Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και μ@λά2ες …………… τραγουδούσε «προφητικά» ο Μηλιώκας

12

 Γράφει ο antones

Στην επιτροπή δημόσιας διοίκησης, που συνεδρίαζε χθες κάποιος επεσήμανε στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, Θ. Πάγκαλο, ότι "οι πολίτες μας ρωτάνε, πού πήγαν τα λεφτά, κύριε Αντιπρόεδρε"
Και ο Πάγκαλος τους άφησε άναυδους όλους: «Η απάντηση σε όλους αυτούς που μας ρωτάνε πού τα φάγατε τα λεφτά είναι μία: «σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί, ακολουθώντας μια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος».
Μετέθεσε λοιπόν την ευθύνη για τα χάλια της Ελλάδας, στους δημόσιους υπαλλήλους!
Αυτούς δηλαδή που έγιναν ΠΑΣΟΚ, ακριβώς επειδή τους διόριζαν οι κάθε λογής Πάγκαλοι.
Και τους ζητάει τα ρέστα, ο βουλευτής που στο χθεσινό πόθεν έσχες δηλώνει 58 ακίνητα και θέλει να διορίσει ετσιθελικά, Δήμαρχο τη νεαρή σύζυγό του !
Αλλά το αστείο ήταν στις μεσημεριανές ειδήσεις της ΝΕΤ. Εκεί η καημένη η ρεπόρτερ, δεν είχε ενημερώσει για το τι θα έλεγε στον αέρα. Ξεκίνησε λοιπόν να διαβάζει .."ο κ.Πάγκαλος είπε ότι τα λεφτά τα φάγαμε μαζί σας, αφού σας διορίζαμε,.....".
Ο πανικός που επικράτησε ήταν χαρακτηριστικός. Η κεντρική παρουσιάστρια, επικάλυψε αμέσως τη ρεπόρτερ, προσπαθώντας να μην την αφήσει να ολοκληρώσει τη φράση.
Η ρεπόρτερ όμως επέμενε, καθώς δεν κατάλαβε ότι δεν έπρεπε να συνεχίσει την είδηση που ενοχλεί τον πράσινο ..........κομματικό στρατό !
Η παρουσιάστρια ανέβασε τον τόνο της φωνής, αλλά ....
Αυτή την ώρα, στο κανάλι του ΔΝΤ, γίνεται σύσκεψη για να καθοριστεί ο τρόπος με τον οποίο θα παρουσιαστεί η είδηση στο βραδινό δελτίο, ώστε να αποσβέσει τις αντιδράσεις των δημοσίων υπαλλήλων, που είναι ο πυλώνας του ΠΑΣΟΚ.
Κεντρικός άξονας της αποδόμησης της είδησης θα είναι ο επιμερισμός ευθυνών. Θα κληθούν "καλεσμένοι" από τη ΝΔ, οι οποίοι με προβοκατόρικες ερωτήσεις θα "αναγκαστούν" να παραδεχθούν ότι "τα ίδια έκανε και η ΝΔ μωρέ", ώστε να απαλυνθεί η ζημία, δια του συμψηφισμού.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια
  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΜΥΤΙ.ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ? ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ?ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΥΠΝΟΣΤΕΝΤΟΝ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,,,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.ΤΙ ΑΛΛΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 21/09 ΚΑΘΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.ΕΠΕΣΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΠΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ-ΚΑΠΟΤΑ , ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ "ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ".ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΑΣΩ , ΙΔΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΤΑΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΜΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ: "ΜΠΑΜΠΑ , ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?" ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ DVD ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 90% Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ , ΟΤΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ 2011 ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΟΡΟ ΤΟΥ , ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΑΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΟΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΟΡΑ ΝΤΟΡΑΑ ΝΤΟΡΑΑΑ ΝΤΡΑΑΑΑ ΝΤΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 80% των δημοσιων υπαλληλων ειναι πασοκ.
    Εντυπωση μου ειχε κανει το 2005, οταν ειχα επισκεφτει αφορια νησιου των κυκλαδων.
    Εκει, ενας ταλαιπωρημενος υπαλληλος προσπαθουσε να δειξει στον ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ πως να παταει το enter στον υπολογιστη.
    Η κουβεντα μεταξυ πελατων γυρισε στα πολιτικα, οποτε μια υπαλληλος αρχιζει να λεει "δεν θα ερθει το πασοκ ρε, θα σας δειξουμε τι θαπαθετε", απαυθυνομενη σε πελατες και υπαλληλους.
    Εμαθα εκ των υστερων οτι ο αγραμματος διευθυντης και η υπαλληλος ηταν αντρογυνο, αποφοιτοι δημοτικου προερχομενοι απο τη ΜΟΜΑ και τους ειχαν κανει εφοριακους.

    Το συμβαν ειναι αληθινο, ονοματα των "εφοριακων" υπαρχουν, εχω κανει αμετρητες επιστολες-διαμαρτυριες σε αρμοδιους φορεις... φωνη βοωντος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχει σημασία και ποιός τα λέει και σε ποιόν:
    αυτός που αποθησαύρισε 58 ακίνητα , ενω πρίν δεν είχε ούτε χαρτομάντηλο να κλάψει, δεν μπορεί να μιλάει σε κάποιους που δεν έχουν “που την κεφαλήν κλίναι” με περισσό θράσος.

    Συμφωνούμε για τις παθογένειες του συστήματος που όλοι συντηρήσαμε,μη μπορώντας να βγούμε στο περιθώριο, αλλά δεν είμαστε συνένοχοι με αυτούς.

    Αυτή η διάχυση ευθύνης που γίνεται συστηματικά΄, εκπορεύεται απ τους ύποπτους και έχει στόχο την διασφάλιση της επιβίωσης αυτών και του συστήματος που αυτοί έφτιαξαν και όχι την δικιά μας επιβίωση για την οποία είναι παντελώς αδιάφοροι, αν και εντεταλμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχουν φάει ντιρέκτ στο δοξαπατρί.

    Ζαλισμένοι περιφέρονται με τα σάλια τους να χύνονται από το στόμα τους και σε λίγο θα φαν και το άπερκατ που θα τους σωριάσει με σπασμένα τα δόντια.

    ειστε κινούμενη ρυπάινουσα ΑΗΔΙΑ
    ρε ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OYTE O ZORO ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ, ΤΟΝ ΑΚΕΦΑΛΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗ, ΤΟ G.I JOE ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΙΝΤΕΡΜΑΝ OΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΣΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ.
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί απορείτε; Ακόμα και στα σχόλια φαίνεται η διανοητική μας κατάσταση. Σε κάθε ανάρτηση ένας φωνάζει "Γιώργο εσύ μας οδηγείς", άλλος "Ντόρα" και άλλος "Ο Αντώνης θα μας σώσει".
    Και εις άλλα με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αναυδη εμεινε η αφεντια σου και η Παπαρηγα, ολοι εμεις οι υπολοιποι ξεραμε που πηγαν τα λεφτα αλλα μια ζωη να μην στεναχωρησουμε τους κρατικοδιαιτους και αλλα λογια ν'αγαπιωμαστε, ε καποτε ας τα πει καποιος με το ονομα τους ας εναι και ο Παγκαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2010 3:16 μ.μ.
    Ο παγκαλος δεν ειναι αυτος που διοριζε ΔΥ που ειναι πασοκοι και τον ψηφισαν να ειναι εκει που ειναι;
    Τιμωρει τους διορισθεντες και δεν τιμωρει τον εαυτο του που με τους διορισμους αυγατιζει τα κλοπιμαια του;

    Πρασινη πρεζα σςα δινουν εκει στο ΜΑΣΟΚ-ΛΑΣΟΚ-ΧΑΣΟΚ και δεν ξερετε τι λετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε μεγαλε 3.16 τι γατονι εισαι συ ....ετσι γεννηθηκες η τη σπουδασες τη μαλακια ...μπραβο αγορι μου ,συνεχισε κανε και κανα ντοκτορα,καλο επαγγελμα ο μαλακας,εκτος αν εισαι και αλβανοτουρκοσπορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου