Άλλοι τα έκλεψαν ... άλλοι πληρώνουν!!!

9
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Παρακολουθώ τις εξελίξεις καθημερινά και νιώθω ότι τα περιθώρια και οι ανοχές μας εξαντλήθηκαν και πρέπει πλέον η οργή μας να γίνει ένα ποτάμι που θα πνίξει όλους αυτούς που με ψεύτικα λόγια μας παραπλάνησαν και μας παραπλανούν ακόμα και τώρα.
Αυτή την στιγμή είμαστε ίσως η ακριβότερη χώρα της Ευρώπης (με το ενιαίο νόμισμα) στο κόστος ζωής και η πιο χαμηλά αμειβόμενοι εργαζόμενοι.
Αυτό το κράτος που υποτίθεται ότι νοιάζεται για μας επιτρέπει στις διάφορες πολυεθνικές να μας συμπεριφέρνονται λες και είμαστε ιθαγενείς βάζοντας καπέλο στις τιμές 50% και πολλές φορές ακόμα και περισσότερο.
Αυτό το κράτος και οι κεφαλές του εδώ και χρόνια έδωσαν μαθήματα αναξιοκρατίας ρεμούλας μίζας και παρακμής και τώρα ............μας λένε “τι να κάνουμε όλοι φταίμε γιατί είχαμε γίνει καλοπερασάκηδες και παρτάκιδες.”
Τι λέτε ρε λαμόγια η πλειονότητα αυτού του λαού δουλεύει εδώ και χρόνια από το πρωί ως το βράδυ για να πληρώσει φροντιστήρια για τα παιδιά του επειδή ξεφτιλίσατε και υποβιβάσατε την δημόσια παιδεία, δουλεύει για να δώσει την μίζα στον κάθε επίορκο υπάλληλο σας στην εφορία στην πολεοδομία τον οποίο εσείς διορίσατε τις περισσότερες φορές ρουσφετολογικά σε θέση εύκολου πλουτισμού όπως λένε στην πιάτσα.
Εσείς κάνατε τον Έλληνα κάθε μέρα να κάνει τον σταυρό του και να παρακαλεί για την υγεία του γιατί ξέρει ότι αν του τύχει κάτι και δεν έχει να δώσει το φακελάκι του “να πιείτε ένα καφέ” θα τον φάει το μαύρο φίδι το κολοβό και θα φύγει πριν την ώρα του για τον άλλο κόσμο.
Τώρα βέβαια λέτε “φταίμε όλοι” αλλά εμείς σας λέμε ‘δεν τα φάγαμε και δεν τα πήραμε όλοι.” Μάλιστα κάποιοι χοντρόπετσοι κατηγορούν και την ράτσα μας και λένε “’τι να κάνουμε αφού έτσι είναι ο Έλληνας, κουτοπόνηρος, απείθαρχος και κλεφτάκος το έχει στο αίμα του ρε παιδί μου.”
Ε λοιπόν εγώ σας ζητώ να μου εξηγήσετε πως γίνεται και όταν ο Έλληνας περάσει τα σύνορα αυτής της χώρας, δεν κλέβει, σέβεται τους νόμους και γενικά μεγαλουργεί…..
Μη σπάτε το κεφάλι σας να βρείτε την εξήγηση γιατί είναι απλή και οφείλεται στο ότι στις άλλες χώρες δεν υπάρχει νόμος παραγραφής αδικημάτων των υπουργών (αλήθεια κάποτε πρέπει να μας πουν το όνομα του νομοθέτη που τον επινόησε ή μήπως λέω μήπως ήταν κάποιος μεγάλος υπουργός.!!!!) Επίσης στις άλλες χώρες οι νόμοι είναι απλοί , σαφείς και άμεσα εφαρμόσιμοι μην έχοντας τα γνωστά παραθυράκια εξαερισμού …. που τον κάνουν φύλλο και φτερό όταν δεν ευνοεί τα συμφέροντα που τροφοδοτούν τα κόμματα και τους Βουλευτές σας με τις λεγόμενες δωρεές!!!!.
Κύριοι μας επιβάλτε χωρίς να μας ρωτήσετε να πληρώσουμε εμείς οι αδύναμοι αυτά που έκλεψαν τα κάθε είδους λαμόγια που ανεχτήκατε ή που ακόμα τα κάνατε πλακάκια μαζί τους και σε πολλές περιπτώσεις προστατέψατε φυσικά με το αζημίωτο!!!
Μας ζητάτε λοιπόν με το έτσι θέλω να καλύψουμε τα κλεψιμέικα σας αλλά μη μας λέτε να μοιραστούμε και την ευθύνη γιατί εσείς κρατούσατε το μαχαίρι και το καρπούζι. Εσείς, μεταξύ σας μοιράσατε και φάγατε τα χρήματα που χάθηκαν και όχι μαζί μας!!!!

Γιάννης Πρεβενιός

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια
  1. ετσι ρε, ΠΑΣΟΚ

    καθε μερα:

    ΝΕΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

    ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο. Ούτε ο Μητσοτάκης-Μάνος- Ανδριανόπουλος δεν τα κατάφεραν τόσο καλά. Αμφιβάλλω εάν θα τα κατάφερνε και η … Θάτσερ. Υπέγραψε και η Πασκ-Γσσε το πάγωμα μισθών, έρχονται και οι ελεύθερες απολύσεις. Λογικό, αφού η ΠΑΣΚΕ στη ΓΣΕΕ και στην ΑΔΕΔΥ έχει το 50%. Τις καλύτερες ιδιωτικοποιήσεις τις κάνουν σοσιαλιστικές κυβερνήσεις που ελέγχουν τους εργατοπατέρες, με ψήφους πρώην εργατοπατέρων.

    Αντε με το καλό να ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ, ο ΟΣΕ και τα ΜΜΜ Αθήνας. Τελικά θα τον λένε Μητσανδρέου ή μήπως θα λέμε τον άλλον Γεωργοτάκη ; Ιανός νεοφιλελευθερισμού με ψήφους σοσιαλιστών. Η χρεοκοπία μιας ιδεολογίας ή μήπως ο καιροσκοπισμός της εξουσίας ; Είδατε,λοιπόν, πως χειραγωγείτε ένας λαός ; Μέσα σε 10 μήνες αφήνει ακυβέρνητη τη χώρα να φτάσει στα πρόθυρα χρεοκοπίας και- με το πρόσχημα της χρεοκοπίας- κάνει όσα δεν πρόλαβε να κάνει ο Μητσοτάκης στη τριετία του, με τις ψήφους και τα χειροκροτήματα των εργατοπατέρων, εντός και εκτός Βουλής ! Κακώς,λοιπόν, η Θεοδώρα ετοιμάζει κόμμα. Κάλλιστα μπορεί να ενταχθεί στο κόμμα του νεοφιλελεύθερου Ιουστιανιανού … Α, και άνοδος Χρηματιστηρίου… Αντε , βάλτε τις οικονομίες σας βρε κουτά… Πρώτα ο τραπεζίτης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με δεδομένο ότι στην ΑΤΕ ΒΑΝΚ είναι υποθηκευμένη σχεδόν όλη η αγροτική ιδιοκτησία η Κυβέρνηση οφείλει να πάρει άμεσα ξεκάθαρη θέση.

    Που θα καταλήξει όλη αυτή η περιουσία ?

    στον Συνιδρυτής του ΠΑΣΟΚ
    απο τους 300 που έιχαν υπογραψει τότε....!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μια φωτογραφία που δεν έχει δει… ποτέ το φως της δημοσιότητας!
    Τον Μιχάλη Σάλλα δίπλα στον αείμνηστο Ανδρέα Γ. Παπανδρέου και μερικούς ακόμα συντρόφους του την ημέρα της ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ!
    Το νέο αγοραστή που ο αγοραζόμενος του έχει δανείσει 350εκ… ωραία πράγματα στο ΠΑΣΟΚιστάν

    Ακριβώς!
    Kαι με την ΑΤΕ, το ‘Σύστημα” θα επιχειρήσει να υφαρπάξει «Αβρόχοις Ποσί»!! σχεδόν ΟΛΗ! την Υποθηκευμένη Αγροτική Ιδιοκτησία!..

    Δηλαδή, Και στην περίπτωση της ΑΤΕ, το “Σύστημα”, επιχειρεί να προσδώσει “Νομιμοφάνεια” σε ένα Κοινωνικό Εγκλημα Διαρκές, και με Οικονομικές συνέπειες απρόβλεπτες, τεράστιες και τραγικές γιά τους ανυποψίαστους αγρότες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ:

    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !

    -Τα διόδια στις εθνικές οδούς.
    Αρνούμαι και να υπογράψω τη δήλωση μη-πληρωμής.

    -Τις τράπεζες και τους τοκογλύφους.
    Η υπονόμευση της ελληνικής οικονομίας και η κρίση οφείλονται σε αυτές που ποντάρησαν στην κρίση για να μας κλέψουν ό,τι έχουμε και δεν έχουμε.

    -Τα εισαγόμενα σκουπίδια των supermarket.
    Αγοράζω ελάχιστα και ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

    -Τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.
    Θεωρώ τη μεγαλύτερη ηλιθιότητα να μιλάω στο κινητό.

    -Τους νταβατζήδες των καυσίμων.
    Κινούμαι ελάχιστα με το ΙΧ μου.

    ΦΕΣΩΝΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ,ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΚΕ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΣΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    Υ.Γ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟ ΕΦΙΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ με τον φίλο πιο πάνω αν και εγώ δεν είμαι Κουμμουνιστής όμως δεν βλέπω άλλη λύση. Είδαμε και ακούσαμε όλοι την Λιάνα Κανέλη να να λέει τα πράγματα με το όνομα τους μέσα σε μια Βουλή που είχαν κουρνιάσει (άλαλοι αλλά ζωηροί χειροκροτητές σε όλα α απίθανα και εξωφρενικά που λένε οι υπουργίσκοι τους) όλοι οι κυβερνητικοί Βουλευτές .... αλήθεια κάθονται που κάθονται σαν κότες γιατί δεν κάνουν και κανένα αυγό για να προσφέρουν και κάτι!!!!
    Αν το ΚΚΕ θέλει να αυξήσει τα ποσοστά του πρέπει να αλλάξει πρόσωπο στην ηγεσία όχι γιατί η Αλέκα είναι ανίκανη αλλά σίγουρα η αλλαγή προσώπου θα αποσυνδέση το παλιό ΚΚΕ και τις αγκυλώσεις που κουβαλάει και θα δώσει ένα νέο όραμα στους ανθρώπους που το βλέπουν σαν την πρέπουσα λύση στις άσχημες συγκυρίες που όλοι βιώνουμε!!!!

    Γιάννης Πρεβενιός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου