MΠΡΑΒΟ ΤΗΛΕΜΑΧΕ

Γράφει ο ΛΥΣΙΑΣ


Άλλος …. ’’αρμόδιος’’ στο τιμόνι της μισό βυθισμένης ΕΡΤ .
Λες και αυτή, θέλει ….πλοηγό.
Δεν μπορεί να πιάσει πάτο, από μόνη της.
Έτσι, ο Γιώργος, ο πρωθυπουργός μας , διόρισε επικεφαλής, τον πιο ενδεδειγμένο, προφανώς, άνθρωπο, για να υπηρετήσει τα συμφέροντα των καναλαρχών, που εδώ και χρόνια, επιθυμούν τον αφανισμό, της δημόσιας τηλεόρασης.
Και αυτό από πού συνεπάγεται;
Μα από το ότι ανέβηκε προ ημερών στο Ραδιομέγαρο, για να παρακολουθήσει συνεδρίαση του Δ.Σ.
Και αντί να πάρει, βρεμένη σανίδα και να τους αρχίσει όλους, στα μαλακά, γιαυτο το χάλι, που απορρέει από το ρεσιτάλ της ασχετοσύνης τους, τους είπε να μην λαμβάνουν υπ’ όψιν τους, το τι γράφουν οι εφημερίδες και τα blogs και να συνεχίσουν το ’’έργο’’ τους….
Μπράβο Τηλέμαχε, που μάχεσαι με τόσο ζήλο, για να στηρίξεις τους άσχετους, που κληρονόμησες από τον εξ ισου άσχετο προκάτοχο σου.
Μπράβο Τηλέμαχε, λόγιε και..........
ποιητή, για τον λόγο που έβγαλες, προς τον άσχετο κ. Παπαγεωργίου και την παρέα του, αδιαφορώντας για τα απίστευτα λεφτά που μοιράζουν, οι άσχετοι, κλέβοντας κυριολεκτικά, τον Ελληνικό λαό που τόσο δύσκολα περναει. Και που με τόση αναισθησία όλοι σας, επιμένετε να του τα παίρνετε.
Μπράβο Τηλέμαχε, μάνατζερ της Μιμής, στην περίοδο του Χερφιλντ, που επιβράβευσες τον άσχετο κ. Παπαγεωργίου, για τις σκανδαλώδεις αναθέσεις προς τον ολιγο Κούλογλου και τον Μπαξεβάνη, φυσικά και όχι μόνο.
Για την αμαρτωλή διαδικασία των συμπαραγωγών και όλων των υπολοίπων, γελοιοτήτων…
Μπράβο Τηλέμαχε για τον τρόπο που επικροτείς, την αναξιότητα των ανθρώπων του κ. Γερουλανου, σε τέτοιο πια σημείο που να μας κάνεις να ….νοσταλγήσουμε, την εποχή του Κεκη, του Παπαναγιωτου, και του Γιουροβιζιονα Τζωνη Καλημέρη…
Καλημέρα Τηλέμαχε…….
Και με την ευκαιρία, αντί για Κουλογλου να σου εκμυστηρευθώ, πως θα προτιμούσα ξανά και ξανά και ξανά, συναυλίες με Φαραντούρη .
Τουλάχιστον αυτές να είσαι σίγουρος παράγουν πολιτισμό…..
Και θα μου έδιναν και την ευκαιρία να σου πω, από καρδιάς πια ‘’ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΛΕΜΑΧΕ’’

ΛΥΣΙΑΣ