Μείον 300.000 δημόσιοι υπάλληλοι έως το 2013

54
Σαρωτικές απολύσεις στον ευρύτερο δημό­σιο τομέα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», το οικονομικό επιτελείο έχει ήδη δεσμευ­τεί στην τρόικα ότι θα προχωρήσει σε περίπου 300.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το 2013. Οι απολύσεις θα ονομαστούν «καταργή­σεις θέσεων» και θα γίνουν στο πλαίσιο εξοικονό­μησης λειτουργικών δαπανών του κράτους και βέ­βαια με τη δικαιολογία της επιτακτικής ανάγκης «για να μην πληγούν οι χαμηλοσυνταξιούχοι».
Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να χρεώσει και αυτό το μέτρο στην τρόικα και να το εντάξει στην επι­κείμενη αναθεώρηση των στοιχείων του ελλείμ­ματος και του χρέους του 2009 από την Eurostat. Τα νέα μέτρα είναι προ των πυλών και το Μαξίμου επιχειρεί να τα ρίξει στις «αμαρτωλές μέρες της κυβέρνησης της Ν.Δ., που ευθύνεται για τις ανα­θεωρήσεις».
Με το σλόγκαν, λοιπόν, «δεν φταίμε εμείς, αλ­λά οι προηγούμενοι», η κυβέρνηση επιχειρεί να διασωθεί πολιτικά ενόψει των δημοτικών εκλο­γών και να κρύψει πίσω από τις αναθεωρήσεις τις.......... αστοχίες του οικονομικού επιτελείου στους στό­χους του 2010. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η δέσμευση για το πογκρόμ των απολύσεων δόθη­κε εδώ και εβδομάδες, στο πλαίσιο των συναντή­σεων του Γιώργου Παπακωνσταντίνου με την ηγε­σία του ΔΝΤ. Πριν δηλαδή έρθει το ραβασάκι από την Κομισιόν ότι η αναθεώρηση του ελλείμματος θα είναι μεγαλύτερη του αναμενόμενου.
Η κυβέρνηση, βλέποντας ότι έχει χάσει τον έλεγχο των οικονομικών εξελίξεων, επιχειρεί να αποσπάσει δέσμευση για νέο Μνημόνιο το συντο­μότερο δυνατόν με την – αυτονόητη – δικαιολο­γία ότι η ήδη εξωπραγματική εξυπηρέτηση της δανειακής σύμβασης θα επιβαρυνθεί περαιτέρω με τις αναθεωρήσεις.
Η συνταγή των δραστικών περικοπών θέσεων εργασίας είναι το ψωμοτύρι του ΔΝΤ, που την έχει εφαρμόσει σε όλες τις χώρες με τις οποίες υπέγρα­ψε δανειακή σύμβαση. Μόνο που άλλα κυβερνητι­κά στελέχη – πλην του Παπακωνσταντίνου – έχουν δεσμευτεί δημοσίως ότι δεν θα γίνουν απολύσεις, αλλά μόνο μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων σε ΔΕΚΟ, ΟΤΑ και λοιπούς δημόσιους οργανισμούς.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός εξήγγειλε την Τρίτη μέ­τρα για στήριξη της ανεργίας, όμως φαίνεται ότι όλες οι κινήσεις της κυβέρνησης εντάσσονται στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας.
Τι κρύβει ο επίτροπος;
Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο «Π» ότι η δήλωση του επιτρόπου δεν ήταν καθό­λου τυχαία, ούτε του ξέφυγε. Αντιθέτως ήταν προγραμματισμένη διότι ο Ρεν έχει ενοχληθεί ιδιαί­τερα με την τροπή που πήραν οι έρευνες της Eurostat για τα στοιχεία. Τόσο ενοχλήθηκε, μάλιστα, που έδωσε εντολή να αυξηθεί η μόνιμη παρουσία κοινοτικών ελεγκτών στην Ελλάδα ώστε να κάνουν φύλλο και φτερό το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους σε καθημερινή βάση.
Η τελική αναπροσαρμογή του ελλείμματος για το 2009 παραμένει αδιευκρίνιστη καθώς, σύμ­φωνα με κοινοτικό αξιωματούχο, εκτός από τα παραποιημένα στοιχεία που έστελνε η Νέα Δημο­κρατία, παρατηρήθηκε και έλλειψη «σωστής πλη­ροφόρησης» και από το νυν οικονομικό επιτελείο. Ήδη το «Π» έχει γράψει για τα τεχνάσματα που ακολουθούνται από το ΥΠΟΙΟ, με παρακρατήσεις επιστροφών, μεταφορές κονδυλίων, ώστε να συ­γκρατηθούν οι εκροές.
Εμμέσως πλην σαφώς το είπε και ο ίδιος ο επί­τροπος δηλώνοντας ότι μόλις τον Σεπτέμβριο, όταν η Eurostat απέκτησε αυξημένες αρμοδιότη­τες στους ελέγχους, ανακάλυψε και άλλες οφειλές του Δημοσίου. Μέχρι τότε, παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις του ΥΠΟΙΟ ότι υπάρχει «άριστη συ­νεργασία», τα στοιχεία ήταν ελλιπή.
Το παιχνίδι με την παράταση
Η κυβέρνηση έχει διαπιστώσει από τον Σε­πτέμβριο ότι οι στόχοι των εσόδων και των δαπα­νών έχουν εκτροχιαστεί. Παράλληλα οι ελπίδες για «σωτηρία» από την περαίωση και τη ρύθμιση ασφαλιστικών οφειλών έδωσαν τη θέση τους στον προβληματισμό, καθώς τα μηνύματα που λαμβά­νει από την αγορά, τις εφορίες και τους αρμόδι­ους φορείς είναι ότι τα νοικοκυριά στέρεψαν από ρευστό και δεν υπήρξε ιδιαίτερη ανταπόκριση στις «ευνοϊκές» ρυθμίσεις.
Η θέση της κυβέρνησης δυσκόλεψε όταν άρχι­σε να συνειδητοποιεί ότι οι αναπροσαρμογές της Eurostat ενδέχεται να διευρύνουν τη μαύρη τρύ­πα κατά 2,5 δισ. ευρώ. Προ πάντων, όμως, αναμέ­νεται να προσθέσουν άλλο ένα 10% στο δημόσιο χρέος του 2009.
Με τη στήριξη του ΔΝΤ η κυβέρνηση χτύπησε την πόρτα της Ε.Ε. και προσπαθεί να διαπραγμα­τευτεί παράταση ή πάγωμα της αποπληρωμής κα­τά 2-5 χρόνια. Η λογική των αξιωματούχων του ΔΝΤ, την οποία φαίνεται πως ασπάζεται πλήρως η ηγεσία της κυβέρνησης, είναι η «εξασφάλιση της παράτασης το συντομότερο δυνατόν», ώστε να πραγματοποιηθούν εθνικές εκλογές με το σλό­γκαν «πετύχαμε και μας επιβραβεύουν». Μόνο που η πολιτική αυτή κρύβει τα εξής:
1Οποιαδήποτε παράταση ή πάγωμα δεν θα έρ­θει χωρίς την υπογραφή νέων όρων για μέτρα. Ήδη πήρατε μια πρόγευση με την απόφαση για μα­ζικές απολύσεις στο Δημόσιο, ενώ μελετάται πλή­ρες πάγωμα των προσλήψεων για την επόμενη τε­τραετία και πάγωμα στις αυξήσεις μισθών και συ­ντάξεων για μια τριετία, παρότι ο πληθωρισμός κινείται σε επίπεδα ρεκόρ. Μια τέτοια απόφαση θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερες στρεβλώσεις στην αγορά και θα αυξήσει τη φοροδιαφυγή και τα λουκέτα στις επιχειρήσεις και θα διατηρήσει την ύφεση. Θα κάνει δηλαδή ακριβώς τα αντίθε­τα από αυτά που – θεωρητικά πάντα... – ήρθε να διορθώσει το Μνημόνιο.
2Το ΔΝΤ δεν είναι αρμόδιο και δεν μπορεί να πιέσει την ευρωζώνη να δώσει το πράσινο φως για μια δανειακή παράταση. Ο στόχος του όμως είναι να υπογράψει διμερή συμφωνία με την Ελλάδα, με την οποία θα αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της ελληνικής οικονομίας αφήνοντας έτσι έξω την Ε.Ε.
3Η βιασύνη για νέο Μνημόνιο έχει να κάνει και με τη διολίσθηση της πραγματικής οικονο­μίας, που αργά η γρήγορα θα φανεί και προς τα έξω. Μέχρι τώρα η κυβέρνηση ελέγχει πλήρως το επικοινωνιακό παιχνίδι, όμως γνωρίζει καλά ότι ο χρόνος λειτουργεί εναντίον της. Υπάρχουν μάλι­στα σκέψεις για εθνικές εκλογές ακόμη και μέσα στην άνοιξη και γι’ αυτό ασκούνται πιέσεις να πει το «ναι» η ευρωζώνη σε μια φαινομενικά ευνοϊκή ρύθμιση.
Πόρτα από τους εταίρους
Κατά τις συνεδριάσεις του Eurogroup και του Ecofin ο Παπακωνσταντίνου ήλπιζε ότι θα απο­σπάσει μια πρώτη καταφατική απάντηση για αλ­λαγή στους όρους αποπληρωμής της δανειακής σύμβασης. Όμως, όπως ήδη αποκάλυψε το «Π», οι εταίροι μας έχουν εκνευριστεί με τα πολιτικά παιχνίδια που παίζει η Ελλάδα με το ΔΝΤ και θεω­ρούν ότι οι δηλώσεις τόσο του Στρος-Καν όσο και του υπουργού Οικονομικών αποσκοπούσαν στην πίεση της ευρωζώνης.
Μόνο που φαίνεται πως η απόφαση της κυ­βέρνησης να ενταχθεί στο στρατόπεδο του ΔΝΤ, σε συνδυασμό με τις μεγαλύτερες του αναμενό­μενου αναθεωρήσεις των ελληνικών στοιχείων, στράβωσε το ήδη μουδιασμένο κλίμα. Και έτσι η γραμμή της Ε.Ε. προς την Ελλάδα σκλήρυνε ξαφ­νικά, με την Κομισιόν να διαμηνύει στην κυβέρνηση να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να κλείσει τις τρύπες του 2010, να αναθεωρήσει τα μέτρα του 2011 «και μετά το συζητάμε για πα­ράταση».
Χρονικά η Ε.Ε. τοποθετεί την πιθανότητα να αρ­χίσει η συζήτηση για το νέο Μνημόνιο το καλοκαί­ρι, όταν δηλαδή θα έχει στα χέρια της τα αποτελέ­σματα του πρώτου εξαμήνου. Αυτό όμως λειτουρ­γεί κατά των επιδιώξεων της κυβέρνησης, καθώς οι περισσότεροι δείκτες της οικονομίας θα έχουν χτυπήσει κόκκινο μέχρι τότε.
Πανικός για τις δηλώσεις Ρεν
Η καλή εικόνα που προσπαθεί να πλασάρει η κυβέρνηση προς τα έξω χάλασε τη Δευτέρα το βράδυ με τη δήλωση - βόμβα του επιτρόπου για τις οικονομικές υποθέσεις Όλι Ρεν. Ο επί­τροπος αποστασιοποιήθηκε από τη γραμμή «να στηριχθεί η κυβέρνηση με δηλώσεις ώστε να μην αποδυναμωθεί στις εκλογές και κινδυνέψει το Μνημόνιο» και δήλωσε ξεκάθαρα ότι το 2011 μας περιμένουν επιπρόσθετα μέτρα, πέρα από αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Ο Παπακωνσταντίνου περίμενε ότι οι συνάδελφοί του στο Eurogroup θα τον υποστηρίξουν, τουλάχιστον δημοσίως. Η δήλωση του Όλι Ρεν όμως τον χτύπησε σαν κεραυνός, διότι περί­μενε ότι σύσσωμη η Ε.Ε. θα κρατούσε το στόμα της κλειστό για τα νέα μέτρα μέχρι τις εκλο­γές. Από εκεί και πέρα υπολόγιζε να αφήσει την τρόικα να ανακοινώσει την ανάγκη για νέα μέτρα, λόγω των αναθεωρήσεων των ελληνικών στοιχείων. Μόνο που η... ανακοίνωση ήρθε λίγες εβδομάδες νωρίτερα.
«Πρόεδρε, θα χάσουμε»
Τις εξελίξεις έχουν «μυριστεί» αρκετά υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που άρχισαν να μεταφέρουν στους δημοσιο­γράφους την αποστασιοποίησή τους από την παρούσα οικονομική πολιτική. Μά­λιστα, 24 ώρες μετά τη δήλωση - βόμβα του Όλι Ρεν, πολλά στελέχη διέρρευσαν τις «προτροπές» προς τον πρωθυπουργό να αλλάξει πολιτική και να πάρει στα χέ­ρια του τη διαπραγμάτευση με την τρόι­κα ώστε να χαλαρώσουν οι όροι του ήδη υπάρχοντος Μνημονίου. Με δεδομένο ότι ο λαός δεν αντέχει άλ­λο, λένε τα στελέχη, ο Παπανδρέου πρέ­πει να υποστηρίξει ότι δεν πρέπει να υι­οθετηθούν επιπρόσθετα μέτρα, διότι θα έρθει «κοινωνικό τσουνάμι». Επιπλέον ενισχύεται η άποψη ότι οι επιλογές και οι χειρισμοί του Παπακωνσταντίνου έχουν κοστίσει πολιτικά στην κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ, η απομάκρυνσή του πρέπει να είναι άμεση και να συνοδεύεται με την αλλαγή στάσης προς το Μνημόνιο. Βέβαια όλες αυτές οι διαρροές γίνονται με φόντο τις δημοτικές εκλογές. Άλλω­στε η ηγεσία της κυβέρνησης έχει δείξει ότι δεν προβληματίζεται από την κατά­σταση της πραγματικής οικονομίας και έχει στόχο να φέρει ένα δεύτερο Μνημό­νιο, το οποίο με κάποιον τρόπο θα εξαρ­γυρώσει με νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές. Τώρα πώς θα γίνει αυτό; Άγνωσται αι βουλαί του... Ντομινίκ!

Ποντίκι

Δημοσίευση σχολίου

54Σχόλια
  1. εκοψε μισθους
    εκοψε συνταξεις
    αυξησε τα ορια συνταξιοδοτησης
    αυξησε τον ΦΠΑ
    αυξησε ολους τους φορους
    εβαλε νεους φορους και τελη
    αυξησε τελη κυκλοφοριας
    αυξησε και εβαλε νεα διοδια
    αυξησε την δεη
    αυξησε το χρεος
    αυξησε τα επιτοκια δανεισμου
    αυξησε την ανεργια
    αυξησε την εγκληματικοτητα
    πηγε στο μειον την αναπτυξη
    ξεπουλησε τα παντα
    ρεκορ πληθωρισμου
    ελεγε μεσο ορο 13 ψεμματα τη μερα
    εκανε 3 μηνες χλιδατες διακοπες
    εκανε 45 υπουργους
    μας εβριζε και κοροιδευε εξω
    ερχοταν στην ελλαδα 3 φορες το μηνα
    αφησε ατιμωρητους ακη,μαντελη κτλ..
    κραταει ακομα 300 τους βουλευτες
    εστειλε αμεσως ματ σε απεργιες
    ξεφτιλισε και την επιστρατευση
    οι τουρκοι φτανουν μεχρι την αττικη
    δεν εχει δουλεψει ουτε μια μερα
    εχει χαμηλοτατο δεικτη ευφυιας
    δεν ξερει τι ειναι ενσημο
    δεν ξερει τι ειναι οκταωρο
    δεν ξερει ελληνικα
    αυξησε καθετα την βενζινη
    ελευθερες απολυσεις
    καταργηση αποζημιωσης απολυσης
    μειωση κατωτατου μισθου
    διαλυση συλλογικων συμβασεων/μισθων
    αυξηση εισφορων
    αυξηση πετρελαιου θερμανσης
    ακριβεια σπαει καθε ρεκορ


    κτλ.. κτλ.. κτλ..
    κτλ.. κτλ.. κτλ..

    σε ενα μονο χρονο!..

    ΠΟΙΟΣ ειναι?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δηλαδη θα απολυθουν οι δικαστες, οι βουλευτες και οι παπαδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθε επιθεση σε ελληνα πολιτικο ειναι ευσπροδεκτη και καλοδεχουμενη και θωρακιζει την δημοκρατια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣΟΧΗ !!

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ.

    Πυκνώνουν οι αυτοκτονίες εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και της πολιτικής των τραπεζών.

    Χθες ένας ακόμη νέος άνθρωπος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του επειδή φοβήθηκε ότι θα του έπαιρναν το σπίτι λόγω χρεών.

    Ο 49χρονος ιδιοκτήτης φορτηγού από τη Ν. Ιωνία του Βόλου έδεσε στο πόδι του ένα ταξιδιωτικό σάκο τον οποίο είχε γεμίσει χαλίκια και έπεσε στη θάλασσα βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

    ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επιτελους να απολυθουν και αλλοι τοσοι - διορισμενα κομματοσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 23 Οκτωβρίου 2010 10:18 μ.μ.

    arxizei apo jef...??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ.
    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:23 μ.μ.
    Κομματοσκυλο, το ξερεις οτι το 80% των ΔΥ ειναι ΠΑΣΟΚ;
    Θελεις να απολυθουν οι δικοι σου;

    Καλα λεω οτι πρεπει καποιος να βαλει πλαφον στην βλακεια των πασοκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @23 Οκτωβρίου 2010 10:18 μ.μ.

    Αν, λεω αν
    Ειχαν κοψει πιο μπροστα τους μισθους
    Ειχαν κοψει πιο μπροστα τις συνταξεις
    Ειχαν αυξησει πιο πριν τα ορια συνταξιοδοτησης
    Ειχαν αυξησει πιο πριν τον ΦΠΑ
    Ειχαν αυξησει πιο πριν ολους τους φορους
    Ειχαν βαλει πιο πριν νεους φορους και τελη
    Ειχαν αυξησει πιο πριν τα τελη κυκλοφοριας
    Ειχαν αυξησει και ειχαν βαλει πιο πριν νεα διοδια
    Ειχαν αυξησει πιο πριν την δεη
    Ειχαν αυξησει πιο πριν τη βενζινη
    Αν ....
    Αν ....
    Αν ....
    Τι λες λεβεντη μου, θα φταναμε στο χαλι που φτασαμε;
    Βαλε και λιγο το ρημαδι το μυαλο να δουλεψει!!!!
    Αν βεβαια εχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10,30

    φυσικα να απολυθουν τα πασοκικα κομματοσκυλα

    ποιος σου ειπε ρε φωστηρα πως ειμαι πασοκος

    δηλαδη εσυ - οτι σκατα κι αν εισαι - δεν νομιζεις πως σε αυτη την κωλοχωρα πρεπει καποια στιγμη να γινουν καποιες μεταρυθμισεις;

    αφου δεν ειμασταν ικανοι να τις κανουμε μονοι μας ας τις κανει η τροικα - χεστηκαμε

    αλλωστε απο υτο 2013 δεν θα υπαρχει ελληνικη κυβερνηση - οι αποφασεις θα παιρνονται αμεσα απο Βρυξελες και πολυ το χαιρομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΟΤΑΝ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΑΜΗΝ,ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ,ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ.ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ,ΒΡΥΣΕΣ,ΣΟΒΑΔΕΣ,ΑΥΛΕΣ,ΠΕΤΡΕΣ,ΒΑΨΙΜΑΤΑ,ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, Η ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ,ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΙΚΑ,ΨΩΝΙΑ,ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ,Κ.Τ.Λ.

    ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΩΣΤΟ,ΤΙΜΙΟ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ,

    ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ,18 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ.

    ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ 100-120 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΔΗΛΑΔΗ 3.000-3.500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΝΥΚΤΕΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΣ Δ.Υ ,ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΟ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ,ΣΤΟΝ ΦΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕ.ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΗ,ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ,ΑΝΑΞΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΑΥΤΟΣ,ΣΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ,ΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΤΡΩΓΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ,ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΓΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΤΟΥ,ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΒΡΗΚΕ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ 1950 /1960 /1970.ΑΦΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 23 Οκτωβρίου 2010 10:30 μ.μ.


    svise kai ayton re MALAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εκοψε μισθους
    εκοψε συνταξεις
    αυξησε τα ορια συνταξιοδοτησης
    αυξησε τον ΦΠΑ
    αυξησε ολους τους φορους
    εβαλε νεους φορους και τελη
    αυξησε τελη κυκλοφοριας
    αυξησε και εβαλε νεα διοδια
    αυξησε την δεη
    αυξησε το χρεος
    αυξησε τα επιτοκια δανεισμου
    αυξησε την ανεργια
    αυξησε την εγκληματικοτητα
    πηγε στο μειον την αναπτυξη
    ξεπουλησε τα παντα
    ρεκορ πληθωρισμου
    ελεγε μεσο ορο 13 ψεμματα τη μερα
    εκανε 3 μηνες χλιδατες διακοπες
    εκανε 45 υπουργους
    μας εβριζε και κοροιδευε εξω
    ερχοταν στην ελλαδα 3 φορες το μηνα
    αφησε ατιμωρητους ακη,μαντελη κτλ..
    κραταει ακομα 300 τους βουλευτες
    εστειλε αμεσως ματ σε απεργιες
    ξεφτιλισε και την επιστρατευση
    οι τουρκοι φτανουν μεχρι την αττικη
    δεν εχει δουλεψει ουτε μια μερα
    εχει χαμηλοτατο δεικτη ευφυιας
    δεν ξερει τι ειναι ενσημο
    δεν ξερει τι ειναι οκταωρο
    δεν ξερει ελληνικα
    αυξησε καθετα την βενζινη
    ελευθερες απολυσεις
    καταργηση αποζημιωσης απολυσης
    μειωση κατωτατου μισθου
    διαλυση συλλογικων συμβασεων/μισθων
    αυξηση εισφορων
    αυξηση πετρελαιου θερμανσης
    ακριβεια σπαει καθε ρεκορ


    κτλ.. κτλ.. κτλ..
    κτλ.. κτλ.. κτλ..

    σε ενα μονο χρονο!..

    ΠΟΙΟΣ ειναι?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10:33 μ.μ.
    Συγνωμη, δεν ηξερα οτι μιλαω με αλβανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εχετε παρατηρησει οτι ΟΛΟΙ οι ηλιθιοι πρασινοι θαμωνες του καφενειου δεν μπορουν να μιλησουν Ελληνικα και κανουν εδω και μηνες τα ιδια copy paste παντου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. nomizo oti einai o
    jeffrey mineiko chad,

    born in usa
    raised in usa
    educated in usa
    prime minister in greece!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ο παπαντρεας Τονίζει ότι το 2011 είναι το δεύτερο κρίσιμο ημίχρονο και η τελευταία χρονιά της ύφεσης , διαβεβαιώνει ότι το Μνημόνιο θα τηρηθεί, αλλά υπογραμμίζει ότι δεν θα υπάρξει καμία περαιτέρω επιβάρυνση μισθωτών και συνταξιούχων και καμία αύξηση φορολογικών συντελεστών, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ!!.....


    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΡΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙς ΑΚΑΘΕΚΤΟ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΤΗΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ENAS AKOMH LOGOS GIA NA MIN PSIFISETE PASOK.

    KANENAS PRASINOS DIMOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ??

    Φίλε, είναι και οι τράπεζες, συμφωνώ. Δεν είναι όμως και η εν γένει βλακώδης οικονομική πολιτική που δικά μας λεφτά πάνε και τα χαρίζουν σε αλβανούς και βούλγαρους ως επιδόματα ανεργίας;
    Κι αφού είναι άνεργοι γιατί δεν λαμβάνουν το επίδομα ανεργίας από τη δική τους κυβέρνηση; Μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια - λεφτά δικά μου και δικά σου. Αν δεν τα σκορπούσαν προς τα κει δεν θα χρειαζόταν να μειώνουν τους μισθούς μας. Δεν συμφωνείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στην Ιρλανδία το δημόσιο έλλειμμα από 7,3% εκτοξεύτηκε στο 14,4% του ΑΕΠ,
    στην Ισπανία από 4,2% σε 11,1%,
    στην Πορτογαλία από 2,9% σε 9,1% του ΑΕΠ...

    Σε καμία όμως δεν επιβλήθηκε οποιοδήποτε "Μνημόνιο".


    ...γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 10.35 προσπαθει να καταλαβει τι δεν επραξε σωστα. Δεν ηξερε οτι οποια δουλεια κανεις και αμοιβεσαι γι αυτη πρεπει να πληρωνεις φορους.Ετσι λες εγινε το οικονομικο θαυμα της Ελλαδας αν εννοεις το οικονομικο ξεχαρβαλωμα της Ελλαδας συμφωνω.Ολοι λοιπον αυτοι οι δουλευταραδες ,δεν αμφιβαλλω γι αυτο,πληρωναν και τον αναλογο φορο δεν θα ειχαμε τα σημερινα χαλια.Και κατι τελευταιο και 500.000 υπαλληλους να απολυσουν εαν οι Ελληνες εξακολουθουν και κλεβουν την εφορια δεν θα γινει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Ο Παπανδρέου σπάει αυγά. Κάνει αυτά που θα 'πρεπε να 'χαμε κάνει εμείς εδώ και 30 χρόνια" λέει ο Μιχάλης Λιάπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 11,13

    ειδες ποσο στοκοι ειστε

    καταρχην δεν εχουν 350 εκ χρεος που αφησε ο μπυχεσας καραμνλης - το χρεος τους δεν ξεπερνα το 80% του ΑΕΠ ενω εμας ειναι 120%

    και δευτερον αυτοι πηραν πιο σκληρα μετρα απο εμας και θα παρουν ακομη χειροτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 23 Οκτωβρίου 2010 11:34 μ.μ.

    ελα αλεκο...ποσο ειπαμε θα φτασει το χρεος μετα το μνημονιο ? πανω απο 400 δις ? χα χα χα
    δεν πειραζει..θα κανουμε κι αλλο μνημονιο μετα να ανεβει κι αλλο..τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα...χα χα χα

    ουστ απο δω πρασινοσκυλο..ειστε πιο στοκοι κι απο τον ηγετη σας...καλα κανει και σας πηδαει...ετσι ασαλιωτα γιωργο μου...μαζι με τη βαζελινη σας βαζει και αναισθητικο στη σουφρα σας...χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 11,42

    και που το παραξενο το λες και για εξυπναδα

    αφου ρε στοκε εχεις χρεος 350 εκ πως θα πληρωσεις τους τοκους δεν θα δανειστεις και θα παει 400;

    νομιζεις πως ειπες εξυπναδα; οικονολικε φωστηρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 11:15 μ.μ.
    AN
    Ολοι λοιπον αυτοι οι δουλευταραδες ,δεν αμφιβαλλω γι αυτο,πληρωναν και τον αναλογο φορο δεν θα ειχαμε τα σημερινα χαλια.Και κατι τελευταιο και 500.000 υπαλληλους να απολυσουν εαν οι Ελληνες εξακολουθουν και κλεβουν την εφορια δεν θα γινει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    -------------------------------
    ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ Όλοι διορισμένοι, κρατικοδίαιτοι, που πληρώνονται από το ελληνικό δήμόσιο δεν κλεβουν τουσς δουλευταραδες με φακελακια γρηγοροσημο φορολογικο εκβιασμο θα εμεναν και σε αυτον για να πληρώσει το κρατος. 500.000 υπαλληλους οχι να μην απολυσουν
    μα 500.000 ακριδες να απολυσουν που μεσα στην ασφαλεια της μονιμοτητας και το παχειλου μισθου θεωρούσαν υποχρεωση τους να κλεβουνε Εργαζόμενους των λίγων ευρώ το μήνα, χωρίς ασφάλεια, ασφάλιση, δώρα, να φύγουν Να φύγουνε, να πάνε αλλού! Η 500.000 ακριδες.... “μαζί τα φάγαμε τα λεφτά”! ... Πείτε ότι θέλετε εσείς οι Αντινέοι. Εγώ συμφωνώ με τον κύριο Πάγκαλο. Μαζί τα φάγανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ολα τα κόμματα είναι μέρος του ΓΝΩΣΤΟΥ πολιτικού συστήματος που γνωρίζουμε πια πολύ καλά. Είναι τα κόμματα εκείνα που έχουν κάνει “κλύσμα με γαρμπίλι οδοποιΐας” στον ελληνικό λαό, τα τελευταία 30 χρόνια.

    Τα κόμματα συνεχίζουν την πολιτική τους αντιπαράθεση σαν να μην άλλαξε τίποτε. Και μας ετοιμάζουν το καθένα το δικό του κλύσμα. Με λίγο χοντρότερο γαρμπίλι κάθε φορά.

    Τα κόμματα συνεχίζουν την πολιτική τους αντιπαράθεση σαν να πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι η ίδια χώρα, όπως πριν από 8 μήνες.

    Παρόλη την κοσμοχαλασιά κανένα κόμμα δεν συνδέει την διαφθορά με την οικονομική υπανάπτυξη. Κανένα κόμμα δεν μίλησε ακόμη για το πως σκέφτεται να πατάξει την διαφθορά.

    Προφανώς τα κόμματα σκέφτονται να πατάξουν την διαφθορά, χρησιμοποιώντας τους ίδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς που τόσα χρόνια την αφήνουν απείραχτη: Εξεταστικές επιτροπές βουλευτών και ανακρίσεις από διορισμένους επαγγελματίες δικαστές.

    Θέλουν τα κόμματα να πιστέψουμε πως μια τόσο διεφθαρμένη χώρα, θα μπορέσει χωρίς κάθαρση να βρει αξιόπιστους δανειστές. Που θα επενδύσουν στην εντιμότητα της ελληνικής δημόσιας διοίκησης να διαχειριστεί τα όποια δάνεια.

    Κανένα κόμμα ακόμη δεν μας υποσχέθηκε ότι θα δημοσιεύσει μια λίστα των δανείων ώστε να την μελετήσουν οι ειδικοί.

    Ενα πράγμα θέλουν όλα τα κόμματα: την εξουσία.
    Χωρίς εμάς.
    Χωρίς έλεγχο από μας.

    Και τώρα πάλι γι’ αυτό τσακώνονται. Οχι για την σωτηρία μας.

    Η σωτηρία μας θα αρχίσει να φαίνεται όταν τα κόμματα αποφασίσουν να μοιραστούν ένα μέρος της εξουσίας τους με τον πολίτη.

    Ακόμη και σε συνθήκες πλήρους αναξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος και γενικευμένης πολιτικής διαφθοράς, οι ηγεσίες των κομμάτων, κράτησαν το προνόμιο της επιλογής υποψηφίων για τον εαυτό τους. Και δεν το μοιράστηκαν, παρά τον χαλασμό, ούτε με τις τοπικές κοινωνίες, ούτε με τον κομματικό τους λαό.

    Αυτό και μόνο δείχνει τις επιδιώξεις τους.

    Θραξ Αναρμόδιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 11.55 δεν μας τα λες καλα ποιοι ρε μαγκα μου ειναι οι παχυλοι μισθοι των Δημ Υπαλ σιγα ρε το γρηροσοσημο και το φακαλλακι ολοι οι απατεωνες φοροκλεφτες εφεραν την Ελλαδα στα σημερινα χαλια αυτοι που δηλωνουν κατω απο το αφορολογητο και μενουν στα Β Π και κυκλοφορουν με τις τζιπουρες και θελουν τον μισθο ενος υπαλληλο βενζινη για βολτα το Σαβ/κο.Ξερεις τα σκαφη που ειναι στις μαρινες δημ υπαλ ειναι ειτε οι βιλλαρες σε Μυκονο και Αραχωβα; ανηκουν σ αυτους τους'δουλευταραδες' που περιγραφεις αντε που νομιζεις οτι κατι ειπες ,και ολοι ταχα διορισμενοι ναι υπαρχουν και οι παραθυρατοι οι περισσοτεροι ομως ειναι με εξετασεις αντε κομπλεξικα ανθρωπακια που σας φταινε οι Δ Υ για ολα τα κακα της Ελλαδας Αυτα καικαληνυκτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 11.55 Aξιος ! Πέρασε τώρα από το γραφείο του Πάγκαλου να σε διορίσει στη θέση κάποιου μη πασόκου απολυμένου Δ.Υ.Άντε μαλάκα ακλονη εδώ είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ? ΜΗΠΩΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ? ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 12:50 π.μ. μαγκα μου δεν μας τα λες καλα KANEIS GARGARA SE OLO TO KEIMENO...( οι παχυλοι μισθοι των Δημ Υπαλ σιγα ρε.... το γρηροσοσημο σιγα ρε... και το φακαλλακι?????σιγα ρε...)δηλαδη μισθοι τον 2500 3000 και βαλε σου φαινονται μικρη GARGARA σιγα ρε...) το γρηροσοσημο και το φακαλλακι?σιγα ρε...)(Πλάι στις μίζες και τα σκάνδαλα εκατομμυρίων των κυβερνητικών παραγόντων, πάει το γρηγορόσημο και το φακελάκι των υπαλλήλων...)
    “μαζί τα φάγαμε τα λεφτά”! ...σιγα ρε...)
    Υπάρχουν πάμπολλες «υπογραφές» (που απαιτούν «γρηγορόσημο», «φακελάκι» κλπ.) μηδενική ευθύνη (αφού κανείς δεν είναι προσωπικά υπόλογος)Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πολίτες πλήρωσαν «φακελάκι» σιγα ρε...)ή «γρηγορόσημο» κατά τη χρονιά που πέρασε, για να εξυπηρετηθούν σε διάφορες ...
    καταβάλλοντας ως… γρηγορόσημο ποσά από 1.000 έως και 6.000 ευρώ, .... Ζει λοιπόν το φακελάκι και θα ζει. Ίσως πεθάνει αν και όποτε αποκτήσουμε μονιμη κυβερνηση ΔΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΠΟΛΥΣΗ 400.000 ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ !!!!!!!!! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ !!!!

    Η Ελλάδα μετά το 1981 για πρώτη φορά φτάνει στο σημείο να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει.
    ο Ανδρέας βγήκε πρωθυπουργός, έβαλε λουκέτο στις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (izola, pitsos, elinda, κτλ κτλ) μέσο των διπλασιασμών μισθών και εισφορών χωρίς να ελαφρύνει όμως φορολογικά τις εταιρείες για να υπάρξει ισορροπία. Αυτό είχε σαν λογικό αποτέλεσμα η Ελλάδα πλέον να μην παράγει οπότε και να μην εξάγει τίποτα κλείνοντας την κάνουλα των κρατικών εσόδων (η οποία έκτοτε δεν ξανάνοιξε ποτέ). Εκτός αυτών, αύξησε κατά 1000% τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι δεν παράγουν έσοδα για το κράτος όπως οι βιομηχανίες που είχε κλείσει, αύξησε κατ επέκταση την γραφειοκρατία καταστώντας απίθανο να κάνει κάποιος δουλειές στην Ελλάδα.
    H Ελλάδα πια δεν έχει υγιή έσοδα για να ξεπληρώσει τα δάνεια, η μόνη "λύση" πληρωμής προηγούμενων δανείων είναι επαναΔανεισμός, το ΧΡΕΟΣ μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο με λογική συνέπεια το όλο και αυξανόμενο χρέος να μην ξεπληρώνεται ποτέ, αυτό μας παρασέρνει αναπόφευκτα στην συνεχή αύξηση των φόρων. Έτσι φτάσαμε σήμερα να έχουμε εξωτερικό χρέος 320 ΔΙΣ προ ΔΝΤ, και 320 ΔΙΣ + 120ΔΙΣ + τόκους μετα ΔΝΤ (αν υπάρξει μετά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αντε και γαμηθειτε

    Aντε και γαμηθειτε καριολια
    που μου φτασατε στο δεκαευρω καθε γραμμη του δεικτη της βενζινας στο αμαξι μου


    που φτασατε να κανετε την μεγαλυτερη απολαυση της ζωης μου.....το τσιγαρο.....ειδος πολυτελειας.........


    που μου κανατε μανταρα την ζωη μου


    που για να πληρωσω την εισφορα μου στο ΤΕΒΕ παιρνω λεφτα απο τα δανεια μου


    που για να καταφερω να τα βγαλω περα γαμιεμαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ και παλι τρωω σκατα


    που για να μπορεσω να κρατησω ψηλα το κεφαλι διπλωνω την μεση


    Αντε και γαμηθειτε ολοι εσεις που


    που φαγατε τα λεφτα που πληρωνα τοσα και τοσα χρονια.... για να παρω συνταξη............


    για να κανετε βιλες και ζωη χαρισαμενη


    σας γραφω πουστρακια και θα παρετε στο φιναλε αυτο που σας αξιζει


    Γραφω κι ολους εσας που με τον εναν η τον αλλο τροπο μου καταλογιζετε ευθυνη σε ολο το μεγαλο φαγοποτι που δεν πηρα μερος


    Μια ζωη πληρωνω για την υγεια μου
    για την μορφωση των παιδιων μου
    για να ειμαι συνεπης στις υποχρεωσεις μου στο γαμημενο ελληνικο κρατος

    Γραφω κι εσας ..........ξερετε που........που με παρακολουθειτε για να μου κανετε μεγαλυτερη ζημια απο αυτην που μου κανατε μεχρι τωρα.



    Μεχρι εδω ηταν ομως
    Αν θελετε να μου παρετε κατι αλλο μπορειτε να παρετε τ αρχηδια μου


    Οχι ρε δεν μπορω να εχω θετικη σκεψη................ γιατι μου γαμησατε την ζωη
    You might also like:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 8.53 ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΣΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝΤΑ ΦΑΓΑΝΕ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!!
    ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΕ 150 Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!!!!
    ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ 1/3 ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!!!!
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΤΕΙΑΣ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!!!:!
    ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΩΝ ΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!!!!!!!!
    ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΨΕΥΔΟΕΠΙΤΡΟΠΩΝ!!
    Ο ΚΑΤΑΛΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΣ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΩΝ 1200 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΠΟΥ ΠΛΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ
    ΑΝΤΕ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. EΓΩ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ :ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ???
    ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ???
    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΔΕΔΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΚΟ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τι να ξυπνησουνε ρε φίλε.Τους έχουν κάψει τα μυαλά η Τρέμη και ο Καψής και δεν καταλαβαίνουν ότι 300.000 άνεργοι επιπλέον σημαίνει μείωση της αγοραστική δύναμης με αποτέλεσμα μεγαλύτερο πάγωμα της αγοράς, και περαιτέρω επιδείνωση της οικονομίας,της οποίας οι συνέπειες θα μετακυλιστούν και στον ιδιωτικό τομέα.Αυτά είναι ψιλά γράμματα,για λαούς με αυξημένη νοημοσύνη,όπως π.χ οι Γάλλουι,και όχι για καραγκιοζοραγιάδες που κρέμονται από τα α@@@@ια του Πρεντέρη, που τσεπώνειτο μήνα όσα παίρνει ένας δυ το χρόνο και κάνει και υποδείξεις για μειώσεις μισθών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 8.30 πρωι Κυριακης δεν εχεις ξυπνησει ακομα καλα γι αυτο γραφεις ετσι.συνεχιζω λοιπον βιλλες σκαφη τζιπαρες εξοχικα στην Μυκονο και στην Αραχωβα Δημ Υπαλ τα εχουν;μηπως εισαι κανενας απ αυτους και σου φταινε οι δημ υπαλ Βεβαια θα συμφωνησω απολυτα οτι υπαρχουν και κλεφτες Δημ Υπαλ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ομως ζουν ΜΕ ΠΟΛΥ μικρους μισθους γι αυτο τωρα οι φορολογικες δηλωσεις στο διαδυκτιο και ετσι θα μαθουμε τι κανει ποσο κλεβει ο καθενας ΜΑΚΑΡΙ να γινονταν αυτο ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!!!!! ΜΗΠΩΣ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 10,52 - 11,03

    αυτο ομως δεν σημαινει πως ενω δεν χρειαζονται θα πρεπει να τους πληρωνουμε; 1 εκ δημοσιοι ειναι πολλοι ρε παιδια δεν το αντεχει ο ελληνικος προυπολογισμος πως να το κανουμε - θα δανειζομαστε συνεχεια για να σας πληρωνουμε;

    οσο για τους μισθους φιλε σε καθε περιπτωση ειναι μεγαλυτεροι απο τον ιδιωτικο, εχετε την μονιμοτητα, εφαπαξ κι ενα σωρο αλλα που εμεις δεν εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ...και βγαινατε στην συνταξη στα 60 στα 50 , οι γυναικες 1 χρονο αδεια για εγγυμοσυνη κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 12:53 μ.μ.
    επικεντρωνεσε στο δεντρο και χάνεις το δασος
    κεκτημένα,τα οποία κερδίθηκαν μετά από δεκαετίες αγώνων και ...
    1 γλειψίματος σκατωμενο κωλο
    2χειροκροτηματα ανα περιφερεια τον αρχοντάδων
    3
    έτσι μάθαμε στη λοβιτούρα, στη κλάψα, στο ψέμα, στη μικροαπατεωνιά, στο «γλείψιμο», και στο προσκύνημα. Πουλάμε την ψυχή μας για λίγα ευρώ
    4και μετά, με αφισοκόλληση, γλείψιμο και πολύ χάσιμο αξιοπρέπειας, ...
    Αφου τρουπωσα εις βάρος σου .... ζω μα Αν δεν το έκανα εγώ κάποιος άλλος θα το έκανε Ήρθε η ώρα να δείξεις μεγαλοψυχία και να αφήσεις επιτέλους αυτόν τον άλλον να το κάνει.....το φόρτωμα το σηκωνεται με τριακόσιες χιλιάδες (απολυμενους)παροπλισμένον ντακοτα θα σωθειτε???
    αλλα ξερω ποιο ειναι το πρόβλημα τον κομπλεξικών Ελλήνων, ...
    Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα… Θερμά συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εδώ και πολλά χρόνια συνδικαλίζονται και απεργούνε μόνο οι συντεχνίες του δημοσίου. Τυχαίο;Δεν νομίζω. Και ποιον έχουν απέναντι; Μήπως το πελατειακό πολιτικό σύστημα που συνήθως βάζει το χέρι του για να βρουν μια θέση στο δημόσιο; Ποιος πληρώνει όμως; Μήπως ο φορολογούμενος και ο προλετάριος του ιδιωτικού τομέα;
    Η βενζίνη είναι πολύ πιθανό να φτάσει τα 3 ή και τα 10 Ευρω με μια χρεοκοπία. . .
    Αλλά π. χ. από τα 3 Ευρω τι ποσό αναλογεί στον κρατικό φόρο;

    Γιατί το κράτος χρειάζεται τόσο υψηλούς φόρους;
    Πληρώνει κερατιάτικα στεντ και αντιβιωτικά στα νοσοκομεία, μίζες σε προμηθευτές, συντάξεις σε συνδικαλιστές του δημοσίου από τα 50 και τριπλάσιους ή τετραπλάσιους ή;. . . . θα δούμε δημοσίους υπαλλήλους. . . Οπερ, έσοδα 50 δισ ευρω έξοδα πάνω από 100 δισ Ευρω.
    Σε αντίθεση με άλλες χώρες που το χρέος οφείλεται στην απληστία των τραπεζών, σε μας οφείλεται στην απληστία του κρατικοπελατειακού συμπλέγματος. . .

    Λυπάμαι τους νέους κουμουνιστές που ενώ ξεκινάνε με προθέσεις εξέγερσης υποκύπτουν στο αρχέτυπο του υποταγμένου ανθρώπου που επιβάλει το λενινιστο-σταλινικό μοντέλο, για χάρη μια "επανάστασης" που αποδείχτηκε ιστορικό δυστύχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 2,34

    δηλαδη να παραμεινουν στην θεση τους και επιβαρυνεται ο προυπολογισμος για να εχουν δουλεια;

    θα απιρνουμε δανεια για να εχουν καποιοι μονιμοτητα;

    και τελος παντως οι του δημοσιου ποτε δεν κανατε μια απεργια για να ποκτησουμε κι εμεις του ιδιωτικου αυτα τα προνομια- για ποια κατσικα μιλας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΘΕΙ.ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ.
    ΨΗΦΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΘΕΙ.ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ.
    ΨΗΦΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΟς ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ 1500 ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 4000.ΜΕ ΕΦΑΠΑΞ 100.000-150000. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΟς ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ 1500 ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 4000.ΜΕ ΕΦΑΠΑΞ 100.000-150000. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 12.52
    1)ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤ
    2)ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ
    3)ΜΕ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΟ ΑΣΟΕΕ ΠΑΙΡΝΩ 1700 ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ 2500
    4)ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΥΓΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ ΔΥ ΠΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΤΙΠΤΙΚΗ ΤΟΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ :ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ? ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΛΙΑΝΑ :ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 10 ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΙΕΣ ΣΤΙΓΜΑΙΑ ΤΟ ΑΧΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ
    ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΘΗΚΕΣ?
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΕΜΙΟΥΣ ΤΟΥ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
    ΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΑΘΕΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΣ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 300.000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΠΑΓΚΟΜΙΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΡΕ ΖΩΑ ΤΟ ΔΝΤ.ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
    ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εγώ πάντως μάγκες μου δεν ανησυχώ καθόλου.Έχω πτυχίο,έχω μάστερ και δέκα χρόνια πείρα λόγω της δουλειάς μου στο δημόσιο σε διοίκηση επιχειρήσεων.Άμα με απολύσουν,όλο και κάποια θεσούλα αυτών με τα απολυτήρια του λυκείου που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα και ουρλιάζουν να απολυθούν οι δυ θα αρπάξω.Όσο γι αυτόν ας διώξει τους
    αλβανούς και να κάνει τις δουλειές που κάνουν αυτοί
    Αλήθεια γιατί δεν ουρλιάζετε όλοι μαζί να μειωθούν οι βουλευτές????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 8.34 Ξέχασες να πεις ;ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΈΣΟΝ ΠΟΥ ΈΧΩ.Ας είναι!Είπες όμως μια πικρή αλήθεια.Εχετε σκεφτεί τη σφαγη που πρόκειται να γίνει αν βγουν στην αγορά εργασίας αλλες 300.000 άνεργοι και μάλιστα στην πλειοψηφία τους πτυχιούχοι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου