Κακοκαιρία το Σάββατο 25.9.2010

1
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται για το Σάββατο στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα έχουν πιο έντονο χαρακτήρα σε περιοχές της Βορειοδυτικής χώρας καθώς επίσης και σε Ανατολική Μακεδονία, Θράκη στην Ανατολική Στερεά , συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, στην Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο.Σχετική βελτίωση αναμένουμε από τις απογευματινές ώρες στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα....


Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort , στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort, στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές-νότιοανατολικές διευθύνσεις και τοπικά θα φτάσουν τα 7 Beaufort.H θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί στα Βόρεια από 16-26 βαθμούς κελσίου στα Κεντρικά από 17-27 βαθμούς κελσίου στα Δυτικά από 17-28 βαθμούς κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 18-28.
image




Επιμέλεια:meteo-news.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
  1. Οταν λέτε ότι θα έχομε βροχές αλλά από το απογευμα ο καιρος θα βελτιωθει, με τρελλαινεται..Βρε μεταλλαγμενοι, δεν εχετε καταλάβει ότι το ζητούμενο είναι οι βροχές και όχι οι λιακάδες Σεπτέμβρη μήνα; Αρα το φθινόπωρο ο καλός καιρός είναι ο βροχερός και οχι η λιακάδα. Αει στον κόρακα μαλάκες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου