ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!!!!!!

28

 Γράφει η Στεφανία Λυγερού

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ (δεν υπάρχει!!!!!)

Θα πω μόνο τούτο, ενώ με είχε ήδη δεχτεί και είχα αρχίσει το λογύδριό μου, τον καλούν από τον 984 για να μιλήσει ζωντανά. Η συζήτηση ήταν γύρω από τις εκλογές και τον ανασχηματισμό (τυχαίο;;;;;;) όταν τον ρώτησαν τι θα γίνει αν δεν βγουν στις εκλογές απάντησε: Φυσικά και πρέπει να βγούμε σ’ αυτές εκλογές, γι’ αυτό επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τα άτομα που θα μας εκπροσωπήσουν και πρέπει να πείσουμε τον λαό για την αξία τους για να ψηφιστούν. Γιατί αν δεν είναι δικοί μας στην περιφέρεια (δεν τα ξέρω και καλά, ξέρετε τι εννοεί) πώς θα επιτύχουμε μετά τον Καλλικράτη!!!!!!! Εκ των πραγμάτων αν δεν έχουμε σ’ αυτές τις θέσεις ανθρώπους με ίδιες επιδιώξεις δεν θα μπορέσει να γίνει τίποτα!!!!!


 Η επιστολή που έστειλα σε όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ:
Τώρα θα μας φτιάξετε τα πράγματα. Τώρα, πριν τις εκλογές. Ή θα μας τα φτιάξετε πριν τις εκλογές ή τον ΚΑΝΕΝΑ θα ψηφίσουμε και άντε να δούμε μετά πώς θα κάνετε πράξη τα του μνημονίου (βλ. Καλλικράτη –ευχαριστώ κ. Πρωτόπαππα).

Είναι ήδη συμφωνημένο. Χορτάσαμε υποσχέσεις. Είδαμε τα...........
αποτελέσματα.
Θα κάνετε τις συσκέψεις σας, θα βρείτε τους υπεύθυνους για κάθε θέμα και θα μας τα φτιάξετε. Τώρα πριν τις εκλογές.

