Πάγκαλος: "Μαζί τα φάγαμε τα λεφτά"

27
Ο κ. Πάγκαλος έκλεψε για άλλη μια φορά την παράσταση   στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, όταν διηγήθηκε στους βουλευτές τι απαντά όταν τον ρωτούν οι πολίτες «πού τα φάγατε τα λεφτά;». «Η απάντηση η δική μου είναι ότι τα φάγαμε όλοι μαζί σε μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος» υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, προκαλώντας πανδαιμόνιο διαμαρτυριών από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης.

Δημοσίευση σχολίου

27Σχόλια
  1. Τουλάχιστον ο αξιότιμος κ. Πάγκαλος δεν αρνείται τη συμμετοχή του στο φαγοπότι...Μόνο που ξέχασε να αναφέρει ότι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί μας έφαγαν μέχρι σκασμού (μια ματιά στα πόθεν έσχες των πολιτικών θα σας πείσει), κι εμείς ούτε ψίχουλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι εμφανες οτι εσυ εφαγες πολυ περρισσοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι ασχολειστε ακομα με αυτον τον μαλακα ρε.

    αφου ολοι μεσα στο πασοκ ξερουν οτι το εχει χασει εδω και καιρο.

    ο γραφικος ιπποποταμος τον λενε εδω και χρονια στα πηγαδακια.

    τα αποτελεσματα μεγαλης ηλικιας και τεραστιου ποσοστου λιπους.
    παραδειγμα προς αποφυγην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί τάχα τόση αντίδραση για την δήλωση του Πάγκαλου??? Αλήθεια δεν είναι όσα είπε???
    Τόσα χρόνια, καιροσκοπικά και με πελατειακά κριτήρια, δεν γινόντουσαν οι προσλήψεις????
    Βεβαίως η ευθύνη για την κατάντια αυτή δεν αφορά αυτούς που προσλήφθηκαν, αλλά αυτούς που τους προσέλαβαν.
    Οι προσληφθέντες, απλά ήταν οι καιροσκόποι, με αρκετά ελαστική συνείδηση και ατομιστές, που τους ενδιέφερε μόνο το τομαράκι τους.
    Αυτή η σχέση μεταξύ των προσληφθέντων και της πλειοψηφίας των φορέων της εξουσίας, εξέθρεψε στη συνέχεια και τα περισσότερα των σκανδάλων (πώς να αρνηθεί να κάνει κάτι ο υπάλληλος σ’ αυτόν που τον έκανε υπάλληλο και όχι μόνο).
    Η διάλυση στη συνέχεια της Δημόσιας Διοίκησης με προαγωγές που γινόντουσαν με τα ίδια κριτήρια και για τους ίδιους λόγους (εγώ θα σε κάνω Δ/ντή, αλλά εσύ θα κάνεις ότι σου λέω και όχι ότι πρέπει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μηπως δεν εννοουσε τον λαο αλλα τους υπολοιπους της επιτροπης?
    Δεν μου φαινεται τυπος να μοιραζεται το φαι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφιερώνω στους κατ' επάγγελμα ψεύτες, τους αναίσχυντους διασπορείς ψευδών ειδήσεων, τους συκοφάντες και απατεώνες του ΣΚΑΪ, κ. κ. Παπαδημητρίου και Πορτοσάλτε για τις συνήθεις -έναντι αδράς αμοιβής- αήθεις συκοφαντικές και υβριστικές επιθέσεις τους σε βάρος των εκάστοτε στοχοποιούμενων υπ' αυτών ομάδων πολιτών. Το αυτό ισχύει και για τα λουλούδια του MEGA, από τους οποίους εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ουδείς πλέον μπορεί έχει την απαίτηση να συμπεριφερθούν με επαγγελματισμό, αξιοπρέπεια ή αυτοσεβασμό.

    Σύμφωνα με τον πίνακα που εξέδωσε η Γιούροστατ η Ελλάς σε ποσοστό δημμοσίων υπαλλήλων σε σχέση με το σύνολο των εργαζομένων βρίσκεται στην ένατη θέση των δεκαπέντε και στην δέκατη τέταρτη των 27!!!!!!!!!!


    Υπενθυμίζω στα κατακάθια της δημοσιογραφίας ότι η εν γνώσει τους διασπορά ψευδών ειδήσεων την οποία διέπραξαν, αποτελεί σοβαρό ηθικό, πειθαρχικό και ποινικό αδίκημα, ενώ όπως είναι φυσικό διώκεται και κολάζεται αστικά και ποινικά.

    Δημόσιος υπάλληλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΜ ΔΗΜΑΡΧΕΣΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ.
    ΚΤΗΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 22 Σεπτεμβρίου 2010 9:41 π.μ.
    Ένα εκατομμύριο είσαστε μαλάκες
    ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ
    ΠΟΥ ΜΑΖΙ !!!! ΤΟΥΣ ......ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ

    1. Ο πρωταγωνιστής-εστιάτορας (ο τίτλος ταβερνιάρης αποτελεί κατοχυρωμένη πατέντα του Πρωθυπουργού μας Γιάννη Σα-Ραγκούση…) , όψιμος φίλος της αντισφαίρισης σε γνωστό κλαμπ των όχι και πολύ βορείων προαστίων,

    2. Ο παλιος μυστακιοφόρος Κνίτης, μετέπειτα Σημιτικός και ες αεί ρίψασπις, ομοτράπεζος του γνωστού “θείου” των τηλεπικοινωνιών…

    3. Ο “κοντορεβυθούλης” (λόγω του ύψους του…) όψιμος μυθιστοριογράφος και γενικών καθηκόντων της Μιχαλακοπούλου που απαιτεί τη συγνώμη…

    4. Ο έτερος Σημιτοφύλακας της εφημερίδας της μεθυσμένης εκδότριας, με επώνυμο που παραπέμπει σε γνωστό προϊόν καπνού

    5. Ο γιος και αδελφός γνωστών δημοσιογράφων που μεταπήδησε σε μια νύχτα από τη “δημοσιογραφία του κ..ου,… συγνώμη της παραλίας” ήθελα να πω, εξελισσόμενος σε δημόσιο κατήγορω όποιου διαφωνεί με την επίσημη γραμμή του Κόμματος…

    Αυτά προς το παρόν…!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ που δεν έφαγα πριν τί πρέπει να κάνω για να πάρω το μερίδιο μου τώρα. Α και κάτι άλλο για τους δημόσιους υπαλλήλους, μετά την απογραφή βρέθηκαν 800.000 διαφορετικά ΑΦΜ κανείς δεν μας λέει πόσες είναι οι θέσεις γιατί οι διπλοθεσίτες δεν είναι και λίγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ "ΒΓΗΚΑΝ" ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ.
    ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΕΓΩ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ,ΕΦΑΓΑΝ, ΕΦΑΓΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΚΑΣΜΟΥ;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ;
    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΣΤΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φυσικα μαζι τα φαγαμε τα λεφτα!
    Αυτη ειναι η περιουσια του κ.Παγκαλου (πανω-κατω οτι κατεχουμε ολοι οι Ελληνες μετα την ιση συμμετοχη μας στο φαγοποτι):

    Ανήκει στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο και περιλαμβάνει:

    Ακίνητα: Πέντε αγροτεμάχια συνολικού εμβαδού 12.465 τ.μ. (με κτίσμα 117 τ.μ. εντός του ενός) στις Κυκλάδες και το 25% ακόμη πέντε, συνολικού εμβαδού 18.814 τ.μ., δύο διαμερίσματα 80 και 85 τ.μ. στην Αθήνα, αγροτεμάχιο 1.004 τ.μ. στην Εύβοια, το 50% διαμερίσματος 120,71 τ.μ. στην Αθήνα, το 50% διαμερίσματος 122,25 τ.μ. με 3,5 τ.μ. βοηθ. χώρους στην Αθήνα. Τρία γραφεία 35, 37 και 39 τ.μ. στην Αθήνα. Επτά οικόπεδα 477 τ.μ., 1.060 τ.μ., 2.445 τ.μ., 188 τ.μ., 854,5 τ.μ., 103 τ.μ., 500 τ.μ. (με δικαίωμα αντιστοίχως 50%, 50%, 16,66%, 50%, 100%, 25%, 25%) και οκτώ διαμερίσματα συνολικού εμβαδού 785 τ.μ., με δικαίωμα που ποικίλλει από 25 έως 100% στην Εύβοια και την Αττική, τρία βοσκοτόπια (100.000 τ.μ. το 25%, 3.500 τ.μ. το 50%, και 10.000 τ.μ. το 10,41%), το 50% αγροτεμαχίου 8.119 τ.μ. στην Εύβοια, το 50% οικίας 125 τ.μ.

    Καταθέσεις: 17.693,86 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα.

    Συνολικό εισόδημα: 640.632,2 ευρώ.

    Σύζυγος: Εχει το 50% οικόπεδου 1.300 τ.μ. με κτίσμα 291 τ.μ. στα Καλύβια, το 50% δύο διαμερισμάτων (120 και 122,25 τ.μ.) στην Αθήνα, τρία οικόπεδα συνολικού εμβαδού 1.626,35 τ.μ., δύο διαμερίσματα 18,28 τ.μ. και 87,54 τ.μ. στα Καλύβια, ένα γραφείο 22 τ.μ. στην Πειραιώς, δύο πάρκινγκ, ένα γραφείο στα Καλύβια και τρία ακόμη διαμερίσματα στα Καλύβια. Εχει καταθέσεις 15.168,49 στην Εθνική Τράπεζα και 4.860,843 μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων. Από την εκποίηση μετοχών (Χριστοφάκης ΑΤΕΕ) έλαβε 121.800 ευρώ και από την εκποίηση αμοιβαίων κεφαλαίων της Εθνικής 31.659 ευρώ. Εχει ένα Ι.Χ. 2.429 κ.εκ. και συνολικό εισόδημα: 206.538,07 ευρώ.
    http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=205128

    Οτι κατεχει δηλαδη το μεσο ελληνικο νοικοκυριο μετα την ιση διανομη των χρηματων που φαγαμε!
    Τωρα ντροπη σε αυτον που τα λεει ή σε εκεινους που τους ψηφιζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ 9:41 (ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

    Κάπου έπρεπε όλοι αυτοί να πετάξουν το μπαλάκι για την κατάντεια του ελληνικού κράτους και να αποσείσουν τις ευθύνες τους.
    Με αυτό τον τρόπο, κέρδιζαν διπλά γιατί παρουσίαζαν σαν μόνο φταίχτη τους δημοσίους υπαλλήλους (δηλαδή το λαό) και δικαιολογούσαν και τις αφαιμάξεις μισθών και επιδομάτων που θα ακολουθούσαν.
    Στην αρχή ο κόσμος "τσίμπησε" το παραμύθι τους και παραλίγο να γίνει εμφύλιος μετά λυντσαριμάτων.
    Τώρα όμως δεν τους πιστεύει πια κανένας.
    Αλλώστε και οι ίδιοι τώρα πλέον άφησαν την τάξη των δημοσίων υπαλλήλων και έπιασαν την τάξη των φορτηγατζήδων που προσπαθούν να παρουσιάσουν για εφοπλιστές και προύχοντες.
    Θα ακολουθήσουν και άλλες τάξεις ( όσες είναι στην πορεία να αδικηθούν).
    Πότε επιτέλους θα ασχοληθούμε όλοι εμείς και με την δική τους τάξη που ο καθένας από αυτούς κατέχει ακίνητα που σχηματίζουν μια ολοκληρη κωμόπολη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φυσικά μαζί τα φάγαμε. Μόνο που όταν μας έβαλε στη σειρά να τα μοιράσει τα μοίραζε σαν τον καραγκιόζη στον κάθε έναν από εμάς. ΕΝΑ ΜΟΥ, ΕΝΑ ΣΟΥ, ΕΝΑ ΜΟΥ. - ΕΝΑ ΜΟΥ, ΕΝΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΜΟΥ. Και πάει λέγωντας. Έφαγε αυτός 1000 και οι τριακόσιοι από ένα. Δικαιότατη μοιρασιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11:02 μ.μ.
    Αμα δε γουσταρεις αλλαξε καφενειο, απλο ειναι.

    22 Σεπτεμβρίου 2010 12:15 π.μ.
    OpenID Ο/Η unforgiven31 είπε...

    Με αφορμή αυτά που έγραψε ο φίλος 9.00 μμ:
    Πριν 15 χρόνια περίπου είχα βρεθεί σε μια γιορτή τσικουδιάς του Δήμου Ελευσίνας όπου ήταν επίσημος προσκεκλημένος και ο Πάγκαλος. Ε λοιπόν, έμεινε στην εκδήλωση για 20 λεπτά: 5 λεπτά για να κάνει μια προσφώνηση, και 15 λεπτά για να καταβροχθίσει δύο πιάτα πιλάφι (μα το Θεό, δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να τρώει τόσο γρήγορα). Με το που έφαγε, σηκώθηκε κι έφυγε. Ούτε έκατσε έτσι για τους τύπους να παρακολουθήσει λίγο τα χορευτικά συγκροτήματα, ούτε μίλησε με κανέναν, τίποτα. Όλοι το σχολίασαν αρνητικά. Στο κάτω κάτω όταν είσαι καλεσμένος κάπου, δεν τρως και μετά σηκώνεσαι και φεύγεις. Πάλι καλά δηλαδή που δεν τους ζήτησε και να τον πληρώσουν...Αλλά εμείς να τα βλέπουμε και κυρίως αυτοί που τον ψηφίζουν.

    22 Σεπτεμβρίου 2010 9:35 π.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΑ (ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ), ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπάρχουν έλληνες, που όχι μόνο στην οικογένειά τους αλλά και σε όλο το σόϊ τους δεν έχουν έναν δημόσιο υπάλληλο. Θα βρεθεί κανείς από αυτούς να του κάνει μήνυση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΙΑΤΡΟ ΦΑΡΜΑΚΑ
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ .
    ΓΙΑ ΝΟΣΗΙΛΕΙΑ ΚΑ ΕΧΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ .
    ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
    500 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ .
    ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΑΖΕYΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;;;;;
    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚOΜΕΙΑ .
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    500 (ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ) ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ.
    ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ .
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ .
    Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΤΟΥ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ 10:21 Στο γραφείο του πάγκαλου δουλεύεις μεγάλε, αν δεν είναι οι πολιτικοί κλέφτες τότε είναι κλέφτης ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ τι πίνεις ρε μεγάλεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συμφωνω με οτι ειπε ο Παγκαλος, πλην ομως θα πρεπει
    να καταλαβει πως επιβεβαιωνει του "ηθος" του ως πολιτικου Ανδρος.

    Δηλαδη, μετα απο αυτη τη δηλωση θα επρεπε να ειχε παραιτηθει.
    Και μονο οτι ειπε ολα αυτα, τον κατατασσει στο πανθεον των ηθικα διαβρωμενων. Τι μπορει να πει κανεις οταν η κριση ειναι πρωτα ηθικη και επειτα οικονομικη.

    Ο γενητορ της διαφθορας
    δεν αντεξε και ειπε την αληθεια.
    Η αληθεια δεν θελει μονο θαρρος, αλλα και τολμη.

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ...σ η μ ε ρ α.

    ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ
    ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 11:03

    Εφόσον όλοι μας σκοπεύουμε να ψηφίσουμε , αυτό δεν σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αφου εφαρμόσατε, ρε παχύδερμο, πολιτική αθλιότητας γιατί δεν πάτε στα σπίτια σας; Μαζί τα φάγαμε; Και γιατί εγώ δεν έχω 60 ακίνητα; Ποιος σας ανάγκαζε να κάνετε προσλήψεις; Δεν τις κάνατε να κάνετε κομματικά υποχείρια χιλιάδες ανθρώπους να υφαρπάζετε τις ψήφους των και να κρατηθείτε τόσα χρόνια στην εξουσία και να ξεκοκκαλίσετε τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού;
    Αντε να χαθεις παχύδερμο γουρούνι....
    Και πώς του απαντάνε, αλήθεια, όλοι αυτοί οι ξεπουλημένοι "δημοσιογράφοι" όταν τους λέει τέτοιες ανοησίες; Τουμπεκί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καταρχήν όλες οι μπουκές δεν είναι ίδιες!

    Κατά δεύτερον οι δημόσιοι υπάλληλοι ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ!
    Εκτός και αν ΔΕΝ θέλουμε δασκάλους για τα παιδιά μας, ΔΕΝ έχουμε ανάγκη το στρατό, ΔΕΝ θέλουμε δημόσια νοσοκομεία (να πεθάνουν όσοι δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν δηλαδή).

    Και κατά τρίτων οι ΥΠΕΡτιμολογήσεις έργων (και μιλάμε για ΔΙΣΣ ευρά), οι μίζες που υπολογίζονται ότι αγγίζουν 200+ ΔΙΣΣ ευρά μέχρι σήμερα (τα έλεγε και ο Λαζόπουλος στην εκπομπή του), τα ΔΙΣΣ ευρά που χαρίζονται στις τράπεζες μέχρι και σήμερα, τα χρήματα του ΙΚΑ (57+ ΔΙΣΣ ευρά) που τα δώσανε στους βιομηχάνους κάποτε για να κάνουν ανάπτυξη τρομάρα τους, τα βατοπέδια, τα λεφτά στα νοσοκομεία που μέχρι σήμερα βλέπουμε να ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΙ, οι μειώσεις στη φορολογία των τραπεζών και των επιχειρήσεων και καλά για την ανάπτυξη (τη βλέπουμε την ΤΟΣΗ ανάπτυξη μέχρι και σήμερα), ποιος παρήγγειλε βαγόνια στον ΟΣΕ που ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ στις ράγες του σιδηροδρομικού δικτύου, ποιος δημιουργεί ελλείματα σε κρατικά μονοπώλια όπως η ΔΕΗ, οι ζωοτροφές η ζάχαρη κλπ...

    ... και ΠΟΟΟΟΣΑΑΑΑ άλλα ...αυτά ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΦΑΓΕ???? Ποιος τα νομοθέτησε???? Ποιος εκμεταλλεύτηκε ποιόν???? Τι σχέση έχουν οι πολίτες με ένα διεφθαρμένο θίασο πολιτικών που αλλοτριώθηκαν και γίνανε ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ των τραπεζών και των βιομηχάνων???

    Είναι προφανές ότι επιχειρήτε να μας παρουσιάσουν συνενόχους στα τόσα εγκλήματά τους!
    Είναι προφανές ότι δεν έχουν τι να πουν.

    Είναι προφανές ότι απαιτείτε ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ στάση πληρωμών, διαγραφή του χρέους και περισσότερες ΔΗΜΟΣΙΕΣ επενδύσεις.
    ΔΗΜΕΥΣΗ των τραπεζών και των περιουσιών των πλουσίων. ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    Να χτίσουμε ένα κράτος ΣΩΣΤΟ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ όχι σάπιο. Και φυσικά επειδή όλοι αυτοί είναι εναντίων αυτού του εγχειρήματος χρειαζόμαστε ΑΛΛΟΥΣ πολιτικούς και άλλα ΚΟΜΜΑΤΑ όχι αυτά που είναι ήδη ΧΡΕΩΜΜΕΝΑ στις τράπεζες εκατομμύρια ευρά.

    Χρειαζόμαστε ΜΑΖΙΚΑ την ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

    ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ.

    ΑΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΓΚΥΡΗ.
    Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟ ΓΚΡΑΝΤ ΡΙΖΟΡΤ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 900 ΕΥΡΩ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ.
    ΕΜΕΙΝΕ 27 ΒΡΑΔΙΑ.
    900Χ27=24.300 ΕΥΡΩ ΔΙΑΜΟΝΗ.

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ.

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 2000-2004 ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΛΙ.

    ΤΩΡΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ.

    ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ;

    Ε ΡΕ ΛΑΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ.
    ΤΙ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εγω δεν θελω να ξεσκισω τον κουραδα.
    Θελω μια λιστα με τα ονοματα αυτων που τον ψηφιζουν εδω και δεκαετιες.
    Το οτι ειναι μια ανικανη κουραδα
    το μαθαμε απ' οταν ηταν υπουργος εξωτερικων επι κινεζου.
    Αυτη τη κουραδα συνεχιζουν ακομα και την ψηφιζουν.
    ΘΕΛΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑΕΞΗΣ:
    1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ.
    2. ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ 200 ΕΥΡΩ.
    3. ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ.
    4. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΩ ΕΜΕΝΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΗ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΗΣ.
    5. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΒΙΛΛΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΕΝΩ ΕΓΩ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ.

    ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ;
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου