχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Περίεργη σιωπή γύρω από την τύχη των δημοσίων υπαλλήλων
    Υπάρχουν μερικά δεδομένα που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε:
    Πρώτον, έχουμε το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν χρέος στον κόσμο.
    Δεύτερον, η μαύρη τρύπα του δημοσιονομικού ελλείμματος, δηλαδή η διαφορά μεταξύ φόρων και δαπανών, ως ποσοστό επί του ΑΕΠ, είναι τεράστια και Τρίτον, το ένα σκέλος του δημοσιονομικού ελλείμματος, δηλαδή τα έσοδα (φόροι) έπιασαν οροφή σε ότι αφορά τη δυνατότητα επιβολής νέων φόρων. Εξάλλου, η απόφαση της κυβέρνησης για περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, δείχνει και πλήρη αδυναμία είσπραξης παλαιότερων φόρων.

    Επομένως δεν μένει πλέον άλλη λύση από το... να μειώσουν (Τρόικα και κυβέρνηση) το άλλο σκέλος του δημοσιονομικού ελλείμματος, δηλαδή τις δημόσιες δαπάνες. Η νέα αναθεώρηση του ύψους του ελλείμματος από την Eurostat, μάλλον σηματοδοτεί βέβαιη επέμβαση στις δημόσιες δαπάνες. Μέσα στις δημόσιες δαπάνες όμως είναι και ο αριθμός των απασχολουμένων στο Δημόσιο.

    Η εκκωφαντική λοιπόν σιωπή, τόσο της Τρόικας όσο και της κυβέρνησης γύρω από την τύχη μεγάλου αριθμού Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων, ενόψει των επερχόμενων εκλογών μας βάζει σε ζωηρές ανησυχίες. Ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση από την Βρετανική κυβέρνηση για απόλυση 500.000 Βρετανών δημοσίων υπαλλήλων, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά για τους Έλληνες δημόσιους υπαλλήλους.



    Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/#ixzz131hW6ibG
    apneagr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11,20

    ρε μεγαλε, πως να σου το πω...αλλα στα παπαρια μας οι δημοσιοι

    δηλαδη τι θες να τους πληρωνουμε και να καθονται - 1 εκ ειναι και χρειαζομαστε το πολυ 300χιλ ελεος πια με τους δημοσιους μας τα εχετε πρηξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 10:53 μ.μ.
    ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;
    ΛΕΒΕΝΤΗΣ;
    ΚΚΕ ΜΛ;
    ΒΟΛΕΜΕΝΕ ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΚΑΛΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟ.

    ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ Η ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ.

    ΕΙΣΑΙ Η ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ Η ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΤΕΜΠΕΛΗΣ "ΦΟΙΤΗΤΗΣ" ΓΙΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ Ο ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΣ ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ.

    ΑΝ ΗΣΟΥΝΑ ΣΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥΤΖΩΝΕΣ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ, ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μην ακουτε αυτους που προτεινουν αποχη.
    Ειναι κρυφοπασοκια που αβανταρουν το "κινημα"!

    ΑΠΟΧΗ, ΑΚΥΡΟ, ΛΕΥΚΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 11,33 δεν ειμαι ο 10,53

    αλλα θα σου πω το εξης

    απότι καταλαβα εσυ εισαι ο βολεμενος και τωρα που ελαφρως ξεβολευτηκες τσιριζεις αναρθρες κραυγες

    αν ησουν στην ανασφαλεια του καθημερινου μεροκαματου οπως ειμαι εγω θα ηξερες πως δεν εχει αλλαξει απολυτως τιποτα για εμας - οπως ημασταν ειμαστε

    καταλαβες βολεμενο στρουμφακι;

    οσο για τα περι κκε

    ασε δεν θα παρουμε - κλαυτερα ΔΝΤ παρα ΣΤΑΛΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 11:26 μ.μ.

    ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΡΕ ΜΗ ΜΕ ΜΑΛΩΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 11:19 μ.μ.ΣΩΣΤΟΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ Όλοι οι καριόληδες μια εταιρεία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μία σκέψη από κάποιον που τοποθετείται μεταξύ ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, για να μην κρύβομαι: Εκτός από το πολιτικό εποικοδόμημα (Π.Ε.), δηλ. πολιτικό σύστημα, κόμματα, εκλογές κλπ υπάρχει και το κοινωνικό εποικοδόμημα (Κ.Ε.), δηλ. η διαστρωμάτωση της κοινωνίας που ζούμε σε τάξεις. Η αποχή κάποιων είναι πολιτική στάση, βασισμένη στα αδιέξοδα που δημιουργεί η αδικία, η αγανάκτηση και η αδυναμία για έκφραση, ΑΛΛΑ ενώ η αποχή προκαλεί (ίσως) ρήγμα στο Π.Ε. δεν προκαλεί κανένα απολύτως ρήγμα στο Κ.Ε. Τί θα αλλάξει στην κοινωνία χωρίς τη συμμετοχή σας; Προσέξτε, όχι στα κόμματα στους δήμους και στις εκλογές αλλά στην κοινωνία; θα μειωθούν τα αδιέξοδα; ΟΧΙ. Θα μειωθεί η αδικία και η εκμετάλλευση; ΟΧΙ. Θα φοβηθούν και θα σου ξαναδώσουν πίσω τα δικαιώματα που σας πήραν; ΟΧΙ. Άρα είναι αποχή μόνο για να ξεμανουριάσουμε και να ξεχαρμανιάσουμε χωρίς ουσία όμως και προοπτική. Θυμηθείτε απλά τί έγινε με την αποχή του 47% πέρυσι στις Ευρωεκλογές ή τη αποχή 30% πέρυσι στις βουλευτικές εκλογές. Μάλλον ουδείς έλαβε καν υπόψη του όσους απείχαν.Δεν νομίζω να έχω άδικο, έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 12,01

    και ψηφιζοντας ΚΚΕ τι θα αλλαξει;
    η απλως για την διαμαρτυρια;

    το θεμα ειναι τι λυσεις εχουμε για την επομενη μερα οχι απλως μια διαμαρτυρια

    και η λυση του κκε εναι να γινουμε ΚΟΥΒΑ με καθεστως ΣΤΑΛΙΝ

    no thanks!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μία προέκταση στις σκέψεις του 12:01 πιο πάνω: Η αποχή από τις κάλπες είναι σεβαστή αλλά δεν μπορεί να είναι κάτι μεμονωμένο για όποιον το επιλέγει, για έχει συνέχεια και συνέπεια θα πρέπει να σημαίνει αποχή από κάθε άλλη συλλογική δράση, διότι πώς θα συμμετέχεις σε συνδικάτο, σύλλογο, επιτροπή αγώνα ή θα κάνεις απεργίες ή διαδηλώσεις, αφού και εκεί όλα θα είναι πουλημένα και οι επικεφαλής ξεπουλημένοι, άρα δηλ. όλα είναι μάταια κάθομαι στον καναπέ του σπιτιού μου να μοιρολογώ και να περιμένω το τέλος μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 12:09 Είμαι ο 12:01 και δεν είπα πού τοποθετούμαι πολιτικά για να σας προτρέψω να το ψηφίσετε, το έκανα μόνο για να γνωρίζει όποιος το διαβάσει από ποιά σκοπιά το γράφω. Αλλοίμονο όποιος πιστεύει ότι μπορεί να επηρεάσει έτσι τους άλλους, αλλά και αλλοίμονο για εκείνον που περιμένει να διαμορφώσει έτσι άποψη για το εάν θα πάει να ψηφίσει (για την αποχή έγραψα) ή πολύ περισσότερο για το τί θα ψηφίσει. Επί της ουσίας αν θες γράψε τί πιστεύεις για την αποχή που αναφέρουν άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 21 Οκτωβρίου 2010 11:38 μ.μ.

    Xμμμ βλεπω ακομα μια επιτυχη λοβοτομη στα πειραματοζωα...

    Ρε μοσχαρι σου απελευθερωσε τις απολυσεις παραπνω με μειωση του κοστους τους για τον εργοδοτη, σου αυξησε τα ορια ηλικιας στα 65 και αν ζεις ως τοτε και θες να βγεις πιο νωρις στην πετσοκοβει αναλογα, στο παιδι σου εως 25 χρονων του ειπαν οτι θα αντμοιβεται με το 80% του βασικου μονο (ποιου βασικου αραγε μετα τη καταργηση της ΣΣΕ και την σε λιγο επικρατηση των ατομικων συμβασεων?) σου αυξησε το τιμαριθμο στο 6%, σου αυξησε ΦΠΑ 4 (και σε λιγο κι αλλο) 4 μοναδες, θα σου αυξησει ΔΕΗ κτλ..

    Πιο πολυ εσενα γαμησαν μαλακα παρα τους δημοσιους κι εσυ φωναζεις ακομα ζητω ΔΝΤ!!!

    Δεν αξιζεις να ζεις σκουληκι..γι αυτο και θα σε πατησουν μεχρι να σε λιωσουν..γιατι οχι μονο ειναι ενα παθητικο αβουλο ον αλλα τους επικροτεις κι απο πανω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ακομα δεν καταλαβα με την αποχη πως θα του διωξετε. Δια μαγειας ????? Θα απεχετε και θα φυγουν μονοι τους ??? αφου τα ξερετε, και τα ξερουμε γιατι μπαινετε βαλτοι στα blog καιζητατε και καλα αποχη ? Να κανω αποχη και να στειλω πασοκ και ΝΔ στο καληκρατη ? Να λεω οι δημοι ειναι πρασινοι και τα νεα μετρα πιο γαμιστερα αλλα εμεις τουλαχιστον καναμε μεγαλη αποχη ? Θα σας πεσει ο κωλος να πατε και να ψηφιστε μια χρυση αυγη ή ενα μικρο αγνωστο απο τα 30-35 κομματα που θα εχει ? αφου ξερετε οτι θα κανετε ζημια ετσι.

    Αφιστε το, δεν τσιμπαμε πλεον, για κοιταχτε λιγο να δειτε σε ανεπισιμα galop ποσος κοσμος θα απεχει και ποσοι δεν θελουν αποχη....

    Ανεπησιμο της google
    https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHBMaDI4eURobXRHd3lXSVBMOUV5MlE6MQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η ΑΠΟΧΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ... ΜΕΛΙ?

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ.. ΚΟΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΨΗΦΙΖΩ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΉΦΟ ΜΟΥ ? ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ?

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ).ΚΑΙ ΑΝ Η ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ ΑΝ Η ΑΠΟΧΗ ΦΤΑΣΗ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΞΗΝΤΑ ΠΗΣΤΕΒΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ

    ΤΕΛΟΣ ΠΗΣΤΕΒΗΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΡΤΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΜΕ? ΩΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ.. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ? ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΧΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ... Η

    ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ

    «Καλό κουράγιο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. αφου τα ξερετε, και τα ξερουμε γιατι μπαινετε βαλτοι στα blog καιζητατε και καλα αποχη ? Να κανω αποχη και να μη στειλω το ΚΚΕ να καταλάβει δήμους. .....για να παράγει νεους κηφήνες θέλετε να χασουμε την ράτσα.
    ξερεται ρε την λειστα αναμονης γαμο το φελεκη μου για διορισμο απο το κομμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλέ μου φίλε 22 Οκτωβρίου 2010 12:01 π.μ.

    Απέχω, σημαίνει δεν συμμετέχω στο δυτικοπρεπέστατο έκτρωμα που λέγεται δημοκρατία. Μιας δημοκρατίας, που την δεχόμαστε αβασάνιστα και την επικαλούμαστε σε κάθε τι "παράνομο" και "προσβλητικό".

    Ο βόθρος της -γιατί περί βόθρου πρόκειται- μας ρούφηξε εδώ που είμαστε.
    Όσο θα κοιμάμαι στην αγκαλιά της για το ξόρκι της, σε κάθε λογής κακό, τόσο θα βουλιάζω μέσα της. Αν έχεις την ατυχία να μην οσφραίνεσαι ...ατύχησες.

    Οι θεματοφύλακές της, του (Π.Ε.), στηριζόμενοι σε αυτή, διαμόρφωσαν και διαμορφώνουν το (Κ.Ε.) και πέτυχαν τον πλήρη έλεγχό του.
    Στη παρούσα φάση, το ντόμινο είναι βέβαιο και το πλοίο όταν βουλιάζει ...ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

    Η Αποχή, πρέπει να γίνει μάθημα. Πρώτα σε μας (Κ.Ε.), γιατί το καταντήσαμε τσίρκο το εκλέγειν και εκλέγεσθαι και μετά στο (Π.Ε.).

    Αν πάρουμε το μάθημά μας, ίσως δούμε άσπρη μέρα και τέλος, ίσως εκτιμήσουμε ορθά τις αξίες της πραγματικής δημοκρατίας και να μάθουμε επιτέλους, να την σεβόμαστε...

    Προς το παρών, συνεχίζω να ΑΠΕΧΩ.
    ΑΠΕΧΩ σε κάθε τι καταστροφικό, είναι στάση ζωής. Δεν παίζω μαζί τους, δεν με αγγίζουν με τη σαπίλα τους, γιατί απλά αδιαφορώ.
    Δεν συμμετέχω στο (Κ.Ε.), γιατί αρρωσταίνω και έχω τεράστια ευθύνη στις επερχόμενες γενιές.

    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 1:55 στο Κ.Ε. συμμετέχεις θέλεις δεν θέλεις, δεν είσαι εκτός κοινωνίας άρα υπόκεισαι σε αμοιβαία αλληλεπίδραση, διότι η κοινωνία από υλιστική άποψη βρίσκεται σε κίνηση δεν είναι στατική. Αντιφάσκεις όμως όταν μου απαντάς από τη μιά μεριά ότι απέχεις και δεν συμμετέχεις πουθενά διότι αηδιάζεις με τη σαπίλα τους, αλλά από την άλλη αρρωσταίνεις διότι αισθάνεσαι τεράστια ευθύνη για τις επερχόμενες γενιές. Κατά το δικό σου σκεπτικό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό, διότι αφού δεν έχεις καμία συμμετοχή και καμία συλλογική δράση (άρα καμιά ευθύνη για τις αποφάσεις που παίρνονται)πώς ενοχοποιείσαι εσύ απέναντι στους νεότερους; Αφού σε ό,τι και εάν συνέβη ή πρόκειται να συμβεί εσύ θα είσαι απών πώς ευθύνεσαι; Η λογική σου είναι αδιέξοδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλέ μου φίλε, δεν νοείς;

    Είναι η απάντησή μου στο απόλυτο συμπέρασμά σου:

    "Τί θα αλλάξει στην κοινωνία χωρίς τη συμμετοχή σας; Προσέξτε, όχι στα κόμματα στους δήμους και στις εκλογές αλλά στην κοινωνία; θα μειωθούν τα αδιέξοδα; ΟΧΙ. Θα μειωθεί η αδικία και η εκμετάλλευση; ΟΧΙ. Θα φοβηθούν και θα σου ξαναδώσουν πίσω τα δικαιώματα που σας πήραν; ΟΧΙ. Άρα είναι αποχή μόνο για να ξεμανουριάσουμε και να ξεχαρμανιάσουμε χωρίς ουσία όμως και προοπτική."

    Και ξαναλέω βάση του (Κ.Ε. (= κοινωνικό εποικοδόμημα, που βασίζεται σε κοινές πολιτιστικές παραστάσεις π.χ. εκλογές)), ότι δεν συμμετέχω. Απέχω!!!
    Γιατί αρρωσταίνω και έχω τεράστια ευθύνη στις επερχόμενες γενιές.

    Νοείτο;
    Φιλικά   

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ,ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ,ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.....
    ΓΕΝΙΚΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ.
    ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΠΕΧΩ;;;;;
    ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ;;;;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.
    ΑΡΠΑΖΩ ΤΗΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΤΟΥ ΒΕΛΗΓΚΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΑΖΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΠΟΧΗ = ΒΛΑΚΕΙΑ

    ΑΠΟΧΗ = ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΑΤΑ

    ΑΠΟΧΗ = ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ

    ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΧΩΡΑ? ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ?

    ΑΡΚΕΤΑ ΟΥΦΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΡΑΠΕΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ.

    ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ , ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ?

    ΑΦΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ?

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

    Η ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ?

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ. ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (ΟΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ).

    ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ωπ! να και ο ξύπνιος.

    Άιντε θύμα άιντε ψώνιο, άντε σύμβολο αιώνιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΠΑΣΟΚ ,ΝΔ ,ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΕΧΕΤΕ.ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΟΙΚΟΙΟΘΕΛΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕΙ.ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ.ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ναι μην πας να ψηφισιες και ασε τους αλλους να αποφασιζουν για σενα ασε εμενα που θα παω ασε τα φιλαρακια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ αφου ετσι θελεις
    αφου δεν καταλαβαινεις οτι την αποχη θελουν και αυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ευχαριστώ πολύ τους ΚΚΕδες
    Αλήθεια αισθανομαι πολύ καλύτερα τώρα που διάβασα τι μ@@@ίες γράφουν.
    Και απέχω και το γουστάρω.
    (δεν γράφω για πασόκους και νεοδήμοκράτες πρόσεξέ το κουκουεδόβλημα, για σένα λέω προδότη που έκανες το κόμμα τσιφλίκι σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κάτι τέτοιες αναρτήσεις προσελκύουν τους "θαλαμοφύλακες υπηρεσίας" των κομμάτων να μας κυρήξουν το σωστό, τη Δημοκρατία και το συμφέρον του καταπιεσμένου ψηφοφόρου.
    Άντε να πάτε να δουλέψετε ρε.
    Η κασσέτα τελείωσε, δεν σας πιστεύει κανείς πλέον. Το παπαγαλο-κρώξιμο σταμάτησε να επιδοτείται.

    Οι θεωρίες για μικρά και μεγάλα κόμματα είναι αποκλειστικά για χαζούς.

    Δώσαμε - δώσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 1,04

    χαχαχαχα μας εκανες και γελασαμε

    ποσο φαινεται πως εισαι δημοσιος και ασχετος με τον ιδιωτικο

    αγαπητε μου ολα αυτα που γραφεις πως επαθαν οι ιδιωτικοι απο τον ΔΝΤ ισχυουν εδω και πολλα χρονια στην πργματικοτητα

    και οι απολυσεις και η συνταξη στα 65 και αλλα που δεν υπαρχουν στα νεα μετρα

    ασε μεγαλε εχεις μαυρα μεσανυχτα

    αντε αγορακι μου απολαυσε το βολεμα σου και μην κανεις επαναστατικα μαθηματα σε εμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ειμαι κι εγω ενας απο αυτούς που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ψήφιαζα μικρά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα μόνο και μόνο για να τους δώσω το μύνημα .Αλλά βλέποντας με τον καιρό ότι δεν γίνεται τίποτα και η κατάσταση δεν αλλάζει για τον Έλληνα , αποφάσισα απο εδώ και στο εξής να επιλέξω την ΑΠΟΧΗ , αηδιασμένος πλέον από το πολιτικό σύστημα που έχουν στήσει στο όνομα της Δημοκρατίας.
    Δεν θέλω πλέον να συμμετέχω σε αυτήν την ιλαροτραγωδία που παίζεται κάθε φορά στις πλάτες μας , διγράφοντας ταυτόχρονα από την ενημέρωσή μου κάθε είδους ΜΜΕ ζώντας όντως καθημερινά την Χούντα τους , επιλέγοντας μόνο blogs .
    Δεν θέλω πλέον να είμαι μέρος αυτού του σηστήματος , ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου .
    Ευχαριστώ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Το 2000 οι Αμερικανοί έκαναν αποχή σε ποσοστό 50%. Μόλις ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Bush είδε την διαμαρτυρία των συμπατριωτών του, λούφαξε, στεναχωρήθηκε και προβληματίστηκε τόσο, που όλα τα χρόνια της προεδρίας του έκατσε και κλώσαγε αυγά.
    Ρωτήστε τους Αφγανούς και Ιρακινούς.

    Η Βλακεία είναι ανίκητη
    Η Χορηγία αλλοιώνει συνειδήσεις
    Η Ιστορία είναι αμείλικτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 11:30 π.μ.
    Ωραια λογικη.
    Ασε τους αλλους να παρουν τα ληγμενα και να στα δωσουν με χωνι!
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πρωτοφανης και ανεξηγητη ελλειψη ΒΑΖΕΛΙΝΗΣ καταγραφεται πανελλαδικα τις τελευταιες μερες στα φαρμακεια.

    Ανεπιβεβαιωτες φημες λενε οτι η ελλειψη οφειλεται στην αγορα και αποθηκευση μεγαλων ποσοτητων απο Τοπικες Οργανωσεις του Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αποχή... γιατί δεν μπορούμε να παρέμβουμε!
    Αποχή ...γιατι τα διεφθαρμένα κόμματα διαλύσαν την Ελλάδα!
    Αποχή... γιατί τα μικρά κόμματα ειναι αποστεωμένα-καμμένα!
    Αποχή...για να καταλάβουν οτι δεν μπορούν να μας δουλεύουν!
    Αποχή... για λίγη αξιοπρέπεια επιτέλους!
    Οσο για το ποιοι θα βγούν...την επόμενη μέρα ας πανηγυρίζουν οι ανεγκέφαλοι...και ας μαςπουν εστω και τότε ποιοιειναι οι ΕΝΤΙΜΟΙ!!!
    galaxiako.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 10:12 π.μ.
    Εγω μιλαω με νοημονες ανθρωπους.
    Εσενα σε κοβω για περισσοτερο ηλιθιο και μαλακα απο τον αρχηγο σου.
    Αν και η ηλιθιοτητα ειναι αγιατρευτη, ευχομαι περαστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΕΙΠΑΜΕ, ΟΣΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΠΑΣΟΚΟΙ Η ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ....Η ΚΑΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΙΘΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 11:59 π.μ.
    Α, ετσι ρε μεγαλε, πεστο μας να καταλαβουμε.
    Της "πατρωας" εισαι και συ, απο αυτους τους βλαμενους που φορανε χλαμυδες και κανουνε θυσιες στον Δια.

    Οχι βλακα, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πολύ θα ήθελα να μην ψηφίσω.
    Να τους γυρίσω την πλάτη και να τους δείξω πόσο τους συχαίνομαι ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς δίχως καμία εξαίρεση γιατί όλοι είναι σάπιοι και άρρωστοι, κλέφτες και παρτάκηδες.

    ΟΜΩΣ.....

    Αποχή σημαίνει ψήρος στην παρούσα κατασταση κι αυτό το δώρο με κανέναν τρόπο δεν προτίθεμαι να τους το κάνω.

    Θα πάω να ψηφίσω λοιπόν.

    Μόνο που αυτή τη φορά στο λευκό χαρτί, θα ζωγραφίσω μια μεγαλόπρεπη μούτζα, τέτοια που τους ταιριάζει!

    Αει σιχτίρ παλιοκαραγκιόζηδες που έχετε και το θράσος μέσα στο μαύρο χάλι που μας φέρατε να μας ζητάτε να σας ψηφίσουμε....

    Ουστ απο δω ύαινες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 12,11

    ως συνηθως οι μη εχοντες επιχειρηματα καταφευγουν στις υβρεις

    μπορεις να μου απαντησεις σε αυτο που σου λεω και ασε τα πασοκοβολεματα - οχι σε μενα τουλαχιστον - εργαζομαι μαυρη εργασια οπωτε εχω εδω και 5 χρονια - καταλαβες αγορι μου

    για εμενα και για μια πολυ μεγαλη μεριδα του λαου αυτα που εσυ τα λες μετρα μνημονιου ειναι μια πραγματικιτητα που την βιωνουμε εδω και πολλα χρονια

    εσυ προφανως εισαι στο δημοσιο και δεν εχεις παρει χαμπαρι τι γινοταν εκει στην ζουγκλα του ιδιωτικου εδω και μια δεκαετια περιπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 12,20

    εγω δεν ειμαι της πατρωας αλλα ηθελα να σου ψιθυρισω 2 λογακια

    ΤΟ 1 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ

    αληθεια με τους εβραιους τι κολλημα εχετε ολα εσεις τα χουντοβαρεμενα;

    αφου στο ονομα του Αβρααμ και του Ισαακ βαφτιζεστε παντευεστε πεθενετε - τι ζορι τραβατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 12:34 μ.μ.
    Αν ρωτας εμενα, εγω ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ απο ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ, ετσι τα βρηκα και ετσι θελω να τα αφησω.

    Ειμαι και θα παραμεινω Ελληνορθοδοξος κι ας πηγαινω στην εκκλησια μονο την Ανασταση.

    Σους εβραιους δεν εχω καμια συμπαθεια, απεναντιας τους θεωρω υπευθυνους για ολα τα κακα της ανθρωποτητας.

    Και τελος, εντελως πληροφοριακα, ειμαι ψηφοφορος του ΚΚΕ.

    Οπως βλεπεις επεσες 100% εξω για μενα, ενω εγω μαλλον εχω πεσει μεσα με εσενα, εισαι απο αυτους με τις χλαμυδες.

    Και τελος, αν τραβας κανενα ζορι με την εκκλησιαστικη περιουσια, ιδου η Ροδος...
    Πηγαινε και ζητα τη να στη δωσουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 12,59

    dεν εκπλησομαι πλεον ΚΚΕ και χουντικοι παρεα

    βλεπετε εσεις εκει στο περισσο που εχετε καταντησει

    πληρης ταυτιση με οτι πιο αναχρονιστικο και σκοταδιστικο

    να τους χαιροσαστε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. 1:23 μ.μ.
    Εσυ απο ποια φυλη καταγεσαι;
    Μηπως εισαι lamogius pasokus-pasokus;

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΡΕ!
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΧΑΣΙΚΛΗ!

    ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΜΜΑ "ΧΛΑΜΥΔΑ, ΣΑΝΔΑΛΙ ΚΑΙ ΞΥΠΟΛΗΣΙΑ - ΟΛΥΜΠΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. "ΧΛΑΜΥΔΑ, ΣΑΝΔΑΛΙ ΚΑΙ ΞΥΠΟΛΗΣΙΑ - ΟΛΥΜΠΟΣ"

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟ ΝΕΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 12:20..... με τόση ευκολία βρίζεις,και διαγράφεις ,κρίνεις....και κάνεις τραγικό λάθος!!! ουτε χλαμύδα,ουτε κομποσκίνια φορώ!!!αλλά παντελόνια.Αν διαβάσεις το blog ισως καταλάβεις αλλά σου δίνω λίγες πιθανότητες....εισαι επιπόλαιος τόσο πολύ που δεν μπορείς ουτε να δεις ουτε και να ακούσεις......Πήγαινε λοιπόν με τις αγέλες να ψηφίζεις ...δεν έχω κανένα άγχος.....Πριν γράψω όλα; αυτά γνωρίζω το αποτέλεσμα!!!Θα ειστε οι κοψοχέρηδες της άλλης μέρας!!!
    galaxiako.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Και ξερετε τι ψηφιζουν ολοι αυτοι οι βαρεμενοι, ε;

    Αυτοι που φορανε τραπεζομαντηλα, σανδαλια απο το γιυσουρουμ και πανε σε λογγους και ραχουλες και κανουν σπονδες στην Ηρα λεω...

    ΠΑΣΟΚ!
    Ναι, ειναι ολοι ψηφοφοροι του ΠΑΣΟΚ!

    Στην ιδια "θρησκεια" ανηκει και η Μαγια το Τσολι, αυτος ειναι ο λογος που ο μαλακοπιτουρας Jeffrey την εκανε βουλευτη απο το παραθυρο, να τσεπωνει εκτος απο τα λαφτα της ΕΡΤ και τα φραγκα της Βολευτινας.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ξευτιλισμενοι, αθεοι, απατριδες, ανθελληνες, ψευτες, επιστημονες στην κλεψια, προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 1:53 μ.μ.
    Σε εσενα με τα παντελονια, απευθυνω μια ερωτηση.

    Εστω οτι ο πλυθισμος της χωρας ειναι 10.000.015 ατομα.

    Απο αυτα, τα 10.000.000 απεχουν στις εκλογες και ψηφιζουν οι 15.

    Τελειως υποθετικα παιρνουν:

    ΠΑΣΟΚ 6, ΝΔ 5, ΚΚΕ 3, ΑΛΛΟ ΚΟΜΑ 1.

    Ποιο κομμα πιστεεις οτι θα κυβερνησει ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ την επομενη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. μάλλον είσαι υπερβολικά ανόητος..πάτος
    απόπατος..ποως το λέτε στο χωριό σου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. χαχαχα η Μαγια ρε σουργελο παρεα με τον Βαρθολομαιο ειναι ολη την μερα

    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ 1 ΤΡΙΣ

    Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΛΒΕΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 2:06 μ.μ.
    Σαν τον πατο του πασοκου δεν υπαρχει αλλος.
    Ειδικα αν ειναι και της "πατρωας" και μετα απο εκλογες... τουνελ, χαιρε βαθος απυθμενο.

    Απυθμενος πατος, απυθμενη ηλιθιοτητα, + τραπεζομαντηλο και σανδαλια = νεοπασοκ της συμφορας.

    ΔΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΒΛΑΚΑ 2:51 μ.μ. το πρασινο Τσουλι η αλλιως Τσολι εχει εκφρασει ΔΗΜΟΣΙΑ τη θεση της για την εκκλησια, την περιουσια της κλπ.

    Εχεις χασει επεισοδια.

    ΕΡΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. 2,52

    γιατι σου εχει κολησει οτι αν καποιος μιλα για την εκκλησιαστικη ειναι χλαμυδας;

    απλως συμβαινει να υπαρχουν πλεον στην ελλαδα πολλοι, παρα πολλοι ΕΛΛΗΝΕΣ που γνωριζουν τον προδοτικο ρολο της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

    οι πασοκοι αγρορι μου μια χαρα ορθοδοξα βληματα σαν κι εσενα εναι μην χαλιεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 2:59 μ.μ.
    Γιατι;
    Ε να... φοραει μεν παντελονι για ξεκαρφωμα, αλλα απο κατω ξεμυτανε τα σνδαλια και μυριζει δαφνη γενικως...

    Εσυ αντιαρματικο βλημα σε ποια φυλη ανηκεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 3,05

    εγω ειμαι απλως ΕΛΛΗΝΑΣ δηλαδη πολιτικο ον με κριτικη σκεψη και οχι προβατο σε καποιο μαντρι

    αν δεν μπορεις να καταλαβεις πως εκτος απο τους πολιτικους και τους μεγαλοκαρχαριες την χωρα αυτη την εχει ξεζουμισει η μεγαλυτερη εξουσια ολων - δηλαδη η Εκκλησια, τοτε δεν σου φταιω εγω, απλως δεν βλεπεις την μυτη σου

    κι εφοσον μας λες πως εισαι πατριωτης θα επρεπε πρωτος να καταδικαζεις αυτους που παντα προδιδαν τον ελληνισμο δηλαδη την ορθοδοξη εκκλησια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Απέχω στις εκλογές γιατί κατάντησαν:

    1. Τσίρκο
    2. Αλισβερίσι προσωπικών συμφερόντων
    3. Προνόμιο κομματικών απατεώνων
    4. "Χρηματιστήριο" για τους έχοντες και κατέχοντες
    5. Αιτία (αποδεδειγμένα) καταστροφής της χώρας
    6. Πανηγύρι Ηλίθιων
    7. Εκλογικά αποτελέσματα= Βαρόμετρο της Νεοελληνικής Βλακείας
    8. κ.λ.π.
    9. κ.λ.π.

    Κύριοι, εάν οι νεοελληνικές εκλογές μπορούν να χαρακτηριστούν ως "ύψιστο καθήκον κάθε ελεύθερου πολίτη", τουλάχιστον, προσβάλετε τη νοημοσύνη μας.

    Καμία συμμετοχή στα τσίρκα!!!
    Λευτεριά στα ζώα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 3:11 μ.μ.
    Επειδη βλεπω οτι η κουβεντα παει σε καλο δρομο, σου απανταω ναι, ειμαι Ελληνας πατριωτης, ειμαι Χριστιανος Ορθοδοξος, ΑΛΛΑ:

    Ξεχωριζω την πιστη απο το παπαδαριο.
    Εχω ζησει τη σαπιλα του παπαδαριου απο τα μικρατα μου, τους ξερω καλα, πιστεψε με.

    Επομενως αν με τη λεξη εκκλησια εννοεις το παπαδαριο, τοτε μαζι σου.

    Συμφωνω κατα βαθος στην αποψη σου για την εκκλησιαστικη περιουσια, η μονη μου ενσταση ειναι οτι αυτη η περιουσια πρεπει να μοιραστει απευθειας στον λαο, και οχι να τη μασουλησουν παλι οι ιδιοι γνωστοι αγνωστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 3:53 μ.μ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ, Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ Η Ο ΑΠΟ ΚΑΤΩ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. 6,13

    χαιρομαι επιτελους που τουλαχιστον παραδεχεσαι εστω και αυτο

    δεν θελω να κλονισω την πιστη σου δεν ειναι αυτη η προθεση μου αν και δυστυχως η ορθοδοξια ειναι ανθελληνικο δογμα εκ φυσεως και μπορω αν θες να σου αναφερω και για ποιο λογο

    Ωστοσο το σημαντικο για εμενα δεν ειναι να σε πεισω γι αυτο - ξερω πως ειναι δυσκολο

    το σημαντικο ειναι πως στην χωρα μας υπαρχει πλουτος κι ενα μεγαλο μερος αυτου το κατεχει η Εκκλησια

    τωρα το ποιος και πως θα το διαχειριστει ειναι ενα θεμα και συμφωνω μαζι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΌΧΙ!δεν θα αντιδράσω απέχοντας από τις εκλογές.Θα αντιδράσω συμμετέχοντας.Επαναστατική γυμναστική
    θα τους κάνω,καταψηφίζοντας τους
    βιαστές της νοημοσύνης μας.Συστηματικά και κατ εξακολούθηση
    'Ένθεν και εκείθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. 2010 6:36 μ.μ.
    Θα σου απαντησω με περισση ειλικρινεια φιλε.

    Απο κατω ειμουν και θα ειμαι, αλλα θελω να επιλεγω εγω τον απο πανω μου, αφου θα τον εχω που θα τον εχω στο σβερκο γιατι να αφηνω να επιλεγουν αλλοι για μενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Φιλαράκια δυστυχώς την πατήσαμε.
    Ζούμε στη χώρα της κομματικής πειθαρχίας ,του ρουσφετιού και
    των δοσίλογων πολιτικών.
    Είναι η πρώτη φορά που θα απέχω από εκλογές και μάλλον όχι η τελευταία.
    Αν πραγματικά στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα τότε θα βρεθεί ο τρόπος αλλαγής του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα ,όχι ψηφίζοντας κυνηγούς ή οικολόγους αλλά γυρνώντας την πλάτη σε όλους αυτούς που έφεραν την Ελλάδα σε αυτή την απίστευτη κατάσταση.
    Αυτά για τώρα και καλή λευτεριά.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου