«Καθάρισαν» οι έδρες

3
Άνετη νίκη για τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-0, στο πρώτο παιχνίδι των ερυθρόλευκων μπροστά στο κοινό τους. Οι Πάντελιτς (36'), Φουστέρ (62') και Φυτανίδης με αυτογκόλ (72'), τα τέρματα των Πειραιωτών. Με εννέα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Αστέρας Τρίπολης.
 Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 2-1 
Ένας…
κατά διαστήματα Παναθηναϊκός επικράτησε -ευκολότερα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ- με 2-1 του Πανιωνίου και επέστρεψε στις νίκες! Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν τις άσχημες περασμένες εμφανίσεις και ένα «νεκρό» πρώτο ημίωρο στο ΟΑΚΑ και με τους Νίνη (43’) και Κατσουράνη (62’), «καθάρισαν» το παιχνίδι. Άργησε να ξυπνήσει ο Πανιώνιος και απλά μείωσε με τον Κουμορτζί στις καθυστερήσεις. Λίγο νωρίτερα ο Νίνης είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 Ατρόμητος - Πανσερραϊκός 2-1
O Ατρόμητος πέτυχε την παρθενική του νίκη, 2-1 τον Πανσερραϊκό στο Περιστέρι.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. Οι γαύροι άρχισαν την παλιά τους τέχνη. Αποβολές από 2 και πάνω. Παλιά μου τέχνη κόσκινο που λένε. Ο Παμπορίδης έκανε τη δουλειά του. Το αγελαδομούσχαρο της ΛΙΓΚΑΣ θα ζητήσει την διά βίου διαγραφή του που ακύρωσε και γκολ του Αστέρα . Είπε ότι ήταν κανονικό, αλλά αν το σκορ ήταν 1-0 θα το έλεγε ??????
    Αν δεν τους βγει θα αρχίσουν και τα πέναλτι και μετά θα παίζουν μέχρι το 110΄ και πολλές άλλες αλχημείες των τελευταίων 13 χρόνων. Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύγε γαβράκι. Σας τσούζουν οι αλήθειες ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου