Ξέσπασε "πόλεμος" στη Λίγκα

"Να ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο" ζητά ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με αφορμή τη διαιτησία του Δαλούκα στο ματς Άρης-Παναθηναϊκός. Πώς... υπερασπίστηκε τον κόσμο του ΠΑΟΚ (video)
Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός στην Θεσσαλονίκη, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρουσιάστηκε οργισμένος με αφορμή το πέναλτι που καταλόγισε ο Δαλούκας κατά των "κίτρινων". Ακόμη, άφησε σαφείς αιχμές κατά των "πρασίνων" κάνοντας λόγο για "παρακράτος"....
Συγκεκριμένα δήλωσε:
"Σήμερα στην Θεσσαλονίκη διαπράχθηκε ένα καθαρό έγκλημα κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατά της Ελλάδας. Εμείς ξοδέψαμε χρήματα χρόνο για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάναμε όμως ένα λάθος. Για να το αναβαθμίσουμε πρέπει πρώτα να το ξεβρομίσουμε. Θα πρέπει να ταχθούμε εναντίον των διαιτητών και των παραγόντων του παρακράτους που μεγαλούργησε πέρυσι και λειτουργεί και φέτος. Το έδειξε και στην πρώτη και στη δεύτερη αγωνιστική.
Έχουμε μετά τη 2η αγωνιστική 3 βαθμούς ενώ θα έπρεπε να είχαμε έξι και ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις αντί για δύο. Θα περιμένω την αντίδραση του κ. Κόντη από τον Άρη και τον Παναθηναϊκό να καταδικάσει τα όσα έγιναν.
Σήμερα τα ψέμματα τελειώνουν. Όποιος νομίζει ότι θα παίξει με τον κόσμο του Ολυμπιακού, του Άρη του ΠΑΟΚ και οποιασδήποτε άλλης ομάδας είναι γελασμένος. Ο κ. Δαλούκας και όλοι οι Δαλούκες θα πρέπει να κρεμάσουν τις σφυρίχτρες τους. Θα πρέπει να ξεβρομίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο".
Δείτε τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη.



olapaok.gr