Προς ποια κατεύθυνση κινείται ο «Σαακασβίλι των Βαλκανίων»;

 Γράφει ο Αλκιμος

Η δεκάμηνη πορεία του Γιώργου Παπανδρέου μας φανερώνει ένα άτομο κυριολεκτικά …κατασκευασμένο, στο εργαστήριο των αμερικανικών και ισραηλινών συμφερόντων, που κατάφερε να πιάσει τους ελληναράδες στον ύπνο, και που τους έχει καθίσει τώρα κυριολεκτικά στο σβέρκο, περνώντας μέσα από το μονοπάτι που χάραξε ο πατέρας του και ο «εκσυγχρονιστής» Σημίτης.
Μια παροιμία του θυμόσοφου λαού μας, λέει: «Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται» και κάποιοι στον τόπο μας πίστεψαν όντως ότι ήταν ποιο πονηροί από τους άλλους, και χρησιμοποιώντας το ΠΑΣΟΚ ως όχημα θησαύρισαν εις βάρος του λαού. Χωρίς αυτό να δίνει βέβαια συγχωροχάρτι στους άλλους επιτήδειους, αυτούς που έπιασαν και έβαλαν στον πρωθυπουργικό θώκο τον «μπούλη», με το «όνομα»,  από την Ραφήνα, για να βάλουν έτσι και αυτοί το χέρι στο …μέλι. Αυτοί που φαντάστηκαν όμως τους εαυτούς τους ιδιαίτερα «έξυπνους», είναι η λεγόμενη «γενιά του πολυτεχνείου», που φόρεσαν την ταμπέλα του «αγωνιστή» και του «εκσυγχρονιστή» και όρμησαν να αλλάξουν δήθεν την Ελλάδα, φέρνοντας «φρέσκο» ευρωπαϊκό αέρα, για να αποδειχτούν όμως τελικά τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από μεταλλαγμένους πατριδοκάπηλους. Το αποτέλεσμα όμως αυτής της ξέφρενης (καθοδικής) πορείας, ήταν αυτό που ζούμε σήμερα με τον «Σαακασβίλι των Βαλκανίων», τον Γιωργάκη Α. Παπανδρέου. Όσο κι αν προσπαθούν τα «τσακάλια» να μας τον παρουσιάσουν ως «διεθνή πολιτική προσωπικότητα» δεν καταφέρνουν να μας πείσουν. Ο δεύτερος Δον Κιχώτης έχει κάνει την εμφάνισή του… αυτή τη φορά… στην Ελλάδα…
Όλα δείχνουν πως η χώρα μας βαίνει ολοταχώς προς την ολική αποσύνθεση και τίποτα δεν φαίνεται στον ορίζοντα που να φανερώνει ότι .........
μπορεί να αναχαιτίσει αυτή την τρελή πορεία.
Το χειρότερο σενάριο έχει αρχίσει να φανερώνεται αυτές τις ημέρες, και αυτό περιλαμβάνει, την εμπλοκή της χώρας μας στη διαμάχη μεταξύ αμερικανοϊσραηλινών και του Ιράν.
Αν δεν καταφέρουν έστω αυτό να αναχαιτίσουν οι «φωστήρες» αυτού του τόπου, τότε μας βλέπω να ακολουθούμε τον Γιωργάκη στη «μάχη» του εναντίον των «ανεμόμυλων» (διεθνών κερδοσκόπων) ενώ ο Εφιάλτης θα κάνει την εμφάνισή του από τα …μετόπισθεν!