1. Να λήξετε το θέμα της Πάρνηθας. Να ξαναφτιάξετε το δάσος, να ξαναφτιάξετε όλα μας τα δάση. Να μην υπάρξει ποτέ άλλοτε καμία εξαίρεση, σε κάθε περίπτωση να ισχύει το άρθρο 24 του Συντάγματος.
2. Να μπορώ να έχω πρόσβαση στους εκπροσώπους μου, να μπορώ να δηλώσω τη διαφωνία μου στις όποιες κινήσεις σας. Να μπορώ να εισακουστώ.
3. Να διορθώσετε τους νόμους, να κλείσετε όλα τα παραθυράκια. Οι νόμοι να είναι τέτοιοι ώστε ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ -χωρίς καμία εξαίρεση- να δικαιώνεται το δίκαιο.
4. Να καταδικαστούν όλοι οι πολιτικοί που πληρώθηκαν, έκλεψαν ή έκαναν πράξεις για προσωπικό όφελος και όχι για το καλό της χώρας. Να καταδικαστεί όχι μόνο αυτός που έλαβε την εντολή, αλλά και αυτός που την έδωσε. (Άντε να δούμε θα μείνει κανένας σας).
5. Να καταδικαστεί ο Πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος και όλοι όσοι συμμετείχαν στην δολοπλοκία, για την εντολή που έδωσε για το Τ + 10. Να πληρώσουν όλοι αυτοί από την τσέπη τους ολόκληρο το ποσό με το οποίο ζημίωσαν τη χώρα.
6. Να βρείτε τρόπο να σταματήσετε τα επιτόκια δανεισμού, για να μην πληρώνουν και τα δισέγγονά μας τις τωρινές, δικές σας, λάθος κινήσεις.
7. Λέτε ότι εμείς οι πολίτες φοροδιαφεύγουμε, παίρνουμε παράνομα άδειες, παραβαίνουμε τους νόμους τους συντάγματος, κλέβουμε τα ταμεία, και γι' αυτό πρέπει ΕΜΕΙΣ να πληρώσουμε την κρίση. Κάποιος από την Πολιτεία μιζώνεται για να μπορεί ο πολίτης να φοροδιαφεύγει, να παρανομεί, να κλέβει. Αν δεν του επιτρεπόταν δηλαδή, ΔΕΝ θα το έπραττε. Βρείτε και τιμωρείστε αυτούς που το επιτρέπουν. Αυτούς που αμείβονται αδρά για να το επιτρέψουν.
8. Βρείτε την διαρροή των χρημάτων μας και σταματήστε την. Όλες οι δημόσιες υπηρεσίες είναι ελλειμματικές ΟΧΙ επειδή εμείς οι πολίτες -ως πελάτες- δεν πληρώνουμε, αλλά γιατί τα χρήματά μας κάποιος τα παίρνει από πίσω. ΔΕΝ θα πληρώσουμε εμείς παραπάνω για το έλλειμμα. Όσα και να πληρώσουμε ποτέ δεν θα καλυφθεί. Όσο περισσότερα θα πληρώνουμε εμείς τόσο περισσότερα από πίσω θα παίρνουν.
9. Θέλετε ιδέα για βιντεάκι για να κάνετε εμάς υπεύθυνους ενάντια στην φοροδιαφυγή; Έχω ένα γιο 11 χρονών. Αν θέλω να μάθει κάτι, να του δώσω ένα ηθικό δίδαγμα, ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΡΑΞΗ ΠΡΩΤΑ ΕΓΩ.
10. Να φτιάξετε δημόσιες επιχειρήσεις αντί να τις ξεπουλάτε, που έμεινε η χώρα άνεργη και περιμένει από εμάς να τη συντηρήσουμε.
11. Να κάνει ο καθένας σας καλά την δουλειά του για να μην χρειάζεται να την κάνουμε εμείς (τόσο λίγοι άνθρωποι κάνουμε τόσο πολύ δουλειά). Έχουμε αναλάβει όλα σχεδόν τα καθήκοντά σας, όλα από εμάς τα περιμένετε. Ξέρετε τι έσοδα θα είχε η χώρα αν σταματούσαν τα παχυλά σας τσεκ; Θα λυνόταν ολοκληρωτικά το πρόβλημα. Ή θα δουλέψετε ή να φύγετε (άντε, στο καλό, να ξεχρεώσουμε και σε χρόνο μηδέν).
12. Η κα Μούσχουρη δήλωσε ότι παραχωρεί στο κράτος την βουλευτική της σύνταξη!!! (Την ευχαριστούμε). Προ αμνημονεύτων ετών είχε επιτελέσει βουλευτής η κα Μούσχουρη κι ακόμη δικαιούται σύνταξη από το κράτος; Άσχετα αν έχει άλλη δουλειά; Πόσους πρώην πολιτικούς πληρώνουμε σήμερα; Και με τι ποσά; Αν θέλετε να λαμβάνετε αιώνια σύνταξη για 8 μόλις χρόνια εργασίας να φτιάξετε ένα δικό σας ταμείο, το οποίο θα πληρώνετε εσείς από την τσέπη σας (χρήματα τα οποία λαμβάνετε από εμάς κατά την περίοδο που εργάζεστε).
13. Να φτιαχτεί νέος νόμος ο οποίος θα υποχρεώνει τον κάθε υποψήφιο να κάνει πράξη αυτά που υπόσχεται. Στην περίπτωση που αθετήσει τις μεγαλοστομίες του αυτομάτως να καθαιρείται.
14. Συμπληρωματικό του ίδιου νόμου: Η αντιπολίτευση η οποία δεν έχει λόγω ύπαρξης να φεύγει από το προσκήνιο. Όποιος μένει στα λόγια και ΠΟΤΕ δεν τα κάνει πράξη, δεν έχει λόγω ύπαρξης στο κοινοβούλιο. Αυτομάτως να διαγράφεται.
15. Όλοι οι πολιτικοί να είναι Έλληνες πολίτες (να έχουν μόνο μία υπηκοότητα) και να μπορούν να αποδείξουν ότι δεν προασπίζονται ξένα συμφέροντα. Για να είναι σίγουρο ότι θα κοιτάξουν το καλό της χώρας.
16. Να πάψετε να πληρώνετε τα μήντια, για να πάψουν να μου δίνουν παρωπιδέ μόνο την μία πλευρά των πραγμάτων, να γίνει ανεξάρτητη η ενημέρωση. Η ελευθερία και η δημοκρατία να αποκτήσουν την πραγματική τους έννοια.
17. Να θυμάστε ΠΑΝΤΑ ότι ΕΜΕΙΣ σας βάζουμε σ' αυτήν την θέση. Να θυμάστε ΠΑΝΤΑ ότι σε εμάς λογοδοτείτε. Έτσι ώστε οι πράξεις σας να είναι ανάλογες του αξιώματος που εμείς σας δίνουμε.
18. Να μην ξοδέψει κανένας σας ούτε ένα ευρώ για διαφημιστική καμπάνια. Τα χρήματα που θα δίνατε γι’ αυτόν τον σκοπό να τα βάλετε στο ταμείο για την ανάκαμψη της χώρας. Εμάς να μας πείσετε με τις πράξεις σας.
19. Όσο για το κάπνισμα.. να μου δώσετε πίσω τη ζωή μου αν θέλετε να το κόψω. Αν συνεχίσετε να βεβηλώνετε τη χώρα μου θα συνεχίσω κι εγώ (και πάρτε το απόφαση) να «κοστίζω στο κοινωνικό κράτος». (Δηλώσεις Αβραμόπουλου: «το κάπνισμα ευθύνεται για 700.000 ημέρες νοσηλείας στο ΕΣΥ και οι ασθένειες που προκαλεί κοστίζουν στο κοινωνικό κράτος 2,14 δισ. ευρώ ετησίως». Και μιλάτε για τα δικά μας λεφτά, «κοστίζουμε» χρήματα τα οποία εμείς δίνουμε.. Το θράσος σας είναι παροιμιώδες).

