Η Σεχραζατ και το Βατοπαιδι.

9

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια
  1. Δεν παραγνωρίζουμε φυσικά το αυτονόητο : Ότι δηλαδή οι επιθέσεις εναντίον του Καραμανλή ενορχηστρώθηκαν από ένα διαπλεκόμενο σύστημα επιχειρηματιών, υπουργών, βουλευτών και άλλων υπερασπιστών των συμφερόντων του λαού.

    Όμως ο σοφός λαός λέει «όπως έστρωσες θα κοιμηθείς».

    Ο Κώστας Καραμανλής ξεκίνησε με μια πανίσχυρη πλειοψηφία και εξαιτίας των επιλογών του και μόνο έφτασε στο τέλος της πολιτικής διαδρομής του. Άφησε τη Ντόρα να τον ροκανίζει συστηματικά, εξαντλήθηκε σε ένα αέναο «διαίρει και βασίλευε» των διαφορετικών πόλων εξουσίας που επέτρεψε να υπάρχουν σε κόμμα και κυβέρνηση, εγκατέλειψε (το κυριότερο) τον αγώνα κατά της διαπλοκής και συναλλάχθηκε μαζί της, δεν στρίμωξε στο καναβάτσο το ΠΑΣΟΚ με τα σκάνδαλα όταν ήταν ισχυρός, δείχνοντας μια ανεπίτρεπτη όσο και ανεξήγητη «ανωτερότητα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΦΕΛΩΣ ΠΙΣΤΕΨΕ.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΗΣΤΑ ΜΜΕ.

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩΣΕ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ ΚΑΘΟΤΙ ΟΤΙ ΧΑΜΕΡΠΕΣ.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΤΟΝ ΓΡΑΦΩ...
    ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ.
    ............................


    ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

    Δεν ξερω τι ηταν το Βατοπεδι.
    Ξερω τι ηταν το λεγομενο σκανδαλο Βατοπεδιου.
    Η πρωτη βολη στην πορεια προς το ΔΝΤ. Η δημοσιογραφικη επιθεση εξαπολυθηκε ακριβως μολις αρχισε η παγκοσμια κριση με τη καταρρευση της Lehman Brothers.
    Φυσικα ειναι γνωστο οτι η Ελλαδα ειναι και ηταν ο ασθενης κρικος του ευρω.
    Βατοπεδι,Δεκεμβριανα,σκισμενο κορανι,λεφτα υπαρχουν,τιτανικος και γεματα πιστολια ειναι ολα συνδεμενα μεταξυ τους οπως ειναι συνδεμενο το Πολυτεχνειο με την Κυπρο.

    Τα σημερινα ειναι μηνυμα συνδιαλλαγης προς τον Καραμανλη για να μη γραψει ακαταλληλα πραγματα στην απαντητικη του επιστολη την αλλη εβδομαδα.
    Εκτιμω οτι επειδη ειναι αυτος που ειναι (ατολμος και καθεστωτικος) θα συμμορφωθει. Κακως βεβαια.

    Γιατι οτι και αν ηταν το Βατοπεδι,το σδικημα της διασπαθισης δημοσιου χρηματος ειναι ελαφρυτερο απο την αποπειρα πραξικοπηματος (Δεκεμβριανα) και την εσχατη προδοσια (μνημονιο) που διεπραξαν οι αντιπαλοι του-γιατι δεν τα εκανε μονος του ο ΓΑΠ αυτα,ειχε τα καναλια συμμαχους.

    Και ποτε δεν πρεπει να εμπιστευεται κανεις το συστημα ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε , πλάκωσαν οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι με τα σεντόνια τους ??
    Ρε ουστ από δω κοπρόσκυλο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τουλάχιστον από το 2005 ήξερε, και μάλιστα με λεπτομέρειες, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής την τραγική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.
    Το «PRESS Time» έφερε στο φως τρεις επιστολές του τότε υφυπουργού Οικονομικών Πέτρου Δούκα (ήταν επιφορτισμένος με το ανάλογο χαρτοφυλάκιο), με τις οποίες προειδοποιούνταν ο πρωθυπουργός για τα δύσκολα που έρχονται, για την «γκρίνια» των Βρυξελλών και του ζητούνταν να κάνει ό,τι προσπαθεί η σημερινή κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καραμανλής θα μείνει στην ιστορία ως τεμπέλης άτολμος ,άχρηστος ,ψεύτης και επικινδύνως δημαγωγός ,απλά δεν έκανε τίποτα για να έχει την ησυχία του και να τον αγαπάνε όλοι .
    Ο Σαμαράς δυστυχώς πορεύεται με τους ίδιους συμβούλους του Καραμανλή για αυτό και τον προστατεύει και ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική με τους ίδιους ανθρώπους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι αν δεν υπήρξε το Βατοπέδι ως σκάνδαλο, έπρεπε να το ανακαλύψουνε!
    Όχι εμείς αλλά η στρατευμένη δημοσιογραφία, γιατί ο Καραμανλής είχε τολμήσει να πει και κάποια «όχι» στα νέα αφεντικά της οικουμένης και έπρεπε να τελειώνουμε με αυτόν!

    Δεν είναι δυνατόν να βάζεις πλάτη στη ματαίωση του σχεδίου Ανάν και να δίνεις δίκαιο στον Αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο!

    Δεν είναι δυνατόν να τολμάς να εμποδίζεις τα Σκόπια τους, να ενταχθούν στο «μετεξελιγμένο» ΝΑΤΟ τους!

    Δεν είναι δυνατόν να κάνεις παρέα με τον Πούτιν και να υπογράφει μαζί του συμφωνίες, που δεν επιθυμούσαν οι φίλοι γείτονες και αγαπημένοι τους!

    Δεν τον χρειάζονταν καθόλου, γιατί η μικρή Ελλάδα δεν επιτρέπεται να βγάζει γλώσσα και να είναι αναιδής και «αχάριστη»! Έπρεπε να φύγει κακήν κακώς και η αντικαταστάτης του, ήταν ήδη έτοιμη από καιρό δασκαλεμένη και αρκούντως «συνεργάσιμη». Είχε και την «πιστοποίηση» από τη συμπαθέστατη Κοντολίζα!
    Από το 1996 και μέχρι το 2004 δεν είχαν κανένα πρόβλημα και μπόρεσαν να κάνουν τόσα «υπέροχα» πράγματα στη γειτονιά μας! Και το «ευχαριστώ» τους ακούσανε την ίδια μέρα που γκριζάρανε το Αιγαίο μας και την υπογραφή μας πήρανε στη Μαδρίτη για τα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο και τον Οτσαλάν τους δώσαμε ως ταξιδιωτικό πακέτο! Από το 2004 όμως και μετά, αντιμετώπισαν πρόβλημα και έπρεπε να επιλυθεί τάχιστα και αρκετή «υπομονή» κάνανε!

    Το δίδυμο της υπάκουης και «συνετούς» εξουσίας το είχαν βρει και το είχαν έτοιμο από καιρό, όπως είχαν ανέκαθεν στο χέρι και τις «διανοούμενες πόρνες» για την ασφαλή προώθησή του!

    Και κάπου εκεί στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, μια Κυριακή ηλιόλουστη, κάποιες χιλιάδες «θεότρελοι» επαναστάτησαν συνειδησιακά, έσβησαν όλα τα «προωθημένα» μηνύματα και στήθηκαν υπομονετικά, για να ματαιώσουν την ολοκλήρωση του σχεδίου τους. Και ω του θαύματος κατάφεραν και αχρήστευσαν το μισό! Για το άλλο μισό που καταΔυΝασΤεύει σήμερα τη χώρα, έχει Ο Θεός!

    Ας βοηθήσουμε όμως λίγο και εμείς, στέλνοντάς τους ένα μήνυμα τον προσεχή Νοέμβριο, με αγγελιοφόρο τον Καλλικράτη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάγκες, η τεράστια φούσκα του Βατοπεδίου ή μάλλον το αερόστατο με το οποίο τα πράσινα σκατοειδή λαμόγια σκαρφάλωσαν στην εξουσία ΕΣΚΑΣΕ, ΝΑΙ ΕΣΚΑΣΕ!!! Κι από μέσα του ξεπήδησαν κάτι γλοιώδη πράσινα βατράχια μαζί με καταπράσινα παπαγαλάκια, αυτά που τις επόμενες μέρες από τα τηλεοπτικά μετερίζια τους θα ρίξουν άπλετη στάχτη στα μάτια μας, στην προσπάθειά τους να μας πείσουν πως η υπόθεση Βατοπέδι δεν ήταν πλεκτάνη, δεν ήταν μια τεράστια φούσκα, δεν ήταν ένα κατά παραγγελίαν "αερόστατο" για πλεύση προς αρπαγή της εξουσίας, δεν ήταν, όχι προς θεού, ένα σκηνοθετημένο σκάνδαλο με χολυγουντιανή μαεστρία, ξέρουν απ' αυτά στο πασοκ ...

    Θυμηθείτε το, η τεραστίων διαστάσεων φούσκα θα μας προκύψει τελικά για... τσιχλόφουσκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σημαδιακή εξέλιξη το σκάσιμο της φούσκας. Η αντίστροφη μέτρηση για τις μέρες της πράσινης χούντας στην εξουσία έχει αρχίσει. Θα καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος υπό κατακλυσμιαία πλημμύρα. Ας πνιγούν στα σκατά τους οι βρωμιάρηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου