Πιάστε τους φοροφυγάδες! Αλλιώς περαιώστε τον κυβερνητικό βίο σας…

13
Γράφει ο Καφενόβιος

To ΔΝΤ δείχνει για πρώτη φορά να φοβάται πραγματικά για την υλοποίηση του διαβόητου Μνημονίου, δηλαδή για το αν «θα πάρει τα λεφτά του πίσω». Γι' αυτό και δίνει, με περισσή νευρικότητα, την «εντολή» στην Αθήνα να τελειώνει με τους φοροφυγάδες. Να στείλει κάποιους φοροφυγάδες στη φυλακή!
Η έκθεση του ΔΝΤ λέει καθαρά ότι, αν η κυβέρνηση θέλει να αποφύγει την περαιτέρω αύξηση των φόρων και τη μείωση των δαπανών τα επόμενα χρόνια, πρέπει να πατάξει τη φοροδιαφυγή. Ετσι, αφαιρείται από την κυβέρνηση οποιοδήποτε πρόσχημα να αναζητήσει έσοδα είτε από επιβολή νέων φόρων είτε, πολύ περισσότερο, από την περαιτέρω περικοπή των εισοδημάτων. Ο δρόμος είναι ένας και της τον υποδεικνύουν τα στελέχη του ΔΝΤ. Το σπορ της φοροδιαφυγής πρέπει να τελειώσει.
Η ανίκανη κυβέρνηση, που διάγει το έτος του…μέλιτος με τον θατσερισμό δεν μπορεί να οργανώσει στοιχειωδώς τους εισπρακτικούς μηχανισμούς για να  «μαζέψουν τα λεφτά» για το κράτος! Και καταφεύγει στο μέτρο της περαίωσης, για να εισπράξει, έστω ολίγα, χρεωστούμενα δισεκατομμύρια για να κλείσει την «τρύπα» του προϋπολογισμού. Τι .........
περαιώνει όμως; Τον έλεγχο που δεν έγινε; Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για εξαγορά της απαλλαγής από τον φορολογικό έλεγχο.
Η περαίωση κάνει το ίδιο ακριβώς με τη φοροδιαφυγή. Όσο περισσότερο εισόδημα έχεις κρύψει, τόσο πιο ωφελημένος είσαι με την περαίωση.
Είναι η μέθοδος επιβίωσης του πελατειακού κράτους σε βάρος των έντιμων πολιτών. Αντί οι κρατικές υπηρεσίες να κάνουν μεθοδικά και με ακεραιότητα τον έλεγχο έχει εγκατασταθεί η νοοτροπία του μη ελέγχου ή του ελέγχου με εκβιασμούς για να εισπράττονται μίζες.
Η περαίωση είναι η χαρά του φοροφυγά. Και η πλήρης απαξίωση του συνεπούς φορολογούμενου.
Τότε προς τι οι υπηρεσίες εισπράξεως ; Προς τι οι φορολογικές δηλώσεις ; Προφανώς για να πληρώνουν διπλά οι έντιμοι και να πληρώνουν ασήμαντα ποσά οι απατεώνες.
Η κυβέρνηση αποδέχτηκε όλες τις εντολές της τρόικας, που φόρτωσαν με βάρη μισθωτούς και συνταξιούχους. Καιρός να κάνει πράξη την μοναδική σωστή οδηγία της: Πιάστε τους φοροφυγάδες!

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια
  1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙ Η ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ.ΑΝ ΕΙΧΑΝΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ,Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑ.ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΘΑ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
    Υ.Γ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΝΔ ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μισόλογα Παπακωνσταντίνου για το Μνημόνιο 2”

    Oλοι το καταλαβαν οτι ουτε το 2013 θα μπορεσουμε να δανειστουμε και εχουν ετοιμη νεα δανειοδότηση απο την τροϊκα με τους γνωστους φιλολαϊκους ορους.
    Bεβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να εχουμε κυβέρνηση ΝΔ τότε και να διακόψει τη δανειοδότηση.
    Όπως ειχε ψηφίσει στη βουλή.

    Οι ανθρωποι που μετέτρεψαν το πρόβλημα του χρέους σε πρόβλημα δανεισμού και αναγκάστηκαν τα φέρουν το ΔΝΤ ,τώρα αρχίζουν τις κολοτούμπες και τα παπαγαλάκια άρχησαν να ψελίζουν ότι μας δόσανε μνημόνιο λάθος.

    Δηλαδή εμείς κάνανμε τα λάθη ,εμείς τους φέραμε,εμείς τους ακούσαμε αλλά αυτοί φταίνε.
    = οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι =

    ΑΕΡΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τροικα εχει παρει καποιο μετρο κατα των υπευθυνων (ανευθυνων) πολιτικων και των τσιρακιων τους, που οδηγησαν και που ακομα λειτουργουν για ζημιες,. ρεμουλες, προμηθειες, σε βαρος της οικονομιας, παιδειας, υγειας, επιβιωσης του ελληνικου λαου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ/ΥΒΡΕΙΣ/ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ Blogs,ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΆΛΛΕΣ, ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ/ΦΩΝΕΣ, ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ.
    ΜΝΗΜΗ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΙΣ όποιες ΕΚΛΟΓΕΣ,ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ!!!!

    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ, ΕΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ/ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΟΠΛΑ ΣΩΣΤΑ ή ΕΑΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ,"""ΑΦΛΟΓΙΣΤΙΑ"""!!!!!

    ΙΔΩΜΕΝ ΚΙ ό όποιος θεός,ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΗ/ΕΛΕΗΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΟΝΥΜΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΛΕΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΣΥΝΗΡΓΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΛΟΠΗ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ,
    ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ,ΤΕΛΩΝΙΑΚΟΙ,ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ,ΥΠ.ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ?

    ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΣΕΙ ΚΛΕΦΤΗ ?
    ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΟΥΝ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΚΛΟΠΗ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ,ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΟΝΤΑΣ.

    ΑΛΛΩΣ,Ο ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ ΘΑ ΤΣΑΚΩΝΕΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΠΤΕΙ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ.ΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ,Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΩΣΤΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ,ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.ΕΝΑΣ ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ,ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ,ΦΟΒΑΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ?
    ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ?
    ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.
    ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΕΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΝΤΡΟΠΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΕΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΝΤΡΟΠΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΕΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΝΤΡΟΠΗ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Της ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ !!
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !!

    ΔΙΣΤΙΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΏΣΤΕ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ Η ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ !!
    ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ !!

    ΔΥΣΤΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ! ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ Α-Τ-Ι-Μ-Ω-Ρ-Η-Σ-Ι-Α !

    ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ.

    ΕΚΛΕΒΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ? ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΣΚΙΣΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ. ΕΚΤΙΖΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ? ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΗ DEPUY ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΥΣ? ΑΚΟΜΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΝ... ΘΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΤΗΓΗΓΟΡΙΕΣ.....
    ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Oi forofigades den pianoun tous forofigades tous prostatevoun gia na katalavenomaste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φιλοι καφενοβιοι δυστυχως καιτουτη η κυβερνηση τα παιρνει απο την αθερινα 'δημοσ ιδιωτικ υπαλληλους και συνταξιουχους τους καρχαριες δεν τους αγγιζει αποδειξη η περαιωση.Οσοι κατακλεψαν και δεν εχουν πληρωσει φορους τοσα χρονια δινοντας ενα χαρτζιλικι θα καθαρισουν.Α ρε δυστυχη υπαλληλια εσυ μονο τελικα πληρωνεις φορους κατα τα αλλα σοσιαλ κυβερνηση Κ Ρ Ι Μ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου