ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ

37
Γράφουν οι Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου

Πλέον είναι όχι μόνο οφθαλμοφανής αλλά και σημείο τεράστιας ενόχλησης ή και οργής ο τρόπος εκπομπής προπαγάνδας και όχι ουδετέρου ρεπορτάζ από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των βασικών ΜΜΕ ( και αυτό το λέω με επιφύλαξη καθ’ ότι δεν έχω παρακολουθήσει κανένα μικρό ή μη κεντρικό κανάλι λόγω έλλειψης τηλεοράσεως στο σπίτι μου εκ πεποιθήσεως ).  Τα ΜΜΕ πλέον με πρωτοφανή φανατισμό που θυμίζει πολύ σκοτεινές εποχές και πολιτεύματα επιτρέπουν να επιβάλλεται ( ούτε καν απλώς να ακούγεται ) η κυβερνητική γραμμή σε κάθε θέμα, επιδιώκοντας στην ουσία να περιορίσουν και μορφώσουν την κοινή γνώμη ώστε να γίνει δεκτό το μαύρο ως άσπρο και η αδικία ως δίκαιο, με τον παραλογισμό ως την μόνη ‘λογική’.

Όσο περισσότερο μεγαλώνει η Λαϊκή οργή και απόρριψη μίας ενδοτικής και δοσιλογικής κυβέρνησης που δρά χειρότερα και από τον πιο ευσυνείδητο τοποτηρητή προτεκτοράτου, τόσο περισσότερο το μίσος και η οργή σε βαθμό μανίας κυριεύει τους μεγαλοδημοσιογράφους του κάθε mega, ant1 και κάθε δελτίου ‘παραθύρων’ σε σημείο που..........
πλέον ‘λένε την γνώμη τους’ κόβοντας το επιχείρημα / δεδομένο / τεκμήριο που προσπαθεί να εκθέσει ο κάθε συνομιλητής και ως σπασμένος δίσκος επαναλαμβάνουν « αφήστε την κυβέρνηση / αυτή είναι η κυβέρνηση / αυτή είναι η απόφαση της κυβέρνησης, δεν θα το συζητήσουμε ». Αυτό βέβαια δεν είναι δημοσιογραφία ούτε τα κεντρικά δελτία τους είναι δελτία ειδήσεων, όπως πολλάκις και άλλοι αρθρογράφοι και σχολιαστές έχουν επιτυχώς εκθέσει και αναλύσει.

Για αυτό λοιπόν, αποφασίσαμε η θυγατέρα μου και εγώ να πάμε να ακούσουμε την μεριά που φιμώνεται χωρίς να υπάρχει μία Τρέμη / Στραβελάκης ή ένας Καψής / Πρετεντέρης / Τσίμας / Χασαπόπουλος να διακόψουν τον λόγο του κάθε εκπροσώπου φορτηγατζή για να διαρρήξουν τα ιμάτια τους και να μην αφήσουν να ακουστεί το στοιχείο / επιχείρημα που προφανώς δεν μπορούν να καταρρίψουν σε μία κόσμια και δημοκρατική συζήτηση.

Την ημέρα λοιπόν της ψήφισης του νομοσχεδίου πήγαμε στο Σύνταγμα, στον Άγνωστο Στρατιώτη για να δούμε και να ακούσουμε τί είχαν να πουν αυτοί οι άνθρωποι που είχαν μείνει και κοιμηθεί στα παγκάκια και το γρασίδι σε ένδειξη διαμαρτυρίας και τόσο πολύ τους μάχονται οι προπαγανδιστές του κράτους, κάνοντας την δουλειά των κυβερνητικών που έχουν ακόμα το θράσος να επικαλούνται το κοινό καλό και την απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης.

Είδαμε ανθρώπους με ηθικό υπονομευμένο οι οποίοι ήταν εκεί ακόμα παρ’ όλη την απελπισία τους ότι θα εύρισκαν το δίκιο τους έστω και λίγο επειδή « εάν γύριζαν πίσω δεν θα υπήρχε κανέναν μέλλον για αυτούς ούτως ή άλλως ».

Ρωτήσαμε λοιπόν γιατί αυτό και μας εξήγησαν ότι πολλοί από αυτούς είναι χρεωμένοι στις τράπεζες λόγω της καταβολής του υψηλότατου ποσού που μέχρι τώρα απαιτείτο για τις άδειες φορτηγών με υποθήκες τα σπίτια τους και / ή τα ίδια τα φορτηγά τους.  Ο νόμος αυτός που ψηφίστηκε μηδενίζει την αξία των αδειών χωρίς να τους αποζημιώνει έτσι ώστε να απεμπλακούν από την τράπεζα όπου πλέον θα πληρώνουν για κάτι που δεν υπάρχει πλέον. Επίσης, δίνει την δυνατότητα με μηδενικό κόστος και άνευ ελέγχου να αγοραστούν με τις εκατοντάδες άδειες από μεγαλοκεφαλαιούχους οι οποίοι θα χρησιμοποιούν οδηγούς με το καθεστώς της ελαστικής εργασίας, δημιουργώντας δηλαδή καρτέλ με μεταφορικές εταιρείες – θυγατρικές των διαφόρων εταιρειών τους, στην ουσία αποκλείοντας τους από την δυνατότητα παραγωγής εισοδήματος.

Το σύνολο των φορτηγατζήδων που επένδυσαν όπως προαναφέραμε στην περιουσία ενός έως δέκα φορτηγών ( μας εξήγησαν ότι αυτό γίνεται με διαδικασία leasing ή άλλου είδους δέσμευση στην τράπεζα ) δεν έχουν δυνατότητα ανταγωνισμού στην λεγόμενη ‘ανταγωνιστική’ αγορά που θέλει δήθεν να δημιουργήσει το κράτος (και λέω ‘κράτος’ και όχι ‘ΠΑΣΟΚ’ διότι τα κόμματα όλα εμμέσως ή αμέσως συνεργάζονται για την επιβολή αυτού του status quo ), δίνοντας τελείως άνισες ευκαιρίες με την γενική συνήθη αδιαφάνεια.

Το άνοιγμα μίας αγοράς ώστε να είναι ανταγωνιστική πρέπει να εξασφαλίζει την ίδια αφετηρία για όλους τους ενδιαφερομένους, τουλάχιστον στις βασικές παραμέτρους, δηλαδή να μην αδικείται ο προϋπάρχων επαγγελματίας και να μην προστατεύεται  ο επαγγελματίας συγκεκριμένων προδιαγραφών. Εάν αυτό δεν ισχύει, κατ’ ουσίαν το κάθε ‘κλειστό’ επάγγελμα παραμένει κλειστό, απλώς αποκλείονται από την άσκηση του διαφορετικές ομάδες επαγγελματιών.  Αυτό δεν συνιστά ούτε κοινωνική δικαιοσύνη / Ανθρώπινα Δικαιώματα ούτε εφαρμογή των κανόνων της πραγματικής ελεύθερης ανταγωνιστικής αγοράς.

Εξ άλλου, σε κάθε άλλη περίπτωση κάθε τύπου απαλλοτρίωσης, ο νόμος και η κοινή πρακτική επιτάσσει αποζημίωση άμεση και χειροπιαστή στους ανθρώπους των οποίων η περιουσία απαλλοτριώνεται. Ακόμα και στις περιπτώσεις κρατικοποιήσεων ακόμα και χρεοκοπημένων ή άεργων επιχειρήσεων / εταιρειών διεθνούς ή πανελλήνιας εμβέλειας το κράτος ( και μάλιστα το ΠΑΣΟΚ ) χρυσοπλήρωσε τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, χωρίς να εξετάζει καν αν ήταν νόμιμος ιδιοκτήτης ούτως ή άλλως.

Εδώ έχουμε την απαλλοτρίωση στην ουσία συγκεκριμένων περιουσιακών στοιχείων χωρίς καμμία αποζημίωση μέσων Πολιτών οι οποίοι έχουν επενδύσει όλο τους το βιός ή αυτό των παιδιών τους στις συγκεκριμένες περιουσίες.

Είναι σαφές ότι οι άνθρωποι αυτοί θα αντιδράσουν και δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν τις αντιδράσεις εκτός εάν κυριολεκτικά τους σπάσουν, ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Πολλοί από αυτούς αισθάνονται ότι η άλλη λύση είναι ή αυτοκτονία ή μετοίκηση με τις χειρότερες συνθήκες.

Η άποψη αυτή που μόλις σας μεταφέραμε φιμώνεται μόλις πάει να ακουστεί, όπως επίσης φιμώνεται η σοκαριστικά κυνική αθέτηση του λόγου της κυβέρνησης όταν οι φορτηγατζήδες μέσω των συνδικαλιστών τους είχαν ήδη συμφωνήσει στο άνοιγμα του επαγγέλματος τους, δεχόμενοι να ζημιωθούν ( όπως εξ άλλου όλος ο Ελληνικός Λαός έχει δεχτεί – μέχρι στιγμής- να ανεχθεί ζημίες ελπίζοντας ότι θα αποδώσουν ) και δεχόμενοι συγκεκριμένους όρους υπό τους οποίους θα γινόταν το άνοιγμα αυτό.

Αντί για τους όρους στους οποίους είχαν συμφωνήσει ( και άρα δεν επρόκειτο να κάνουν ΚΑΜΜΙΑ κινητοποίηση ) το κράτος – ΠΑΣΟΚ και λοιπά κόμματα αυθαιρέτως τους αθέτησε και επέβαλε άλλους χωρίς καμμία εξήγηση αλλά με περισσό εμπαιγμό και περιφρόνηση.

Συνεπώς, είναι λογικό να υπάρχουν και κινητοποιήσεις και οργή αφού ενώ συμβιβάστηκαν εξαπατήθηκαν επί του συμβιβασμού αυτού.

Η περίπτωση των φορτηγατζήδων και πώς τους χειρίστηκε / χειρίζεται η κυβέρνηση είναι απλώς μία μικρογραφία του πώς χειρίστηκε και χειρίζεται η κυβέρνηση όλο τον Ελληνικό Λαό : την ψήφισε με ένα εντελώς άλλο κυβερνητικό πρόγραμμα, εμπιστευόμενος την ταμπέλα του ‘σοσιαλιστή’ και βρέθηκε αντί να έχει εκλεγμένη κυβέρνηση που υπηρετεί την εντολή που της δόθηκε να έχει έναν δικτάτορα που περιφρονεί και χαρακτηρίζει με τα χειρότερα επίθετα κάθε έναν που αντιτίθεται στις πολιτικές που εφαρμόζει. Δεν είναι καν δικτάτορας υπέρ της Ελλάδας αφού την ξεπουλάει σαν να ήταν δική του περιουσία και μάλιστα ακόμα και πληρώνει για να την αγοράσουν ξένοι.

Τον χειρισμό που υπόκεινται αυτή την στιγμή οι φορτηγατζήδες τον είδαμε σε τόσους άλλους κλάδους που εξαπατήθηκαν, για να μην αναφερθούμε καν στην μείωση κάθε σύνταξης που δεν αφορά πολιτικούς και συναφείς υποστηρικτικούς των πολιτικών κλάδους, και τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΡΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ των τραπεζών, βιομηχάνων, εφοπλιστών και ξένων επιχειρήσεων – ‘επενδυτών’.

Είναι σαφές λοιπόν γιατί τα ΜΜΕ είναι τόσο διαχυτικά υπέρ των κυβερνητικών επιλογών και τόσο κατά κάθε ομάδας του Λαού ( αγρότες, λιμενεργάτες, ΔΥ, Ιδ. Υ., συνταξιούχους, φαρμακοποιούς, γιατρούς, βενζινάδες, εκπαιδευτικούς, εργάτες πάσης φύσεως –από οικοδόμους μέχρι εργαζόμενους σε εργοστάσια-, συμβασιούχους, μητέρες, καθαρίστριες, ελεύθερους επαγγελματίες – αυτοαπασχολούμενους, μικροεμπόρους- οικογενειακές επιχειρήσεις κυρίως με καθεστώς ατομικής επιχείρησης, και τόσους, τόσους άλλους ) που αντιδράει σε μία απεγνωσμένη προσπάθεια να προστατέψει όχι όλα ( όπως θα έπρεπε και είναι δικαίωμα τους ) αλλά ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ Ανθρώπινα τους Δικαιώματα της πρόσβασης στην εργασία, της αξιοπρεπούς διαβίωσης, της πρόσβασης στην υγεία, την εκπαίδευση και την ασφάλιση και της περιουσίας και βεβαίως της Ισονομίας και του Κράτους Δικαίου.

Η εκτενέστατη και παράνομη ( Συνταγματικά, νομικά και δημοσιογραφικά ) προπαγάνδα των ΜΜΕ έχει αποσιωπήσει πλήρως το γεγονός ότι οι φορτηγατζήδες ΕΙΧΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. Ψευδώς συνεχώς αναφέρουν ανεξέλεγκτα και ατιμώρητα ότι κινητοποιούνται εναντίον του « ανοίγματος του επαγγέλματος τους ».

Η αλήθεια είναι ότι κινητοποιούνται ενάντια στην επιβολή όρων για το άνοιγμα αυτό που ουδέποτε διαπραγματεύτηκαν και που κυριολεκτικά τους οδηγούν στην ομαδική χρεοκοπία, ανεργία και φτώχεια για αυτούς και τις οικογένειες τους.

Η κινητοποίηση τους είναι εναντίωση στην απάτη και την περιφρονητική απαξίωση που τους έγινε από την κυβέρνηση και μόνο, και όχι στην όποια αλλαγή του τρόπου εισαγωγής στο συγκεκριμένο επάγγελμα νέων επαγγελματιών.

Και επειδή συνεχώς φιμώνονται και σφυροκοπούνται από αντικειμενικά μονομερή και φανατισμένα άτομα σε σχέσεις εξάρτησης από κυβερνητικούς και μεγαλοκεφαλαιούχους ( με τους περισσότερους από αυτούς να είναι και μέλη των οικογενειών που ωφελούνται από αυτές τις αδικίες ) είναι και οργισμένοι και απελπισμένοι.

Και δυστυχώς, είναι απλώς ένα παράδειγμα από ό,τι θα συμβεί και συμβαίνει σε κάθε κλάδο, ανοιχτό ή κλειστό Ελλήνων Επαγγελματιών ( διότι οι ξένοι προστατεύονται ) στην ίδια τους την χώρα.

Προσπαθώντας να μπούνε στην Βουλή εκείνη την ημέρα φώναζαν « είμαστε Έλληνες », και τα ΜΑΤ δεν επιτέθηκαν διότι οι φορτηγατζήδες προέταξαν  τα στήθη και τα κεφάλια τους χωρίς να επιτίθενται. ‘Οταν τους έδειξα πώς να απαιτήσουν ειρηνικά και νόμιμα να μιλήσει ο εκπρόσωπος τους στην Βουλή ( για να μη μπούν όλοι μαζί, όπως τους παρακάλεσαν τα ΜΑΤ λέγοντας μας τι εκβιασμός τους γίνεται και σε εκείνους σε αυτή την περίπτωση ), το έπραξαν και το πέτυχαν : ακόμα κάτι που κανένα ΜΜΕ δεν ανέφερε, παρ’ όλο που οι δημοσιογράφοι που ήταν εκεί με τα κινητά τους αμέσως το μετέφεραν σαν πρώτη είδηση στα κεντρικά τους.

Ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και πιασμένοι χέρι – χέρι περίμεναν να ακούσουν την φωνή τους ( μέσω του αντιπροσώπου τους που είχε μπει στη Βουλή συνοδεία αστυνομικών ) από τα μεγάφωνα.

Εντός της Βουλής, οι ‘εκπρόσωποι’ βουλευτές τον χτύπησαν στην πλάτη σαν να ήταν υποτακτικός τον ξανα-έβγαλαν έξω με πάσα απαξίωση και συγκατάβαση, μην αφήνοντας την άσκηση του Δημοκρατικού Δικαιώματος της Ελευθερίας του Λόγου έστω και μέσω ανάγνωσης γραπτού αιτήματος / επιχειρημάτων για να καταγραφούν στα πρακτικά της συνεδρίασης.

Δεν υπάρχει τίποτα που να μην δικαιολογεί το σύνολο της στάσης των φορτηγατζήδων της οποίας ηθικός αυτουργός ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ είναι αποκλειστικά και μόνο η κυβέρνηση.

Και παρ’ όλες τις ωθήσεις περίεργων εγκαθέτων που φώναζαν με φανατισμό για να παρακινήσουν τους φορτηγατζήδες να βιαιοπραγήσουν πολύ άσχημα, επέδειξαν τεράστιο σεβασμό και στους Ευζώνους, τους οποίους καταχειροκρότησαν και απαίτησαν να μην τους ξανα-απομακρύνουν διότι « είμαστε Έλληνες και προστατεύουμε τους λεβέντες μας εμείς », και στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Πολλά ακόμα υπάρχουν τα οποία διαπιστώσαμε εκείνη την ημέρα με την παρουσία μας και τις συνομιλίες μας, όχι μόνο με φορτηγατζήδες αλλά και με άλλες ομάδες που βρίσκονταν εκεί, καθώς και με τα ίδια τα ΜΑΤ, αλλά ο σκοπός του παρόντος άρθρου είναι να παρουσιάσει αυτό ακριβώς που φιμώνουν όλα τα κανάλια για να προβάλλουν αντ’ αυτού λογοκριμένα, αλλοιωμένα και πνιγμένα στην προπαγάνδα γεγονότα μαζί με φοβέρες και εντυπωσιασμούς.

Οποιοδήποτε αντικειμενικό δικαστήριο και πάνω από όλα το ΕΔΑΔ / ΕΔΔΑ είναι σαφές ότι δεν θα δικαίωνε την κυβέρνηση. Αυτή θα πρέπει να είναι και η επόμενη κίνηση όλων των θιγόμενων κλάδων, όχι μόνο των φορτηγατζήδων.

Δημοσίευση σχολίου

37Σχόλια
  1. Πιστεύω πως αρκετός κόσμος έχει καταλάβει τί γίνεται με τους φορτηγατζήδες. Συγχαρητήρια για το άρθρο. Όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει πως οι άνθρωποι χάνουν τις περιουσίες τους και πως λίαν συντόμως θα δημιουργηθούν καρτέλ και μονοπώλια.

    Δυστυχώς αυτό που ακούω νίοτε είναι κάτι επιχειρήματα τύπου: "Και τί έγινε. Έχουν κάνει απόσβεση". Λες και οι περιουσίες του καθενός μας μπορούν να χαρίζονται έτσι επειδή έγινε απόσβεση ή γιατί έβγαλες κέρδος. Λες και τα'κλεψες. Επίσης αυτό που δεν μπορώ στα κανάλια είναι αυτό το στυλ: "αυτός είχε μία άδεια και τώρα έχει 20". Ή "ο τάδε συνδικαλιστής έχει πολλά φορτηγά". Αντί δηλαδή να πούμε μπράβο που ήταν ικανοί και άξιοι επιχειρηματίες και δουλευταράδες, γιατί κακά τα ψέμματα, οι δουλειές δεν μεγαλώνουν από μόνες τους, τους κατηγορούμε κιόλας. Και ποιοί; Οι αρχιτεμπέλαροι διαπλεκόμενοι των καναλιών.

    Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Οι φορτηγατζήδες να μην υποχωρήσουν. Είμαστε μαζί τους. Τους στηρίζουμε. Και πού θα πάει. Θα ξυπνήσουν κι άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι πληρωνουμε τα 300 υπεραριθμα κοπροσκυλα:


    * 8.000 το μηνα! αφορολογητα!
    * 2 αμαξια με δωρεαν βενζινη!
    * 5 κινητα με απεριοριστο χρονο!
    * 10.000 για laptops κτλ..
    * δωρεαν εισητηρια αεροπλανο,
    κτελ, πλοιο, τρενο κτλ..!
    * εκτος εδρας 250 ευρω τη μερα!!
    * 250 ευρω καθε συνεδριαση
    επιτροπης ειτε πανε ειτε οχι!!
    * ασυλια!!!!
    * αμετρητες απουσιες χωρις οριο
    στη βουλη
    * 4 μηνες καθαροι διακοπες!
    * διορισμος σε δεκο μετα αν δεν
    ξαναβγουν
    * εξοδα γραφειου.. 20.000 ευρω το
    μηνα!!
    * διορισμος συγγενων στη βουλη/δεκο
    * δωρεαν ξενοδοχεια! και διατροφη
    σε εστιατορια/ταβερνες!

    και ΠΟΛΛΑ αλλα....


    ΑΚΟΜΑ ομως να τα μειωσουν τα 300 καθαρματα.

    τους μισθους σε ενα βραδυ τους κοψανε.

    ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ
    ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ!

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΑΖΟΝΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΘΙΑΣΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστό το άρθρο. Συμφωνώ. Λύση στα προβλήματα αυτά μπορεί να δώσει μόνο μια κυβέρνηση ΚΚΕ, επιφέροντας τις αναγκαίες αλλαγές στο νομικό πλαίσιο που είναι γεμάτο παράθυρα.
    Γι αυτό ας ψηφίσουμε όλοι ΚΚΕ αυτή τη φορά. Ακόμα κι αν δεν συμφωνούμε σε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ΠΑΣΟΚ έχει πολύ καλούς επικοινωνιολογους και τα MEDIA με το μέρος τους, η προπαγάνδα τους είναι αποτελεσματική για χώρες οπώς Ελλάδα.

    Αν γίνουν σε λίγο καιρό εθνικές εκλογές πάλι το Πασοκ θα ξαναβγεί(δυστυχώς).Γιατί;
    Γιατί έχουν τρομοκρατήσει, γεμίσει αμφιβολίες, και τέλος έχουν τοποθετήσει κοινωνικές ομάδες να τσακώνονται μεταξύ τους.Η τέλεια συνταγή.

    Οπώς ξέρουμε το ΠΑΣΟΚ ήρθε στην εξουσία για ριζικές αλλαγές (όχι απαραίτητα υπέρ της Ελλάδας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδια, πολυ καλη η αναρτηση. Ψηφιστε οποιο μικρο κομμα θελετε. Κερδος ειναι. Μην ψηφιστε δικομματισμο. Ουτε λευκο - ακυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σημερα οι φορτηγατζηδες, αριο εμεις οι υπολοιποι.
    Διαιρει και βασιλευε.
    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS.

    ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ.
    ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΠΑSSΟΚ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΔΕΣ"
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΑΡΤΕΣ Η ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΔΩ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΗΔΗΜΑ Η ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΗΝΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ. Η ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ" ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ COSCO.
    ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟΥ
    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΑ ΛΕΝΕ
    ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΚΟΥΒΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
    ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, Ο ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ.

    http://lamogios.blogspot.com/2010/09/blog-post_4653.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πως ειναι δυνατον να ειναι διορισμενος σε τουρκικη τραπεζα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καταλάβαμε γιατί η Ντόρα ψήφισε το Μνημόνιο. Και ποιός ξέρει τι άλλες "διευκολύνσεις" την κέρασε το ΠΑΣΟΚ. Αλλά το Μητσοτακαίικο παίζει και σε άλλο ταμπλό με τον Κυριάκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΕΜΒΑΣΗ - ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΣΟΚ

    Επεμβαίνουμε για να δηλώσουμε ότι:

    Μην αγχώνεστε τόσο πολύ, θα σας ανέβει η πίεση.
    Μόλις μας δώσετε δικαίωμα ψήφι, θα πάρουμε 5 εκατομμύριος ψήφι από εν Ελλάδι πέρσες και θα σας κυβερνήσουμε. Και τότε θα τα λύσουμε όλα τα προβλήματα.
    Φιλάκια σε όλους.

    ΠΕΡΣΙΚΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (υπό ίδρυση)

    Για σένα που σ'αρέσει το οθωμανικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το μνημόνιο αλλάζει το σκηνικό στην περιφέρεια Αττικής η έρευνα που διενεργήθηκε από τις 17 έως τις 23 Σεπτεμβρίου σε δείγμα 1.116 ατόμων. Και τα αποτελέσματα είναι...
    Βασίλης Κικίλιας 19,6% ο κύριος Σγούρος παλεύει σώμα με σώμα με τον κανένα ο οποίος κανένας λαμβάνει 17,5% και ο κύριος Σγούρος 17%,ακολουθεί ο Γιάννης Δημαράς με 15,9%.


    Ο Καλλικράτης δεν πείθει.

    Παρόλο που η κυβέρνηση παρουσιάζει τον Καλλικράτη ως την μεταρρύθμιση των μεταρρυθμίσεων,οι πολίτες....

    εμφανίζονται επιφυλακτικοί και πιστεύουν σε ποσοστό 26,6% ότι ο Καλλικράτης θα περιορίσει τα προβλήματα κακοδιαχείρισης.Το 44% δεν το πιστεύει,ενώ το 28% δεν έχει ενημέρωση.

    ο ελληνας αρχιζει και ξυπναει...

    καταλαβαινει οτι απο το μυνημα που θα στειλει θα πραξει αναλογως και η τροικα για το 2011 και το 2012.

    θα ειναι σκληρη και ανελεητη η πιο ηπια και ανεκτικη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τα μεγαλολαμογια εχουν βαλη στο ματι την αγορα που υπαρχη στισ μεταφορες ,φορτηγα, ταξι,λεοφωρεια.
    ολοι οι αλλοι , δημοσιογραφοι ,πολιτικοι απλως κανουν την δουλεια τους , εξυπηρετουν τα αφεντικα τους οπωσ κανουν ολοι οι καλοι σκυλοι οταν τους βγαζουν για κυνηγι, για την αγαπη του αφεντικου τους.
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΕΡΝΕΤΕ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όταν η κυβέρνηση είναι ακριβή στα πίτουρα και φθηνή στο αλεύρι τότε όλα να τα περιμένεις.
    Περιέκοψε κονδύλια 60 εκ. από τις εφημερίες του ΕΣΥ γιατρους και άλλους, και 20 εκ. από τους αστυνομικούς, που τη φυλάνε.
    Ας πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ακόμα και αν ο 'Καλλικράτης' δεν ήταν δούρειος ίππος για την φεουδαρχοποίηση της Ελλάδας, και΄είχε 'δυνατότητες':

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ.

    ΑΡΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟ 120Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πέφτω από τα σύννεφα, θα πηδηχτώ από τα παράθυρα…αυτό είναι είδηση;

    είδηση με αυτούς που έχουμε μπλέξει είναι να κρατήσουν μια φορά την υπόσχεσή τους:

    -Λεφτά υπάρχουν
    -Δεν θα πάμε στο ΔΝΤ
    -Ισχύουν τα 3 ΔΕΝ στα εργασιακά
    -Δεν θα περικοπούν οι μισθοί κάτω από 2,500 ακαθάριστα, ή 2,000 καθαρά ή θα δοθεί και αύξηση κλπ
    -Νομιμοποίηση αυθαιρέτων και χρήσης αλλά οι ΔΟΥ ζητούν ΦΠΑ και το ΙΚΑ ένσημα …
    -Δεν θα έκαναν περαίωση
    -Θα έδιωχναν τους Κινέζους από τον Πειραιά
    -Θα φύτευαν το Ελληνικό
    -Ακόμα και εχθές ΓΑΠ: δεν θα αυξηθεί ο ΦΠΑ είπε στις ΗΠΑ… “αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες”: ο Πρωθυπουργός εννοούσε ότι δεν θα πάει στο 23% από 11%

    κλπ κλπ κλπ

    και παραπονιούνται οι φορτηγατζήδες που αθέτησε τα συμφωνημένα ο Χ ή Ψ Υπουργός; Πως εμπιστεύονται τους αιώνιους ψεύτες;
    Αν τηρούσε τη συμφωνία θα έπρεπε να πέσουν από τα σύννεφα…της ΤΒ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 25 Σεπτεμβρίου 2010 8:14 μ.μ.
    Φανταστείτε τώρα να κυβερνούσε το ΚΚΕ και το ΤΣΙΡΙΖΑ .
    Θα μας έκανε όλους μόνιμους ,θα κρατικοποιούσε τα πάντα και τα ΦΟΡΤΗΓΑ!!
    Θα έκανε πως μας πληρώνει και εμείς θα κάναμε πως δουλεύουμε !
    Φυσικά και θα έδιωχνε το Δ.Ν.Τ !!
    Θα μας λείπανε καμία 30 δις για πληρωμές συντάξεων και μισθών όμως εμάς γιατί να μας πειράζει ,απλά θα παίρναμε έναντι και θα ζούσαμε με την ελπίδα ότι καπότα θα μας τα δώσουν !!
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΟΒΙΕΤ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ 300 € ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι απίστευτο τη μαλακίες θα ακούσουμε από τα φασιστοειδής κομματοσκυλα !! Στο σύνολο είναι όπως το εκτιμώ το πολύ δυο που νύχτα μέρα κάθονται στον υπολογιστή και γράφουνε μάλλον επί πληρωμής ,δεν εξηγείτε αλλιώς ο φανατισμός τους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπορεί όσοι κάναν την «κότα» στον Κόκκαλη και τη Ντόρα στην Βουλή να έχουν και άποψη για τους φορτηγατζήδες;


    Ναί όταν πλένουν τα τζάμια της Πόρσε και βλέπουν τι γίνεται έξω στην κοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΑΓΚΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΚΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ Φ/Γ.

    ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ κας Γεριτσίδου ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ,ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ""ΠΑΙΔΕΙΑ-ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ"" (ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΑΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ,Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΟΓΟΥ) Ο Λ.ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ,ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ:

    ""..μπράβο κοριτσάρα μου!!!
    Σε θαυμάζω!!!!
    Συνέχισε!!!!..""


    ΣΗΜΕΡΑ,ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ κας Γερατσίδου,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΘΕΩΡΩ,ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ,ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΙ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΖΙΒΑΓΚΟ, ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ :

    ""...μπράβο κοριτσάρα μου!!!

    ή ΕΧΕΙ ''ΣΡΙΨΕΙ'' ΗΔΗ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ?????

    ΙΔΩΜΕΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. (ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΑΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ

    ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ:

    (ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κυριες μου δεν ξερω την ιδιοτητα με την οποια κανατε την αναρτηση αυτη αλλα εχω την εντυπωση οτι νομιζετε οτι ολοι οι καφενοβιοι ειναι ανεγκεφαλοι.Μπερδευετε τους κονομημενους φορτηγατζηδες αυτους που πληρωναν 600-1800 ευρω κατ αποκοπη φορο το χρονο με τους συνταξιουχους, που πληρωναν καθε χρονο σαν κοροιδα καποιο ποσο φορο.Λετε οτι δανειστηκαν και πηραν φορτηγα πως θατα ξοφλησουν τωρα.Οπως ο καθε εργαζομενος που εχει αγορασει ενα σπιτιμε δανειο και του κοψαν δωρα επιδοματα πως θα το ξοφληση αφηστες λοιπον τις υποκρισιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δείτε και το πρωτοσέλιδο του “πράσινου” Επενδυτή :
    να στανιάρετε.....
    Πάρτε και αύξηση 40% στα σιωπηλά στο πετρέλαιο θέρμανσης και ξαναψηφίστε τους !

    Και φυσικά είχε αύξηση στα έσοδα από φόρους, γιατί όλες οι οικογένειες άρχισαν να χρυσοπληρώνουν
    ( μέσα στο Σεπτέμβρη ) τη … δωρεάν παιδεία.
    Κατεβατό οι φωτοτυπίες για βιβλία ξενόγλωσσα και υλικά για νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία.Κόπηκαν κατά το 1/3 τα λεφτά των σχολικών επιτροπών.

    Αύξηση στα έσοδα γιατί τα ταμεία δεν εγκρίνουν κάποιες εξετάσεις
    και ο κόσμος τις πληρώνει…

    Και θα έρθει και η αύξηση του ΦΠΑ και οι αυξήσεις στη ΔΕΗ και οι αναλογικές αυξήσεις στο φυσικό αέριο.

    Και ο Πάγκαλος αποκαλώντας ΣΗΜΕΡΑ τα 2/3 των δημοσίων υπαλλήλων ως “άχρηστους” ( δηλαδή, το 60% από αυτούς ( Δημόσιο, ΟΤΑ, σώματα ασφαλείας ) ψήφισαν ΠΑΣΟΚ πέρσι και τον κ. Πάγκαλο !!! ) προετοιμάζει απολύσεις και νέες μειώσεις σε επιδόματα και δώρα με αφορμή το νέο ενιαίο μισθολόγιο. Αλλά κανένας συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ σε ΑΔΕΔΥ, ΔΟΕ, ΟΛΜΕ δεν πιέζει το Υπουργείο Οικονομικών να ξεκαθαρίζει ΠΟΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ και ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ. Οι εργατοπατέρες περιμένουν να περάσουν οι εκλογές και μετά να ρωτήσουν ή να πιέσουν ;

    Μαυρίστε τους σε όλες τις κάλπες, και στη ΔΟΕ,και στην ΟΛΜΕ, και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, για να φοβηθούν και να βρουν λεφτά από τη φοροδιαφυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ .ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 10:34,

    Μάλλον δεν καταλάβατε τον στόχο και την σημασία του άρθρου.

    Επίσης, είναι τουλάχιστον προσβλητικό να κατηγορείτε τους όποιους θαμώνες για «βλακεία» ή ότι εμείς πάμε να επιβάλλουμε ο,τιδήποτε όταν ευθαρσώς λέμε ότι σε πρώτη φάση μεταφέρουμε αυτά που φιμώνονται από τα κανάλια.

    Δεύτερον, το γεγονός ότι αδικείται ο ένας κλάδος δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ανεχθεί και / ή να απαιτεί να αδικείται και άλλος. Αντιθέτως, πρέπει να μη γίνεται ανοχή της αδικίας σε κανένα κλάδο ( εάν διαβάσετε προσεχτικά το άρθρο θα δείτε ότι αυτό επισημαίνουμε ακριβώς για όλους ανεξαιρέτως τους κλάδους και ομάδες συμπολιτών μας ) διότι αλλιώς συμβάλλουμε και υποστηρίζουμε κράτος αδικίας, όχι Κράτος Δικαίου.

    Τρίτον, το ποιες είμαστε το έχουμε δηλώσει, και δεν καταλαβαίνουμε γιατί βρίσκετε περίεργο να πηγαίνουν Έλληνες Πολίτες να μάθουν αυτά που δεν τους λέγονται μέσα από τα ΜΜΕ.

    Εν πάσει περιπτώσει, η θεραπεία των αδικιών που γίνονται εντός ενός κλάδου ΔΕΝ επιτυγχάνεται με την εξαφάνιση του κλάδου αυτού. Εάν πραγματικά υπήρχε βούληση να φορολογούνται ορθώς οι φορτηγατζήδες θα ακολουθούσαν οι κυβερνητικοί εντελώς διαφορετική μέθοδο.

    Το άρθρο μας σκοπό έχει να απεικονίσει κατ’ αρχάς αυτά που είδαμε και βιώσαμε και κατά δεύτερον να δείξει το αυτονόητο και οφθαλμοφανές σε κάθε Έλληνα Πολίτη, ότι δηλαδή δεν γίνεται εξυγίανση κανενός κλάδου αλλά αντιθέτως μία επίθεση εξαφάνισης των μέσων επαγγελματιών, δηλαδή αυτών που ανήκουν στις μεσαίες και κάτω τάξεις.

    Σε αυτούς δηλαδή που αναφερθήκατε και εσείς με το σπίτι το υποθηκευμένο στην τράπεζα και το κόψιμο των επιδομάτων.

    Δεν βλέπουμε γιατί βρίσκετε ότι διαφωνούμε.

    Όλγα & Τάνυα Γεριτσίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλά, σ’ αυτό το ΛΑΟΣ είναι όλοι ξεπουλημένα πρόβατα ?

    Δεν υπάρχει ένας
    να πεί στη γελοία ηγεσία του,
    ότι είναι ανθελληνική στάση
    η στήριξη του μνημονίου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. H χουντα του ΠΑΣΟΚ ειναι εδώ! Ενωμένη Δ Να Τη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.Η ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΝΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ 8:26 μ.μ. Η COSCO ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΝΩ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ OFFSHORE.
    ΨΑΞΤΕ ΤΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Για τις κυριες Γεριτσιδου θα σας παρακαλουσα πολυ να μου πειτε ποτε αναρτησατε παρομοιο σχολιο οταν εκοψαν συνταξεις και επιδοματα απο τους Δημ Υπαλ οταν εβαλαν το ΛΑΦΚΑ το καλοκαιρι στις συνταξεις μηπως δεν το ειδα το σχολιο σας;An oxi τωρα σας επιασε η ψυχοπονεση για τους φτωχουληδες φορτηγατζηδες που λετε οτι η κατ αποκοπη φορολογηση τους ηταν πολιτικη βουληση τους βολευε ομως και μιλια και τωρα το ανοιγμα του επαγγελματος πολιτικη βουληση ειναι αλλα επειδη δεν τους βολευει χαλανε τον κοσμο και εσεις τους υπερασπιζετε .Ετσι για να ξερουμε τι λεμε εδω μεσα ,διοτι οπως εγραψα και χθες καφενοβιοι δεν ειναι μονο αυτοι που βριζουν, με ακατονομαστες λεξεις εδω,αλλα και αλλοιγι αυτο προσοχη στα επιχειρηματα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Για τον τελευταίο ανώνυμο.

    Χωρίς να γνωρίζω τις κυρίες έχω διαβάσει επανειλλημένως κείμενα τους στο καφενείο, τα οποία είναι και σοβαρά και εύστοχα και αναφέρονται σε ό,τι μας πλήττει τον τελευταίο καιρό.

    Οπότε ή τυφλός είσαι φίλε ή δεν ξέρεις ανάγνωση ή μπορεί να είσαι και μισογύνης, γιατί εδώ μέσα όλο και κάτι τέτοιοι υπάρχουν που μόλις δουν γυναίκα να γράφει πετάνε την μπαρούφα τους. Μην βλέπεις τόσο πολύ MEGA γιατί σου χαλάει την όραση και καταστρέφει την φαιά σου ουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 11.59 ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜ ΥΠΑΛ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 10:49,

    Μάλλον αποσκοπείτε στο να εντυπωσιάσετε νεότερους φίλους θαμώνες διότι αρθρογραφούμε από το 2008 επισήμως και στο καφενείο από τουλάχιστον την εποχή της συζήτησης για το εάν θα ερχόταν ή όχι το ΔΝΤ, όπου ξεκινήσαμε με μία ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το αίτημα να αναπέμψει τα του μνημονίου ώστε να χρειάζεται απόλυτη ομοψηφία για να περάσει το νομοσχέδιο, και κατόπιν αναρτήσαμε ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ αναρτήσεις επί της αντισυνταγματικότητας και αδικίας που έγινε με το κόψιμο των συντάξεων, υπερασπιστήκαμε τους ΔΥ και τους ΙΔ όταν όλοι τους έβαλαν και έχουμε ήδη κάνει και νομικές κινήσεις τις οποίες την σωστή χρονική στιγμή θα ανακοινώσουμε ακριβώς προς υπεράσπιση των ομάδων αυτών.

    Εάν επίσης ανατρέξετε στα άρθρα μας και εδώ στο καφενείο αλλά και στον ιστοχώρο μας του Human Support (www.humansupport.gr) θα δείτε ότι οι φορτηγατζήδες είναι οι τελευταίοι επαγγελματίες με τους οποίους ασχοληθήκαμε.

    Συνεπώς, θεωρούμε ότι είτε μισείτε ειδικά έναν κλάδο ή έχετε συμφέρον και εσείς σε αυτό που τους γίνεται είτε δεν είστε καθόλου πληροφορημένος για εμάς και μιλάτε άνευ στοιχείων που προφανώς άλλοι φίλοι θαμώνες ενθυμούνται.

    Σας παραπέμπουμε λοιπόν στην Διακήρυξη μας που δημοσιεύσαμε εν έτει 2008 και ακόμα επί Καραμανλή, την οποία αποστείλαμε ζητώντας επίσημη τοποθέτηση και δράση επ’ αυτής από όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς και αρμόδιες αρχές. ( http://www.humansupport.gr/gr_diakiriksi.php )

    (Όλγα & Τάνυα Γεριτσίδου, συνεχίζουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Για δε τον ΓΑΠ, το τι επρόκειτο να κάνει το είχαμε προδεί και προειδοποιήσει με την εκλογή του, πρίν δυστυχώς ανακαλύψουμε το καφενείο για αναρτήσουμε τα σχετικά άρθρα και εδώ. (ενδεικτικά δείτε: http://www.humansupport.gr/gr_news_more.php?nid=171 , http://www.humansupport.gr/gr_news_more.php?nid=176 , http://www.humansupport.gr/gr_news_more.php?nid=178 )


    Από εκεί και πέρα μπορείτε και μόνος σας να ψάξετε να δείτε ότι δεν είναι η εξαίρεση αλλά το σύνηθες εκ μέρους μας ένα τέτοιο άρθρο και αντίστοιχες κινήσεις.

    Για εμάς δεν υπάρχουν συγκρουόμενοι κλάδοι αλλά Έλληνες Πολίτες που υπόκεινται επίθεση από συγκεκριμένες ομάδες ατόμων που αν και δηλώνουν Έλληνες είναι άκρως ανθελληνικοί και μειοδότες.

    Οι Έλληνες πρέπει να απολαύσουν επιτέλους Κράτος Δικαίου και Ισονομία και σε αυτό στοχεύουμε. Για όλους. Και όσοι έχουν πραγματική γνώση της κοινωνίας καταλαβαίνουν ότι αυτό το «για όλους» θα ζημιώσει αυτούς που τώρα είναι ατιμώρητοι και υπερόπτες Εφιάλτες.

    Όλγα & Τάνυα Γεριτσίδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ρε φιλε το προβλημα σου ειναι εαν οι κυριεs ξανα γραψανε η αν αυτα που λενε ειναι σωστα για να καταλαβουμε και για τι τοσο ανχοs εαν ο αλλοs φιλοs ειναι φορτηγατζηs εσυ τι επαγγελμα κανειs που σου δινει το δικαιομα να κρινειs αυτουs τοσο δουλευταραs εισαι εσυ, η πιο τιμιοs η μηποs φορολογισε μονο εσυ και ολοι οιαλλοι ειναι κλεφτεs.ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. (ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)......ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 26 Σεπτεμβρίου 2010 10:49 π.μ.

    ....................................

    ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΡΑΣΤΗ ΤΩΝ ΖΙΒΑΓΚΟ,ΟΧΙ ''ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ'' ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ!!!!!!!!!

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΣ ΧΩΡΙΣ.......... ΚΟΥΚΟΥΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 4.51 ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου