Σεβαστέ μου Μίκη!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Σεβαστέ μου Μίκη


Θέλω να επισημάνω ότι το μεγάλο σας ανάστημα πέρα από την Χούντα που ήθελε να το μικρύνει οι εκάστοτε εξουσίες το χρησιμοποιούν κατά το δοκούν (πιστεύω άθελα σας) για τα δικά τους συμφέροντα.
Για να γίνω πιο συγκεκριμένος σας αναφέρω ότι πριν λίγο καιρό και εν μέσω της κρίσης που διανύουμε άκουσα και διάβασα μία δήλωσης σας στον τύπο η οποία πραγματικά ήταν καταπέλτης και γεμάτη ουσία και αλήθειες για τα γεγονότα που τρέχουν. Δεν σας κρύβω ότι ένιωσα χαρά και ανακούφιση που βρέθηκε ένας μεγάλος Έλληνας σαν εσάς και όρθωσε το λόγο του στην λαίλαπα των ΔουΝουΤάδων και των εγχώριων υποτακτικών της.
Όμως τις επόμενες μέρες αυτοί οι υποτακτικοί σας έστησαν παγίδα για να κλέψουν από εμένα και πολλούς άλλους την ανακούφιση αλλά .........
προπαντός την δύναμη που είχαμε αντλήσει από τον λόγο σας!!!
Σας γλαστροποίησαν εν μέσω του κυρίως υπευθύνου για την επιδείνωση της κρίσης που καλώς αφορίσατε Πρωθυπουργού μας κ. Παπανδρέου και του άσπονδου μας φίλου Τούρκου Πρωθυπουργού κ. Ερντογάν.
Μόλις είδα αυτή την εικόνα ένιωσα τα λόγια σας να γίνονται σαπουνόφουσκες που ξεχύθηκαν από την σκέψη μου και έσκασαν με υπόκωφο κρότο σχηματίζοντας ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ!!!
Ναι κ. Θεοδωράκη για πολλούς από εμάς έπρεπε σε ένδειξη διαμαρτυρίας και προς τους δύο να αρνηθείτε να τους δείτε καταγγέλλοντας και τους δύο τον μεν κ. Παπανδρέου για τα δεινά που βιώνει ο λαός μας τον δε κ. Ερντογάν για την υποκριτική λυκοφιλία του!!!
Πρέπει να καταλάβετε ότι εσείς δεν τους έχετε ανάγκη αλλά αυτοί έχουν την ανάγκη να σας χρησιμοποιήσουν για να κάνουν τα λόγια και τις δηλώσεις σας να γίνονται σαπουνόφουσκες!!!