Να γιατί ο Λάκης θα κερδίσει την…

Σεχραζάτ και την «άλλη»!

Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου έχουμε την πρεμιέρα και του Λάκη Λαζόπουλο με τα κανάλια που πέρσι.... «τρώγανε τη σκόνη του» να προσπαθούν να αναδιοργανωθούν μπας και φέτος καταφέρουν έστω να τον πλησιάσουν. MEGA και ΑΝΤ1 ρίχνουν τα «βαριά» τους χαρτιά απέναντι από τον «Μεγάλο Λάκη», αλλά μάλλον χαμένοι από χέρι είναι:..

«Η ζωή της άλλης» (Mega) και το «Χίλιες και μία νύχτες» (ΑΝΤ1) είναι πολύ εμπορικά προγράμματα, όμως δεν μπορούν να κερδίσουν το «Αλ τσαντίρι» στην παρούσα συγκυρία και ξέρετε γιατί; Ο κόσμος περιμένει να ακούσει από τον Λαζόπουλο να τα «χώνει» και να αποκαλύπτει αυτά που οι άλλοι φοβούνται να πουν, ειδικά αυτή την...προεκλογική περίοδο.

Η «δίψα» των θεατών για την σάτιρα του Λάκη θα συντρίψει την σαπουνόπερα και θα κάνει τα εκατομμύρια των θεατών του - όπως πάντα - να γελάσουν αλλά και να προβληματιστούν την ίδια στιγμή. Να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο που καμία Σεχραζάτ και κανένας Ονούρ δεν μπορούν να φέρουν! Το γλέντι, λοιπόν, αρχίζει και όλοι μαζί θα φάμε, θα πιούμε και θα χορέψουμε στους ρυθμούς του Λάκη...

Άσε που το τσίπουρο Τυρνάβου θα ρέει άφθονο στο στούντιο. Αυτό που το βάζετε;

Πηγή: www.markos.tv