Στημένο σκηνικό … για την επιτυχία ... της υποτιθέμενης αποτυχίας!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Την περιβόητη διακαναλική συνέντευξη της Δευτέρας ομολογώ ότι απέφυγα να την παρακολουθήσω σε απευθείας μετάδοση μια και είχα κάτι πολύ καλύτερο να κάνω (πρόβα με μία ορχήστρα.)
Αργά το βράδυ είδα κάποια αποσπάσματα και φυσικά διάβασα στα blogs και σε πολλά εξώφυλλα των εφημερίδων της Τρίτης την υποτιθέμενη παταγώδη αποτυχία της!... ναι λέω την λέξη υποτιθέμενη γιατί στην ουσία αυτοί που κινούν τα νήματα και παίρνουν τις αποφάσεις ήξεραν εκ των προτέρων ότι η συνέντευξη θα αποτύχει αλλά αυτοί θα πετύχουν τον στόχο τους!!!
Κάνω μια παρένθεση πριν ολοκληρώσω την σκέψη μου και σας ζητώ να θυμηθείτε το στήσιμο της συνέντευξης. Ο Πρωθυπουργός έμοιαζε απολογούμενος, κακομοίρης και επαίτης μίας επιβράβευσης της καταστροφικής πολιτικής του, μέσων των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
Θυμίζω ότι μέχρι ........πρότινος αυτές τις εκλογές και το αποτέλεσμα τους δεν το συσχέτιζε με το πριν και το μετά της κυβερνητικής του πορείας!!!
Συνεχίζω και πάω στις ερωτοαπαντήσεις της συνέντευξης οι οποίες τις περισσότερες φορές ήταν ίδιες (σας συγχορδίες σε αναστροφή όπως λέμε εμείς οι μουσικοί) και. κατέληγαν στην ίδια απάντηση η οποία ήταν “ψηφίστε με για την έξωθεν καλή μας μαρτυρία στις αγορές και στους δανειστές μας αλλιώς θα πάω σε εκλογές.”
¨Ένα πολύ καλά στημένο σκηνικό που έδειξε ένα Πρωθυπουργό που δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται!!!
Φίλες/οι μη γελιόσαστε ο κ. Παπανδρέου και καταλαβαίνει και ξέρει τι του γίνεται και θυμάμαι πριν χρόνια σε ένα πάνελ τον πανέξυπνο Μίμη Ανδρουλάκη να λέει χαριτολογώντας  ότι “O Γιώργος δεν είναι αυτός που δείχνει … αλλά είναι σαν το δολοφόνο με το αγγελικό πρόσωπο.”
Θυμούμενος λοιπόν το παραπάνω θεωρώ, ότι τον σκηνικό της αποτυχίας ήταν στημένο για να οδηγήσει πρώτα, άκουσον άκουσον (από την στιγμή που με τόση μαεστρία το έθεσε ο ίδιος) να μη θέλει κανένας εκλογές!!!!(κόμματα και λαός) και δεύτερον, να απογοητεύσει, να εκνευρίσει, και γενικά να μας βγάλει όλους από τα ρούχα μας και να μας οδηγήσει στην μεγάλη ΑΠΟΧΗ!!!!!! (αν το καταφέρουν αυτή θα είναι η επιτυχία της υποτιθέμενης αποτυχίας.) 

e-mail: prevejohn@yahoo.gr