Αν δεν τα φτιάξετε τώρα δεν θα σας δώσουμε την θέση που παρακαλετά ζητάτε. Ο ΚΑΝΕΝΑΣ θα πάρει τη θέση «με το παχυλό τσεκ, βρέξει χιονίσει, δουλέψετε δεν δουλέψετε, κλέψετε δεν κλέψετε, κάθε τέλος του μήνα έξω από την πόρτα σας».

Στεφανία Λυγερού

Υ.Γ. Τώρα που ξέρουμε, άντε να δούμε με ποιον τρόπο θα μπορέσετε να μας πείσετε για να σας ψηφίσουμε. Έτσι, να τρέμετε.. Και να ξέρετε ότι εμείς την χώρα μας την αγαπάμε και θα την πάρουμε πίσω.

Δημοσίευση σχολίου

28Σχόλια
  1. Μπράβο Στεφανία μου. Μόλις τους πέταξες στα μούτρα την άρνησή σου, γιατί αυτοί δεν μπόρεσαν όλα αυτά που γράφεις να τα κάνουν εδώ και 40 χρόνια, θα τα κάνουν σε 40 μέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ ????
    Και ποίους ψηφίζουν ???
    Μήπως τον ΤΣΙΡΙΖΑ ??
    Αυτοί όμως δεν μπορούν να κυβερνήσουνε ούτε τον εαυτό τους !!Πάνω από τρεις δεν τους χωρά κανένα κόμμα !! Όπως είπε ο Αλαβανος ,,δεν είμαστε χαζοί όπως στην ΙΤΑΛΙΑ που οι αριστερές δυνάμεις κυβέρνησαν και μετά εξαφανίστηκαν !!!!!!!
    Μήπως το ΚΚΕ ?? Η επιλογή της πολιτικής των Σοβιέτ έχει αποτύχει παντού και το ΚΚΕ και ο ΤΣΙΡΥΖΑ επιμένουνε να εφαρμοστεί εδώ !!
    Τώρα για την Ν.Δ δεν θα συζητάμε , 6 χρόνια τους αφήσαμε και σκατά τα κάνανε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μπουρδελο η ΕΛΛΑΣ σε ολο της το μεγαλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα λαμόγια στο δημόσιο μετά και την μείωση μισθών έχουν ξεσαλώσει και ζητάν πλέον διπλό λάδωμα.
    Κανένας δεν φοβάται γιατί ξέρουν για την ανυπαρξία κράτους και την ασχετοσύνη της κυβέρνησης του ΓΑΠ και της παρέας τους ,που οι περισσότεροι είναι ανεπάγγελτοι και άσχετοι απο την λειτουργία της δημόσιας διοίκησης.
    Υπάρχει ανάγκη για νέα φρέσκα πρόσωπα και να πάρει δρόμο το επικινδυνο υπάρχον πολιτικό σκηνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας λένε ότι δεν έχουμε λεφτά, αυτό σας λένε, εσείς πώς γνωρίζετε ότι σας λένε την αλήθεια;

    Σας λένε ότι έφυγαν κάποια δις στο εξωτερικό, εσείς πώς γνωρίζετε ότι σας λένε την αλήθεια;

    Σας λένε ότι τα καμοροϊδρύματα παίρνουν τόσα κάθε χρόνο, αποδεδειγμένα και τι σας λένε, ότι είναι εθνικό το έργο που παράγουν!

    Σας λένε ότι τα χωριατόπαιδα του κράτους για να διαβάζουν στην τηλεόραση εφημερίδες παίρνουν τόσα εκατομμύρια αποδεδειγμένα και δεν σας λένε ποιος τους τα υπέγραψε και γιατί;

    Σας λένε ότι οι υπάλληλοι στη βουλή παίρνουν 16 μισθούς, αποδεδειγμένα και τι σας λένε μετά, είναι κεκτημένο δικαίωμά τους!

    Τα Ακούτε, τα βλέπετε και μερικά σας τα λένε. Χιλιάδες πανάκριβες βίλες σκορπισμένες σε ολη τη χώρα, χιλιάδες πανάκριβα αυτοκίνητα, χιλιάδες κότερα, μισθοί που ξεπερνάν τη λογική του ευρωπαίου πολίτη, και σας φταίνε οι Financial Times και το Economist που μας αποκαλούν λαμόγια, κλέφτες, απατεώνες, κατσαπλιάδες.

    Για σκεφτείτε λοιπόν όσοι από εσάς δεν ανήκετε σε αυτές τις τάξεις των κατασαπλιάδων. Τι ρετσινιά κουβαλάτε στη χώρα που ζείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρα, ιδου πεδιον δοξης λαμπρον:

    Δεν ψηφιζουμε πρασινους και συνεργαζομενους η "υπαρκομματικους", πρωτον γιατι πρεπει να φυγει (νυχτα για καλο του) το παSSοκ, και δευτερον για να μη λειτουργησει ο καλλικρατης.

    Μ' ενα σμπαρο δυο τριγωνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΒΡΕ ΚΥΡΑ ΜΟΥ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10:42 μ.μ.
    Ρε ηλιθιε, μας εχεις στραβωσει βδομαδες τωρα με αυτο το ιδιο copy paste, φτανει, ελεος, το εχουμε μαθει απ' εξω!

    Εισαι τοσο ανικανος να αρθρωσεις μια τοση δα προτασουλα, να πεις κατι, ιδιος ο βλαξ ο αρχηγος σου εισαι.

    Μηπως εισαι παSSοκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 4 Σεπτεμβρίου 2010 10:42 μ.μ. καλά είσαι τόσο πωρωμένος και έχεις γράσο στα μάτια δεν βλέπεις πως ο ΓΑΠ και η παρέα του είναι ικανοί να πουλήσουν την ΕΛΛΑΔΑ;
    Αλλά στηριζόμενοι σε κάτι νούμερα σαν και του λόγου σου μα παριστάνουν και τους σωτήρες αυτοί που έχουν καταστρέψει την ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 40 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης.
    Γιατί βρε άθλιε;
    Κανείς δεν θυμάται ότι μου στέρησες την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο μου, που τόσο αγαπούσα, και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που μου έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να την κάνω σπίτι, με μόνο όρο να έχει την τουαλέτα μέσα.
    Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί το κάθαρμα ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την ΜΟΜΑ... Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα? σε πείραζε να δώσεις την δουλειά σε κανένα εργολάβο.
    Ποιός σου είπε ρε καθίκι ότι θέλαμε να γίνουμε Βιομηχανική χώρα και ξεκίνησες να φτιάχνεις σε όλη την Ελλάδα Βιομηχανικές περιοχές ξεκινώντας από τα Οινόφυτα? Αλλά ξέρω γιατί τα έκανες... Γιά να βρίσκουν χιλιάδες Έλληνες δουλειά εκεί τόσα χιλιόμετρα από την Αθήνα και να ταλαιπωρούνται... Ποιός σου είπε ρε ότι θέλαμε να παράγουμε προϊόντα? Εμείς να καταναλώνουμε θέλαμε! Ακούς εκεί η Ελλάδα Βιομηχανική χώρα... Κάθαρμα ε κάθαρμα!
    Δεν φτάνει αυτό γελοίε δικτάτορα, αλλά διεγραψες τα αγροτικά χρέη του πατερα μου.
    Σαν να μην έφταναν όλα, αυτά έστελνες και εκείνο τον ηλίθιο τον Μακαρέζο και έκανε συμφωνίες ακόμη και με τους Κινέζους με του Βορειοβιετναμέζους και τους πουλούσες και το σιτάρι που έβγαζε η χωρα.
    Τί κατάφερες άτιμε;
    Τόλμησες και πήρες και βραβείο οικονομικής ανάπτυξης το 73 χωρίς να πάρεις δάνεια και να αφήσεις χρέη, και το θυμήθηκα το 2002, όταν ο μεγάλος Σημίτης έφτασε στον ίδιο πληθωρισμό με σένα που τόσο ύπουλα μας είχες φέρει, έστω και με λίγο πειραγμένα στοιχεία.... Τι όλα θα τα λέμε στις κουφάλες τους Ευρωπαίους! Ειχες ταπεινωσει το δολλαριο επι χρονια. Οι Έλληνες δουλευαν το ελληνικο τσιμεντο στην Αραβια.
    Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έφαγες, έφαγες, μας φλόμωσες στο ψέμα, στο τέλος είχες και το θράσος να μην αφήσεις καμμιά περιουσία και το μόνο σου περιουσιακό στοιχείονα ήταν η στολή σου! Και αντί να την δωρήσεις τρομάρα σου στο Κράτος είχες ζητήσει να σε θάψουν με αυτήν!
    Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί έβγαλες τα πετρέλαια στον Πρίνο και ξεκίνησες να μας βάζεις σε περιπέτειες με τους γείτονες μας Τούρκους?;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φυσικά και τα εργοστάσια που πρόσθεσες πχ στην Πτολεμαΐδα η τα υδροηλεκτρικα και εκείνο που συμφώνησες και πλήρωσες στους Φιλίππους με τους Ρώσους για τον ίδιο λόγο τα έκανες, άθλιο υποκείμενο. Χωρια τα σταδια αθλητισμου σε ολη τη χωρα.
    Ρε ζώον ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ γιά πλιάτσικο? Ακους εκεί να μου κάνει κουμάντο στον αν θα αμπαρώσω την πόρτα... Ποιός σου είπε ότι ήθελα να νιώθω ασφαλής παλιοφασίστα?
    Τέλος σιχαμερέ φασίστα αντί να κάνεις μνημεία για τον Ζαχαριάδη και όλα τα καλά παιδιά που πάλεψαν να μην υπάρχει Έλληνας πάνω από τον Όλυμπο, εσύ τους έστειλες εξορία και ακύρωσες όλα τα σχέδια τους που θα μας έκαναν ένα ευτυχισμένο παράδεισο με κολεχτίβες και κολχόζ, όπως τα κατάφεραν οι πλούσιοι γείτονες μας οι Βούλγαροι οι Αλβανοί οι Ρουμάνοι και λοιποί τυχεροί, ενώ σήμερα έχουν και συντάξεις και μνημεία και μουσεία και πουτανες.
    Αλλά μετά την γκέλα του πολέμου του Γιομ Κιπουρ, πλήγωσες ανεπανόρθωτα τους φίλους μου τους ισραηλίτες . Και έβαλαν να σε ρίξει ο Ιωαννίδης - και καλά σου έκανε άθλιε! Ακούς εκεί να μην δώσεις διευκολύνσεις στους Αμερικάνους και τους Εβραίους γιά χάρη των Αράβων!!!!!
    Όλα αυτά τα γράφω γιατί μετά από 47 χρόνια εξακολουθώ να ακούω τον παλαβό τον γείτονα μου, που μου πρήζει τα αρχ..ια, να βγαίνει και να φωνάζει κάθε τέτοια μέρα ΖΗΤΩ Η 21 AΠΡΙΛΙΟΥ!!!
    Ούστ Φασισταριά ... Εγώ είμαι Δημοκράτης και ας πεινάω, και ας μου έχει βγάλει στο σφυρί η Τράπεζα το σπίτι, και ας είμαι άνεργος και ας ταλαιπωρούμε από τον δυνάστη-υπάλληλο του ΟΑΕΔ όταν πάω γιά το επίδομα ανεργίας και ας κοιμάμαι κλειδαμπαρωμένος το βράδυ μπας και κάνει ντου κανένας Αλβανός...
    Είμαι ....Δημοκράτης
    http://ntalaras.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κι όπου φοβάται φωνή ν' ακούει απ' το λαό
    σ' έρημο τόπο ζει και βασιλεύει,
    κάστρο φυλάει ερημικό, έχει το φόβο φυλαχτό
    όπου φωνή φοβάται ν' ακούει απ' το λαό.,,,,,,
    Εγώ να συμπληρώσω πως ………. Και όσοι φοβούται να τα λένε δυνατά σε έρημο τόπο σύντομα θα ζούνε....
    Γειά σου φιλενάδα Στεφανία αγωνίστρια .
    Λεωνίδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. σήμερα/ ΧΘΕΣ / Σαβ 04 Σεπ 2010:
    Μωϋσέως και Ααρών του πρώτου αρχιερέως, Ιερομάρτυρος Βαβύλα επισκόπου Αντιοχείας και των συν αυτώ παίδων, Δονάτου και των δύο αδελφών αυτού, Μαρτύρων Αμιανού, Βαβύλα του εν Αντιοχεία διδασκάλου, Ιερουσαλήμ καί των τέκνων αυτής Κεγούρου, Σεκενδίνου και Σεκένδου των εν Βερροία Μακεδονίας, Ιουλιανού, Κεντυρίωνος, Πετρωνίου, Σαρβήλου, Φαύστου, Χαριτίνης και Ερμιόνης, Οσίων Θεοδούλου και Θεοτίμου, Οσίου Ανθίμου του εκ Κεφαλληνίας (+1782) προστάτου Αστυπάλαιας.

    Ζωή σε λόγου μας και τα μυαλά στο σέϊκερ!
    ΠΑΣΟΚΟΥΜΕΡΑ...ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με το γερμανικό βραβείο «Quadriga» ανακοινώθηκε ότι θα τιμηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου, «για τις προσπάθειές του να αποτρέψει την πτώχευση της ελληνικής οικονομίας», όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Πρώτη επισήμανση: Η απονομή θα γίνει στο Βερολίνο στις 3 Οκτώβρη, στην 20ή επέτειο από την καπιταλιστική παλινόρθωση και την ένωση της Γερμανίας. Δεύτερη επισήμανση: Τον πανηγυρικό θα εκφωνήσει ο επικεφαλής της Deutsche Bank, Γιόζεφ Ακερμαν. Τρίτη επισήμανση: Σύμφωνα με τα πρακτορεία, με το «Quadriga» επιβραβεύονται οι προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής, της οικονομίας και των τεχνών που επιδεικνύουν πνεύμα πρωτοπορίας. Στο παρελθόν έχουν τιμηθεί με αυτό, μεταξύ άλλων, οι πρώην καγκελάριοι της Γερμανίας Χέλμουτ Κολ και Γκέρχαρντ Σρέντερ, ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο, ο πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες, ο τελευταίος πρόεδρος της ΕΣΣΔ, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Δηλαδή, ορισμένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά «λουλούδια» του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού, που σημάδεψαν την ιστορία των χωρών τους και παγκόσμια με τον αντιδραστικό τους ρόλο, απ’ οποιαδήποτε θέση και αν υπηρετήσαν την πλουτοκρατία. Υπάρχει όμως μια ακόμα λεπτομέρεια που κάνει τη βράβευση Παπανδρέου ακόμα πιο προκλητική για το λαό. Το ίδιο βραβείο θα λάβει φέτος και ο γερμανικός στρατός, «για την υπεύθυνη προσφορά του σε εξωτερικές αποστολές». Δηλαδή, για το μακέλεμα των λαών όπου Γης και τη συμμετοχή του στα κατοχικά μέτωπα. Μετά απ’ όλα αυτά, δε μένει παρά να ευχηθούμε στον Γ. Παπανδρέου και «εις ανώτερα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στεφανία
    απο τα πιο δυναμικα που διαβασα
    αυτά που πιάνουν τόπο...

    συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. όσο και αν προσπαθούν να φιμώσουν την ψυχή μου έχω το θάρρος να την εκθέτω και να την αφήνω να φωνάζει
    Με την πικρή συνειδητοποίηση πως ακόμα κι αν δεν έρθει ποτέ το καλύτερο, εγώ θα έχω προσπαθήσει για αυτό με όλες μου τις δυνάμεις και χωρίς να προδώσω αυτό που είμαι

    Χωρίς να φορέσω μάσκες και φτιασίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα καμώματα του ΠΑΣΟΚ .
    Τα καμώματα των ψευτοαριστερών .
    Τα καμώματα της γενιάς του πολυτεχνείου .

    Έλληνας νοικιάζει σπίτι από γύφτο , θα το φανταζόσουν ποτέ ;
    Η κυβέρνηση του Σημίτη το 2002 είχε πριμοδοτήσει με άτοκο δανεισμό έως 150.000 ευρώ , τους γύφτους για να πάρουν σπίτι .
    Ο ι γύφτοι αγόρασαν το σπίτι , στο οποίο βέβαια δεν έμειναν γιατί από τη φύση τους ΔΕΝ μπορούν να ενταχθούν σε ανθρώπινη κοινωνία .
    Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε στο σημείο , τα αγορασμένα από τους γύφτους σπίτια , να τα νοικιάζουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , που φορολογούνται , που πηγαίνουν φαντάροι , που πληρώνουν φόρους στο κράτος .
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πραγματικά πολύ μα αρέσει να διαβάζω αυτές τις ασυναρτησίες (σε μετάφραση –μαλακίες ) των αναρχοκομουνιστοφασιστων ,οι οποίοι από την ζεστασιά του καναπέ τους και κρυμμένοι πίσω από ένα PC βγάζουνε την χολή τους . ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ . ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ !!
    Είναι όλοι τους η πιστή αντιγραφή τον κομμάτων που υποστηρίζουν , συνήθως μικρών που το μόνο που ξέρουνε είναι να καταγγέλλουν και ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ .
    ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥΣΤΙΚΑ !!
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ !!
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΚΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επιτέλους να αλλάξει η κυβέρνηση !!
    Ψήφισε Ν.Δ να μπορέσει να τελειώσει το έργο της !!! δεν πρόλαβε να τα κλέψει όλα !!! Θα κλείσει το βράδυ την βουλή και τακα τακα θα γίνει η δουλεία !!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ !!!
    Ψήφισε ΚΚΕ να γίνουμε Κορέα .
    Μπορείτε να διαλέξετε ποίος θα σας κυβερνήσει μαλάκες !!
    Μερικοί προτιμούν τον ΤΣΙΡΙΖΑ αυτοί όμως δεν μπορούν να κυβερνήσουνε τον εαυτό τους !!Πάνω από τρεις δεν τους χωρά κανένα κόμμα !!
    Η επιλογή της πολιτικής των Σοβιέτ έχει αποτύχει παντού και το ΚΚΕ και ο ΤΣΙΡΥΖΑ επιμένουνε να εφαρμοστεί εδώ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 4 Σεπτεμβρίου 2010 11:10 μ.μ.
    ΕΝΤΑΞΗ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ !!
    Σίγουρα είσαι από αυτούς που νομίζουν ότι ήτανε όλα καλά τα 6 προηγούμενα χρόνια με τον κολλητό σου !!
    Και τώρα ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ξεπληρώνεις τα γραμμάτια σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 5 Σεπτεμβρίου 2010 12:14 π.μ.
    ΑΠΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΜΟΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

    1)ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ !!
    2)ΤΑ ΔΑΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ !!!
    3)ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ !!
    4)ΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ)

    ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ !!!

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ 80% = ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ !!
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ ΤΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ !!
    ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 5 Σεπτεμβρίου 2010 12:14 π.μ.
    Τουλάχιστον από το 2005 ήξερε, και μάλιστα με λεπτομέρειες, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής την τραγική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.
    Το «PRESS Time» έφερε στο φως τρεις επιστολές του τότε υφυπουργού Οικονομικών Πέτρου Δούκα (ήταν επιφορτισμένος με το ανάλογο χαρτοφυλάκιο), με τις οποίες προειδοποιούνταν ο πρωθυπουργός για τα δύσκολα που έρχονται, για την «γκρίνια» των Βρυξελλών και του ζητούνταν να κάνει ό,τι προσπαθεί η σημερινή κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν υπάρχει πολιτικός θεός θα σας καταδικάσει σαπιοκόκκινοδεξιά απόβλητα για αγνωμοσύνη που φτύνετε έναν ηγέτη αντι να φτύνετε τα μούτρα σας κλεφτοκοτάδες..

    Μια είναι η επιλογη. Επιλογή σωτηρίας της χώρας. Οι υποψήφιοι του Γιώργου.. Μέχρι και ο Καρατζαφέρης το εμπέδωσε ρεμάλια γι αυτό και συντάχθηκε με τον στρατό σωτηρίας μας δεξιοκόκκινα σκουπίδια. Σκάστε και κολυμπήστε.. Πίσω απο τον Γιώργο.. λεχρίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οχι,ο ΓΑΠ δεν καταστρεφει αυτα που υποτιθεται θεμελιωσε ο πατερας του.

    Η λογικη του ‘οτι αρπαξω και οτι προλαβω΄ μενει αθικτη.

    Επισης και της βαθιας περιφροσυνης στην νοημοσυνη του μεσου Ελληνα.

    Αποδεικνυεται οτι εχουν δικιο.
    ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΕΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ
    ΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΙΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητοί φίλοι καλημέρα
    Αφου σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας στο καφενείο θα ήθελα να παρακαλέσω κάποιους να σεβαστούν το χώρο που τους φιλοξενεί και να σταματήσουν να κολλάνε χυδαία και αρρωστημένα σχόλια σε όλες τις αναρτήσεις.
    Θα τα κατεβάζω ολα.
    Θα κατεβάζω και όλα τα σεντόνια που κολλάτε σε όλες τις αναρτήσεις
    Εξάλλου δίπλα υπάρχουν άλλα μαγαζιά που μπορούν να εκτονώσουν τη χυδαιοτητα τους και τα κομματικά τους απωθημένα .

    Ενα κλικ και ένα enter απέχουν.

    Θέλω να να ζητήσω από τους θαμώνες μας να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνω και να αγνοήσους αυτούς που χυδαιολογούν.
    Αφήτε μας λεβέντες να απολαύσουμε υο καφέ μας με την ησυχία μας

    Φιλικά

    ο καφετζής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:
    ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
    Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
    ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΕ4 ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ?

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΚΙΟΡΓΚΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΧΩΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όλοι αναρωτιέστε ποιον θα ψηφίσετε.. Αυτό είναι το πρόβλημά σας; Είναι απίστευτο.. Σας κάνουν όλα αυτά και το πρόβλημα της ζωής σας είναι ποιον θα ψηφίσετε;
    Όταν ήμουν στο γραφείο του Πρωτόπαπα, αναφερθήκαμε και στην απαγόρευση του τσιγάρου. Ανάμεσα στα άλλα του λέω για τον Αβραμόπουλο, που δήλωσε ότι θα γλιτώσει από τα έξοδα το ΕΣΥ, μα εγώ το πληρώνω το ΕΣΥ, είναι δικά μου χρήματα, ποιον δουλεύετε; ΑΠΑΝΤΑ: ναι αλλά τον Αβραμόπουλο τον ψήφισες, παμψηφεί βγήκε, είναι σαν του λες συμφωνώ, κάνε κι άλλα τέτοια!!!!!!!!!! (να τι πιστεύουν οι άνθρωποι φίλε μου, γι’ αυτό μας πηδάνε -από παντού. Νομίζουν ότι το απολαμβάνουμε κιόλας). Συνεχίζεις να εμμένεις στο ερώτημα; Συνεχίζεις να έχεις αυτό για πρόβλημα; Να μην βγει κανείς αγαπητέ μου. Όποια κίνηση και να κάνεις αυτοί θα την πάρουν υπέρ τους. Να μην βγει κανείς για να αναγκαστούν να τα φτιάξουν. Να αναγκαστούν να βρουν λύσεις. Να αναγκαστούν να σε ακούσουν. Αν συνεχίσεις το ίδιο βιολί, θα συνεχίσουν κι αυτοί το δικό τους. Γιατί να αλλάξουν πλεύση αυτοί; Από μόνοι τους; Χωρίς λόγο; Τι είναι Μητέρες Τερέζες; Εσύ να τους δείχνεις ότι απολαμβάνεις τον βιασμό κι αυτοί να τον σταματήσουν; Από μόνοι τους; Επειδή είναι καλοί άνθρωποι; Αν εγώ είμαι αιθεροβάμων φίλε μου, που πιστεύω σ’ ένα καλύτερο αύριο, εσύ τι είσαι, που περιμένεις να φτιάξει η κατάσταση από μόνη της; Έτσι μαγικά; Έτσι από το πουθενά!!!
    Που πιστεύεις ότι θα αλλάξει από μόνη της, ενώ εσύ κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια;
    Στεφανία Λυγερού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου